Автор Тема: Блогът на Nahuatl  (Прочетена 2121 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Nahuatl

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 1
Блогът на Nahuatl
« -: Март 24, 2018, 01:23:22 am »
Споделям ви блогът на Nahuatl, който иска да чете ;)

https://nahuatl-adventurer.blogspot.com.es/

Неактивен Noris

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 194
Re: Блогът на Nahuatl
« Отговор #1 -: Ноември 21, 2020, 21:37:18 pm »
Цитат
Здравейте отново драги Читатели!

Преди курсът, който предстои в началото на ноември, искам да сте на ясно с това, какви предимства ви дава практиката на Remote Viewing. Особено тези от вас, които така силно са заинтересовани от опитностите извън тялото, и други подобни, изменени състояния на Съзнанието. На пръв поглед, и наистина е така, няма никаква директна връзка между RV, и ОИТ

Аз лично бих помолила, този Блогър да не се подиграва с хората, които нямат представа от сънища, ОП, и изменение на съзнанието по време на сън,  и курсове да им организира,платени!
 :blush:


Неактивен paci1

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 227
Re: Блогът на Nahuatl
« Отговор #2 -: Ноември 22, 2020, 12:24:49 pm »
 :D
Тоя блогър март месец се беше наакал от страх. Ето част от писанията му в блога по онова време:
Цитат
  Какво да правим ние нормалните хора?


1. Спрете с теориите на конспирацията, и вярвайте на това, което очите ви виждат. Мислете стратегически и в по-глобална перспектива.

2. Ако във вашата държава има много заразени, спазвайте това, което институциите диктуват като правила за сигурност, защото дори в България, най-вероятно ще важат същите международни протоколи за сигурност, които се наложиха в Испания.

3. Ако в държавата ви има много заразени, или вие самите живеете на място, където има струпване на случаи на заразени, запасете се главно със: сапун, гел за почистване на ръце, мокри кърпички, тоалетна харитя, препарати за почистване, спирт, и въобще всичко свързано с хигиената. Тя е от критично значение за превенцията на експанзията на вируса.

4. Следете по какъв начин еволюира вируса в съответната държава, град и респективно по местата където живеете. Няма нужда от паника, дори и при обявяване на световна пандемия. Има няколко нива на пандемия, и не всички са свързани със сериозни ограничаващи мерки.

5. Ако се намирате на място, примерно град където има доста заразени, използвайте маски с филтри от FFP3 нагоре, или маски предназначени за боравене с изпарения, като тези които ползват професионалистите, които се занимават с паркет, индустриалните бояджии, и т.н Филтри, и маски за изпарения са добри в случая, това са FFP3.

Най-важното от всичко: бъдете реалисти, и не се поддавайте на изкуствено насаждане на страх и паника. Днес видях какво прави изкуствената паника, и утре ше ми се наложи да дишам изпарения от хлорна киселина, без нужните маски за да предпазя себе си, и хората си, защото хиляди олигофренясали съграждани са се поддали на паниката, и са изкупили без никакъв смисъл всички маски на пазара. Ето за това ви говоря. Бъдете ралисти, мислете трезво, и действайте с яснота.
   


Без коментар.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27