Автор Тема: Коронавирус 2019nCoV  (Прочетена 20542 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен paci1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 240
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #240 -: Април 11, 2020, 13:54:00 pm »
Цитат
  Запомнете ние сме хората, които трябва да представляват човешката раса, това е нашият смисъл в живота. Само на определени хора се дава да видят това и да го разберат.   


Ей туй горе в червеничкото е истинското.
Туй светли сили, тъмни сили са полярностите и са от един дол дренки. Бяхме при светлите/комунистите, сега сме при тъмните/капиталистите. Кои ти харесват повече? Аз предпочитам да съм при хората. Баланс/равновесие.
Лично мое мнение.
 :hi:Неактивен inoplanetqnin

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 2
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #241 -: Април 11, 2020, 14:08:22 pm »


Ей туй горе в червеничкото е истинското.
Туй светли сили, тъмни сили са полярностите и са от един дол дренки. Бяхме при светлите/комунистите, сега сме при тъмните/капиталистите. Кои ти харесват повече? Аз предпочитам да съм при хората. Баланс/равновесие.
Лично мое мнение.
 :hi:

Никога не сме били със светлите сили - комунистите не са светли сили. Да, трябва да има баланс, но няма да го постигнем, ако има огромна погубваща намеса. В цялата човешка история има явна намеса. Това не е истинският наш живот, ние живеем в една консуматорска матрица. Всичко това заради дългото надмощие на тези тъмни сили. Идва промяна и това ще върне баланса на всичко, но преди това трябва да го преодолеем чрез страдание.

Неактивен paci1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 240
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #242 -: Април 11, 2020, 14:26:21 pm »
 :D
Цитат
  Идва промяна и това ще върне баланса на всичко, но преди това трябва да го преодолеем чрез страдание. 

Обърнах ти внимание, щото тук четат и други освен тия дето пишем, ако ме разбираш.
Бих ти препоръчал да намалиш малко книжките, лекциите, изявите на гурута, духовни "учители" и подобни.
Щом си решил да страдаш, направи го. Кой съм аз че да ти преча?
Нищо лично.
 :hi:

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #243 -: Април 11, 2020, 14:45:54 pm »
Идва промяна и това ще върне баланса на всичко, но преди това трябва да го преодолеем чрез страдание.

Страданието винаги води до израстване. Този, който не е страдал не може да израсте въобще. Ей за това управляващите нямат място в новия свят - те никога не са страдали и всички техни нужди са били задоволени. Затова и тяхното време свърши, те от хилядолетия стоят на едно място, сега се опитват изкуствено да продължат положението такова, каквото беше досега. И затова се опитват да удържат положението колкото се може по дълго с тази безумна "карантина". И това наистина е "карантина на мисълта", след като

може да се лишим за известно време и от свобода на словото, да замълчим."

Защото простата истина е че планетата не е болна - болни са хората, които са сътворили и поддържат настоящото положение. Лекарството за "болната планета" е именно премахване на тези болни хора. Независимо дали това ще стане насилствено или тези хора ще се осъзнаят какви са ги вършили и ще се променят. Тяхното съществуване пречи на самата планета. Как може да се постигне "баланс", когато 1% държат 90% от ресурсите? Къде виждате баланса тук?!  :)

Светлите сили се характеризират и само с две думи - ред и сигурност. Затова социализма беше светъл строй.
Тъмните също могат да се опишат само с две думи - свобода и хаос. Това е капитализъм.
Явната намеса в човешката история е именно преминаването от едната система в другата, без да се даде възможност на самите хора да изковат своето бъдеще без чужда намеса.

И да, почти всяка вечер виждам НЛО-та, и това става от последните две-три години. Те обаче също имат своя собствена цел - да не позволят на хората да определят сами своето бъдеще. И те не разбират че хората нямат нужда от тях, независимо от тяхната полярност. И Тъмните и Светлите паразитират върху хората от хиляди години. Дойде време всеки сам да се обезпаразити. Или да потъне в поредния цикъл...

Неактивен Noris

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 246
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #244 -: Април 11, 2020, 15:07:51 pm »
Цитат
Защото простата истина е че планетата не е болна - болни са хората, които са сътворили и поддържат настоящото положение. Лекарството за "болната планета" е именно премахване на тези болни хора. 


анджък.. , ся те хакнах.. :D

Цитат
И това наистина е "карантина на мисълта", след като

И не е добре да нямаш твои мисли... :XXX:

(H.) e  наясно, но ти не  си, просто си е едно  "копи", което увеличава, болните без собствени мисли на планетата  ,,, :), и ходят да купуват ( хуманитарно) лекарства, ...за същтите  хора...
Жалко !
 :) 
« Последна редакция: Април 11, 2020, 15:28:43 pm от Noris »

Неактивен Noris

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 246
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #245 -: Април 11, 2020, 15:58:31 pm »
Цитат
Защото простата истина е че планетата не е болна - болни са хората, които са сътворили и поддържат настоящото положение.

Към предния ми пост  :)
Такова изказване би могло да бъде предоставено само от много болни и заразени хора и съзнания на планетата, които виртуално наблюдават света, без да са имали котакт със съкровенните кътчета на Земята, морето, океана, атмосферата.... :)

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #246 -: Април 11, 2020, 16:26:13 pm »
Норис, аз вече показах много ясно коя си.

Ти си от онзи един процент паразити, които вредят на планетата. И аз знаех че точно ти ще отговориш. Вече няма екскурзии до червено море, а? Точно вие сте отговорни за състоянието на планетата - вие сте хората с ресурсите, които докараха състоянието дотук. И сега искате другите хора да плащат за вашите простотии. ДОТУК!

Нещо не си хванала, ще ме хванеш за протеиновата вафла.  :D
ПАРАЗИТ!

Неактивен Noris

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 246
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #247 -: Април 11, 2020, 17:08:38 pm »
Говориш в множественно число! Кои са тия..?
Уж, ще прескачаш постовете ми, а се оказа че нямаш такива НАМЕРЕНИЯ.
В моята система паразитизъм няма .
Не си наясно, както със света и планетата, така и аз какво съм .. и що те хейтвам, за да се опомниш.
И спреш да пишеш тъпотии за кроули и картите му...честотите.. :D

( И да не празнословя, я ми кажи, кат гледаш на карти Таро, , мож ли дъжд да пуснеш с тарото, да не пресъхнат кладенците в селото...)
Също онзи " глупака от Тарото ",  :D що не ти излекува народа, а лекарства те праща им купуваш
в аптеката   :unknown:

Ся, схвана ли за какво говоря?

Да спреш да заблуждаваш, народа и те ползвам, точно,като картата на " глупака в Тарото", с която за втори път влизаш "тук",  след жълтия форум.

(ПРИПОМНИ СИ ТЕМАТА)Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #248 -: Април 11, 2020, 17:53:41 pm »
Че откъде накъде аз ще лекувам народа? Да не би аз да съм го разболял?! Аз ли съм измислил пластмасата, която си събирала по плажовете на червено море?

А защо реших отново да се "заяждам" с теб. Ами когато видиш паразит, какво правиш? Например един кърлеж. Галиш го и му викаш "А така, смучи кърлежче", Или го вадиш и го пускаш да си търси друг гостоприемник. Или то вадиш и го размазваш. Наистина ли си мислиш че можеш да си пишеш простотиите необезпокоявано?! Не планетата е важна, тя ще бъде тук дъъъъълго след хората. Самите хора/Съзнания са важни. И ти, с участието си тук, воюваш за Съзнания. Не искаш да помогнеш на никого, просто искаш твоят статус на паразит да продължи. Докато аз обяснявам че всеки има право на избор, различен от всичко написано (включително и от мен).

Дотук бях с мълчанието - на всеки твой пост ще отговарям подробно, разкривайки лайната, с които се опитваш да храниш хората. Докато единият от нас не бъде баннат.

Аз знам че за теб и такива като теб има осигурени подземни бази. С труда на обикновените хора. Обаче да знаеш, единственото което ще намериш там е Черното масло. Колкото и да се пънете да си осигурите поддръжници, и тяхната съдба е същата. Е това е съдбата на "твоята система" - тя вече няма място тук.

Ти не можеш да ме ползваш като Глупака от Таро, ти не Разбираш какво означава картата. Твоето благополучие (и на тези като теб) се крепи на планина от човешки кости. А Глупака от Тарото е "Да знаеш колко не знаеш". И да действаш, въпреки своето незнание...

Неактивен arktur

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 163
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #249 -: Април 12, 2020, 03:17:17 am »
Може да се лишим от правото на труд, може да се лишим за известно време и от свобода на словото, да замълчим.", заяви Йордан Цонев от ДПС.

Да, нали?! Интересно, че прехвърляйки каналите, попаднах точно на тази фраза, тогава стана "бъг" в мрежата и точно това му изказване започна да се луупва като нарочно, сякаш за да му обърна още повече внимание, получи се като рапиране, дори се разсмях на глас.  :D
 Дали съзнателно или несъзнателно, този човек се изпусна, това, което му е набито в главата се излъчи от устата му, преди да успее да го осмисли като изречение. А защо водещият замълча и на никой в студиото не му направи впечатление казаното... :negative:

Страданието винаги води до израстване. Този, който не е страдал не може да израсте въобще.
Това не е така за всички. Мен страданията ме мачкат и затварят всички свободно протичащи енергийни канали, или предизвикват частични блокажи, в зависимост от степента на страданието и естеството, разбира се /какво страда - физическото тяло ли, ментално страдание ли е, емоционално ли е, астрално ли е.../. А болката оставя и белези, не мисля, че се расте от страдание, напротив, мъчиш се да се обезчувствиш, да продължиш напред със загубата. А защо да не постигнеш израстване с безгрижие и красота?
Най-голямото израстване при мен беше в период на хармония и щастие, нищо не ме тревожеше нито физически, нито ментално, нито никак, очаквах с нетърпение какво ще ми се случи тук, сега, след малко, утре, вдругиден, имах много свободно време, четях всякакви книги, примерно по 500 стр.дневно, че и повече /и то не на диагонален принцип/, усещах как съзнанието повишава скоростта и става все по-бързо и по-бързо, започнах да постигам с лекота абсолютно всичко, което исках, отпаднаха финаносвите ограничения /това се случи като следствие/, затова знам, че всичко е свързано. Силата на мисълта привлича или отблъсква материална свобода, а материалната свобода дава възможност за духовни практики или за не чак до там духовни, зависи от наклона /примерно виж видеото за Илон Мъск и как използва богатството си, какви идеи му идват на акъла да пробва/.
Свободата на духа привлича и финансова такава, в чисто материалната плътност, но когато съзнанието заработи на хиперактивен режим, се включва бърз автоматичен отговор за всяко пожелание, тогава разбираш, че ти го правиш и всичко зависи само от теб. Варианти много. Визуализирайки страдание - получаваш страдание, болестта като път, страданието като израстване - ок, щом така искаш, действай, няма лошо, но знай, че ТИ го правиш и понякога, не е необходимо да си мазохист.
За мен страданието НЕ извисява, по скоро е вид самопрограмиране. "Искай и ще ти се даде"  :yes:
Щастието води по други пътеки на извисяване, дава буквално криле, хората, които никога не са страдали, защото излъчват любов ги наричам ангели. Имах благословията да се срещна с няколко такива по пътя си и дори само споменът за тях, ме кара да се усмихвам, няма страдание, няма човешки емоции, само усещане за регенезис. Спомням си, че тогава не се хранех въобще, съвсем малко, колкото да си поддържам жизнените функции и то не нарочно, а нямах и нужда да вкарвам храна, тя ме заземяваше. Донякъде ми липсва този ефирен начин на живот, малко аскетски и неприложим за социум и цивилизация, но да... хубаво усещане беше.  :)


 Бяхме при светлите/комунистите, сега сме при тъмните/капиталистите.

Аааааа, Паци1 - твърдо нйе  :lol: Какви светли комунисти ти се привиждат и какви тъмни капиталисти? Девизът на тези групи е: В един цирк играеме и номерата си ги знаеме!  :drinks: Те нямат нищо общо със светлината и тъмнината. А и да бяха само те, с мед да ги помажеш /дет' се вика  :D/
Всички, които се занимават с политика и управничество, ми стоят като ОП-та, подменени плътности, имитации на човешки същества, но не са, те не са хора.


Дано, успееш да промениш целия " остров "и сателитите да им смениш с празни леглаТова само Том Круз може да го направи в следващата серия на Mission: Impossible  :hi:
и то, ако се опълчи на Илон Мъск, особено сега, когато ще прави шлем от сателити около Земята, а паралелно се опитва да направи /и е много близко до финал/, живи момичета - котки с опашки.
https://twitter.com/elonmusk/status/1134578518841470976?lang=bg

и тук


защото е извратеняк и има пари, може би...

А ето и следващата стъпка по темата за "овладяване на пандемията". Попаднах на това интервю с  Даниел Коен- директор Стратегии и разузнаване към института Аба Ебан в Израел.: Нека се следим доброволно, вместо да ни следят службите по БНР.

Интервюто може да чуете от звуковия файл.https://bnr.bg/horizont/post/101257144/daniel-koen-neka-se-sledim-zaedno-dobrovolno-vmesto-da-ni-sledat-slujbite?showNotActive=1&fbclid=IwAR0UPDoDp0gi-PwvgfIRuBoyJzdyw3bAa_6yiXaCfUOaoFbtiN2XoykxQak

@inoplanetqnin - имаш дарбата "да виждаш", гледах тази вечер небето, но няма активност от летящи обекти, само обичайните съзвездия, червената планета Марс се вижда много хубаво с просто око, Венера също е огромна в момента.

Неактивен paci1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 240
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #250 -: Април 12, 2020, 07:54:03 am »
 :D
Цитат
    Всички, които се занимават с политика и управничество, ми стоят като ОП-та, подменени плътности, имитации на човешки същества, но не са, те не са хора.
     

Щом ОП не ги свързваш с полярностите, то ще пробвам по друг начин.
Едните са "демонолози"/комунистите, другите - технолози/капиталистите. Първите прилагат контрол чрез окултни средства/магия, а при вторите същата тази магия е вкарана/превърната в технология. Преди години не знам дали са си сътрудничили, но сега определено го правят. Срещу кого?
Сяда журналиста/жреца/свещеника в ТВ студиото и почва да повтаря мантри, и това достига до хората чрез технологията телевизор. Обръщал ли си внимание на групи като скандау например? Ми имам чувството, че слушам попски песнопения в некоя черква. Отново мантри. Що ги тиражират и що имат огромно количество фенове?
В Живота има два пътя - правилен и неправилен. Някои им казват добро и зло. Правилния предполага безкрайно развитие, неправилният е задънен/отиваш на дъното. :XXX:
Малко по - нагоре се пробвах да обърна внимание относно "размера" на енергийните тела. Ма? Жокер: има връзка с ОП от цитата в началото. :unknown:
 :hi:

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #251 -: Април 12, 2020, 12:40:07 pm »
Arktur, за страданието си прав, не е необходимо за израстване. Обаче когато попаднеш в капана на постоянното щастие, нямаш стимул да променяш нищо. Например по цял ден можеш да си стоиш във ваната с коняк и пура в ръце. И това съм го пробвал преди десетина години.

Страданието е там да те изрита от комфортната ти зона и да започнеш да се развиваш, решавайки проблемите сам. Подсказвайки че нещо не е наред е една и от полезните функции на "коронавируса".
И когато изминеш пътя на страданието, вече можеш с безгрижие и красота да се движиш напред. Тогава живота става вълшебен, до поредния път, когато се забиеш в блатото, защото живота е поредица от цикли - страдание/щастие, добро/зло и т.н.т.

Неактивен arktur

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 163
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #252 -: Април 12, 2020, 14:21:52 pm »
Обаче когато попаднеш в капана на постоянното щастие, нямаш стимул да променяш нищо.

А може би не е нужно да променяш каквото и да било в това състояние на духа, ти си хармония, ти си красотата, изпълва те щастие, ти си щастие, усещане на нега /блаженство/, нежно спокойствие, без страсти, без амбиции и претенции, чиста хармония.


Едните са "демонолози"/комунистите, другите - технолози/капиталистите. Първите прилагат контрол чрез окултни средства/магия, а при вторите същата тази магия е вкарана/превърната в технология.

Малко по - нагоре се пробвах да обърна внимание относно "размера" на енергийните тела. Ма? Жокер: има връзка с ОП от цитата в началото.

Ти доста знаеш, но не издаваш, доста мислех по жокера ти и стигнах до тук  :flag_of_truce:

Комунягите не са никакви демонолози, а ДЕМАГОЗИ, атеисти, те отричат всичко, религията беше забранена, забраняваха врачки, гледачки и т.н., техния бог е Марксистко-Ленинската доктрина /друг е въпросът, че са преписвали от Хегел/, но налагат се със сила, терор, комунистически терор, диктатура и чистки на всички нелицеприятни за тях лица, водени от алчност.
За другите - технолози/капиталисти си абсолютно прав.
И понеже стана въпрос за музика и налагане на конкретни творци, удобни лакеи на властта, вижте новата песен "Кураж" тема коронавируса  :lol: /не я издържах цялата, толкова е изкукуригано и жалко, срамно някак си, но явно тези хора се възприемат сериозно/.

https://fakti.bg/life/464577-svaliha-pesenta-na-bg-zvezdite-kuraj-videoto-i-tekstat-ujasiha-vsichki-video
Пeceнтa „Курaж”, кoятo caмo прeди дeн рaзбуни духoвeтe в coциaлнитe мрeжи, бe cвaлeнa oт aвтoритe cи.
Пaрчeтo, в кoeтo пeят Мaргaритa Хрaнoвa, Криcтинa Димитрoвa, Пeтя Буюклиeвa, Джинa Ивaнoвa, Хриcтo Кидикoв, Иcкрeн Пeцoв и Cунaй Чaлъкoв, прeдизвикa бунт зaрaди нeлeпия cи тeкcт и мрaчнитe кaдри c нocилки, кръвни бaнки и брoй зaбoлeли.
Тeкcтът нa ecтрaднoтo пaрчe рaзкaзвa aпoкaлиптичнa иcтoрия, чe ни cтряcкa „нeвидим убиeц”, тръгнaл в oбхoд. Злoкoбният cюжeт прoдължaвa c кaртинa нa „cтaрици прoвecили cухи ръцe”, кoитo: „В пocлeднaтa cвoя зимa издъхвaт и чeзнaт в зeмятa c чeрнo лицe". И зa дa ни cтaнe пo-хубaвo, улицитe пуcтeят, при тoвa нe caмo у нac, нo и в Eврoпa и "в дaлeчeн Китaaaaaaaй”, a „уплaхaтa cee нaвcякъдe глaд”.
Идеална песен за химн на щаба.

И на фона на цялата тази простотия, ликвидират с размах селското стопанство, производството на плодове, зеленчуци, пазарите на производителите и всичко, което що годе можеше да просъществува. Лошото е, че насвякъде е така, няма Америка, няма България - една и съща команда се изпълнява. Ако някой успее, все пак, да си произведе нещо, предполагам, че ще се развихри черната борса, защото то няма как по друг начин, ако се продължи заключването.
 :hi:

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #253 -: Април 12, 2020, 14:37:59 pm »
Застиването само в щастие води до застой. Всеки може да го види и физически - вижте едно блато и една течаща река.

И понеже даде музикална тема - ето една от любимите ми песни. И се абстрахирайте от реакцията на публиката и сатанинските знаци - слушайте текста:


Someone is out there he's watching what I do
From far in the distance, his eyes everywhere
I look around me, there's no one that I see
But still I feel someone's controlling my mind

Save your breath and run
You can't escape the one
Time has come, the world lies dying
Our faith has gone, our souls are crying
Resurrecting paradise, cry for freedom
Killing pain, a million lies,
Dethrone tyranny

Forces of evil, they never surrender
Sooner or later the dark aera comes
Crying man on the run
He's searching for freedom but there will be none
Time has come, the world lies dying

Our faith has gone, our souls are crying
Resurrecting paradise, cry for freedom
Killing pain, a million lies,
Dethrone tyranny

And as the world is dying slowly in our hands
We'll ask for reasons until the bitter end
Who brings us all the sadness
Who brings us all the fear

Who spreads disease and misery
And steals our destiny
A poisoned heart of anger
Sowing the seeds of pain
All see the darkened skyline
And feel the deadly reign

Time has come, the world lies dying
Our faith has gone, our souls are crying
Resurrecting paradise, cry for freedom
Killing pain, a million lies,
To hell with tyranny

Неактивен paci1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 240
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #254 -: Април 12, 2020, 14:42:26 pm »
 :D
Цитат
   Пaрчeтo, в кoeтo пeят Мaргaритa Хрaнoвa, Криcтинa Димитрoвa, Пeтя Буюклиeвa, Джинa Ивaнoвa, Хриcтo Кидикoв, Иcкрeн Пeцoв и Cунaй Чaлъкoв,   

Я се сети тия изброените кога станаха "звезди"? Ми при комунистите. Техните чалъми в сговор с технологиите(телевизия, интернет) ПРОсветна ли ти?
На групичката мога само да им намигам, че никога не е късно да станат за резил. :negative:п,п, Дидо, ингилизки поназнайвам колкото да си изпрося боя, или да си постегна компа. Ако ще туряте нещо тук, поне да е на Български.
 :hi:
« Последна редакция: Април 12, 2020, 14:57:24 pm от paci1 »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27