Няма спор, някои излагат позиции за нещо в което не вярват защото то е илюзия изградена върху убийства, кражби, преследвания и налагане на ценности, които водят неизбежно до .... промяна и после очакват и аз не знам какво ! Други са на мнение, че всичко става ей така от раз, за което няма причина, за което следствие от това няма, без значение какво е то и после казват, че промяната е виновна. Другия ми говори глупости за овце, а третият вместо да потърси помощ за уж невърнатите му в цялост земи се оплаква на мен, за коментарите ми !! Живота е прекрасен, когато си го направиш такъв, а не да чакаш някой да го стъжни поради негови съображения и т.н. Относно селското стопанство, виновни сме всички, защото вместо да работим земите си когато ни ги връщаха, ние се оплаквахме и ги разпродадохме. Защото вместо тези милиони и милиарди, които отидоха в този гьол наречен Белене примерно, можеше да отидат за развитие на селските райони (заселването им с хора), защото физическата сила е тази която носи добавено стойност и съответно повишаване на бвп и стандарт на живот, и това става пак видно и от тези статистики за демографията през годините. А иначе, от спора се ражда истината ! Истина за едни, мираж за други, живота си тече ли тече ....