Автор Тема: Тема за оплаквания от състоянието на България  (Прочетена 277167 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен daskala

• Пишещ
  • Публикации: 611
Re: Тема за оплаквания от състоянието на България
« Отговор #615 -: Април 05, 2012, 08:43:19 am »
За българите няма работа...българи висшисти и без работа...ние на турците работа ще даваме...Толкова продажен да е тоя нашият български народ,че просто нямам думи.

Народа не е продажен. ПРОДАЖНИ СА ПОЛИТИЦИТЕ, особено когато са зависими от папки за сериозни закононарушения или под силно чуждо влияние,като б.б.,ц.ц. и с.д.

Неактивен stoicho85

• Четящ
  • *
  • Публикации: 105
« Отговор #616 -: Април 05, 2012, 09:23:01 am »
А продажните политици са .... българи!Работил съм в немска и френска фирма и повечето са готови да тъпчат колегите само и само да се мазнят на шефовете те да са добре,пък другите да се оправят.Просто за мен егоизма и парите съсипват държавата.
Наскоро четох книга за Япония от ВСВ до 80-те как се е развила,ами там хората градят и може да са малко крайни в много нещо,но поне се развиват,а не деградират като нас.
Съединението Прави Силата

Неактивен letqshtata

• Четящ
  • *
  • Публикации: 51
« Отговор #617 -: Април 05, 2012, 10:36:47 am »
daskala,stoicho85 е много прав в това,което каза,правилно ме е разбрал,така че недей да спориш за неща,които са така  ;)

Неактивен daskala

• Пишещ
  • Публикации: 611
« Отговор #618 -: Април 05, 2012, 11:15:21 am »
daskala,stoicho85 е много прав в това,което каза,правилно ме е разбрал,така че недей да спориш за неща,които са така  ;)

Аз също съм работил много и имам също добра представа за нещата. Също в медиите се толерира и поощрява един процес на самоохулване на българите. Недейте му се поддава.

Неактивен letqshtata

• Четящ
  • *
  • Публикации: 51
« Отговор #619 -: Април 05, 2012, 11:35:21 am »
Не искам да създавам грешно впечатление,че не обичам народа си.Напротив,много се гордея с него,но не и с този му недостатък...
Един прост пример ще ви дам:Сесил Радославова Каратанчева е българскатенисистка, родена на 8 август1989 г. в град София. Неин треньор е баща ѝ Радослав Каратанчев. Започва да играе тенис на 5 години и до 2008 година се състезава за България, след което приема казахстанско гражданство и се състезава за Казахстан. цитат от wikipedia.org
И сега ми отговорете,не е ли продажен българският народ.Разбира се,винаги има изключения,не всички хора са такива,но повечето...
« Последна редакция: Април 05, 2012, 11:54:53 am от Mirotvorec »

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
« Отговор #620 -: Април 05, 2012, 16:34:43 pm »
Младеща  до  25г,  а  и  по  възрастни  пишат  на  латиница!  Скапиа  или  скупиа  думата  е  българска  или  не!  Кой  ще  я  преведе?  В  един  български  сайт  за  игра  на  шах  с  реален  противник  всички  пишат  на  латиница,  езика  ни  се  тотално  изопачава
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен Z-931

• Пишещ
  • Публикации: 729
« Отговор #621 -: Април 05, 2012, 16:59:49 pm »
А какво ще кажете за "англо-линковете " и инфотото на инглиш във форума? Много ме дразни този измислен "интер-рептил- англоезик".... :diablo:

Неактивен morcikul

• Четящ
  • *
  • Публикации: 173
« Отговор #622 -: Април 07, 2012, 08:23:39 am »
  ПОДГОТВЯТ НИ НОВО ТУРСКО ПРИСЪСТВИЕ
Цитат от в-к "Нова зора бр.13,  03 Април  2012 год.
В темата "Днес е особено важно да се засили интелектуалната енергия в БСП"

Цитирам стр. 8 началото „... Ще реагира ли /автора има предвид БСП/ на оповестения от Симеон Дянков план за масово внасяне на работна сила от Турция?
Значи "нашите "управници поддържат искуствено ниски работни заплати за българите и българите отиват да работят ниско квалифицирана работа в Гърция,Италия Испания Германия и другаде, а в същото време управляващите правят договори с турски фирми, в резултат на които договори турските фирми плащат   на турските работници  2-3 пъти по-големи заплати от на българите. Ще идват тук турски младежи , ще се женят тук , ще създават семейства и в същото време българите са изгонени от България, ужким по своя воля.
Не знам дали на Дянков са му такива намеренията, но ако са, то се работи за връщане на комунистите на власт на предсрочни избори. Каквито са и те самите всъщност, но нямат нужния електорат за да се задържат още години и единственият правилен ход за тях е коалиция с комунисти на предсрочни такива, защото следващата зима ги чака вълна от необуздан народ.

Неактивен morcikul

• Четящ
  • *
« Отговор #623 -: Април 07, 2012, 09:00:46 am »
Да, кому е нужно каквато и да е идеология? Но да речем ... оставям само демокрацията, защото мисля, че тя е единствата която не е наложена някому. Да речем, че няма идеологии, няма политики, няма предмети които да изучават тези политики и впоследствие да се реализират. Развий ми идеята си, която изповядвам, но не споделям, защото не виждам в бъдещето, съмнявам се и ти да можеш.

Неактивен mitko

• Доста Писал
    • профил
« Отговор #624 -: Април 07, 2012, 10:07:22 am »
Кажете какво става, не се занимавайте с празни приказки:
Цитат
Намушкана с нож приета в "Пирогов" -7 Дек 2011 – 35-годишна жена е приета във вторник вечерта в Пирогов, след нараняване с нож на три места. Острието е засегнало сухожилията на ...

Цитат
12- годишно момче почина, след като беше намушкано с нож 24 авг. 2011 – Полицията е задържала друго 16- годишно момч, по подозрение, че е убило детето.

Цитат
Студент почина след като е намушкано с нож в кв. "Студентски град" в София. 29 февруари 2012 / 10:08. Това съобщи пред БТА директорът на СДВР ...
Получете още резултати от последните 24 часа

и т.н.
          Живот  без  духовни  ценности! 

Неактивен mitko

• Доста Писал
    • профил
« Отговор #625 -: Април 07, 2012, 10:13:52 am »
               Какви  комунисти  ви  гонят  бе  момчета!  89  година  мафията  завзе  власта  и  няма  да  я  преотстъпи  доброволно! 
               Сравнявайте  обективно!  Къде  беше  България  преди  89  и  къде  е  сега! 
             И  ЕДИН  ВЪПРОС  ЗАЩО  БЪЛГАРИЯ  СЕ  РАЗВИВАШЕ  ДЕМОГРАВСКИ  ПРЕДИ  И  ЗАЩО  СЕГА  ИМАМЕ  ДЕМОГРАВСКИ  КОЛАПС??

Неактивен morcikul

• Четящ
  • *
« Отговор #626 -: Април 07, 2012, 16:52:32 pm »
Никоя мафия не е по силна от държавата, първо и второ, имаш тотално погрешна представа за демографията и нейният колапс!!
« Последна редакция: Април 08, 2012, 06:58:09 am от Mirotvorec »

Неактивен deznam

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 286
« Отговор #627 -: Април 07, 2012, 17:28:30 pm »
               Какви  комунисти  ви  гонят  бе  момчета!  89  година  мафията  завзе  власта  и  няма  да  я  преотстъпи  доброволно! 
             И  ЕДИН  ВЪПРОС  ЗАЩО  БЪЛГАРИЯ  СЕ  РАЗВИВАШЕ  ДЕМОГРАВСКИ  ПРЕДИ  И  ЗАЩО  СЕГА  ИМАМЕ  ДЕМОГРАВСКИ  КОЛАПС??

Сама по себе си всяка политическа организация е мафиотска структура , друг е въпроса ,че демографския спад е започнал далече преди 89 година ,той просто започна да си личи много по силно защото хората емигрираха. Зад граница имаш близо 2млн наши сънародници с деца или не. Но това са млади хора и ако те бяха тук щяхме да говорим за слаб демографски спад. Тази тенденция е актуална за почти целия цивилизован свят. Освен това в Турция коефициента на плодовитост вече също е под 2,1 .  Проблемите за които говорим са долу ,при нас ,защото чисто и просто много приказваме и нищо не правим! Ще го направим ли отново , не ви съветвам ,затова ако видите нередност за каквато става въпрос в темата , съобщете в медиите, пуснете новината в националистическите и другите форуми и обществото лека по лека ще подеме инициативата.

Видите ли чужди работници с по висока запалата от средната за дадения отрасъл сигнализирайте. Това е дискриминация!
Ако не искаш да бъдеш наковалня, трябва да бъдеш чук.

Неактивен mitko

• Доста Писал
    • профил
« Отговор #628 -: Април 07, 2012, 20:57:17 pm »
           "Във враждебно настроена към тях среда живеят слабите. Такива са законите на природата."   Танграта              :---

Неактивен gm67

• Четящ
  • *
  • Публикации: 91
« Отговор #629 -: Април 08, 2012, 15:19:35 pm »
Абсолютно вярно.Затова са ми смешни споровете между сини,червени,комунисти,демократи и т.н.
В България НЯМА нито лява,нито дясна значима партия.Банално е но всички са маскари 8)
Какво е ляво управление:защита интересите на слабите,болните,старите,пасивните.В икономически смисъл-държавата взема МНОГО (чрез данъци,акцизи,такси,мита,осигуровки),но и дава МНОГО (добри пенсии,стипендии,помощи за безработни и болни,големи държавни субсидии).
Какво е дясно управление:защита на интересите на амбициозните,трудолюбивите,младите,здравите.В икономически смисъл-държавата МАЛКО взема,но и МАЛКО дава. 
Нашата власт е от мафиотски тип:отнема МНОГО от създадените блага,а преразпределя МАЛКО от тях.Просто се създаде тънък (5-10%) свръхбогат елит и огромна бедна маса.
А за демографията-любимата ми графика:

Ако някой твърди,че катастрофата е заради емигрантите,нека да сравни показателите за раждаемост и за смъртност сега и преди 89 г.Едва ли има значима болест (рак,диабет,инфаркт,инсулт,психични отклонения),по която да не сме в първите места в света!
Пък и едва ли има нещо по-тъжно от държава,от която всеки иска да емигрира....
България умира.
« Последна редакция: Април 08, 2012, 15:31:59 pm от gm67 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27