Автор Тема: Тема за оплаквания от състоянието на България  (Прочетена 277008 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен The Time Lord

• Четящ
  • *
  • Публикации: 190
Re: Тема за оплаквания от състоянието на България
« Отговор #585 -: Февруари 25, 2012, 13:08:18 pm »
Аз съм категорично против новините на турски! :--- Нямат място в националния ефир. Нито пък новините на цигански или там каквото би представлявало това нещо. Всички дето чакат на помощи от нашата държава и в устата им е все "тя държавата е виновна" да вземат поне езика да научат. И най-накрая да схванем, че държавата не е някаква мистична "сила", дето само социални помощи трябва да ни дава, а това сме ние, свободните граждани, кой от кой по-свободен, но поне свободно мислещи! :yes:
САМО 2 НЕЩА СА БЕЗКРАЙНИ - ВСЕЛЕНАТА И ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ, КАТО ЗА ПЪРВОТО НЕ СЪМ СИГУРЕН! - Айнщайн

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #586 -: Февруари 25, 2012, 16:36:02 pm »
Всичко това -закриване на паралелки, новини и филми на турски език, признаване за геноцид на "възродителния процес", високи цени и другите подобни антибългарски мероприятия са си част от плана, за който някои съфорумци твърдят,че няма такова пиле. Да, ама не. Няма случайни работи в политиката. Както сега за цените на лекарствата - сетиха се ама след като от ЕС комисията по цените ги натисна по мазола. И се почна театрото. Иначе упраляЮщите още щяха да се правят на умрели лисици. И сега изведнъж - прозрение. Естествено ще пошумят малко и ще си я подкарат по старому. Поне от досегашните изявления на Дянков и сие не личи да се канят да направят нещо реално. Далаверата си беше добра.
« Последна редакция: Февруари 25, 2012, 16:37:28 pm от bojinkata »

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
« Отговор #587 -: Февруари 25, 2012, 18:15:24 pm »
    Лично аз се дразня много на новините на турски. Да сте чули във Франция да има по националната новини на китайски примерно. Като са в Бг турците и уж са БГ граждани да научат български език. В Сащ има много българи, но не съм чувала за новини на български там. Следващата стъпка е новини на цигански език.
    Да  дали  има в  Англия  паметник  на  немските  летци  бомбандирали  я!
    Да  добавя  и  монумента  на  Ени  хан,  касапина  на  Родопа 
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен old4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 023
« Отговор #588 -: Февруари 25, 2012, 20:43:51 pm »
Кой е виновен за това? Кой е виновен да бъдем 500 години под "присъствие" ... кой?
Кой е виновен да сме на това дередже сега, кой? Планът, дръжки, ние сме си виновни за всичко.Да ви дам ли един пример с мен, няма да влизам с подробности само на кратко, ще правим един вид искане към началник цеха, тръгваме петнайсетина човека и малко пред вратата се обръщам назад, ха познайте колко бяхме ..... сам  ???.Друг случай, колега пък ми вика влез първи че да не ни виждат заедно и мен да съкратят ..... абе план, със скапаняци и план не е нужен......
« Последна редакция: Февруари 26, 2012, 09:22:49 am от Mirotvorec »
Съжалявам old4, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
« Отговор #589 -: Февруари 25, 2012, 20:59:19 pm »
Гледам плана си е ''казал думата''.......сега очаквам да се появи някой и да си признае, че е стрелял по папата, а след това някой да си признае, че той е изял лебедите у Франция, където наскоро, естествено набедиха нас Българите.....Кофти ''характер'' и имидж ни изградиха все пак......Планът действа;).....
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен morcikul

• Четящ
  • *
  • Публикации: 173
« Отговор #590 -: Февруари 26, 2012, 09:14:16 am »
Казал си е думата и тя излиза постоянно от устите ви, вместо делата да говорят противното.
Интересно ми е щом сте такива привърженици на този план и който мислите че е реалност в сегашно или близко минало време, какво правите или не правите за да се противопоставите на действието му над вас, близките, съседите, приятели и защо не и непознати недоволни от реалността за която вина уж има този план, а не "Вие" ?!
Мите историята е доказателство за това, че Българина е предател и радетел на "дявола" и докато не изтръгне своята зла участ от собствената си идентичност, то докато сте си живи ще си дъвчите за този план. 

« Последна редакция: Февруари 26, 2012, 09:23:19 am от Mirotvorec »

Неактивен Гален

• Пишещ
  • Публикации: 814
« Отговор #591 -: Февруари 26, 2012, 09:24:11 am »

Да ви дам ли един пример с мен, няма да влизам с подробности само на кратко, ще правим един вид искане към началник цеха, тръгваме петнайсетина човека и малко пред вратата се обръщам назад, ха познайте колко бяхме ..... сам  ???.Друг случай, колега пък ми вика влез първи че да не ни виждат заедно и мен да съкратят ..... абе план, със скапаняци и план не е нужен......

44-та г.,old4.
Едвали не знаеш, че след нея започна насилственото налагане на част от "ценностите", които си описал.
Подлизурко, натегач, предател, използвач, завистник, страхливец, безродник и т.н.- "ценности", бяха имплантирани във вас и бащите ви.
Е, как искате с Митко младите да са читави, като по-голяма част от вашето и предното поколение са били....? Как?
Крушата... ... ...!
« Последна редакция: Февруари 26, 2012, 09:27:11 am от Гален »

Неактивен ARRI

• Доста Писал
« Отговор #592 -: Февруари 26, 2012, 18:06:24 pm »
Точно така Галене, соца беше важна част от плана. Контролираната мизерия в която държат нацията от 1944г та до наши дни си каза думата. Мизерията...мизерията е в основата на всичко.....за добра службичка половината нация е станала доносник....следене на съседи.....''клюкарене'' в районното....доноси и пр. :hi:
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен mitko

• Доста Писал
    • профил
« Отговор #593 -: Февруари 26, 2012, 19:08:51 pm »
  Е  успокоява  ме  факта,  че  това  вече  е  минало!!  Ето  богати  сме  повече  от  преди  89г,  свободни  сме,  няма  доносници,  ама  никакви!!  Сега  ако  бизнесмен  задиря  жените  ви,  те  винаги  има  къде  да  започнат  работа! 
    В  една  гръцка  фирма,  да  отидеш  до  тоалетна  трябва  да  носиш  високо  едно  червено  кръгче. 
    В  друга  времето  е  ограничено  до  8минути,  а  после  глоба. 
    Абе  момчета,  я  по-обективно!
    България  винаги  си  е  патила  от  управници!

« Последна редакция: Февруари 27, 2012, 08:05:47 am от Mirotvorec »

Неактивен The Time Lord

• Четящ
  • *
  • Публикации: 190
« Отговор #594 -: Февруари 26, 2012, 19:17:15 pm »
Е, чак винаги да си е патила не! Например преди около 1000 години управниците не са ни били лоши - Цар Борис Първи, Цар Симеон Велики, Цар Самуил... и така нататък. ;D
« Последна редакция: Февруари 27, 2012, 08:06:32 am от Mirotvorec »
САМО 2 НЕЩА СА БЕЗКРАЙНИ - ВСЕЛЕНАТА И ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ, КАТО ЗА ПЪРВОТО НЕ СЪМ СИГУРЕН! - Айнщайн

Неактивен ARRI

• Доста Писал
« Отговор #595 -: Февруари 26, 2012, 20:30:18 pm »
mitko, ми АЗ съм написал, че съсипването е И до днешни дни. Ако имаш време прочети това, и ще ти просветне кой и как дърпа конците у нас......А, че соца ни *** майките е факт....Ми не може тъ.жъ. с основно образование да управлява цяла държава....НЕ може......През цялото време се е бил залепил към брежнев и сме карали на подеяния....и когато брежнев е умрял и е дошъл ''белязания'', ние сме взели да трупаме дългове.....Факт.

http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,2458.msg247960.html#msg247960
« Последна редакция: Февруари 27, 2012, 08:07:20 am от Mirotvorec »

Неактивен mitko

• Доста Писал
    • профил
« Отговор #596 -: Февруари 26, 2012, 22:40:59 pm »
Е, чак винаги да си е патила не! Например преди около 1000 години управниците не са ни били лоши - Цар Борис Първи, Цар Симеон Велики, Цар Самуил... и така нататък. ;D

Ами  тогава  не  сме  патили! 

mitko, ми АЗ съм написал, че съсипването е И до днешни дни. Ако имаш време прочети това, и ще ти просветне кой и как дърпа конците у нас......А, че соца ни *** майките е факт....Ми не може тъ.жъ. с основно образование да управлява цяла държава....НЕ може......През цялото време се е бил залепил към брежнев и сме карали на подеяния....и когато брежнев е умрял и е дошъл ''белязания'', ние сме взели да трупаме дългове.....Факт.
      Ами  след  Живков  нали  все  учени  ни  управляваха!  Кажи  ми  какво  се  подобри  за  обикновеният  човек!

« Последна редакция: Февруари 27, 2012, 08:08:07 am от Mirotvorec »

Неактивен ARRI

• Доста Писал
« Отговор #597 -: Февруари 26, 2012, 23:13:36 pm »
Еххххх mitko, mitkoooooo .....защо не отдели 5 мин. да прочетеш това, което те помолих, и нямаше да има нужда да водим този безсмислен разговор за тъ.жъ. и тези след него...... :(. Явно си живковист, а това на повечето ни не се харесва. И не забравяй, че и той е в кюпа на сатрапите на България ;).
« Последна редакция: Февруари 27, 2012, 08:08:30 am от Mirotvorec »

Неактивен daskala

• Пишещ
  • Публикации: 611
« Отговор #598 -: Февруари 27, 2012, 08:19:25 am »
mitko, ми АЗ съм написал, че съсипването е И до днешни дни. Ако имаш време прочети това, и ще ти просветне кой и как дърпа конците у нас......А, че соца ни *** майките е факт....Ми не може тъ.жъ. с основно образование да управлява цяла държава....НЕ може.

Как да не може? Може. Че нали има съветници с образование и те му дават идеите и организират изпълнението им.Въпрос е кои бяха съветниците, а всъщност те бяха и управляващите и между тях няма етнически българи

Една от мръсните идеи на соца е блоковите жилища които отчуждиха българина от земята и е една от причините за обезлюдяването на селата.
Другата мръсна идея е поддържането на ниски заплати,което в перспектива да доведе до премахването на парите.
Има и още...
« Последна редакция: Февруари 27, 2012, 09:31:52 am от daskala »

Неактивен Гален

• Пишещ
  • Публикации: 814
« Отговор #599 -: Февруари 27, 2012, 09:58:41 am »

Една от мръсните идеи на соца е блоковите жилища които отчуждиха българина от земята и е една от причините за обезлюдяването на селата.

Точно! :hi:

Това беше и част от плана.

Независимият в голяма степен Българин от село, да се превърне в зависима във всяко едно отношение градска Мишка.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27