Автор Тема: ПОМОЩ!!!  (Прочетена 51158 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 742
  • MAY THE FORCE BE WITH YOU
    • Light Motion Design Studio
Отг: ПОМОЩ!!!
« Отговор #45 -: Септември 15, 2006, 10:50:57 am »
Хора, подкрепям IYI, календарните години нямат никакво значение. Знаете, че аз лично съм започнал да си върша работата в тези области от 14 годишен, когато отидох в АСФЕН и създадохме първият младежки клуб ЧОВЕК ЗЕМЯ КОСМОС към АСФЕН. Значи ако ще Смърф и на 12 да е, не трябва да се спира порива му за справедливост. Виждате всички, че той въобще не е краен в мислите си, а човека просто търси изход, търси начин да спаси положението и да се почувства щастлив от това, че е направил нещо в името на хората.

Смърф, какво да ти кажа, виждам в теб мое копие. Когато аз започнах да мисля глобално и да мисля, как да помогна на хората, как да им отворя очите и т.н, бях страшно объркан. Не знаех въобще накъде да тръгна, какво да направя. Но след като помедитирах малко (въпреки, че не съм кой знае колко добър в това) ми се изясниха някои работи. Най-важното нещо, което трябва да се направи и което трябва да е ЦЕЛ номер 1 е да се изгради здрава структура, да се намерят хора и да се впрегнат тези хора в работа.(разбира се по тяхно собствено желание) Това е моята цел, това е нашата цел. В момента да го кажем, че сме във началото на фаза 1 на развитието на този ОТГОВОР срещу опозиционната мега структура.  Ако се интересуваш, ще ти споделя на ЛС останалата част от плана, който изплува тогава в моето съзнание. Най-важното обаче е ОБЕДИНЕНИЕ и работа в ЕКИП, защото "Vox unius, Vox nulius".

И въобще да не слушаш Хорус какво ти говори. Ако не е имало кой да му напише книгите и ако не са били "интернет манипулаторите", които публикуват статии на тези теми, никога нямаше да е на това ниво, на което е сега. Хорус, респект, но не си прав брат,(както и другите, които го подкрепят) защото ако няма действие от нечия страна, няма никога да има развитие. Разбирате ли, че ако никой не върши работа, всичко ще стане хаотично и безмислено. Ако някой не е седнал да напише Библията, никога нямаше да има Христянство, нали? И ако не са били разпространителите на Христянството, никога хората нямаше да минат 1 ниво нагоре в духовното си развитие, нали? Щяхме всички да си останем варвари, малко или много...

Затова смърф, дерзай в тази област, мисли, пиши, разработвай, бъди част от нас и работи с нас в името на една добра идея. Трябват ни хора, млади и с гореща кръв като твоята. НО младите трябва да бъдат водени от един "мъдър вожд"...още го търсим.  :P

И още нещо: Ударът трябва да е не със сила, а с хитрост. Хитростта е най-силното оръжие на света. !!!
« Последна редакция: Септември 15, 2006, 12:17:43 pm от Admin »
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Shiver

• Гост
« Отговор #46 -: Септември 15, 2006, 12:19:03 pm »
Понеже смятам, че доказвайки един на друг неща които вече знаем не помагаме на никого да ги разбере, искам да направим следното.
Да се напънем и да изровим ЕДНО доказателство, че темата СВЕТОВНА КОНСПИРАЦИЯ не е измислица!!!
Ако продължаваме така, с извинение, всеки "кон с капаци" ще продължава да мисли че това са измислици.

Както и да "продължиш" не можеш да промениш хората около теб.
Какво значение има дали някой от "заблудените" ще ти повярва?
Да не мислиш, че и те като теб ще започнат по някакъв начин да се борят за вашата кауза?
Не. Ще се върнат в домовете си ще се тръшнат на фотьойла, ще премислят случилото се и ще цъкат с език, докато си вадят ушната кал с рамките на очилата ;) В най-добрия случай след време, когато въпросният индивид отиде в някой бар или кафене с дружките си, ще започне да им ломоти преработена версия на твоята история и да се чуди сам на себе си как може някой с неговия интелектуален капацитет все още да работи във "ВОЛФ".
Мисълта ми е, че всеки човек, който претендира, че е нормален, никога не би повярвал на нещата, които му дрънкаш. Все пак за масата вие си оставате банда побърканяци.
И за какво ти е да убеждаваш някой друг в това, което знаеш? За да се докажеш?
Защото аз друг смисъл не виждам.

П.П. Това с автомата беше брутално  ;D

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
« Отговор #47 -: Септември 15, 2006, 12:30:08 pm »
Цитат
И за какво ти е да убеждаваш някой друг в това, което знаеш? За да се докажеш?
Защото аз друг смисъл не виждам.

Не става въпрос за убеждения, а за разпространяване на информация. Да убедиш някого в нещо не е невъзможно. Стига да си убедителен в това, което говориш и да можеш като говориш да зомбираш хората с погледа си. Такива хора има и те могат да те убедят дори, че преди 100 000 години си бил кокошка.  И така ще те убедят, че ще почнеш да разправяш на всички познати и близки колко е правилно твърдението, че си произлезнал от кокошка.  :P :P :P Всеки може да бъде убеден "насилствено" в нещо, дори и най-будните. Въпросът е да намериш слабото му място, да намериш ключа, който ще отвори вратите към неговото съзнание. (това, което казвам тук е лошо. мнооого лошо, но то е факт.)

Няма невъзможни неща. С труд и упоритост, практикуване, знание и т.н можеш да се научиш да убеждаваш хората във всичко, което решиш. Въпросът е... ПРАВИЛНО ЛИ Е ТОВА,В КОЕТО ГИ УБЕЖДАВАШ. Аз лично не мога да кажа - ТОВА Е ТАКА и ТО Е ИСТИНАТА. Не мога да поема такава отговорност. Всеки сам трябва да реши какво е ТАКА и КАКВО Е ИСТИНАТА.

Затова казвам аз - не се убеждаваме - а пускаме информация...създаваме интерес...ако някой твърдоглаво упоритства - оттегли се, после пак погъделичкай с информация, ако пак упоритства, пак се оттегли. Важното е че му пускаш муха в главата и рано или късно ще го накарш сам да те потърси. Това е елементарна тактика за подбиране на агентура на агентите от ЦРУ. Философия на Писхиката...
« Последна редакция: Септември 15, 2006, 12:39:21 pm от Admin »
VOX UNIUS - VOX NULIUS

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #48 -: Септември 15, 2006, 15:58:41 pm »
Всички се хванаха щото било казано за години някъде... Естествено че нямат абсолютно никакво значение. Казах го в съвсем друг смисъл, който вече няма нужда и да обяснявам, защото може да изглежда като защита, а аз не намирам за нужно.
Естествено, че трябва да се прави нещо за Бога! Идеята, която развивах беше, че това не става с листовки и трети манипулации!

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
« Отговор #49 -: Септември 15, 2006, 15:59:41 pm »
Не само с това, но и то може да има участие...
VOX UNIUS - VOX NULIUS

Дъвиан

• Гост
« Отговор #50 -: Септември 15, 2006, 16:05:17 pm »
Дейна добродетел - така виждам нещата. Не да отделяш от себе си нещо и да го даваш на друг, а сам да дадеш себе си на другия. Символично, чрез деятелството си в името на любовта и саможертвата. Не говоря за показност, а за действия.

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
« Отговор #51 -: Септември 15, 2006, 16:07:50 pm »
Давай примери за Дейна добродетел... така е много символично казано.
VOX UNIUS - VOX NULIUS

Oberon

• Гост
« Отговор #52 -: Септември 15, 2006, 16:17:08 pm »
Ка-лаш-ни-коооов, калашников, ееееее:)
Пуцай куме!

Дъвиан

• Гост
« Отговор #53 -: Септември 15, 2006, 16:41:38 pm »
Виж темата за духовната революция.

Дейна добродетел означава най-кратко казано "да вършиш добро". То си се подразбира. Да помогнеш на някого, когато си на улицата, да извършиш добри дела на хората. А ако е колективно, го разбирам примерно като грижи за околната среда, като всеобщо разгръщане на човешките сили за по-красиво и стабилно устройство на света, в който живеем. Той комунизма се опита да направи нещо подобно, но не успя, именно защото отхвърли духовната страна в човека - той раздели човека на половина. Но когато човека осъзнае себе си като хармонично цяло, като едно морално същество, тогава подобно колективно добротворство няма да бъде идея-фикс, а осъществена реалност. Затова казвам, че дейната добродетел и моралното, хуманно отношение към човека до нас, към животните, растенията и цялата материална природа, с която сме заобиколени, може да промени нещата. Когато всеки се осъзнае. Но това осъзнаване става с разбиране, става с топли и добри думи, а не насила. Трябва всеки сам да промени себе си. Затова са и тези хиляди призиви из интернет, стотиците "препрати-файлове" с идеята за човешко и нормално отношение между хората, между нас. Затова казах - всеки да даде себе си за другите. И колко е радостно, когато знаеш, че не си сам, когато решиш да извършиш дадено добро дело. Не говоря за някакви грандиозни прояви, но дори за най-малкото - да не минеш покрай хвърления на земята от някой друг боклук, а да се наведеш и ти да го изхвърлиш в кошчето. И ред подобни прояви. Защото само с примери може да се промени човек. Хората трябва да видят нещо и тогава да го изпробват сами. Затова и казах, че всяко нещо сега носи бързи последици в съзнанията на хората. Масите се люшкат. Направиш ли най-малкото добро, то се забелязва от хората около теб, и все някой ще го направи някъде, някога сам, така както ти си го направил пред него, а той те е гледал очудено. Пак повтарям, това не е показност и не трябва да се прави с показност, а с искреност в постъпката, с добродушие. Говорим за елементарни правила на поведение, за морал, културно възпитание и човешки взаимоотношения.
« Последна редакция: Септември 15, 2006, 16:44:24 pm от Дъвиан »

Oberon

• Гост
« Отговор #54 -: Септември 15, 2006, 16:44:52 pm »
2000 години приказки...притчи, разкази, духовни напътствия и тн...

Къде си, Виракоча....

Дъвиан

• Гост
« Отговор #55 -: Септември 15, 2006, 16:56:21 pm »
Не - цялата човешка история е един неистов стремеж за хармония между хората, за разбирателство и как беше го казал Екзюпери - за една обща посока напред. Но човешката глава е дебела. Идвам на този свят и се чудя как за толкова хиляди години нищо не е постигнато, нищо! Щом в душата ни има още злост и гняв, нищо не е постигнато. Надявам се... Искам! А ако всички поискат... А те искат, то е заложено вътре в тях. Малко трябва...
« Последна редакция: Септември 15, 2006, 16:58:03 pm от Дъвиан »

Oberon

• Гост
« Отговор #56 -: Септември 15, 2006, 17:01:06 pm »
В гнева няма нищо лошо, ако е контролиран и насочен в правилна посока. Виж злобата.....единствено спортната злоба е оправдана, хъса към победа и тн.
Искам да кажа, че аз за толкоз хиляди лета виждам само регрес..
Кон -Тики...белия бог на Андите, учителя от Юга, който е убивал в името на Справедливоста, и собственото си оцеляване разбира се:)))

Дъвиан

• Гост
« Отговор #57 -: Септември 15, 2006, 17:06:55 pm »
Въпроса е "Какво да се прави"! Толкова века вече човечеството търси решение в политиката, етиката, икономиката и пр., решение се търси глобално - да засяга всички хора. Затова една идея с листовки или спиране на хора и т.н. може да обхване само локално, мъничко пространство. Разбира се, всяко инициатива ще донесе полза, дори и минимална, но полза. Полза дори в това, някой само да знае за дадено нещо, може и да не го разбира, вярва или приема, но да знае за него. Това помага.

Но трябва да търсим решения!!! Предлагайте! Не стойте!
« Последна редакция: Септември 15, 2006, 17:08:56 pm от Дъвиан »

Oberon

• Гост
« Отговор #58 -: Септември 15, 2006, 17:11:07 pm »
Аз мисля, че каквото и да направим, целия проблем си е в нас самите. Няма как да бъдем други.
Това е.

Калашников, и всички гадове на стената!!!!!! Не, не Калашников, в затвора, да им е гадно, щото ако ги застреляме, ги отърваваме от мъките им....

Дъвиан

• Гост
« Отговор #59 -: Септември 15, 2006, 17:19:36 pm »
Цитат
25 годишен младеж прострелва над 20 състуденти, след това се самоубива.

Давай и ти по този начин с убийствата, щом така разбираш нещата. Но само с приказки не става. Нито със смях!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27