Автор Тема: Коронавирус 2019nCoV  (Прочетена 26812 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #210 -: Април 06, 2020, 20:42:08 pm »
Много песимизъм изръсихте в тази тема! Но никой, комай, не се интересува, че има и друга гледна точка, друг дневен ред, по който нещата наистина ще се случат, и съвсем не така както го плануват и се мъчат да изманипулират реалността двигателите на Новия Световен Ред - каквото и да правят, нещата винаги ще се обръщат против тях, и... ясно е, идва краят им. Сложно е да се каже в едно две изречения. Предлагам един гугълски превод и дано няма много големи присъди над изразеното мнение в статията... пък и над мене.

https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=bg&rurl=translate.google.bg&sl=en&sp=nmt4&tl=bg&u=https://stillnessinthestorm.com/2020/04/qanon-looking-glass-and-the-ascension-timeline-could-this-pandemic-be-leading-us-to-the-event/&usg=ALkJrhixTN4nPehA1at1zaz_mhHMF3RmMg

Личното ми мнение е, подчертавам, лично мнение, че нещата ще се случат точно по описания сценарий. Никога един процес не е вечен, винаги идва краят му, за да започне следващият го процес от еволюцията. Просто няма как, защото еволюцията на Вселената има първично начало и логично закономерен край, като се гледа от нашата гледна точка на линейно време, но пък ако гледаме някак си отгоре, т.е. от едновременността, от гледната точка на Горния, тогава всичко отново пак ще влезе и ще се върне там, откъдето е излязло, някак си изведнъж, визирам Централния Източник. И заради това винаги съм твърдял, че живеем в най-великото време от историята на Земята, когато се сменя всичко - метрика, парадигма, управляващо тяло, съзнанието експоненциално се увеличава и истините неминуемо започват да прозират и да стават явни, Апокалипсис в действие. Неслучайно в последно време завършиха филма "Междузвездни войни". Обърнете особено внимание на епизода, когато Люк Скайуокър говори с духа на Йода, в момента, когато Йода запалва със светкавица хилядолетното дърво светилище на джедаите и как остава в съзнанието единствено думичката БАЛАНС. Наистина, филмът е епохален от всякаква гледна точка и разкрива много истини за онези, които ги търсят и могат да ги видят.
« Последна редакция: Април 06, 2020, 20:51:26 pm от SMSI-H »

Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 308
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #211 -: Април 07, 2020, 00:53:56 am »
А, то и тук се появи такъв
джедай  :D ( с таро и кладенец, дето някой каза..) и  , след 20..поста изписани от песимизъм съчетан със страхизъм,с честоти да хакне на своя страна много съзнания на страха манипулативно и лъжливо,  най-после схвана част от цялата драма и истина, защо се въведе този ред от ГФ на Планетата.


Цитат
А лук и чесън - който засадил, засадил. Сега вече е късно. Аз такава суха зима и пролет не помня, а и бабите на по 80-90 години също. Всъщност ако не завали скоро, реколтата просто ще изсъхне. Ще трябва да се полива в най-дъждовния месец...

Да, но ако няма дъжд и пресъхнат кладенците, на кое правителство ще разчитат?

Има и друго, което касае развитието на Духа на човека и ще го кажа директно, че за Земята е решено да не бъде повече Галактически Затвор, ...изпълнен с "бойци и войни"...от междузвездни войни, на Вазов -генералите.."сталин".."хитлер"...баташки кланета, априлски въстания. ..
Просто всички желаещи да воюват ще бъдат изпратени в други времеви линии и " паралелни реалности", докато се развият да живеят на Земята.
( нещата, ще се изчистват постепенно ).
 
« Последна редакция: Април 07, 2020, 01:05:17 am от Noris »

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #212 -: Април 07, 2020, 06:22:44 am »
Нямам никакъв проблем с каквато и да е развитие на ситуацията. Така или иначе всеки "ще яхне" честотата която поддържа. Тези, които могат да поддържат повече от една честота, ще имат по-голям избор къде, кога и кой "прозорец" да хванат. Затова съм изложил най-различни гледни точки, без да твърдя че една от тях ще се случи. Всички ще се случат/случват се/са се случили, но коя точно ще изживее дадено Съзнание си зависи само от него. Ако е способно да направи съзнателен избор. Иначе наистина ще бъдат изпратени...


Неактивен Sinair

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 39
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #213 -: Април 07, 2020, 08:40:17 am »
За съжаление, но и понякога за радост, битието определя съзнанието. Колкото и да си извисен и добър, ако не реагираш на външните дразнители по адекватен начин си чист глупак(говоря принципно).Дори и да си решил да си подадеш другата буза след шамар, все пак имаш и близки хора, които зависят от теб, най-малкото заради тях трябва да се задействаш. Хубаво е да се проявява гъвкавост, разум, доброта,да се избягват конфликти, съгласен съм, ама като ситуацията се напече си трябват мерки. Щото докато чакаш другите времеви линии да дойдат, хората страдат и умират (дали от пандемии, дали от кланета). Все пак не може всички да се затворим в манастир или изолираме в планината, имаме близки, деца, работа, отговорности, не можем да избегнем напълно посредствеността и агресията на заобикалящия ни свят, трябва да се приспособим.

Иначе идеята за един по-хубав и мирен свят е страхотна, чакам го с нетърпение и аз.
« Последна редакция: Април 07, 2020, 09:13:14 am от Sinair »

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 275
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #214 -: Април 07, 2020, 10:15:21 am »
 :D
От няколко дена небето е синьо и чисто. Не помня откога не съм го виждал такова. Няма самолети, съответно и химтрейли. Кеф.
Вече не могат да ни манипулират скрито през енергийното, и им се наложи да действат на терен. Хубу, ма на терен тия чалъми се водят насилие, а насилието образува пик. Шах и мат!
Даже и китайците са го казали: зорлем гюззелик олмаз!

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #215 -: Април 07, 2020, 12:59:58 pm »
Паци, и аз се радвам на пролетното слънце. Това е една от положителните страни на ситуацията.

Sinair, за да приключи една война, една от страните трябва да се предаде. Не да обяви че каузата и е била грешна, да се предаде. Има разлика между едното и другото. Да, другата страна ще помисли предалия се за Глупак, но така приключва една война. Защото никой не иска да рискува да се занимава с Глупаци - те са изобретателни и непредсказуеми.
А с тази дезинфекция и миене, наистина съм чист глупак  :D.

А за да "прескочиш" на по-благоприятна времева линия е необходимо действие. Така че не чакай "един по-хубав и мирен свят", а действай за неговото осъществяване. Не чакай да дойдат другите "времеви линии", действай за реализирането на тази, която най ти е на сърце. Дори и ако (и особено) ако другите не знаят какво правиш...

Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 308
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #216 -: Април 07, 2020, 13:13:07 pm »
Днес се поразрових как изглежда света с карантината пред очите на животните  :D

ТайландИзраел...и др.Венеция кристално чисти канали с риба и делфини  8)

« Последна редакция: Април 07, 2020, 13:20:05 pm от Noris »

Неактивен Sinair

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 39
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #217 -: Април 07, 2020, 15:11:05 pm »
https://www.imdb.com/title/tt8228288/

Препоръчвам горещо. Испански е, и дава отговор на въпроса кога ще заживеем в един по-хубав свят.

Неактивен arktur

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 169
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #218 -: Април 07, 2020, 15:17:36 pm »
Noris - това се казва красота.  :)

В Англия вече върви анкета, колко от нас са навити всяка година да правим същото за по един месец, за да помогнем на природата да се възстанови от хората и приятно ме изненада резултата 87% бяха ЗА!

Излезе новото интервю на Дейвид Айк за Ковид19


Чакам с нетърпение, наистина да е краят на баталиите.

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #219 -: Април 07, 2020, 16:41:56 pm »
Arktur, видеото му е изтрито. Ето какво казва Дейвид:

И някак си ми звучи тъпо 11 месеца да живееш като идиот и един месец да си стоиш в къщи. Не може ли 12 месеца да живееш съзнателно, без да вредиш на планетата?

Неактивен arktur

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 169
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #220 -: Април 07, 2020, 19:48:06 pm »
dhdido Пак ли... Веднъж го изтриха, вчера го качиха втори път, и сега наистина са го махнали. Голяма цензура този ютуб. Интересно, че ми стои отворено от вчера, даже го гледам на части защото е 2ч.и25мин., а не мога да отделя накуп толкова много време. Смятах да го догледам по-късно. Вероятно още ми стои в темпа, докато е отворено.

Иначе, да, абсолютно съм за природотолерантен живот в унисон целогодишно. Някой си беше хвърлил използваните ръкавици на паркинга на Лидл, които аз взех, че настъпих и ми стана гадно, не защото ще се заразя, това не ме притеснява, защото имам медицинско образование, обаче какво би се случило с друг човек на моето място, или възрастни, които не забележат, или ако изхвърлените ръкавици са от болен човек.... След пандемията не мога да си представя колко биологично замърсени еднократни материали ще има да се организираме да чистим по целия свят. Веднага уточнявам, че случката не беше в България. Надявам се, че българите са по-предпазливи и внимателни.

 :hi:

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #221 -: Април 07, 2020, 20:28:05 pm »
Надявам се, че българите са по-предпазливи и внимателни.
Не, не са! Днес бях отново за риба и там имаше поне три чифта. И то хвърлени във водоема.

И пак ще направя аналогията с електронна игра. Кое е по-важно - декора на Играта или самия Играч. Защото Играча всъщност сътворява декора. Сега се радваме на декора, изчистен от човешко присъствие. И в същото време по света инсталират 5G. Което ще е и края на Играта за хора като мен. Аз изпитвам безусловна омраза към липсата на Свобода и хората, които са съгласни с нея.

Иначе клипа е достъпен на този адрес, защото цензурата днес (защото всеки ден е на практика различна реалност) в тубата, фейсбук, а вече и във Вимео) вече е тотална:
https://londonreal.tv/the-coronavirus-conspiracy-how-covid-19-will-seize-your-rights-destroy-our-economy-david-icke/
Ако ви иска регистрация, и не желаете да предоставяте мейла си, използвайте моя - [email protected] Той е неактивен, но за регистрацията би трябвало да свърши работа. И ще разберете какво искат да постигнат психопатите. Именно връзката с 5G се оказва ключова...

Неактивен rammstein

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 22
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #222 -: Април 07, 2020, 21:27:03 pm »
защо се въведе този ред от ГФ на Планетата.

че за Земята е решено да не бъде повече Галактически Затвор

Първо да уточня че нямам нищо лично или нещо против който и да е потребител тук, но ако може "по-възнесените" да внесете малко яснота, на такива непросветени като мен.

Бях останал с впечатление, че Земята е част, и се контролира от империята на котетата и гущерчетата.

Сега излиза че галактическата федерация решава тука кой ще кара влака, и въвела тоя ред, който пък преди няколко дена се въвеждаше от тия нашите стари приятели масоните, които го въвеждат тоя нов ред от както се помнят...

Та ако може, "възвисените и извънматрични" потребители да внесете яснота, че съвсем се изгубихме вече.

Но така става, като през 5 години излизат разни Урантии, Матрици 5, Империи на Орион и Сириус...И народа кълве ли кълве......И накрая миш маш.

Наистина моля за уточнение че съвсем се изгубих вече, нямам умения да гледам на И-дзин или на боб.

Кой управлява тука, Империите или ГФ?

Или да чакаме някое ново заглавие близките години, да ни открехне по въпроса?

Неактивен Sinair

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 39
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #223 -: Април 07, 2020, 22:13:23 pm »
гледам на Айк интервюто, обаче не мога да разбера тази дума дето я повтаря поне 20 пъти в началото, която е ключова, exasoms,exasons ли е, какво точно означава, може би не мога да си я транслитерирам добре, ама е в контекста на имунната система, някой гледал го може ли да помогне.

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #224 -: Април 07, 2020, 22:38:59 pm »
Първо да уточня че нямам нищо лично или нещо против който и да е потребител тук, но ако може "по-възнесените" да внесете малко яснота, на такива непросветени като мен.

Бях останал с впечатление, че Земята е част, и се контролира от империята на котетата и гущерчетата.

Сега излиза че галактическата федерация решава тука кой ще кара влака, и въвела тоя ред, който пък преди няколко дена се въвеждаше от тия нашите стари приятели масоните, които го въвеждат тоя нов ред от както се помнят...

Та ако може, "възвисените и извънматрични" потребители да внесете яснота, че съвсем се изгубихме вече.

Но така става, като през 5 години излизат разни Урантии, Матрици 5, Империи на Орион и Сириус...И народа кълве ли кълве......И накрая миш маш.

Наистина моля за уточнение че съвсем се изгубих вече, нямам умения да гледам на И-дзин или на боб.

Кой управлява тука, Империите или ГФ?

Или да чакаме някое ново заглавие близките години, да ни открехне по въпроса?

А сега де? Истината е някъде там... :XXX: :--- :flag_of_truce: :bad:
С питане нали знаеш къде се стига? Продължавай с въпросите, в някой от другите животи, или пък в този,  имаш шанс да стигнеш истината.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27