Форум за конспирации, уфология и мистика.

Разни => Новини и общи дискусии => Темата е започната от: Nahuatl в Март 24, 2018, 01:23:22 am

Титла: Блогът на Nahuatl
Публикувано от: Nahuatl в Март 24, 2018, 01:23:22 am
Споделям ви блогът на Nahuatl, който иска да чете ;)

https://nahuatl-adventurer.blogspot.com.es/ (https://nahuatl-adventurer.blogspot.com.es/)
Титла: Re: Блогът на Nahuatl
Публикувано от: Noris в Ноември 21, 2020, 21:37:18 pm
Цитат
Здравейте отново драги Читатели!

Преди курсът, който предстои в началото на ноември, искам да сте на ясно с това, какви предимства ви дава практиката на Remote Viewing. Особено тези от вас, които така силно са заинтересовани от опитностите извън тялото, и други подобни, изменени състояния на Съзнанието. На пръв поглед, и наистина е така, няма никаква директна връзка между RV, и ОИТ

Аз лично бих помолила, този Блогър да не се подиграва с хората, които нямат представа от сънища, ОП, и изменение на съзнанието по време на сън,  и курсове да им организира,платени!
 :blush:

Титла: Re: Блогът на Nahuatl
Публикувано от: paci1 в Ноември 22, 2020, 12:24:49 pm
 :D
Тоя блогър март месец се беше наакал от страх. Ето част от писанията му в блога по онова време:
Цитат
  Какво да правим ние нормалните хора?


1. Спрете с теориите на конспирацията, и вярвайте на това, което очите ви виждат. Мислете стратегически и в по-глобална перспектива.

2. Ако във вашата държава има много заразени, спазвайте това, което институциите диктуват като правила за сигурност, защото дори в България, най-вероятно ще важат същите международни протоколи за сигурност, които се наложиха в Испания.

3. Ако в държавата ви има много заразени, или вие самите живеете на място, където има струпване на случаи на заразени, запасете се главно със: сапун, гел за почистване на ръце, мокри кърпички, тоалетна харитя, препарати за почистване, спирт, и въобще всичко свързано с хигиената. Тя е от критично значение за превенцията на експанзията на вируса.

4. Следете по какъв начин еволюира вируса в съответната държава, град и респективно по местата където живеете. Няма нужда от паника, дори и при обявяване на световна пандемия. Има няколко нива на пандемия, и не всички са свързани със сериозни ограничаващи мерки.

5. Ако се намирате на място, примерно град където има доста заразени, използвайте маски с филтри от FFP3 нагоре, или маски предназначени за боравене с изпарения, като тези които ползват професионалистите, които се занимават с паркет, индустриалните бояджии, и т.н Филтри, и маски за изпарения са добри в случая, това са FFP3.

Най-важното от всичко: бъдете реалисти, и не се поддавайте на изкуствено насаждане на страх и паника. Днес видях какво прави изкуствената паника, и утре ше ми се наложи да дишам изпарения от хлорна киселина, без нужните маски за да предпазя себе си, и хората си, защото хиляди олигофренясали съграждани са се поддали на паниката, и са изкупили без никакъв смисъл всички маски на пазара. Ето за това ви говоря. Бъдете ралисти, мислете трезво, и действайте с яснота.
   


Без коментар.