Какво всъщност препоръчваш?!?!
Нахутал или дигитал?!
Noris, мисля че ако не от поста ми то поне от текстовия файл е станало ясно какво имам предвид.
Не препоръчвам семинар при Nahuatl освен ако не искаш да видиш отблизо луд човек който от години лъже брутално хиляди хора - и тези минали през семинарите му и тези които четат блога му. Допълвам сега този файл и ще дам примери за някои от лъжите му. Накратко - тоя човек прочете ли някъде някаква история и автоматично тя става част от спомените му и я разказва от първо лице. Дал съм пример в прикачения файл как лъже за този семинар в Мадрид през 2012 че той го е организирал. Всички истории - къде бил ходил в астрала, как бил програмирал хора, как са го отвличали извънземни и тнт - всичко това го е прочел някъде или просто си го измислил но твърди че са истински случки.
Както казва един познат който също е направил грешката да се запознае с Петко - БУКВАЛНО НИКЪДЕ И БУКВАЛНО НИКОГА е по-добре отколкото да учиш при Петко.
---
Ако питаш за обучение по RV.
Това са според мен стъпките / всъщност това е само един от възможните варианти за развитие /:
- прочиташ Пътешествия на съзнанието на Къртни Браун или Воинът екстрасенс на Дейвид Морхаус (ако не си ги чел) - да добиеш престава какви неща се правят с метода - имало и други подобни книги - на Пол Смит доколкото съм чувал но трябва да попитам за заглавието; ако ти стане интересно продължаваш напред, ако не - не чети нататък /двете споменати книги ги имам на български - тази на Къртни е AI превод но приличен - ако имаш интерес кажи/
- минаваш курса на Ед Деймс от 4 DVD-та - има линкове в текстовия файл; ако искаш само ги гледай - по-малко от 6 часа са а ако искаш може да правиш и упражненията тоест сесиите - тогава ще ти трябват още няколко часа; въпреки че този курс е вече на 20 г все още достатъчно добър; има и други самоучители - например на Морган Фарел - можеш да си го купиш а може и да си го намериш безплатно - ако не можеш да го намериш ще ти дам линк; има и доста книги на известни вюъри които може да ти помогнат / само с таки самоучители можеш да напреднеш много ако си упорит
- вече трябва да ти е станало ясно какво е RV и дали ти допада - общо взето 50 % от изкаралите семинар не практикуват след него, 40 % практикуват от време на време, 5 % се занимават сериозно а 5 % стават маниаци доживот
- следващото ниво е обучение при жив учител - за България доколкото знам има само двама (има някои сравнения между двамата в прикачния файл) - единия както стана ясно изобщо не ти го препоръчвам а за другия - к-н Стефанов - само хубави неща мога да говоря за него но ще трябва да почакаш доста за ново ниво за начинаещи; в новия сайт rvinsights.bg видях че се предлагат някакви обучения но от кога ще започват, колко ще струват и кой ще ги води (капитана спомена нещо за предаване на шафетата...) - не пише; имаше интервю с к-н Стефанов в Списание 8 точно преди 2 седмици - около час и половина е - изгледай го и сам си прецени допада ли ти като човек
- има вариант да изкараш и присъствен или онлайн курс при световно известен вюър при който се работи 1 на 1 или в малки групи по 3-4 човека но ще ти трябва няколко хиляди евро и няколко свободни дни - ето ти един линк който видях миналата седмица -
https://deepmind-institute.com/courses/theorie-und-praxis-stufe-1-6 - цената е 4099 евро.
Но дори и дадеш 10 000+ евро за семинари няма да има полза ако не практикуваш редовно и не си малко маниак.
А ако си маниак... за 5 г може да станеш уникум дори без да имаш някакви вродени пси способности
---
Ако питаш за ОИТ и осъзнато сънуване семинарите при Петко.
Споменал съм 3 книги в текстовия файл които ако ги прочетеш, дори само 1 от тях, ти ще му правиш семинари.
За курсовете по оцеляване... иди ако ти се слушат общи приказки.
Прикачам 2 песни за Петко - Петко мошенника и Нагъл и верен - трябва сте регистрирани за да ги свалите.
Не съм ги правил аз тези песни но автора е огромен фен на Петко.
Понеже не може да се прикачва mp3 файл ги маскирах песните като pdf файлове - ще трябва смените pdf с mp3 за да ги слушат.
А за файла семинар RV променете pdf с mp4 за да видите Петко в най-естествената му среда.