Хора, подкрепям IYI, календарните години нямат никакво значение. Знаете, че аз лично съм започнал да си върша работата в тези области от 14 годишен, когато отидох в АСФЕН и създадохме първият младежки клуб ЧОВЕК ЗЕМЯ КОСМОС към АСФЕН. Значи ако ще Смърф и на 12 да е, не трябва да се спира порива му за справедливост. Виждате всички, че той въобще не е краен в мислите си, а човека просто търси изход, търси начин да спаси положението и да се почувства щастлив от това, че е направил нещо в името на хората.
Смърф, какво да ти кажа, виждам в теб мое копие. Когато аз започнах да мисля глобално и да мисля, как да помогна на хората, как да им отворя очите и т.н, бях страшно объркан. Не знаех въобще накъде да тръгна, какво да направя. Но след като помедитирах малко (въпреки, че не съм кой знае колко добър в това) ми се изясниха някои работи. Най-важното нещо, което трябва да се направи и което трябва да е ЦЕЛ номер 1 е да се изгради здрава структура, да се намерят хора и да се впрегнат тези хора в работа.(разбира се по тяхно собствено желание) Това е моята цел, това е нашата цел. В момента да го кажем, че сме във началото на фаза 1 на развитието на този ОТГОВОР срещу опозиционната мега структура. Ако се интересуваш, ще ти споделя на ЛС останалата част от плана, който изплува тогава в моето съзнание. Най-важното обаче е ОБЕДИНЕНИЕ и работа в ЕКИП, защото "Vox unius, Vox nulius".
И въобще да не слушаш Хорус какво ти говори. Ако не е имало кой да му напише книгите и ако не са били "интернет манипулаторите", които публикуват статии на тези теми, никога нямаше да е на това ниво, на което е сега. Хорус, респект, но не си прав брат,(както и другите, които го подкрепят) защото ако няма действие от нечия страна, няма никога да има развитие. Разбирате ли, че ако никой не върши работа, всичко ще стане хаотично и безмислено. Ако някой не е седнал да напише Библията, никога нямаше да има Христянство, нали? И ако не са били разпространителите на Христянството, никога хората нямаше да минат 1 ниво нагоре в духовното си развитие, нали? Щяхме всички да си останем варвари, малко или много...
Затова смърф, дерзай в тази област, мисли, пиши, разработвай, бъди част от нас и работи с нас в името на една добра идея. Трябват ни хора, млади и с гореща кръв като твоята. НО младите трябва да бъдат водени от един "мъдър вожд"...още го търсим.

И още нещо: Ударът трябва да е не със сила, а с хитрост. Хитростта е най-силното оръжие на света. !!!