Автор Тема: Ноември-Декември - 2006: Системи за движение на НЛО  (Прочетена 74367 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен teogen

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 53
  • TEOSFERA
Re: Ноември-Декември - 2006: Системи за движение на НЛО
« Отговор #45 -: Февруари 21, 2007, 01:33:14 am »
Що се отнася до използването на жироскопи за създаване на антигравитация , то най-доброто за което съм чел че  е постигнато в лабораторни условия е не повече от 10% намаляване на теглото. Има доста книжки по този въпрос в които мнозина предлагат различни формули с които изчисляват нужната скорост на въртене за един жироскоп за да стане масата му отрицателна, но реално някой да е постигнал нещо практически приложимо? Без съмнение съм убеден че съществуват антигравитационни технологии, които колкото са ефективни , толкова са и засекретени от различни военни институции!  Желанието ми е преди всичко, да изложа принципно какво представляват тези технологии , отколкото да обсъждам колко са конспиративни и секретни.
ТЕХНОЛОГИЯ НА АНТИГРАВИТАЦИОННИТЕ ДИСКОВЕ

Трябва да признаем че за да имаме олекване и антигравитационно движение на един въртящ се диск , то той трябва да взаимодейства по някакъв начин с пространството, като четиримерна време-пространствена структура или със средата като градивна субстанция изпълваща и представляваща пространство-времето.  Принципите на които могат да се основават високоефективни антигравитационни технологии са индентични на тези, на механика на флуидите, аеро-динамика, хидро-статика.
  Ще започнам с най-прости примери:
   - Имаме един въртящ се диск чиято горна повърхност е по голяма от тази, отдолу. За целта горната повърхност е грапава а долната гладка. Имаме две основни причини за подемна сила в този диск за да се издигне във въздуха:
  1. За едно и също време , горната и долната страна на диска трябва да бъдат оптичани от околния въздух. Горната повърхност на диска е  по-голяма и съответно въздушната струя е с по-голяма скорост отколкото отдолу. В последствие хидростатичното налягане над диска е по-ниско и той бива буквално засмукан в посока на по-грапавата му част. Същият ефект може да се получи и при невъртяща се но надлъжно
вибрираща плоскост , като тя ще се задвижи в пространството в посока на по грапавата си страна.
  2. Откъм горната(грапава) страна на въртящия се диск ще се получи въздушен вихър , който също представлява област на по-ниско хидростатично(въздушно, атмосферно) налягане в сравнение с долната страна на диска. Това също е причина за един вид засмукване на диска в съответната посока.
   С цел, направата на едно ефективно летателно средство, грапавината на въртящия се диск може да бъде заменена с радиални оребрения а откъм долната страна може да имаме невъртящ се корпус. Още по-ефективно от въртящия се диск , е използването на полусфера с грапава повърхност. Изпъкналата повърхност на полу-сферата се покрива с тънък слой вакуум при въртенето и. Логично е да се досетим че най-подходящият корпус за подобен летателен аппарат е с лещовидна или полусферична форма, или с две думи – Летяща чиния. Всеки може да направи прости експерименти на тази основа и да бъде очевидец на високата ефективност на принципа.
   За да имаме движение на едно тяло в пространството, все едно дали в атмосферата или в дълбокия космически вакуум, трябва летателното ни средство да има несиметрично взаимодействие с околното пространство и среда в посока на движението му и в противоположната му посока! Същият този описан принцип които е достатъчно ефективен във въздушна среда ще е много по-ефективен и във вакуум(космоса) отколкото използването на жироскопи(или бързовъртящи се дискове със симетрична горна и долна страна). И все пак дори и това няма да е достатъчно за да имаме максимално ефективна антигравитационна сила.
 Мощните антигравитационни двигателни системи са основани на несиметрично разположени в пространството, бързовъртящи се електромагнитни и електростатични полета!
   
ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ И ЕЛЕКТРОСТАТИЧНИ АНТИГРАВИТАЦИОННИ ДВИГАТЕЛНИ СИСТЕМИ
 
Нещо много важно, което е нужно да знаем, за да разберем принципите на антигравитационната технология е значението и същноста на електромагнетизма в нея. Причината за това е че електромагнитното поле е функция и област на взаимодействие на материята с околното пространство(и изпълващата го вакуум-етерна субстанция). Пространството , вакуума – притежава електромагнитни свойства като магнитна и диелектрична проницаемост, определена не- нулева индуктивност и способност да се поляризира (електромагнитно) с линейна скорост на разпространение на поляризацията равна на скороста на светлината. Можем да приемем че електромагнитните вълни в същноста си са поляризационни в пространството вълни наподобяващи поляризацията на феромагнитен магнитопровод.
  Електромагнитното поле е област на едно много активно взаимодействие на материята с пространството(вакуум-етера).
Няколко елементарни антигравитационни принципа които мога да изложа на тази основа са следните:
  - двигателя представлява бързовъртяща  се полусфера от феромагнитен материал покрита с множество магнити или електромагнити в посоката на движение . Бързовъртящото се магнитно поле усуква и съответно свива пространството в посоката на полета. В крайна сметка имаме несиметрично гравитационно поле.
 -    двигателя представлява бързовъртяща се електростатично заредена полусфера. Електростатичното поле е съсредоточено върху изпъкналата страна на полусферата а бързото въртене обуславя активно взаимодействие с пространството(вакуум-етера) отпред. Електростатичните силови линии се усукват и съответно свиват и усукват пространството пред летателния аппарат и той се движи в съответната посока.
- Двигателят е в най-предната част на летателния аппарат и представлява съд с живак нагрят до състояние на плазма. Около живачно-плазмения съд имаме мощни бобини коитно създават бързовъртящо се електромагнитно поле подобно както в асинхронните електродвигатели. Живакът се завихря в посока на въртящото се магнитно поле. Индуцираните в живачната плазма токове и електромагнитни полета влизат в мощно вихрово взаимодействие с околното пространство и отново имаме вихрово усукване и свиване на пространството пред летателният аппарат.
  Важно е двигателя да не е в центъра на летатерния аппарат а в неговата крайна част в посока на движението в пространството!
  - Електростатично зареждана полусфера в чиято централна вътрешна и периферна външна част са разположени мощни електромагнити, създаващи бързовъртящо се електромагнитно поле – отново имаме усукване на пространството над летателния апарат.
  Има още наколко електромагнитни двигателни системи на които мога да се спра при проявен интерес, но смятам че изложените понастоящем са дотатъчно ясни за да бъдат разбрани и възпроизведени при една добра експериментална база.
« Последна редакция: Февруари 21, 2007, 01:39:47 am от teogen »
И ще познаете Истината и Истината ще ви направи свободни! www.teosfera.narod.ru

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 988
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Re: Ноември-Декември - 2006: Системи за движение на НЛО
« Отговор #46 -: Февруари 21, 2007, 15:23:16 pm »
Светлината или по обобщаващо казано електромагнитните вълни имат сходна макар и не в абсолютния буквален смисъл природа дори ако приемем че вакумът е липса на материални частици с познатата ни атомарна структура.
Не смятам че светлината е електромагнитна вълна...
а вакуумът какъвто е в космоса е  далеч от лишен от частици...


Аз лично смятам че вълновата природа на електромагнитните явления е по реалистична от корпоскулялната при все че светлината има свойството да се държи и като частици при високи честоти , но същото можем да направим и с звука, а сме наясно че той не е линейно движение на някаква материя а трептене на частиците и предаване на механичен импулс.
Разликата е,че няма частица специално отговаряща за звука,както е с фотона например...а тея частици така или иначе имат свойства и на частици и на вълни
 Ако приемеме че пространството(вакуума) е празно а не е съставено от някакви вихри или каквото и да е то трябва да приемем тогава че електромагнитните вълни в него са кратковременни изкривявания на четиримерната му структура разпространяващи се с установяваната скорост ~ 300 000 Км/с.
Там е работата че нямаме чист вакуум....

Моето убеждение е че вакуума не е празен а действително е запълнен от плътно разположени микровихри с електромагнитни свойства всеки от който представлява микрообласт съставена от три измерения, въртяща се спрямо всички други и така въртенето и движението на една микрообласт от пространството спрямо другите такива определя и четвъртото измерение което е  времето. Разбирам че това е преди всичко една теория но за мен тя е достатъчно реалистична в описването на света ни като такъв.
  Да де както и аз казвам...работата етам че тея три измерения просто не са достатъчни..Според последния вариант на струнната теория имаме поне 12 измерения,от който поне 4 са "разгънати",а останалите са просто вгънати в себе си и оформящи един вид струни и брани(нещо такова беше)Тея неща с дисковете,които описваш не приличат на гравитационни явления...


  - двигателя представлява бързовъртяща  се полусфера от феромагнитен материал покрита с множество магнити или електромагнити в посоката на движение . Бързовъртящото се магнитно поле усуква и съответно свива пространството в посоката на полета. В крайна сметка имаме несиметрично гравитационно поле.
в това може и да има резон,макар че не е необходимо да е конкретно полусфера,работата е там,че ще трябва да е с огромна сила това магнитно поле,и 100% ще се отрази и на пилотите,амй горе-долу така ще стане и с долния пример

- Двигателят е в най-предната част на летателния аппарат и представлява съд с живак нагрят до състояние на плазма. Около живачно-плазмения съд имаме мощни бобини коитно създават бързовъртящо се електромагнитно поле подобно както в асинхронните електродвигатели. Живакът се завихря в посока на въртящото се магнитно поле. Индуцираните в живачната плазма токове и електромагнитни полета влизат в мощно вихрово взаимодействие с околното пространство и отново имаме вихрово усукване и свиване на пространството пред летателният аппарат.
Живачно-плазмен..хммм това напомня на Вимааника Шастра-книга,която все си обещавам да проуча(и да направя революция в летателните апарати,и впоследствуе да завладея света,но това са по-дългосрочни планове)Като се замисля,не е необходимо НЛО-тата да се задвижват с анти-гравитация...ако си имат достатъчно мощни енергийни източници и някакви компенсатори на ускорението,няма да имат никаъв проблем с шантавите маневри,които е известно че правят.
« Последна редакция: Февруари 21, 2007, 15:29:59 pm от Horus »
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Oberon

 • Гост
Re: Ноември-Декември - 2006: Системи за движение на НЛО
« Отговор #47 -: Февруари 21, 2007, 16:01:14 pm »
Съгласен с колегата Елф. 100% вакуум се постига само в лабораторни условия, и то с много зор. Смята се, че в тъмните пространства между галактичните купове има места със 100% вакуум, но това държа доста критики преди време. Идеята ми е, че в космоса има съпротивление, колкото и малко да е то. Най-забавното е, че има частици с чудовищна енергия, само една от които е способна да направи Имперски крайцер на трески.
За мен лично, най-вероятния път през пространството е мостът "Айнщайн - Розен". И когато съответния летателен апарат излезе в орбита до дадена планета, си прави маневрите за които сме чували, благодарение на някакъв хитър двигател.

Оберон

Неактивен File099

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 131
 • Търсач на НЛО
Еон, здравей. Значи това което мога да кажа относно системите за движение на НЛО е, че тази базирана на Елемент 115 ми се вижда най-правдоподобна от всички останали, макар че няма никаква гаранция че не става въпрос за чиста дезинформация от страна на американците. Но последното нещо, което разбрах от един инженер който се занимава също като мен със системни наблюдения на небето с цел засичане и заснемане на НЛО е, че електромагнитното поле около НЛО може да се улови много лесно с помощта на обикновени но поляризирани слънчеви очила каквито се продават на много места за по 30 лева бройката. Какво се виждало точно не мога да кажа, но вероятно е някакво черно или сиво поле около обекта и по този начин може да се засече от много голямо разстоняние даже и да не се вижда с просто око. Аз използвам поляризирани очила от около една седмица в наблюденията си в комбинация с огромен бинокъл 20х80 тежаш 2,5 кг и се надявам с помощта на тези прибори да наблюдавам отново НЛО през следващите години.
Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 675
 • WATCHER
Когато говорим за човешките усилия да се преодолее бариерата на необяснимото с помощта на познати закономерно­сти, не можем да отминем забележителните хипо­тези на Жан Гупил —инженер в центъра за атом­ни изследвания „Сакле", където се е занимавал с подобрения на системите за надзор на реакторите, а по-късно — с експерименти в областта на гама-астрономията. През 1963 г. става и ръководител на Дружество, което разработва електронни системи за информатика. Гупил е сътрудник на ЖЕПАН.
 

Жан Гупил съвсем де­лово предлага следния начин на действие: съставя се работна хипотеза с презумпцията, че сме свиде­тели на нова характерност на материята — нов вид силово поле, частици и т. н.; тогава мислено се пре­насяме в положението на едни „техник на бъдеще­то", за да съставим листата на практическите въз­можности на хипотезата. При това съблюдаваме следните критерии:

а)   простота на хипотезата;

б)   най-малко противоречие с наблюдаваните феномени;

в)   технологическа вероятност;

г)   близка досегаемост на обясненията, което щe рече брой и значение на необяснимите по нормален път факти, които намират обяснение в рамките на тази хипотеза.

Гупил се залавя за работа, използувайки изка­заната по-рано теза на Хауптман Планиер за антигравитацията. Приема се възможността за създаване на отблъскващо силово поле с помощта нa хипотетичен генератор. Гупил подробно обоснова­ва действието на генератора, но за нас по-инте­ресни са обобщените възможности:

 

 На първо място е ускорението... само една стот­на от отблъскващата сила на полето ще бъде до­статъчна, за да преодолее притегателната сила на Земята. Тогава НЛО ще бъдат в състояние при из­дигането си да ускоряват по-силно (използувайки отблъскващата сила на Земята), отколкото при ка­цането (преодолявайки отблъскващата сила на ат­мосферата). Тук бихме намерили едно възможно обяснение за спиращия дъха отвесен старт и за наблюдаваните винаги люшкания във въздуха при кацане. Втората възможност за приложение се про­стира в областта на аеродинамиката.Хипотетичният отблъскващ апарат би могъл да се използува за оттласкване на въздушните моле­кули по летателния път на НЛО. Това би означа­вало машината да се движи в един мехур от от­носителен вакуум. И би имало две съществени консеквенции. Първо, чрез него се обяснява липсата на шум и ударна вълна на налягане... тъй че не съществува триене между машината и околния въздух, което води до извода, че не възниква топ­лина и следователно могат да бъдат достигнати скорости, лежащи извън технологическите граници, известни ни като „термична бариера"... Може аритметически да се докаже, че най-рационалната форма на една машина, която е снабдена с атмосфероотблъскващ   апарат,  отговаря   най-точно   на онази форма, която най-често се описва при НЛО.   
Става дума за дискообразната форма. Гупил, как­то и някои други автори, изглежда, имат предвид популярните описания, а не строго научните стати­стически резултати от наблюденията. Един анализ на съобщенията за НЛО във Франция дава след­ната картина: кълбовидни обекти — 30 процента; дискове —   16; цилиндрични и пурообразни —  14;

яйцеобразни  —   14;  различни от друг тип —   14;

точковидни — 9; куполообразни — 3 процента. То­ва показва, че аномалните обекти съвсем неспра­ведливо са набедени като „чинии". Понякога те би­ват обвити в бял облак или в нещо „огнено", кое­то напомня плазма, а не вакуум. Но и Жан Гупил лесно не се предава.

Отделните страни на въпроса са разработени от него обстойно, с изчисления и стойности, които не сме в състояние тук да предадем. Ще спомена са­мо, че Гупил разширява разбиранията на Мишел Еме и Мак Кемпбел за причината на различното светене около НЛО, като се позовава на ефектите при електромагнитното лъчение във вакуум с раз­лични стойности. Той ги пресмята и стига до след­ните примерни резултати:

 
... На една гранична скорост от 3600 км/ч/1 км/с се отнася вакуум 1,9 тора, а за 42 км/ч се па­да едва 0,2 тора. Въобще се наблюдава, че НЛО из­пращат изключително интензивни електромагнитни лъчения. Обаче е известно, че такива излъчвания във вакуум около 2 тора могат да предизвикат чер­вено светене, а във вакуум от 0,2 тора — синьо све­тене. Това отговаря точно на описанията в големия брой свидетелски    показания, които    посочват, че НЛО са обкръжени от червена светлина, която се превръща в синя веднага щом се повиши скоростта.

Гупил свързва по пътя на своята логика дейст­вието на хипотетичния отблъскващ генератор и не­говите лъчения с промяната в цветовете на НЛО. За съжаление налице са и много по-различни на­блюдения от описаните — включително летене на „тъмни" обекти с големи скорости. Но за нас в слу­чая е по-важен опитът на човешката мисъл да „от­ключи" дверите на загадката. Жан Гупил се опит­ва твърде остроумно да обясни и т. нар. „невиди­мост" на НЛО в отделни случаи чрез индекса на пречупване между вакуума, обкръжаващ машина­та, и околната атмосфера.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 675
 • WATCHER
Особено интересен обаче разделът, озаглавен: 

 

„Как се строи НЛО".
 
Аз съм склонен да преценявам труда на Гупил по-скоро като манифест на конструкторското дръзновение, отколкото като продукт на техническата мисъл. Авторът вдъхновено „проектира" (т. е. опит­ва се да разгадае!) цялостната вътрешна апарату­ра на една „летяща чиния". Съжалявам, че няма­ме място за обстойни цитати. Но все пак:

Следователно структурата на едно НЛО трябва да изглежда така:

Върху купола се намира атмосфероотблъскващият апарат. При голямо ускорение НЛО се накланя по известен начин, така че куполът сочи в по­соката на придвижването (това често се докладва от свидетелите).

В долната част, следователно под диска, се на­мират най-малкото три отблъскващи органа, конто при равномерния летеж уравновесяват силите, про­извеждани чрез отблъскващия апарат на върха. Достатъчно е да се усили полето на тези три апа­рата, за да се постигне едно ускорение на машина­та. Всички отблъскващи апарати трябва да бъдат на­сочени навън, така че в никакъв случай да не съз­дават поле във вътрешността на машината. Нак­рая в кабината се намира мозайката, която създа­ва едно уравновесено поле. То влиза в сила само ако ускорението бъде променено... 
Става дума за начина, по който един антропо морфен енлонавт — хипотичен, разбира се — би из­държал на чудовищните ускорения. Гупил се съоб­разява с предложението, че „те" имат близка до нашата физика. След като ни съобщава, че един тренирай човешки организъм може да понесе уско­рение до 10g, конструкторът предлага:

 

Да приемем, че на гърба на енлонавта е монти­рана мозайка от малки генератори, която създава в заетото от фигурата пространство поле — хомо­генно по сила и посока, и че тази сила се регулира според потребността. Докато скоростта на машина­та остава равна, полето трябва да бъде равно на нула, особено при неподвижност. То влиза в дейст­вие при фаза на ускорение. При това силата тряб­ва така да се регулира, че пасажерът да се задър­жа в постоянна дистанция спрямо повърхността на мозайката. Какво ще се разиграе при тези обстоя­телства? При всяко ускорение пасажерът буквално ще „попада" в уравновесено поле, което ще въздей­ствува равномерно върху всеки пункт на неговото тяло, без да предизвиква ни най-малка болка. Един­ствената граница, която ще бъде поставена за мак­сималната мощност на полето, ще е от технологи­чески порядък. Така можем да си представим ус­корения докъм 1000g. 

 

Жан Гупил не спира дотук. Той се е постарал да намери хипотетично обяснение и за т. нар. „завой под прав ъгъл", както и на загадъчния „лъч с край", наблюдаван от датския полицай Едвалд Моруп на 13 август 1970 г. (той не е единственият наб­людател на подобно явление), и на други светлин­ни феномени, предизвикани от НЛО, например — лъч, който заобикаля прегради или, напротив — минава през тях.

Интересно е да отбележим, че сред наблюдава­ните обекти има „чинии" с конструкцията, предло­жена от Гупил — една издатина над купола и три полусфери под диска, дори подобни обекти са сни­мани. Но какво да кажем за другите, съвсем неот­говарящи на нашите представи за аеродинамика форми на феномените? Но все пак нещичко е на­правено за обяснение на непознатата техника — ако приемем, че тя съществува. Остава само да запретнем ръкави и да си построим... летяща чи­ния!

Справедливо е да добавим, че инженерно-теоретични опити от този тип не са монопол само на французите. Разглеждайки хипотезата за гравита­ционните трансмутации, опираща се на експеримен­тално потвърдено явление — преминаването на двой­ка частица-античастица в гравитон и обратно, съ­ветските автори В. П. Бурдаков и Ю. И. Данилов пишат в своя труд „Външните ресурси и космонав­тиката":

 

Може да се предположи също, че летателният апарат, снабден с подобно тягово устройство, ще развива много голямо ускорение и ще достига ско­рости, близки до тази на светлината, за част от се­кундата. При това екипажът няма да усеща никак­во силово въздействие (претоварване), тъй като гравитационното излъчване действува на всички части от човешкото тяло, както и на всички части на апарата еднакво, т. е. силата на тягата е при­ложена не към повърхността, а към целия обем.

И по-нататък:

Ако се окаже, че гравитоните (или гравитацион­ните взаимодействия) се разпространяват със ско­рост, превишаваща тази на светлината — а за то­ва подсказват някои астрономически ефекти, забе­лязани още от Лаплас и Пуанкаре, то възможно­стите за полет на човека в далечните светове ще бъдат практически неизчерпаеми.

За реалната възможност да се постигнат подоб­ни скорости намеква и член-кореспондентът на АН ла Белоруската ССР А. И. Вейник в труда си „Термодинамичната двойка". Всичко това е добре дошло за привържениците на тъй нар. извънземна хипотеза за произхода на НЛО, които са склонни да виждат в добре очертаните геометрични форми на някои аномални явления присъствие на непозна­та нам техника.

От книгата на Д.Делян "Сериозно за НЛО

« Последна редакция: Юни 25, 2007, 23:51:47 pm от Alien »

Неактивен teogen

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 53
  • TEOSFERA
http://www.samizdat.biz/teosfera/index.php?pg=2596     http://www.vbox7.com/play:1c0a43f4  http://vbox7.com/play:d054d74c   
С радост мога да споделя че започнах експерименти с електрогравитация и то успешни.  Видеоклиповете са по стандартната ЛИФТЕР - технология, като това са от най-слабите резултати. Разработих си няколко свои варианти които са малко по маломощни от Лифтер технологията но работят като изолирани от въздуха системи, сиреч без използване на Йонен вятър или Йонна реактивна сила. Захранването не е с ток а с право напрежение 31250 Волта .  Предстои да направя експерименти във вакуум . Всъщност колкото е по диелектрична (електрически изолираща) средата , толкова по ефективно работи  и е по - голяма подемната сила. Направих експеримент със лифтер във растително масло и движението му е страхотно в такава среда. В обикновена вода резултата е отрицателен тъй като има проводимост за разлика от маслото. Всъщност мисля че лифтера работи отлично и във вакуум тъй като при положение че е обвит в хартия и напоен с масло се движи и във въздуха , а не може да се каже че при това положение създава йонен вятър. Е както и да е - едва ли тази технология е тайна .  Един от проблемите които имам в определена степен е че при лифтера който направих подемната сила е твърде голяма и е твърде бърз, така че се преобръща в един момент а може да вдигне двойно над теглото си.  Този сайт http://www.xnetbg.com/special/ufopropulsion/ е страхотна основа за работа по електрогравитацията, защото информацията е вярна и лесно се доказва практически.  Имам частичен успех и с експеримент с електрогравитационен усилвател, който многократно ще увеличи подемната сила на лифтера и на други устройства от този и подобен тип.  Намерението ми е да направя голяма електрогравитационна платформа със автономно захранване и да я вдигна в орбита което не е толкова трудно колкото изглежда. Предстои направата на електрогравитационна система с 500 000 Волта захранване.  и от друг тип но с захранване от трансформатор на Тесла.   
   Един от ключовите моменти на разбирането на електрогравитационната технология е че електрическото поле свива пространството .     и ако поставите едно тяло между две области с различна плътност така че то да бъде елемент на уравновесяване на плътноста и налягането между двете области, то ще се задвижи в посоката на свиване на пространството.  Това всъщност е и същноста на планетарната (масова) гравитация. ..
И ще познаете Истината и Истината ще ви направи свободни! www.teosfera.narod.ru

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 136
Re: Ноември-Декември - 2006: Системи за движение на НЛО
« Отговор #52 -: Август 06, 2007, 00:51:51 am »
Може ли някой да ми обясни как тази технология ще намери приложение като капиталистите са вложили милиарди в самолето и ракетостроенето?
 teogen е прав като каза, че военните на САЩ и Русия имат антигравитационни двигатели на летящи чинии, но защо все още виждаме на въоражение самолети, а не "гравитолети"?
« Последна редакция: Август 06, 2007, 00:54:45 am от Guderian »

Eon

 • Гост
Re: Ноември-Декември - 2006: Системи за движение на НЛО
« Отговор #53 -: Август 06, 2007, 09:02:41 am »
Защото сигурно имат интерес да не ти ги показват. Помисли.

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 136
Re: Ноември-Декември - 2006: Системи за движение на НЛО
« Отговор #54 -: Август 06, 2007, 15:28:13 pm »
Защото сигурно имат интерес да не ти ги показват. Помисли.
Точно това е, капиталистите са виновни! Бизнеса им ще умре, ако се приложат гравитолетите, а и да не забравяме петролната икономика! Цялата съвременна икономика зависи от петрола и не случайно все още брауновия газ не е внедрен.
Та въпроса ми е след изчерпването на нефта през 2025-2030 г няма ли да се отвори възможност за масово производство на летящи чинии които да изместят самолетите и ракетите?

Неактивен Oberon

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 088
Re: Ноември-Декември - 2006: Системи за движение на НЛО
« Отговор #55 -: Август 06, 2007, 19:05:49 pm »
Тука може би бъркате малко понятието "нефт". Всички говорят, че към 2050 ще свърши нефта, ок, ама кой нефт? Арабския:) САЩ не барат техните запаси, Русия ги експолатира съвсем малко. Чудовищни запаси нефт има под Северния океан и край Аляска. Досега тези ресурси са неразработени, освен тези край Аляска, и то пак на някакво минимално ниво.
Та, като свърши арабския нефт, САЩ, Русия и Канада стават монополисти на световните залежи на нефт и какво правим?
И тогава ще настъпи исктинската криза, щото досега арабите държат някаква цена, каквато САЩ им каже, защото са техен основен консуматор. А след време цената на пертола ще се определя именно от тия 3 държави. Ясно е, че думата на Канада бързо ще изветрее, и тя ще се съобразява със САЩ. Само че руснаците няма да го направят. И тогава ще си проличи човешката простотия и алчност, и то на макс!!!

Човек може всякаква технология да има, не е ли духовно дорасъл си е същия кренвирш. Вчера гледах интервю с Райна Кабаиванска. Жената си го каза: Хората ще платят скъпо и прескъпо, за това че предпочитат технологията пред духовността и културата.


Хендъл
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен Life

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 146
Re: Ноември-Декември - 2006: Системи за движение на НЛО
« Отговор #56 -: Август 06, 2007, 21:06:34 pm »
Русия притежава над 1200 милиарда кубически метра газ и към 100 милиарда нефт доказан потенциал,като Сибир не е разработван на 60%,а шелфа на Северно море въобще,предполага се че там има около 400милиарда кметра нефт,за газ не съм чел:това са само прогнози разбира се
Това че САЩ не разработвал своите залежи е пълна лъжа:СТандар оил и дъщерните му компании почти са изпомпали Тексас и Аризона,във Аляска има някакви минорни залежи,но те са пренебрежими на фона на консумацията им:общо взето помпат със пълна сила :D...навремето комуництите какво ни разправяха е друг въпрос
Иначе сте 100% прави,за в бъдеше това ще са суперсилите(отново):САЩ и Русия,като борбата ше е за Северноморския шелф
Е,братушките забиха знаменцето на дъното на Северно моревчера,и хич не ги интересува че накой си американцки съд по патентите нямало да го признае,е,то и не трябва:всеки се съобразява със силния:да му муслят американците каква стратегия за освобождение ше измислят спрамо Русия :D

Колкото до това защо крият технологии отговора е прост:те крият само това което нямат
не че нямат пленени кораби,100% имат такива,не че не ги разработват,напротив!Но за съжаление нито могат до конструират такъв двигател,нито пък да го захранят релативно със подходящата енергия,а и съм сигурен че са опитвали хилядократно,и опитват:просто технологиите са ни доста слаби атм,все едно в ръцете на римлянин да попадне ПС 8)
И това ше стане разбира се,но да крият технологии които биха донесли милиард милиарди печалби?Напълно безсмислено
« Последна редакция: Август 06, 2007, 21:12:08 pm от Life »

Неактивен teogen

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 53
  • TEOSFERA
Re: Ноември-Декември - 2006: Системи за движение на НЛО
« Отговор #57 -: Август 21, 2007, 12:56:27 pm »
Личното ми убеждение е че САЩ , Русия а може би и още някоя държава със сигурност разполагат с както с антигравитационни технологии, така и с енергийни технологии позволяващи черпене на енергия от вакуума. Имат ги както от извънземни източници, така и от земни изобретатели.  Причината тези технологии да не са достояние на човечеството , поне довода на тези които разполагат с тех и ги използват в ограничена степен е че петролният бизнес е по доходоносен от тях.   Тяхното мислене е такова че не биха ти дали достъп до енергийна и транспортна независимост, което си е чиста загуба за тях. Печалбата от продаване на енергия е несравнимо по голяма от продаването на устройства за енергия от вакуума или водата. Продажбите на петролни продукти са дългосрочен актив за разлика от технологий на свободна енергия.
   От друга страна нещо подобно е но не същото , с антигравитационните технологии. Има ги и се използват от някой специални отдели на правителствата но вече се появява и деликатния въпрос че тероризъмът може да бъде много по успешен ако разполага с тях, а това би станало ако те станат достъпни за цялото човечество.  Тези които са на върха на световната конспирация живеят на гърба на цялото човечество , така че ако и да си играят техните военни и други игри , не биха допуснали това да стане толкова неуправляемо че да изгубят почвата и власта която е в нозете им. Умният пастир не избива стадото си защото от него се храни и облича, и един цар ако няма кой да му се покланя и да го почита не е никакъв цар.   Друг е въпроса че съм далеч от овчедушието и вярвам че е така със всеки в този форум.
   Въпреки цялата конспирация съм оптимист и смятам че постепенно енергийните и антигравитационните технологий ще стават все по достъпни и разкрити пред човечеството, и все по неразумно ще става преследването на изобретателите им. Смятам че вече виждам тази тенденция...
И ще познаете Истината и Истината ще ви направи свободни! www.teosfera.narod.ru

Eon

 • Гост
Re: Ноември-Декември - 2006: Системи за движение на НЛО
« Отговор #58 -: Август 21, 2007, 15:55:53 pm »
Какво представлява тази енергия от вакуума. Предполага се че вакуум е отсъствието на материя, откъде идва енергията? От нищото?

Неактивен teogen

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 53
  • TEOSFERA
Re: Ноември-Декември - 2006: Системи за движение на НЛО
« Отговор #59 -: Август 22, 2007, 11:52:01 am »
Буквалното опрделение за думата "Вакуум" е " Празнота" и "Пустота" , но във научния смисъл в който се употребява от мен и всички привърженици на Свободната енергия и антигравитационните технологии, а така също вече и от много дипломирани учени - Вакуум и синоним на Етер(Ефир).  Така че говорейки за Вакуум или Етер(Ефир) говориме за едно и също нещо. В това отношение много добра е руската  ефирна теория, http://314159.ru/antonov/antonov5.htm  която много добре, логично и с прости думи обяснява много от явленията и принципите във Вселената в която живеем. Говоря за неща като електричество, гравитация, енергия, химични елементи, радиоактивност , елементарни частици и др.  Най-простия отговор на въпроса : " Какво  е енергия на Вакуума?" - е : Енергия на Вакуума(Етера) е механичен въртящ (вихров) момент на градивните елементи на вакуума . Градивните елементи на вакуума са в същноста си пространствени микрообласти със сферична или по-скоро тороидална форма,въртящи се с определената им при Сътворението скорост. На най-елементарно ниво те притежават електромагнитни свойства (диелектрична и магнитна проницамост на Вакуума) , а неравномерната им концентрация и плътност в пространството в съчетание с въртящия им момент е отговорна за гравитационните взаимодействия. Материята като съставена от атоми(електрони , протони и неутрони) е съчетание и обединение от групи елементарни вакуумни(етерни) частици(елементи) . Всъщност понятието частица, в случая е доста условно . 
   Има разнообразие от форми на енергията , но общото при всички тях е че Енергията е Движение. Вихрово, праволинейно, въртеливо, вълново ... тя е движение. Движението от своя страна е елемент на Времето. Ако приемем енергията на вакуумните елементи , за енергиен квант , който е невъзможно да бъде делен повече, то въртящият механичен момент на една такава микрообласт от пространството ще представлява и Квант на Времето.   Кванта на времето пък е най-краткия период между две различни състояния които могат или не могат да бъдат наблюдавани. Кванта на времето може да бъде разтегнат или свит , и тогава имаме ускоряване или забавяне на времето, което може да бъде наблюдавано но само от външен наблюдател и спрямо неговата времева отправна система.
   Енергията и Времето са абсолютно свързани затова , за разбирането на едното е нужно разбиране и на другото!
Например: Много е интересно явлението електромагнитна индукция - или индуцирането на електронен енергиен поток в проводник, когато го разглеждаме от позиция на познанието за Времето. Основно знаем че при движение на проводник в магнитно поле в него се индуцира електронен поток(електрически ток) и обратното. Това е при генераторите. При трансформаторите е малко по различно но същото(игра на думи) . Магнитното поле около един проводник , периодично се променя по интензитет във времето, и резултата е че в проводника протича електрически ток и имаме потенциал. Това е много важно! Мога да го кажа и по друг начин - електрическият ток в един проводник е разликата и следствие на две различни състояния на пространството  около него. Едното състояние е липса на магнитно поле около проводника а другото е наличие на магнитно поле около проводника. И тъй като електрическия ток е следствие на наличието на електрическо поле задвижващо електроните  в проводника   - то електрическото поле е по-директната разлика между две времеви магнитни състояния и също е продукт на тях.  Електромагнитните вълни(полета) са именно променливо по интензитет във времето магнитно поле в дадена точка или област от пространството. При интерференция на високо-интензивни  електромагнитни полета(вълни) със свърх-висока честота, в пространството се ражда материя и антиматерия, като в случая това е един вид пробив във вакуума и неговите времеви кванти.
   Без съмнение , в тази област може да се задълбае още по надълбоко и да стигнем до въпроси свързани със съществуването на Бог-Разумен Творец на Вселената и всичко съществуващо, тъй като не можем да си затворим очите за наличието на Разумна Първопричина на съществуващата Вселена и невероятната-страхотна логика с която всичко съществува и е съставено.  Ако някой се интересува от това , бих споделил това което знам, но нито имам намерение нито ще влизам в теологични цинични спорове, ако някой така би подходил. 
   Между другото на следните адреси можете да видите последните и много по качествени видеоклипове с електрогравитация които съм направил. Само при два от тях има използване на Йонен вятър , като електрореактивна сила докато останалите са конструкции изцяло изолирани от околната въздушна среда с диелектрична обвивка. Захранват се с 31Кв.постоянно напрежение през трансформатор и умножител. При единият от вариантите около конструкцията пускам дим от димяща ароматна пръчица. Димът се частично привлича и изцяло ускорява в посока на движение на самата конструкция, което говори за наличие на изкуствено гравитационно поле въздействащо на околната среда и тела. Електрогравитационната конструкция не се оттласква от полето а се движи от него заедно с него...
                               http://www.vbox7.com/play:d345ac42
                              http://www.zazz.bg/play:e7d85743
                                  http://www.zazz.bg/play:5b3616a2
                                       http://www.zazz.bg/play:1bd47411
                                     http://www.zazz.bg/play:3d106d5f
                                    http://www.zazz.bg/play:03f038d8
                                    http://www.vbox7.com/play:a63c6ee3
                                   http://www.vbox7.com/play:2638d084
И ще познаете Истината и Истината ще ви направи свободни! www.teosfera.narod.ru

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
87 Отговора
39771 Прегледи
Последна публикация Юли 08, 2009, 00:53:53 am
от deepmind
90 Отговора
23768 Прегледи
Последна публикация Февруари 02, 2010, 19:48:13 pm
от merulious
7 Отговора
2859 Прегледи
Последна публикация Март 15, 2010, 21:59:50 pm
от Guns N' Roses
26 Отговора
10747 Прегледи
Последна публикация Август 30, 2010, 12:50:27 pm
от WhiteKnight
39 Отговора
13269 Прегледи
Последна публикация Октомври 18, 2006, 13:20:57 pm
от Mirotvorec

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27