Автор Тема: Новият световен ред  (Прочетена 82280 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 504
Re:Новият световен ред
« Отговор #30 -: Февруари 11, 2009, 23:05:00 pm »
А защо изобщо го наричате "нов" този иначе така стар световен ред ? :)
Куклите се сменят от време на време, а целта остава една и съща - КОНТРОЛ !
Тук идва тънкият момент, а именно че във всеки от нас, една малка блещукаща илюзия, един красив мираж, все още ни кара да си мислим че сме свободни...
"ТЕ" ( изберете 1 от хилядите имена :) ) не са седнали да умуват как да постигнат този контрол, ТЕ го имат, за тях той е просто една даденост която не е спирала да бъде такава, може би "от както свят светува" !
Именно тук е същността на "новият СТАР световен ред", или иначе казана един от мнооогото преходи които сме изтърпяли, било то мълчаливо - наблюдавайки от страни, или крещейки - в разгара на битката.

Удавени в лъжлива информация, ние се лутаме в безкрайния лабиринт на един прав коридор !

Неактивен Iris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 922
Re:Новият световен ред
« Отговор #31 -: Февруари 12, 2009, 10:43:09 am »
Илюминати, рептилоиди ... обръщате им прекалено голямо внимание. Така няма да си решите проблемите. А и хората не са много по-различни от тях. Магнитът може да въздейства върху метала поради сходството между тях, но не може да въздейства върху диаманта. За каквото мислиш, това ставаш.

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 333
Re:Новият световен ред
« Отговор #32 -: Април 19, 2009, 21:33:12 pm »
            “Животът наказва онези, които закъсняват твърде много.”

              Изненада ли германците падането на Берлинската стена?

     През пролетта на 1989 година малцина вярваха наистина, че Берлинската стена - най-видимият символ на разделението на Германия - ще падне до края на годината. Казаните няколко месеца по-рано от източногерманския лидер Ерих Хонекер думи, че “стената ще остане на мястото си след 50 и след 100 години”, все още кънтяха в ушите на мнозина.

     Сред хората, които се съмнявали, бил Йохен Александер Фрейданк, израснал в комунистически Източен Берлин по време на Студената война и спечелил “Оскар” за най-добър късометражен филм през февруари. “За мен това е почти сюрреалистичен момент”, каза 41-годишният режисьор в емоционалната си реч, с която прие наградата на Американската академия за филмово изкуство. “Израснах в Източна Германия, зад стената. Западна Германия беше толкова далеч от мен. Холивуд, той беше наистина много далеч. А сега “Оскар” - това е невероятно.”

     За милиони други изживяването е било невероятно, когато в нощта на 9 ноември 1989 година стената си отиде безвъзвратно - нещо, което постла пътя за обединението на Германия 11 месеца по-късно. Германският канцлер Ангела Меркел, която по онова време работела като физик в Източен Берлин, каза, че винаги е вярвала, че двете Германии ще се обединят отново, “но не непременно, докато съм жива.”

     В продължение на десетилетия източногерманците търпяха режим, който отказваше да им позволи да пътуват на Запад и ги шпионираше с армия от тайни полицаи и доносници. Според Райнер Екер обаче - бивш дисидент, който сега е директор на германския държавен музей в Лайпциг за комунистическата епоха - недоволството се ширело. „Продържавният лагер се надяваше, че Хонекер и приятелите му ще умрат, което ще позволи на по-млади хора да се възкачат на лидерските постове. Опонентите все още вярваха, че е възможно социализмът да бъде реформиран и демократизиран, обяснява Екерт. Повечето хора просто казваха: “Това не може да продължава”, без да знаят какво искат наистина”, допълва той.

     Германия имаше късмет, че последиците от политиката на съветския ръководител Михаил Горбачов на гласност и перестройка се разпространиха в Източна Европа, макар че режимът на Хонекер не обърна внимание на това, което се случваше около него. Докато източногерманците се оглеждаха на Запад за политически свободи и икономическо благоденствие, мнозина започнаха да осъзнават, че започнатите от Горбачов реформи ще достигнат и тяхната страна.

     “През пролетта на 1989 година промяната в Германската демократична република (ГДР) вече беше видима”, спомня си 76-годишният Бернхард Фогел - ветеран от Християндемократическия съюз (ХДС) на Меркел и премиер на западната провинция Райнлайнд-Пфалц в периода 1976-1988 година. “Ясно беше, че хората там си вземат бележка от гласността и перестройката”, каза той в интервю. “По онова време политическите цели на правителството на Федерална република Германия (ФРГ) бяха съсредоточени върху облекчаването на ограниченията за пътуване и подобряването на контактите между двете части на Германия.”

     Западна Германия се радваше на безпрецедентен икономически растеж - брутният вътрешен продукт се увеличи с 3,7 процента през 1988 и с 3,6 процента през 1989 година - най-високите равнища от десетилетие. През 1989-та безработицата намаля до 7,6 процента.

     Фогел, който след обединението стана премиер на източната провинция Тюрингия, а в момента оглавява изследователската организация фондация “Конрад Аденауер”, признава, че е бил изненадан от скоростта, с която е рухнала Източна Германия. “В ранната пролет на 1989-та изглеждаше утопично стената да падне скоро. Никой в Западна Германия не мислеше, че дните на Източна Германия и на Берлинската стена се преброени”, казва той.

     “Стана ми ясно, че са в ход драматични промени едва когато се състоя така нареченият паневропейски пикник”, както нарече Фогел мирната демонстрация в град Шопрон, на австрийско-унгарската граница, през август същата година. Усещането му се потвърдило от пороя източногерманци, търсещи убежище в западногерманските посолства в Прага, Варшава и Будапеща, както и от мирните демонстрации в самата Източна Германия.

     По онова време наближаваше краят за Хонекер, чийто неуспех да се приспособи към вятъра на промяната го принуди да подаде оставка на 9 октомври - месец преди падането на стената. Седмица по-рано Горбачов посети Източна Германия за празненствата по случай 40-ата годишнина от създаването на страната. Именно тук той направи прословутото си изявление: “Животът наказва онези, които закъсняват твърде много.”

17 Април 2009
ДПА

http://e-vestnik.bg/6033   

Неактивен vallex

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 35
 • Понякога седя и си мисля, понякога само си седя.
Re:Новият световен ред
« Отговор #33 -: Май 21, 2009, 22:34:39 pm »
Ако те найстина са "рептилии", хранещи се с нашият страх, защо ще променят сегашното положение и сегашният ред, който владеят изцяло?

Да наистина, това е интересен въпрос. Може би идеята за NWO е просто чиста дезинформация. Човечетството винаги е било под контрола на фараони, царе, единци хора, които са управлявали. И масите винаги са били в робство. Поне според познатата ни история.

Между историята и Сега разликата каде е? Според мен в това, че все повече хора се пробуждат. Това, че все повече виждаме мръсотията и идиотизма на много аспекти от битието е по-скоро факт за проглеждане. Мръсотията винаги я е имало. Масовия контрол винаги го е имало чрез религии, политика, фараони, царе, пари..

Нов световен ред.. със всичко по старому в него.. робство и контрол.

Две прасета живели в калта 10 дни. На 11-тия едното отворило очи, видяло къде се намира и възмутено изкрещяло:
- Олеле, Пешо, много е станал тежък живота. Виж в каква тиня живеем.
А Пешо отвърнал:
- Ти сега ли го разбра?
"Правописът ми е Колеблив. Добър правопис е, но се Колебае и буквите отиват на грешни места." - А.А.

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 333
Re:Новият световен ред
« Отговор #34 -: Май 29, 2009, 14:26:30 pm »
Тайнствено общество се готви за масовия мор на човечеството

от Karolina
Публикувано на 22 май 2009 в 3:32pm


Американският Стоунхендж

МИСТЕРИЯ! Гигантски гранитни плочи, по подобие на Стоунхендж, гласят, че след апокалипсиса човечеството не трябва да наброява повече от 500 000 000, което е 90% от световното население в момента. Към април 2009 г. сме 6,77 милиарда.

Става въпрос за наръчник за оцеляване, намиращ се в окръг Елбърт, щат Джорджия, който е предвиден за хората, останали живи след края на света. Неговият поръчител е неизвестен и до днес, както и истинските му подбуди да вложи толкова пари в странното наследство. Дълги години той е забравен, но с избухване на епидемията от свински грип и световната икономическа криза историци и археолози обърнаха отново поглед към него.

Върху гигантските му гранитни плочи са изрязани 10 заповеди на 8 езика: английски, руски, китайски, испански, арабски, иврит, хинди и суахили. Най-неясни като смисъл са надписите с египетски йероглифи, старогръцки, санскрит и вавилонско клиновидно писмо. Те са допълнени от обяснителната бележка: „Нека това бъде пътеводител за времената на разума“. Текстовете са адресирани до специална група хора, оцелели след апокалипсиса, които знаят кой е истинският автор на каменната „библия”.

„Поддържайте човечеството под 500 000 000 в постоянно равновесие с природата!” - гласи първата зловеща заповед. По смисъла й съвременното човечество трябва да се редуцира с 90%, което си е масов мор на хората по земята. Че предстои апокалипсис и земляните ще се самоунищожат, изследователи неведнъж са предупреждавали. Но изписването на това твърдение на гигантски плочи от тайнствено общество, влагането на такава огромна сума пари и прецизната изработка, е повече от стряскащо.


Десетте заповеди са написани на осем различни езика

„Размножавайте се разумно - подобрявайки здравословното си състояние и (генетичното) разнообразие.” Третата и четвъртата изискват формиране на единно световно правителство: „Обединете човечеството с нов Жив език. Управлявайте със състрадание, вяра, традиция и умереност”. Останалите са по-конкретни и по-лесно осъществими: „Защитавайте хората и нациите със справедливи Закони и честни съдилища. Позволете на всички нации да имат вътрешна автономност и да решават проблемите си е световен съд. Избягвайте дребнавите закони и отстранявайте некадърните управници. Изравнете личните права със социалните задължения. Оценете истината, красотата, любовта, търсейки хармония в безкрайното. Не се превръщайте в рака на земята - оставете място и за природата!”.

Без съмнение пътеводителят е предназначен да ориентира някого след предстоящ глобален катаклизъм. Целта му е ясна - запазване на цивилизацията, но по определена схема - с ясни стъпки, които да се следват, и с ограничен брой участници. Кой е изработил грандиозния проект и го е финансирал, не е ясно и досега.

Единственият човек, пазещ тайната, е 78-годишният банкер Уаят Мартин. Мартин продължава да мълчи, настоявайки, че е дал дума пред създателите и няма как да я престъпи. Фактите са твърде малко. В един юнски следобед на 1979 г. елегантно облечен мъж с посребрена коса влиза в офиса на компанията „Елбъртън гранит финишинг” и се представя за Робърт Крисчън. Обяснява, че е представител на „малка група лоялни американци”, които искали да построят изключително важен монумент.

Крисчън е избрал Елбъртън, тъй като градът е „столица” на най-качествения гранит в света. Джо Финдлей, собственик на компанията, се съгласява охотно, чувайки предложената сума. Плаши го само реализацията. Непознатият иска плочи, по-големи от всичко изработвано досега, изрязани по определен начин, гравирани на 11 езика и свързани в свирепо точна композиция, представляваща едновременно астрономически инструмент и наръчник по оцеляване!

„За какво ви е всичко това?” - попитал Финдлей мъжа в сребрист костюм. Крисчън му отговорил, че структурата ще служи за компас, календар и часовник. „Ще изпишем указания на различни езици, - допълнил той. - Ще го строим така, че да издържи всякакви катастрофи и бедствия и шепата хора, които оживеят след тях, да ги разчетат и разберат. Те ще бъдат родоначалниците на една по-добра цивилизация от сегашната, която скоро ще се самоунищожи!”.

Петте масивни плочи от полиран гранит са наистина трудноуншцожими. Основите им са дълбоко в емята. Една е център, останалите я заобикалят. Високи са 6,10 метра и тежат поотделно над 20 тона. В централната, на внимателно определено място, е издълбан процеп, през който наблюдателят, застанал на юг, вижда винаги Полярната звезда. Тази каменна „страница” е посветена на слънцестоенето и равноденствията. През отвор във връхната пета плоча слънчев лъч прониква всеки ден точно по обяд, показвайки кой ден е от годината.


Източник: http://razkritia.com/2009/05/22/%D1%82%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%BE-%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D0%B5-%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2/
« Последна редакция: Май 29, 2009, 17:05:12 pm от H. »

Неактивен ухар

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 5
Re:Новият световен ред
« Отговор #35 -: Юни 03, 2009, 14:25:44 pm »
НСР е идея на лихваро-банкерската клика, която съдаде Федралния резерв, и обвърза Китай за да служи като пореден аванпост, както САЩ служи. Защото те дават пари на Правителството на САЩ под лихва!!! Това е една огромна измама.
Краят й е близо, но те няма да сдадат положението без бой. Ще насъскат Китай срещу единствения им сериозен враг - Православна Русия.
Ще си строшат главите, но няма как, ще трябва да преминем и през това чистилище. А истината и доброто ще победят. Това е по-сигурно отколкото че утре слънцето ще изгрее!

Малко подробности:

"Между Русия и Китай кръв ще се пролее. Ще има сериозно стълкновение" /Слава Севрюкова, 1977 г./

През 1913 г. банкстерите взеха властта над долара със закона за Федералния резерв, а в 1971 г. му отмениха златното покритие за да могат да го печатат в свръхколичества и да зарибят максимален брой държави.

Но най-вече Китай.

Предвидиха амбициите на тази страна държана под похлупак от МаоДзедун и когато на власт дойде ДънСяопин, той нахлупи американската каубойска шапка (буквално при посещението си в САЩ в 1979г.).

" През 1969 г. отношенията КНР - СССР се бяха изострили до такава степен, че се стигна до военни сблъсъци по границата и много кръв се проля.
САЩ не закъсняха да се възползват от ситуацията.

Хенри Кисинджър, успя да разиграе "китайската карта". През 1971 г. той тайно посещава Пекин, през следващите три години още цели седем пъти е там, води продължителни разговори с Мао Цзедун, Дън Сяопин, Чжоу Енлай. И, както пише в мемоарите си:

"САЩ и Китай фактически създадоха антисъветска коалиция".

Нормализирането на отношенията между САЩ и Китай се оказа решаваща предпоставка, за да започне процес с непредвидими за целия свят последствия: модернизацията на Китай"./Крум Василев/

Сещате се защо частният Федерален резерв гласува отмяна на златното покритие на долара именно 1971 година. Пиявицата се вкопчи в амбицираните азиатци.

Но тъй-като животът се ръководи от Природни закони, то и тази свръх-идея и пресилване ще загинат в позор. Коя крайност е завършила с достоен и градивен резултат.

Безродните банкери (които някои наричат "еврейски") ще си строшат главата окончателно, защото с инатлък може да се спечелят някои битки, но не и играта.

Робърт Кийосаки: "През 1913 година е създаден Федералният резерв на САЩ. Това може би е най-важната дата в историята на страната, когато правилата за глобалните пари започват реално да се променят. Работещите за заплата хора би трябвало да запомнят тази дата като начало на атаката срещу личните им богатства.

Първо, Федералният резерв на САЩ не е правителствен обект. Това е мит. Нито е държавен обект. Тази банка е притежание на едни от най-богатите хора на света.

Когато Федералния резерв е създаден, най-богатите хора на света поемат контрола върху паричната система на най-богатата страна на света... и после променят правилата за парите.

Днес американците настояват правителството да защитава американските работни места и американските интереси. От време на време чувам да казват: „Купувайте американското” или „Поддържайте американския бизнес”. Е, вече е прекалено късно. Това са безсилни викове на отчаяни хора. През 1913 година най-богатите хора на Земята поеха контрола върху парите на света, като поставиха под контрол най-богатата световна икономика – икономиката на САЩ.

Те промениха правилата, но не го съобщиха на всички.

Днес икономиката на САЩ технически е банкрутирала, а хазната им е пълна с документи за собствената им задлънялост, известни като бонове и държавни ценни книжа, сметки, които децата на бъдещите поколения ще трябва да плащат.

Тази кражба на богатство продължава, тъй-като милиони хора работят във фирмите на богатите, пестят пари в банките на богатите и инвестират в активите на богатите (като акции, бонове и взаимни фондове) чрез банкерите на богатите.
Системата е замислена в международен план така, че да взема и контролира колкото може повече от вашите пари... законно". /из "Повишете финансовия си IQ"/

Наполеон и Хитлер си счупиха главите в Русия, да видим как ще се казва техният китайски амбициран последовател.

Трябва достойно да пазим нашия Првославен свят и да бъдем до Русия в трудни времена.

Защото няма друго семейство... блудният син ще се завърне. България ще върне достойнството си.

из: www.esencia1.info

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 675
 • WATCHER
Re:Новият световен ред
« Отговор #36 -: Юни 17, 2009, 21:34:04 pm »
Време е за нов глобален ред

Глобалната финансова криза е заличила различията между държавите и е създала възможност за формирането на нов световен ред. Това заяви бразилският президент Луис Инасио Лула да Силва по време на посещението си в Казахстан, предаде АФП.

Да Силва призова световната общност да се възползва от кризата, за да създаде по-справедлив свят за развиващите се страни.

"Преди кризата имаше много страни с по-голямо значение от други и страни, които изобщо нямаха никакво значение. След кризата всички станаха еднакви. Ние имаме възможност да създаден нов световен ред заедно и да подобрим своите отношения", каза президентът на Бразилия след среща с казахския си колега Нурсултан Назарбаев.
http://world.actualno.com/new_246127.html


Тази "криза" нещо много по поръчка май дойде и така твърде удобно за някои определени кръгове а и като се види и кой точно я причини нещата придобиват много ясни очертания. За съжаление нито един процес в световната политика и икономика не се развива по естествен начин - всичко е планирано режисирано и изиграно. Единствено има борба "кой сценарий да се наложи над другия" и "кой филм да грабне оскарите"  ;)

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 197
Re:Новият световен ред
« Отговор #37 -: Юни 20, 2009, 00:08:27 am »
Тази "криза" нещо много по поръчка май дойде и така твърде удобно за някои определени кръгове а и като се види и кой точно я причини нещата придобиват много ясни очертания. За съжаление нито един процес в световната политика и икономика не се развива по естествен начин - всичко е планирано режисирано и изиграно. Единствено има борба "кой сценарий да се наложи над другия" и "кой филм да грабне оскарите"  ;)

Много точно мнение. Но дали има все пак изход от кризата? И ако има, какъв е той? Дали ще е отново същият предварително разработен и впоследствие режисиран сценарий, или всички процеси ще бъдат естествени и закономерни?

Малко интродукция от моя страна на статията /долу я теглете цялата/, която, въпреки че е от 2007 год., е актуална в момента повече, отколкото през 2007 год.

P.S. Трудно намерих подходяща тема за тази статия на Д. Уилкок. Материалът касае същността на илюминати, тяхната ненавист към християнската религия и поражданите от това мотиви за нов световен ред. Съвсем нов и неизвестен поглед на нещата, напълно различен от онова, което знаем за НСР. Лично аз съм учуден от материала!

ПОЧЕМУ “СЕМЬЯ” НЕ МОЖЕТ РАЗВАЛИТЬ ЭКОНОМИКУ

ИМЕЕТСЯ научное обоснование того, что если произойдет экономический коллапс (возможно, вследствие намеренного проекта), он не только не разрушит всех нас, но и послужит большей очисткой, чем что-либо другое. Под “очисткой” я имею в виду следующее: системы, ОГРАНИЧИВАЮЩИЕ свободу и движение (подобные негативной элите), рухнут и падут.
 Если вы знакомы с наукой Теории Хаоса, вы сталкивались с теорией Сложных Адаптивных Систем. Эта наука появилась недавно, и с ней еще не знакомы члены “Семьи”. Если группа людей собирается и формирует экономику в виде глобального рынка, возникает система, свойства которой оставались  загадочными еще совсем недавно, но с появлением суперкомпьютеров, способных анализировать поведения огромной системы, все изменилось.
Сейчас мы знаем: чем больше подобная система склоняется к нестабильности, тем вероятнее, что она вдруг преобразуется в больший уровень порядка. Эти изменения невозможно предсказать или предвидеть, но они происходят. Ниже вы найдете цитаты уважаемых ученых, связанных с этим исследованием и его влиянием на всех нас.

Вот простой пример: у вас есть кучка песка, формирующаяся из струйки, текущей сверху. По мере того, как кучка растет в высоту, она становится все более и более нестабильной – входит в Хаос. Ученые пришли к следующему выводу: когда Хаос достигает пика нестабильности, они НЕ СПОСОБНЫ предсказать скорость или направление движения ЛЮБОЙ частицы системы.
ВСЯ СИСТЕМА демонстрирует странное НЕПРЕДСКАЗУЕМОЕ поведение, если действует как ЦЕЛОЕ, а не совокупность индивидуальных песчинок. Происходит внезапный сдвиг, и кучка реструктурируется. Она не осыпается в виде плоского пирога, она просто меняет форму.
Вот выдержка со страницы удобочитаемого, легко понимаемого сайта об этой волнующей новой науке. Конечно, вам придется прорываться через некоторые научные сложности, поэтому не фокусируйтесь на каждом слове, просто пропускайте непонятные термины и извлекайте смысл сказанного. Ссылка дается на главную страницу, заслуживающую вашего чтения. Там имеются ТЫСЯЧИ источников, где вы можете найти этот материал, но это хорошее начало:
http://complexity.orcon.net.nz/intro.html
“Сложная Адаптивная Система (САС) – это система, обладающая способностью не только реагировать на внешнюю среду, но и приспосабливать себя так, чтобы становиться более эффективной в данной среде. По сути, это означает систему, которая может учиться.
Все формы жизни являются сложными адаптивными системами. Растения тянутся к свету, животные ищут пищу, а люди делают карьеру, дающую им преимущества и большую зарплату по сравнению с другими людьми.
  Сложная Адаптивная Система формируется из ряда (обычно большого) индивидуальных, автономных частей, интенсивно взаимодействующих между собой [например, человеческих существ, формирующих глобальную экономику].
Это создает сложные нелинейные взаимодействия, которые позволяют появление новых свойств в системе, которые невозможно заранее предсказать.
Новые паттерны часто общие для всей системы.
Когда человеческие существа собираются вместе, они формируют культуры и языки. [Это дополнительные примеры действия сложной адаптивной системы…]”
Эта информация (вышеприведенные цитаты – это лишь начальное положение) является научным ДОКАЗАТЕЛЬСТВОМ того, почему “Семье” никогда не удастся “Уничтожить Интернет” или развалить мировую экономику. Обе эти сущности представляют собой сложные адаптивные системы.
Каждый человек обладает потенциалом реструктурировать экономику. И до тех пор, пока всходит и заходит Солнце, летают птицы, растут деревья и так далее, мы обладаем ресурсами продолжать жить. МЫ – это сложная адаптивная система, и “Семья” даже не приблизилась к контролю над этой системой, как бы им не хотелось в это верить.
 
[Из http://www.artist-strange-work.com/images/82.it27s_a_beautiful_dayfr2.jpg]

Силам хочется  думать, что они могут “финансировать обе стороны” конфликта так, что кто бы ни “выиграл”, он окажется на их стороне. Но сейчас, с появлением Интернета, имеются такие люди, как Мэтт Драдж, Перес Хилтон и Дилан Эйвери, хозяин сайта “Утерянное изменение” (документы об 11 сентября), которые являются независимыми агентами, НЕ примкнувшими ни к одной из сторон и обретшими широкую публичность.
В случае Переса, мы не усматриваем никакого конструктивного содержания, но с ним судятся все, связанные с индустрией развлечений, в надежде полностью закрыть сайт. Однако сайт уже популярнее, чем ЛЮБЫЕ корпоративные телевизионные передачи новостей в мире в терминах количества зрителей. Сейчас, в определенные дни сайт насчитывает более пяти миллионов посещений в день,  на прошлой неделе он занял одиннадцатое место в поисковике Yahoo.
Дело в том, что парадигма старой школы “Семьи” просто НЕ МОЖЕТ удержаться на плаву в сложной адаптивной системе, состоящей из независимых, свободно действующих частей, каждая из которых может оказывать стремительное, огромное беспрецедентное влияние на всю систему.
Раскрытие – это не то, каким, по их мнению, оно будет.
Вы его переживаете.
Прямо сейчас.

(ПРОДОЛЖЕНИЕ СЛЕДУЕТ…)
 
http://divinecosmos.e-puzzle.ru
www.e-puzzle.ru

Неактивен aldonea

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 520
 • От всичко достатъчно!
Re:Новият световен ред
« Отговор #38 -: Юли 31, 2009, 11:49:29 am »
 :)Ухар за какво и е ДОСТОЙНСТВО на България? По-добри ли сме като отстояваме това разтегливо понятие създадено да си защитим ЕГО-то? А относно така нареченият НОВ СВЕТОВЕН РЕД смятам, че се крепи и поддържа точно с такива многозначни  и високопарни думи! ;) ДОСТОЙНСТВО= какво е значението според теб на тази дума? ???
 :)Диаманта няма достойнство,но и в калта и на витрината в скъпият магазин той не променя качествата си ;) Нали ?
И с нов световен ред и с още по-нов такъв всеки е там до където е достигна! И това не бива да ни плаши, защото  е казано"ВСИЧКО ОТМИНАВА" ;) :-X
БОЛКАТА Е НАЙ-ДОБРИЯТ УЧИТЕЛ!!!

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 798
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re:Новият световен ред
« Отговор #39 -: Юли 31, 2009, 12:03:16 pm »
Достойнство и его нямат нищо общо, дори са противоположни. Достойнството е точно толкова ценно, колкото и диаманта и никакъв световен ред, колкото и калпав да е, не може да го разруши, дори напротив-ще се гледа на него с уважение.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Manve

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 127
Re:Новият световен ред
« Отговор #40 -: Септември 26, 2009, 16:57:38 pm »
Лидерите от Г20 създават нов световен ред

Осемте най-богатите държави признаха в Питсбърг, че вече нямат монопол да определят правилата на финансовата система на света

Лидерите на Г20, които за пръв път се самоопределиха като постоянни пазители на световната икономика, приеха по-строг режим за банковите бонуси и изковаха нов световен ред, в който страните ще бъдат подканяни да съдействат за избягване на натрупването на прекалени дефицити или излишъци, пише вестник "Гардиън".
 Гордън Браун приветства резултатите от срещата, която определели като успех за Великобритания.
 Президентът на САЩ Барак Обама заяви, че страните от Г20 са успели да издърпат глобалната икономика от ръба на пропастта, предаде РИА Новости.
 "Преди шест месеца аз казах, че срещата в Лондон е станала повратен момент за предотвратяване на икономическа катастрофа…Сега аз казвам, че на срещата в Питсбърг ние предприехме стъпки за осигуряване на дългосрочен разцвет”, заяви Обама. По неговите думи, "ние изтеглихме икономиката от края на пропастта".
 Лидерите на страните от Г20 се договориха още за преразпределение на квотите в Международния валутен фонд (МВФ) и Световната банка (СБ) в полза на развиващите се страни и страните с икономики в преход, предаде РИА Новости. Това се казва в заключителното комюнике на срещата.
 "Ние се договорихме за съществено разширяване на правата на глас в размер не по-малко от 3% за развиващите се страни и страните с икономики в преход в Световната банка", се казва в документа.
 "Ние поехме задължение да преразпределим квотите в МВФ в полза на динамично формиращите се пазари и развиващите се страни, предавайки не по-малко 5% от квотите на представените страни за непредставените, използвайки като стартова основа текущата формула на разпределение на квотите", се казва в комюникето.
 Представители на 24 страни и десет международни организации се събраха в конгресния център в американския град Питсбърг за работно заседание на срещата на Г20. В съгласуван документ на лидерите на страните от Г20 се отбелязва стремежа срещите да „се превърнат в главен форум за международно икономическо сътрудничество”.
 В документа се посочва учредяването на "Съвет за икономическа стабилност за обединяване на водещите развиващи се икономики и одобряване на техните усилия за координация и монторинг на прогреса в укрепването на финансовото регулиране".
 Идеята на Барак Обама да се предаде работата засягаща глобалната икономика от ръцете на Г8 в ръцете на Г20 беше приветствана в Питсбърг. За това, че форматът на Г8 трябва да се промени се говореше отдавна, а провеждането на първите срещи във формата Г20 стана стъпка в това направление.
 Сега наред със САЩ, Великобритания, Германия, Италия, Канада, Франция, Русия и Япония, в "елитния клуб" ще влизат и Аржентина, Австралия, Бразилия, Индия, Индонезия, Китай, Мексико, Саудитска Арабия, Турция, ЮАР, Южна Корея, както и ЕС.
 Най-вероятно това няма да означава пълно разширяване на Г8 в Г20, но статуса на главен икономически форум ще получи последния. Доколко ефективно ще се окаже това разширение ще покаже времето. Засега участниците в срещата се надяват, че това ще позволи да бъде изградена по-стабилна и балансирана световна икономика и да се повиши равнището на живот в развиващите страни.http://bolgari.net/Лидерите_от_Г20_създават_нов_световен_ред-n2-2205.html
"Бъди възторжен идеалист - смел до безумство,влюбен в България до фанатизъм,честен до самопожертвува

Неактивен Lordsith

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 48
Re:Новият световен ред
« Отговор #41 -: Септември 28, 2009, 11:10:19 am »
Не се притеснявайте за НСР (NWO)! Всяко нещо има свое начало и край.
Във атомната физика това нещо се нарича критична маса, след което се преминава към разпад.
Така че радвайте се, че може би този НСР ще се осъществи или пък ще бъде направен опит за осъществяването му, все пак това е стъпка напред в човешката еволюция.

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 504
Re:Новият световен ред
« Отговор #42 -: Септември 28, 2009, 16:45:17 pm »
Лошото е, че след разпада, човечеството ще си каже "я гледай ко стана тука... ами така е като не си глада секи неговата си държава... и т.н."
А обединението на човечеството е много голяма стъпка напред, само че в момента се прави най-вероятно по противоположния начин на естественния ред.  :(

Неактивен Lordsith

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 48
Re:Новият световен ред
« Отговор #43 -: Октомври 02, 2009, 09:04:23 am »
P.E.A.C.E. : Лошо е наистина, но след като НСР е в ход, може би трябва да се достигне до него за да бъде разрушен и новият път на човечеството да стъпи на нова основа. В противен случай рискуваме да си направим нов бардак със стари К...и, което според мен е по-лошо.
А и много от хората са доста примитивни и всякакъв опит за промяна на закостенелите им разбирания чрез мирни средства е повече или по-малко безплоден, а от там и безсмислен. С други думи трябва си мъка за да му светне в главата лампичката, че нещо не е както трябва.
Ако погледнеш на страданието посочено в различните религиозни учения, като на път, по който ще се пробуди човечествотот, то за сега се движим в правилната посока (по заобиколния път). За съжаление в съвременното тълкуване на страданието се влага съвсем друг смисъл, който ни принуждава да минем по този заобиколен път.
Ако мислиш, че има друг начин при съвременната ситуация, интересно ми е да разбера.

Неактивен benoni

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 183
Re:Новият световен ред
« Отговор #44 -: Октомври 02, 2009, 13:26:05 pm »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27