Автор Тема: Свидетели на НЛО в България  (Прочетена 568715 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен loveca

• Четящ
  • *
  • Публикации: 150
Re: Свидетели на НЛО в България
« Отговор #945 -: Януари 01, 2011, 16:54:50 pm »
Ами опитах но нещо не ми се получи.Тя е успяла да направи една снимка преди да се отдалечи и да се скрие.Иначе го е видял и нейн познат който и се е обадил да го види.
 :)xммм...май ще успея да покажа снимката...то на самата снимка не се вижда кой знае колко
http://milkana411.snimka.bg/macro-shots/1111.555392

Няма нито Венера нито Юпитер. Това си е според мен НЛО. Вижте:

Неактивен ети

• Четящ
  • *
  • Публикации: 152
« Отговор #946 -: Януари 01, 2011, 17:52:21 pm »
Хм..Много прилича на метеорит..
Ще е любопитно наистина, да разкажеш повече за тези отвличания и т.н.

Неактивен loveca

• Четящ
  • *
  • Публикации: 150
« Отговор #947 -: Януари 01, 2011, 23:03:14 pm »
Хм..Много прилича на метеорит..
Ще е любопитно наистина, да разкажеш повече за тези отвличания и т.н.

Метеорита пада а това нещо се е отдалечило от Наблюдатела. Следователно не е Метеорит. А за Отвличанията ще разкажа.Само малко търпение.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #948 -: Януари 01, 2011, 23:25:35 pm »
Прави ми впечатление, че никой не споменава за размерите на обектите. Няма ли възможност да се определят?
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен otnesen

• Пишещ
  • Публикации: 648
« Отговор #949 -: Януари 02, 2011, 00:49:26 am »
Тея неща бих казал, че са глупости. При толкова много хора навсякъде, някакви единици ги виждат. И при толкова много камери и фотоапарати. Всеки втори има камера на телефона си, а засега не съм видял един и същ обект, заснет от поне два ъгъла. Поне усъвършенствайте метода и снимайте фризбитата по двама от различни места. Хем ще можем да изчислим и приблизителното местоположение на обекта така. Не, че нещо, ама досега никога не съм виждал НЛО. И в кръга на познатите ми няма такъв, който е виждал. А някои хора ги виждат по много много пъти. Сори, ама не мога да взема насериозно такива "доказателства".

Неактивен djbooth

• Четящ
  • *
  • Публикации: 37
« Отговор #950 -: Януари 02, 2011, 03:45:57 am »
otnesen, прави впечатление че се изказваш по тема от която и хабер понятие си нямаш :nea:. Мислиш ли че с телефон, а дори и с фотоапарат сапунер ще заснемеш нещо що-годе гледаемо дори и при дневна светлина? А за нощно време просто и дума да не става! Дори и с потребителска камера от по висок клас е почти невъзможно, кво остава за смешните камерафончета....или да тръгнем да се разхождаме всички с камери на RED?
« Последна редакция: Януари 02, 2011, 03:47:13 am от djbooth »

Неактивен otnesen

• Пишещ
« Отговор #951 -: Януари 02, 2011, 09:23:30 am »

Аз не ща да е гледаемо - трябва ми  просто да има петънце някъде на кадъра, което ще е гаранция, че въобще има нещо там. В случаите, когато става дума за населено място, би трябвало да има множество спонтанни опити на минувачите да заснемат подозрителния обект. Въобще, най-високо бих оценил видеоматериалите, за предпочитане любителски, защото по-трудно се фалшифицират. Какво да направя аз, като има толкова много фалшификации? Освен това, бих очаквал от професионалистите не само да ходят да снимат разни работи и да ги качват в нета, но и да вземат активно отношение към фалшификациите и да разобличават колегите си, които мошеничат. Така да се каже, трябва да пазите честта на професията си от такива нередности, а вие не го правите дори по отношение на доказани фейкове. Как аз да ви имам доверие после?
« Последна редакция: Януари 02, 2011, 11:35:03 am от Mirotvorec »

Неактивен sedere

• (sedere)
  • Пишещ
  • Публикации: 606
« Отговор #952 -: Януари 02, 2011, 14:06:36 pm »
otnesen А ти по колко време през денонощието хвърляш око на небесния хоризонт?
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен otnesen

• Пишещ
« Отговор #953 -: Януари 02, 2011, 15:26:37 pm »

Един час добре ли е?
« Последна редакция: Януари 02, 2011, 18:01:12 pm от Mirotvorec »

Неактивен sedere

• (sedere)
  • Пишещ
  • Публикации: 606
« Отговор #954 -: Януари 02, 2011, 15:44:46 pm »
И аз по толкова горе долу. И от както го гледам от малък до сега съм видял два пъти обекти за, които не мога да ги оприлича с нищо познато от земната общо достъпна техника.
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен otnesen

• Пишещ
« Отговор #955 -: Януари 02, 2011, 15:53:30 pm »

Може да е защото не си запознат с всички видове земна техника. ;)
« Последна редакция: Януари 02, 2011, 18:01:29 pm от Mirotvorec »

Неактивен svetlina

• Четящ
  • *
  • Публикации: 1
« Отговор #956 -: Януари 02, 2011, 20:50:13 pm »
До dorian.Аз също наблюдавах на 25 декември същите летящи обекти.Това е около Разград.

Неактивен Dean

• Четящ
  • *
  • Публикации: 39
« Отговор #957 -: Януари 19, 2011, 17:16:18 pm »
Първо-здравейте, много ми допада това форумче :), обаче в частта с всякакви извънземни, рептили, сатанански култове и прочее повърни на дезинофармацията ме губите.И понеже наблюденията ми са, че доста от хората тук са едва ли не фанатизирани на тези теми, ще се постарая да не влизам в спорове по тях.Така де, би било не по-различно отколкото физик да спори за физика с член на общестовото "Плоска Земя" ;D, както се изрази веднъж един мой любимец Норман Финклестийн.Сега по темата-личното ми мнение, е че всякакви наблюдения на НЛО са или много финна манипулация, или пък някакви съвсем ествествени явления, които целенасочено не ни се обясняват.С две думи-не ми са вярва мноо таз раота ;D
Jensen Ackles acting "Eye of the Tiger" ;D [url=http://www.youtube.com/watch?v=HsyMtYoSkC0&feature=r

Неактивен suchko

• Четящ
  • *
  • Публикации: 16
« Отговор #958 -: Януари 19, 2011, 17:40:35 pm »
Всеки има право на мнение, :) някой вярват други не.......Само не разбрах в цялата история ти ли си физика?????Защото има учени хора, които просто остават безмълвни след като видят ИСТИНСКИ факти. Наистина много от доказателствата са ФЕЙКОВЕ,оптична заблуда или природен феномен.НО има и такива..колкото и малко да са, които са истински и за тях е трудно да спориш, че са измислици .
« Последна редакция: Януари 19, 2011, 19:31:45 pm от Mirotvorec »

Неактивен teni

• Пишещ
  • Публикации: 717
« Отговор #959 -: Януари 19, 2011, 18:45:05 pm »
Дийн, до тука само празни приказки и нищо като аргумент. Ти подхващаш темата, дай някакви факти, защото необясними снимки и филми колкото искаш. Освен това английските власти/военните/ преди 1 година официално признаха за съществуването на НЛО, след като едно тяло с размери на стадион им вися 2 часа над една секретна база. Имаше и кратко филмче по Дискавъри. Никоя от великите сили не е признала ,че е пращала нещо там. И просто тогава англичаните пишат-това е НЛО. Което и е най-правилното обяснение за случая. А такива, с лопата да ги ринеш.Новозеландските новини няма да коментирам. :hi: Давай по-конкретно, а не философски разсъждения, в случая разбира се.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27