Аз лично знам за 3 от най известните-във Розуел Ню Мексико 1947,също и в Китай,при археологически разкопки през около 1940 година,където са намерени редица от гробове в пещерите в близост до една планина в китайско-тибетската гранична област. В тях имало малки скелети на същества с фино телосложение, но с доста големи черепи. На стените на пещерата Чи Пу Тей(мисля че така се казваше)са открити скални рисунки, изобразяващи същества с кръгли шлемове,Според учените тези скелети са там повече от 10.000 години.Много инциденти могат да бъдат наречени Розуел в еди коя си държава.Но за мен тези 2те датират от едно и също време и според мен най-много заслужават вниманието.

Говори се,че не само през 1947 година е катастрофирал космически кораб на Сивите (уж),ами и през 1949,също в Розуел.Имало е 2 инцидента там за около 2/3 години.И за Канадския Розуел знам ето от тук можеш да се информираш. =)
http://www.xnetbg.com/new/40/97/57-k- .И в Сибир през ако не се лъжа 1908 година се разби НЛО,но учените казват,че е метеорит,затова този инцидент е познат като “Тунгуският метеорит”,в близост до езерото Тунгуска в Сибир, то си беше живо НЛО(ама както и да е

).Има много "Розуели",но на мен лично първите 3 са основата както се казва

.Не можете да ме хванете на тясно,нали за това ника ми е Roswell

Roswellчо