Автор Тема: Коронавирус 2019nCoV  (Прочетена 19132 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #270 -: Април 16, 2020, 19:58:47 pm »
Норис, аз не пиша за аплодисменти, нито за да ми сваля някой шапка. Пиша за удоволствие, между другите неща, които правя. И ти най-накрая показа част от себе си, за което имаш моите аплодисменти (сега наистина ти изръкоплясках)!

Какво имаш в предвид под "човек"? Тук има най-различни видове "хора"...

И няма никакво значение "къде" и от "кого".
Ако напишеш какво имаш в предвид под човек, въпросите "къде" и "от кого" просто се обезсмислят...

Неактивен stefan4o

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 10
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #271 -: Април 19, 2020, 06:33:14 am »
На мен също би ми било интересно да чуя поредната теория.  :hi:

Неактивен rammstein

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 21
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #272 -: Април 19, 2020, 09:55:33 am »
А някой сетил ли се е, че съкращението на Националния Оперативен Щаб е НОЩ?

Друго интересно съвпадение е, че в момента един от световните поп хитове е ремикс на един летен хит от 90-те на групата Corona - Rhythm of the night :)


Неактивен sunin

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 229
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #273 -: Април 20, 2020, 10:50:33 am »
TRUE OR DEATH

Неактивен Noris

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 215
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #274 -: Април 21, 2020, 01:26:28 am »

Какво имаш в предвид под "човек"? Тук има най-различни видове "хора"...


Ако можеш да разпределиш " видовете им " според Битие.
 :hi:

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #275 -: Април 21, 2020, 14:23:44 pm »
Не виждам смисъл да показвам колко зная/не зная.

Норис, когато написах че "вашето време свърши", имах в предвид че нещата, които до сега са работели и са били своеобразна аксиома, вече не са! Включително и библията, която беше смазана от науката в голяма част от света. Хората не излязоха на "най-светлия християнски празник", доказвайки по този начин че не вярват в Бог, а вярват че съществува някакъв страшен вирус, изобретен от науката. И си останаха вкъщи или отидоха с намордник в храма, разчитайки науката да реши проблема с лекарство и/или ваксина. А не Бог...

В момента се изгражда наистина нова парадигма (която по необходимост надгражда част от старата, а останалото ще се унищожи). И тъй като огромна част от хората избраха науката, нещата от библията ще работят все по-малко и по-малко. И молитвата за дъжд няма да върши работа все по-често...

А библията е "книга на книгите" не защото е "божието слово", а защото огромната част от човечеството вярва в нея и постоянно я зарежда с енергия, четейки и прилагайки я в живота си. След като тази вяра умре (а видяхме че тя е почти мъртва - говоря за католицизма), тя ще може да се ползва най-полезно като разпалки. А може и да удариш някого с нея по главата, защитавайки се - тя е доста тежка :D.

И за да не съм голословен, освен изброените в библията видове "хора", сега трябва да вмъкнем и така наречения "аугментиран човек" (това не е голема от библията). Това е човек с множество неживи части. Но без връзка с Бог/Източника, а свързан с централен сървър с Изкуствен интелект.

За интересуващите се препоръчвам филма с Вин Дизел Bloodshot, който излезе скоро.
https://www.imdb.com/title/tt1634106/?ref_=fn_al_tt_2


И като лично отношение ще напиша че така изграждащата се реалност на трансхуманизма дълбоко ме отвращава. Тоест - не съм съгласен с нея и съответно няма да я преживея (отново)...

Ако можеше да се изгради нещо полезно от спойката на наука и религия, интегрирането на двете в едно, то това става все по-малко вероятно за огромното мнозинство от хората...

Неактивен arktur

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 163
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #276 -: Април 22, 2020, 16:33:30 pm »
Намерих видео, което показва група студенти, работили в Ухан по темата за коронавируса. Студентката Хуан Ан Лий се предполага, че е пациент Zero, тъй като при провеждане на опит била одраскана от прилеп, след което мистериозно изчезва. Снимката ѝ е изтрита, заедно с профила на сайта на института, има я в груповата снимка и едно съобщение, че уж била жива и добре. Но никой не може да я открие.

Неактивен Sinair

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 39

Неактивен Noris

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 215
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #278 -: Април 24, 2020, 01:02:45 am »
Не виждам смисъл да показвам колко зная/не зная.

Норис, когато написах че "вашето време свърши", имах в предвид че нещата, които до сега са работели и са били своеобразна аксиома, вече не са! Включително и библията, която беше смазана от науката в голяма част от света. Хората не излязоха на "най-светлия християнски празник", доказвайки по този начин че не вярват в Бог, а вярват че съществува някакъв страшен вирус, изобретен от науката. И си останаха вкъщи или отидоха с намордник в храма, разчитайки науката да реши проблема с лекарство и/или ваксина. А не Бoг..

Явно изобщо не си прочел, какво съм писала преди 4-5-6 години, че в края на  (времената / системата ), ще бъдат забранени религии, и всички празници, които произтичат от езически времена...Ще има много зарази и болести, и  това и в библията се казва.
Не правиш, абсолютно никаква разлика, от това което е записано в нов и стар завет, и това, което се практикува от религиозните институции ( католицизъм, православие....и т.н., както искаш си го чети ..). Не си наясно! Изчезването на Вавилон и религиите с него, даващи фалшиви учения за безсмъртието на душата ,  разбирай и че гадателите с карти таро , вярващи повече в глупака са на път да изчезнат завинаги, поради простата причина, че те самите не разбират, как могат да бъдат манипулирани от фалшиви духове, изпратени именно от този по когото недоволстват.
Още с първия си пост по темата за " вируса", казах, че нещата се контролират от много високо ниво или разбирай Бог. Но, предполагам тази дума ти е чужда и нещо не ти харесва, щом я заместваш с източник, сателит, изкуствен интелект...

И Библията, никога не  е била смазана от науката, защото самата наука я ползва за себе си,

И преди учените още, да  обявят Земята , че кръгла, вече е било написано в Исая.

Исая 40:20 ( Бог обитава над кръга на земята,
 чиито жители са като скакалци. Той разстила небесата като воал, разпъва ги като шатър за живеене.
Превръща владетелите в нищо и прави земните съдии нищожни.)
 
Патентът за всяко едно научно откритие и изследване  е взет от твореца и са го нарекли бионика, ако не ти е ясно!
Преди 5-6 години писах за тези неща ( Бионика) и не ми се повтаря.
Какво например един авиоинженер , би научил от гърбатия морски  Кит, който тежи повече от 30 тона , и е изключително подвижен във водата. Ами ще ти кажа, че  те откриха , че тайната е в във формата на плавниците и, че там има издатини и тази  издатина увеличава подемната сила на кита и намалява съпротивлението.
 Авиоинженерите, изграждат, самолетните крила на същия принцип....или в близко бъдеще е възможно всеки реактивен самолет да има издатини, като плавниците на гърбатия кит.

Също крилата на самолетите, са подобие на птичите крила...както чайката..може да пикира и се рее, като  се издига, маневрира във въздуха,  сгъвайки лакътната и раменната става така са нагодили и самолетното крило.

НАСА, разработи многокрак робот, който ходи, като скорпион на принципа на биониката. Други учени, наблюдавайки и изследвайки черупката на морския охлюв и свойството и да поема  удар, създадоха бронижелетката.

Така че, не ми говори тъпотии.   

Замисъла на природата и твореца са уникални и науката, може само да копира и се учи от тях, за да си реши проблемите.


Цитат
А библията е "книга на книгите" не защото е "божието слово", а защото огромната част от човечеството вярва в нея и постоянно я зарежда с енергия, четейки и прилагайки я в живота си. След като тази вяра умре (а видяхме че тя е почти мъртва - говоря за католицизма), тя ще може да се ползва най-полезно като разпалки. А може и да удариш някого с нея по главата, защитавайки се - тя е доста тежка :D


Нито с книгата си запознат, нито с католицизма, да не говорим, че си и твърде далеко от създателя си..
Защото, ако познаваше книгата, щеше да знаеш, че двете нямат нищо общо...( с малки изключения) ...

Цитат
И за да не съм голословен, освен изброените в библията видове "хора", сега трябва да вмъкнем и така наречения "аугментиран човек" (това не е голема от библията). Това е човек с множество неживи части. Но без връзка с Бог/Източника, а свързан с централен сървър с Изкуствен интелект.

Е, ти не си ги изброил изобщо. И сървъра и Звяра 666, и изкуствения интелект  и вирусите и заразите са  описани  кодирано и подробно в " Откровение ", но ти просто не си запзнат , разчитайки и цакайки картите Таро, които аз преди години изхвърлих в боклука, изследвайки че единственото, което могат да ми довлекат е зараза с някой фалшив и  недоволен демон от живота си и пребиваването на Земята.  ;)

Така, че те съветвам  да пишеш, това което си видял и преживял, а не това с което не си запознат, дори не си и прочел...изучавал, защото това е зараза по голяма и от вируса  :)Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #279 -: Април 24, 2020, 15:29:37 pm »
Всъщност въобще не ме интересува какво си писала преди 4-5-6 години, нито пък сега. Твоите преживявания нямат никаква стойност за мен. Защото нищо не си постигнала сама, а дължиш всичко на някой друг - роднини, прадеди, библията и т.н.т. Като си ходила до Кения, Индия и Червено море, колко от парите за това си изкарала лично? Нищо, нали?

Никога не съм имал карти Таро, използвам един сайт и интернет за да изучавам сам картите, без някой друг да ми втълпява неговите разбирания.

И защо смяташ че ще приема съвет от един паразит?!

Разбира се че съм запознат с биониката. Дори създадоха костуми на плувците на базата на кожата на делфин/акула. Все още не могат да изобретят хеликоптер на базата на водното конче, обаче.

Норис, за мен ти си дете, което тропа с краче и досажда на всички, за да покаже колко знае и на колко места е ходило. Детска работа :D...
« Последна редакция: Април 24, 2020, 15:35:49 pm от dhdido »

Неактивен arktur

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 163
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #280 -: Април 24, 2020, 19:42:16 pm »
Президентът Тръмп предложи да се проучи възможно ли е инжектиране с хлорни препарати, които практически убиват 👑 вируса. Звучи интересно!   :D
Trump comments prompt doctors, and Lysol, to warn against injecting disinfectants
https://www.google.co.uk/amp/s/www.washingtonpost.com/nation/2020/04/24/disinfectant-injection-coronavirus-trump/%3foutputType=amp

Chlorine Dioxide - Water disinfectant. WHO safety amount is 0.8ml per liter water. Safety way to take it is orally not by injection. (Това са около 10 капки в чаша вода)

Спомних си че имаше подобни теми наоколо за дезинфекция на храни и вода, разбира се в много добре премерено малко количество. Ето едно интервю по темата, един български диетолог го казва точно това, но не знам дали някой му е обърнал внимание.
https://bstv.bg/news/sledobed-s-bstv-16-03-2020-gost-ognian-simeonov-dietolog

"Дозата прави отровата" това всеки студент по медицина го учи още първия семестър. Доближава се до принципите на хомеопатията. И случайно ми пратиха информация, че
Futurerussia.gov.ru: Руски учени, с помоща на Big Data, ще проучат как се разпространяват митовете за ваксинация в България.
C публични пари от България, осигурени от Пловдивския Университет, учени от Томския университет ще използват техни алгоритми за изследване на български социални мрежи за начини за разпространение на митови и фейкове срещу ваксините. Проблемът е, че руския алгоритъм не е специфичен само спрямо ваксините, а ще позволи, при желание, да се направят разследвания, които да осигурят доказателствена база за затягане на контрола върху социалните мрежи от правителството.
Да не говорим че пътьом могат да изпробват и начините за блокиране на всичко, което те преценят че е фейк и мит, заедно с матрици за въздействие в полза на политици, които използват мрежите за печелени на влияние, включително избори.
http://altanalyses.org/2020/04/22/futurerussia-gov-ru-%d1%80%d1%83%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%83%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d1%81-%d0%bf%d0%be%d0%bc%d0%be%d1%89%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-big-data-%d1%89%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%83%d1%87%d0%b0/?fbclid=IwAR1wxFohKLrMAVCO3nkQ9E5DnuxbdLeK2gJkIk5KmXvLfPgRgpk-WaK0BCo

Неактивен rumen21

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 12
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #281 -: Април 24, 2020, 21:36:55 pm »
ОТНОСНО АЛКОХОЛА !!!
Всеизвестно е ,че при употребата на алкохол , не голямо количество от него попада директно в кръвта чрез устната кухина и гърлото. Останалата се абсорбира през стомаха и тънките черва и бързо навлиза в кръвта. Чрез кръвния поток той достига до всички части на тялото. Алкохолът остава в кръвта, докато не бъде разграден (елиминиран) напълно от черния дроб, като 5 % се отделя чрез дишане. Не мога да разбера нещо много просто ,което сигурно е изучено отдавна . При наличие на коронавирус в кръвта , как така алкохола няма да му въздейства ? Защо всички в един глас твърдят, че няма никаква полза от употребата на алкохол?

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #282 -: Април 24, 2020, 23:12:21 pm »
Румене, защо да няма полза. Предполагам че убива вируса, навремето така се лекувах от грип - напиваш се като казак и на другия ден не знаеш къде се намираш, това махмурлук ли е, болест ли е, алкохолен делириум ли е, или и трите наведнъж. На втория ден обаче си напълно здрав.
Проблема е че трябва постоянно да си пиян, за да се предпазиш. Никой няма да ти направи изследване колко количество алкохол трябва да изпиеш, за да се предпазиш. Защото намордниците въобще не предпазват. Интересна синхромистична връзка има с книгата "Щамът Андромеда", където само едно бебе и един алкохолик оцеляха след първичното заразяване...

Освен че всички в един глас твърдят че няма полза от алкохола, от години се лансира спирането на тютюнопушенето. Ето какво са открили френски учени:
https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/ima-li-nikotinyt-zashtiten-efekt-sreshtu-koronavirusa-6108606

Отделно от това, тютюнопушенето ограничава безкритичното мислене - ненапразно Хитлер е искал първо да забрани цигарите.
Маааалък недостатък е, че причинява рак и други болести.
Но както са казали българите - Всяко зло - за добро...

Неактивен Black Adder

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 783
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #283 -: Април 25, 2020, 03:02:18 am »
Проблема е че трябва постоянно да си пиян, за да се предпазиш. Никой няма да ти направи изследване колко количество алкохол трябва да изпиеш, за да се предпазиш.
Лично за мен не е проблем, а решение. Мога да си го позволя, особено по време на карантина. Черният дроб може да преработи на час около 100 грама, 40градусов алкохол, или 4000ал/градуса. Можете да си ги сметнете през бирата (4%), през виното (12%), през водката.
Да, има странични действия, както твърди колегата, НО!!! предпочитам ги, щото ми помагат и да не се шашкам :)
/може да го приемете и като шега  :hi: /
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #284 -: Април 25, 2020, 09:00:05 am »
Проблем е от гледна точка на това, че не можеш да караш кола. Аз никога не бих седнал зад волана дори и след една бира. Но ако не се налага да управляваш, наистина може да е решение, поне за известно време. Защото "борбата с вируса" не може да завърши с победа. Оттук нататък човечеството просто трябва да се приспособи да живее и с този вирус, както си живее с грипа, без извънредни положения. А управляващите никога няма да обявят придобиване на колективен имунитет, защото така ще се лишат от лоста на Страха, чрез който винаги са управлявали. Винаги ще плашат хората с поредната "нова вълна". Дори ще се опитат да лъжат хората, че не могат да придобият имунитет след преболедуване с мотива че няколко човека от милионите преболедували се разболяват отново. Което е така със всеки един вирус, някои хора например карат по няколко пъти един и същ щам на грипа. Дори имунизирани хора се разболяват от болестта, срещу която са се имунизирали. Обаче за "управляващите" важното е да се всява страх, иначе господарите им няма с какво да се хранят...

Ето и един алкохолен калкулатор за изчисляване на алкохола в кръвта:
https://bg.calcprofi.com/calculadora-de-alcohol.html

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27