Автор Тема: Коронавирус 2019nCoV  (Прочетена 20690 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 252
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #255 -: Април 12, 2020, 14:44:32 pm »

Че откъде накъде аз ще лекувам народа? Да не би аз да съм го разболял?! Аз ли съм измислил пластмасата, която си събирала по плажовете на червено море?


======


Аз знам че за теб и такива като теб има осигурени подземни бази. С труда на обикновените хора. Обаче да знаеш, единственото което ще намериш там е Черното масло. Колкото и да се пънете да си осигурите поддръжници, и тяхната съдба е същата. Е това е съдбата на "твоята система" - тя вече няма място тук.


Това, че имам  подземна база и бункер вече беше върхът на  състоянието в което се намираш от короната,  :lol: ако можеш и координатите да ми дадеш къде е .... просто в бункер никога няма да вляза защото състоянието на съзнанието ми не е дорасло се затвори там...  8)
А,  това че много неща не са ти ясни се вижда във всеки един пост изпълнен с противоречия и страдания, дори не можеш и правилно да прочетеш какво съм написала и даваш грешна информация, както за  мен самата, така и за света. Първо никъде не съм казвала, че съм събирала по плажовете пластмасови шишета и найлони, защото там поне за разлика от нашето черноморие, плажовете са чисти и подредени. Сигурно ще ме обвиниш, че и аз съм измислила и пластмасата.
Вадила съм ги от рифовете и от дъното на  морето, защото ми е жално да гледам , този боклук на планетата,  и вместо с риби да се разминавам с найлонови торби ..
И това го прави всеки един, човек който има съвест. Защото мога да направя разлика, от преди 10-15 години, колко живи бяха кораловите рифове, а сега измира всичко.
И това засяга и океаните, големия бариерен риф...и е очевидно....Не случайно дадох и пример с Индия, нали е духовно извисена страна, много от ученията навлязоха и на запад, а боклука станал по високо от храмовете. ..Пекин също един от най-замърсените градове на планетата, дори и без короната, там трябва само с противогаз да се придвижваш.
.За разлика от теб не ходя за риба, и все още не съм се отказала от вегитаранснския си начин на живот .
И да планетата е болна именно от болни съзнания и  че ще остане за вечни времена ще остане....ще идват и ще си отиват много съзнания, но както вече казах планирано е
да останат в далечното бъдеще, само съзнания които са синхронизирани с това на твореца. Останалите ще бъдат заточени ....някой напълно унищожени.


Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #256 -: Април 12, 2020, 17:20:09 pm »
Норис, аз също събирам боклуците, когато отида за риба и ги изхвърлям в контейнерите в града. Обаче това не разрешава проблема - просто боклуците се местят от едно място на друго. Ти си човека с ресурсите, не аз. Ти можеш да направиш в десетки пъти повече, отколкото аз. И да пишеш, и да не пишеш в тоя форум - какво реално можеш да направиш за намаляването на отпадъците? Аз съм преживявал хармонията на планетата без наличието на хора в "паралелна реалност". Само един, два месеца след изчезването на хората, планетата ще се върне към девственото си състояние.

Не е тайна че "елита" на планетата е изобретил всички тези глупости като петрол, пластмаса и т.н.т. И аз, и ти много добре ЗНАЕМ, че съществува безплатна енергия и безотпадни производства. Кулата на Тесла е едно от доказателствата. Обаче когато хората разберат че НЕ Е НЕОБХОДИМО да плащат за енергия, къде ще отидат паразитите? Ти самата можеш ли да си се представиш да копаеш един декар земя, само за да отгледаш нещо с любов? Правила ли си го някога?

И не приемай лично моето отношение - та ти си продукт на своите "деди и прадеди", ти не знаеш нищо друго. Пробвай се да оцелееш в гората сама за един месец и тогава ми пиши, придобила личен опит.

И аз знам че ти имаш преживявания, които доказват пред самата теб твоята правота. И съответно хейта ти към мен. Ти какво мислиш, че хората, които са горели на кладата не са имали собствени преживявания, които до такава степен да доказват изключителността на човека, че да се съгласи той да изгори жив?  Всяко лично преживяване надвишава в пъти това, което някой друг е написал. Просто моите и твоите преживявания се различават драстично. Което не прави нито моите, нито твоите преживявания нереални и безмислени...

И "нашето" черноморие въобще не е нашето. За последен път ходих на море през 2001 г. в Синеморец. Тогава това беше едно от малкото девствени места... Сега не бих стъпил на тази бетонна площадка. Така че не ми пиши че аз съм "заразени хора и съзнания на планетата, които виртуално наблюдават света, без да са имали котакт със съкровенните кътчета на Земята, морето, океана, атмосферата".

Прекрасно разбирам периода в който се намираме и нямам никакво намерение да плащам за чужди грешки!

И това че си вегетарианка въобще не те прави нещо по-възвишено от мен. Прав е Паци, когато пише че "Всичко което можеш да си отгледаш  или уловиш си е твое" - цитирам по памет. Всички тук съществуват за сметка на смъртта на нещо друго. Каквото и да е то.

А за подземните бази - наистина ли си готова да направиш избора на Роуз от филма Титаник - да зъгърбиш сигурността за сметка на това, което обичаш?

Неактивен paci1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 244
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #257 -: Април 13, 2020, 11:54:03 am »
 :D
Най - хубавото до момента от целия панаир е, че въшките/ОП излязоха на челото.
И те са политиците, "бизнесмените", дофтурите, артистите, певците и певачките и разбира се - журналята.

п.п. Абе самолетите кой ги пусна пак да фъркат? Нашариха небето.
 :negative:


Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 252
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #258 -: Април 14, 2020, 18:26:21 pm »
dido, ще ти дам частични мнения за сега за нещата, които си написал, защото пълните се получават само от Духа.
 
Цитат
Норис, аз също събирам боклуците, когато отида за риба и ги изхвърлям в контейнерите в града. Обаче това не разрешава проблема - просто боклуците се местят от едно място на друго.

Цитат
И да пишеш, и да не пишеш в тоя форум - какво реално можеш да направиш за намаляването на отпадъците?

Прав си,  местят се и за това предлагам всеки " паразит в България", който си изхвърли и стъпче  фаса на спирката или улицата или хартията си хвърли на тротоара, плажа.. в града....шишето  от бира или кола, вода на улицата да бъде глобяван от съответните служби  и органи със съответната сума.

Цитат
Аз съм преживявал хармонията на планетата без наличието на хора в "паралелна реалност". Само един, два месеца след изчезването на хората, планетата ще се върне към девственото си състояние

Е, това е ясно, че като няма хора ще е девствена планетата, но паралелните реалности са изпратени именно от "същества" с технологии, които искат да премахнат човека или го подчинят на своята такава.
И аз за това засегнах темите с източнити учения, където можеш да пребиваваш в нирвана или " мая" виртуално, и да прескачаш боклука на Земята, щот си в състояние на " мая"

Цитат
И не приемай лично моето отношение - та ти си продукт на своите "деди и прадеди", ти не знаеш нищо друго. Пробвай се да оцелееш в гората сама за един месец и тогава ми пиши, придобила личен опит.


Кое не знам?
Ти откъде знаеш, че моите деди не  са преминали вече  през всичко това и не са ми го предали, като знание опит, с което съм им била съпричастна.

Цитат
И това че си вегетарианка въобще не те прави нещо по-възвишено от мен. Прав е Паци, когато пише че "Всичко което можеш да си отгледаш  или уловиш си е твое" - цитирам по памет.

Прави ме дотолкова, че не ми е нужно да ловя в реката риба или дивеч в гората,  купувам от ферми и  магазини...да страдам и беснея, че затворили магазините и не мога да си купя месо.
Изобщо няма да ми се отрази на вибрациите, даже ще се повишат  :)

Цитат
Ти самата можеш ли да си се представиш да копаеш един декар земя, само за да отгледаш нещо с любов? Правила ли си го някога?

дидо, не съм израсла в подземна база или бункер, а на свобода, като Пипи Дългото Чорапче  :D именно за това не разбираш, защо съм толкова свободна, като пиша. Един декар с мотика не съм копала, но съм имала страхотно детство, и да с пра баба ми ваканиците на село съм сяла и копала, нямаше билка и трева, която да не познавам ...можех и с животните да комуникирам.
Разликата от преди и сега е, че Земята вече не ражда. И ако преди като дете живеех, и се хранех от райската градина на пра баба ми, където нямаше дърво и плод, зеленчук да липсва, то сега проблема е не дали можеш да сееш и копаеш, а да знаеш как да предизвикаш дъжд, че не ти изсъхне реколтата и  ражда Земята.

Даже се сещам в Битие, където Бог казва 6 години сейте и на седмата оставете, Земята да почини.

Цитат
А за подземните бази - наистина ли си готова да направиш избора на Роуз от филма Титаник - да зъгърбиш сигурността за сметка на това, което обичаш?

И  не знам за какъв избор в момента ми говориш , който  приема  Роуз, от Титаник....дали да избере( сигурността). Коя сигурност?
Като кораба потъва. И ако не мож да плува и няма кой да я спаси ще се удави...или другата..
Филмът съм го гледала много отдавна и може нещо да пропускам ....
Какво е свобода според нея и сигурност, и какво е обичала..? .. :unknown:
 Да отпътува за Америка с Титаник със съпруга си да търси сигурност и свобода в страната на независимостта, и след това да срещне Джак и той да вземе да се удави...

В тази графа не се вмествам.
Обичам, морето, океана, Земята, саваните, морските и сухоземните животни, ( хората, които са хора, БЛИЗКИТЕ Ми ....и всичко създадено от Бог, да му се наслаждавам, но не и да страдам.
( примера, който даде с  Титаник ми напомня за Wrack diving, който носи тежки енергии под водата)


 


 


« Последна редакция: Април 14, 2020, 18:37:22 pm от Noris »

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #259 -: Април 15, 2020, 13:45:54 pm »
Noris, проблема с паразитите, които си изхвърлят боклуците навсякъде, не може да се реши с глоби!
Това което искам хората да разберат, е че когато тяхното самосъзнание "порасте" достатъчно, на никого няма и да му дойде наум да се държи като идиот и да си хвърля дори и заразените ръкавици и маски във водоема. Такова самосъзнание не се постига със страх (глоби), а с любов - към планетата и прекрасните кътчета, които е осигурила за нашето развитие. А не за нашата деградация.

Аз знам че някои от паралелните реалности, които преживявам са изкуствено генерирани. Затова им викам "паралелни нереалности", защото знам че са генерирани изкуствено с определена цел. Но съществуват и истински паралелни реалности, генерирани от самата планета/Източника/Бог (избери си кое за теб е вярно). Разликата между двете е много фина...

На мен също не ми е нужно да ловя риба и/или да отглеждам растенията, които консумирам. Просто това ми доставя удоволствие. И на мен не са ми нужни магазини за да оцелея физически. Всъщност ловенето на риба и обработката на земята е така нужното заземяване, което буквално липсва на хората в града. Та огромното мнозинство от тях живее минимум на два метра от Земята...
Вибрациите могат да се променят не само от това, което ядеш, има и друг пряк начин...

А земята си ражда, стига наистина да и дадеш време да си почине. И НИКОГА да не я насилваш да дава повече, отколкото е нормално.
И да, мога да предизвиквам дъжд. И да спирам градушки - миналата година всички околни дворове бяха побелели от град, но не и моя...

Избора на Роуз от Титаник...
Когато Роуз се качи в спасителната лодка, и Джак и Хоксли я гледаха как се спуска надолу. Тогава Роуз избра да скочи от лодката и да прекара колкото време и беше останало с Джак. Свобода срещу сигурност...


Неактивен meander

 • Не е лесно да си мъж. Много се отказаха...
 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 411
 • Мухата влиза само в отворена уста.
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #260 -: Април 15, 2020, 20:05:42 pm »
 :D
Ти да видищ.Май съм познал-

http://born.blog.bg/zabavlenie/2020/04/15/koronovirusnata-bolest-bojestvenoto-nakazanie.1705815

А относно карантината, е обратна което значи има намеса от енергийното/астрала.Щото под карантина се слага болното не здравото.
Но всяко зло за добро.
Следва минаване към, "енергийното правосъдие",и ВИП квартива в затвора или наш човек съдия през крив макарон.Щото тая карантина мяза на геноцид и отговора идва от реалното правосъдие а то е енергийното.
Ми квот такова.И това ще преживеем ,ма не всички.
След тая корона ще има баш чутура, и ма съмнява че се предава чрез аурата.За короната става въпрос.
 :hi:
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен arktur

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 163
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #261 -: Април 16, 2020, 04:52:29 am »
https://www.dailymail.co.uk/news/article-8219433/Donald-Trump-freezes-U-S-funding-World-Health-Organization.html?ito=facebook_share_article-top

На война като на кино. Миналата седмица СЗО се изцепи, че пандемията е вече на ниво семейството, затова те ще имат право да идват и да взимат, когото преценят. Днес Доналд Тръмп отряза парите за СЗО.

Замразява ВСИЧКИ 500 милиона долара от американското финансиране на СЗО, обвинявайки го в „ускоряване на пандемията“. Започна се!

Има и видео към материала непосредствено след новината!

Дали няма да станем свидетели на обявяване на организацията АмеРус, за която отдавна се предполагаше, че съществува.Особено сега, когато и на Путин му пари под краката. :D

Междувременно в Германия разхлабват строгите ограничения и постепенно това ще стане и в други страни.

Чакам с нетърпение момента, в който ще се вижда, че системата се демонтира от горе до долу. На тази фаза се фрагментира и преобразува, но процесът веднъж тръгнал, никой не може да го спре.Трансформацията е в ход и действително възможностите за изход от играта са много.

 :hi:

Неактивен arktur

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 163
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #262 -: Април 16, 2020, 10:11:53 am »
:D
Ти да видищ.Май съм познал-

http://born.blog.bg/zabavlenie/2020/04/15/koronovirusnata-bolest-bojestvenoto-nakazanie.1705815@Меандре гледай тук сега какво става, ирония на съдбата или както казват старите хора "Голям залък лапни, голяма дума не казвай"  :D
Въпросният Israel Health Minister Yaakov Litzman Tests Positive For COVID-19

https://www.patheos.com/blogs/progressivesecularhumanist/2020/04/israel-health-minister-who-called-covid-19-divine-punishment-tests-positive-for-virus/?fbclid=IwAR3wEF5LiSTwbyrlKKRPt8I5ac80jMyFs3v3XRgyO9BhupfdP812TYUV_Ek


Неактивен paci1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 244
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #263 -: Април 16, 2020, 10:58:37 am »
 :D
Короната нещо се бави с катуните. Се си мислех, че препечените ще са в челните редици, щото ми са бая гнусни, ма кво пък, може да са ги оставили за десерт.
 :drinks:

Цитат
След тая корона ще има баш чутура, и ма съмнява че се предава чрез аурата   

Нещо като втори сезон май. Обаче ми се струва че и сега е през аурата. Не случайно тиражират дистанция метър и половина. Който не е с огледало, де.
Забелязвам че масово се таи надежда/мераци, когато цирка приключи да си продължат постарому. Нали казват, че мерака/надеждата умира последна.


Дидо,
пазенето от градушка май зависи от големината на аурата. Чувал съм, че може да се "разтяга", ма си зависи от личната енергетика според мен и ти си решаваш докъде да "покриеш". От две три години ми се струва че успявам да овардя на около 40 км. поради наличие на много близки хора в "периметъра. Не съм пробвал подалече, не ми се е налагало. То малко като вица дето питали един дали може да свири на пиано, и оня отговорил: че де да знам, може и да мога, бах ли мааму...
Номера с викане на дъжд не съм го пробвал, ма предполагам че е с обратен знак на варденето от.
Аз лично не бих се впускал в подробности относно "метода" , щото може да има мераклии да вредят, вместо да помагат. Би трябвало човек да е бая отговорен, за да разполага с подобни знания. Пак опираме до лична отговорност. Сещаш се какво ти думам, нали?
 :drinks:
 :hi:
« Последна редакция: Април 16, 2020, 11:06:41 am от paci1 »

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #264 -: Април 16, 2020, 13:54:14 pm »
Паци, разбира се чу няма да споделя метод за викане на дъжд/предпазване от градушки. Все едно да дадеш на деца картечница. За децата - могат да се пробват с оргонити - те си работят, аз действам пряко. И понеже аз отговарям само за собствения си двор, не е необходимо да покривам голямо пространство. А и този метод работи за мен, и да го опиша, за други може да не проработи. А може и да се вика градушка, така разчистих двора си от плевели миналата година, след като прибрах продукцията. Но градушка се вика в сезона на градушките - от април до септември, другото е насилие над природата, не че не е възможно, но е излишно...

За циганите Паци, аз имам съседи цигани и винаги съм им помагал, а и те на мен помагат според възможностите си. Те са фермери. Няма българи/цигани/турци, има хора, има и нехора, а има и Органични портали (без индивидуален дух, някои им викат "животински инкарнации"). Във всяка народност. Да помагаш на ОП си е загуба на време и енергия. Но покрай мен органични портали не виреят - съседа ми беше такъв и умря малко преди да се преместя на село. А другия ми съсед (също ОП) ме избягва по всякакъв начин, без да съм контактувал с него изобщо.

Arktur, днес по "Хоризонт" слушах един защитник на "гражданската заплата", още му викат "гарантиран минимален доход", дори и да не работиш. Според мен именно това е решението на цялата простотия. Когато хората няма да бъдат принудени да работят, за да живеят. И ще се занимават със своята чиста страст, за удоволствие. И ще могат да развият себе си без робовладелческото общество, в което живеем. А като няма роби - и робовладелците ще изчезнат...

А целия цирк с "карантината" и "коронавируса" е именно липсата на заземяване на огромната част от човечеството. Дори в електротехниката, ако няма заземяване, цялата верига може да даде на късо...

Наистина се надявам нещата да не се върнат към "старото"...


Неактивен Sinair

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 39
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #265 -: Април 16, 2020, 15:32:17 pm »
дано не се потвърдят последните ми данни, но карантината май ще продължи до края на юни...
« Последна редакция: Април 16, 2020, 15:37:15 pm от Sinair »

Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 252
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #266 -: Април 16, 2020, 16:52:45 pm »
Цитат
Обаче ми се струва че и сега е през аурата. Не случайно тиражират дистанция метър и половина. Който не е с огледало, де.

paci, от коронната ти чакра, може и повече да достигни разширяването на аурата ти, но на мен лично ми допада тази дистанция АБСОЛЮТНО...никой не ме заразява с енергийните си проблеми... :D
Голямо спокойствие.
Но пак ги наблъскаха, метър до метър и ще пуснат нова корона ....

(за дъжда ...градушките....по нататък..)
Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 252
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #267 -: Април 16, 2020, 17:31:54 pm »
Изтече ми времето за редакция и вмъквам това във връзка с дъжда.
 :)
дидо
Цитат
Паци, разбира се чу няма да споделя метод за викане на дъжд/предпазване от градушки. Все едно да дадеш на деца картечница.

Аз ще го споделя, защото няма нужда от картечници.....

Яков 5:18
18  После се помоли отново и небето даде дъжд и земята роди плода сиНеактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #268 -: Април 16, 2020, 17:48:44 pm »
Sinair, карантината ще продължи дотогава, докато този, който има потенциал да се осъзнае, си свърши вътрешната работа. За мен карантина и ограничаване няма. Освен това, което съм осъзнал сам да си наложа. За да не вредя на останалите...

Норис, това с молитвата е също вариант. За юноши...

Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 252
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #269 -: Април 16, 2020, 18:02:03 pm »
Норис, това с молитвата е също вариант. За юноши...

По точно за напреднали!
Ако те попитам, къде е създаден човека и от кого...ще ми отговориш ли?
Е, аз знам и за това пиша.
И на всеки твой ВЕРЕН отговор, ще отвърна с аплодисменти, стига сам да си го открил.
Ще го потвърдя !!!
 :hi: 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27