Хора, аз снощи пак видях нещо, което не пасваше на стандартните обяснения и вече не знам какво да говоря... Хората съвсем ще спрат да ми обръщат внимание, ще си кажат толкова често вече - има нещо гнило

. И аз самата бих си помислила, че собственият ми мозък ми играе игрички, ако бях сама обаче. А аз не бях. С приятел слизахме от куличката в Драгалевци (Природно-информационен център по настоящем). Там паркингът е като огромна тераса гледаща надолу към София. Беше около 23:30. Както слизахме надолу (с кола) в моментите когато срещу нас беше София на не много голямо разстояние видяхме оранжева неподвижна светлина, която беше достатъчно високо и достатъчно голяма, за да не бъде просто лампа. "Виждаш ли това, виждаш ли това" - почнах да повтарям като папагал

. Той го виждаше, само че не можеше да се съсредоточи над него, понеже караше. Нещото беше наистина много близо, защото съвсем скоро остана от лявата ни страна, тоест ние слизайки се приближихме към него и му минахме отдясно. И докато бяхме по-високо, трябваше да погледнем просто напред за да го видим, сега слезли по-надолу вече трябваше да вдигнем поглед. Тоест не беше въобще високо в небето. Даже ми се стори че леко се спуска вертикално надолу. Светеше много странно, въобще не беше като светлина на лампа. За съжаление слизайки в града, дърветата и сградите започнаха да ни пречат, но на моменти пак го виждах в пролуките как си седи във въздуха. Ако зависеше от мен щях да го преследвам, но за съжаление просто си продължихме и това беше. Сега се замислям, че вчера имаше буря, но да е било кълбовидна мълния... Наистина не е било голямо, щом изглеждаше толкова ниско, но не мисля че мълниите седят толкова време така... Преди няколко дни гледах по Нешънъл Джиографик филм за мълниите и когато говореха за кълбовидните казаха нещо от сорта: "Дори пилоти през 2-рата световна война видели подобни светещи обекти в небето и ги нарекли Фу Файтърс". Представяте ли си! Опитаха се да внушат на зрителя, че Фу Файтърс са били просто кълбовидни мълнии! След подобно нещо от страна на уж информиращ хората канал съм все по-склонна да мисля, че странните обекти които видях през последния месец не са нищо известно на обикновения човек.
Призовавам ви, хора, оглеждайте се! Винаги, когато имате възможност, разглеждайте небето, особено когато сте на места с добър изглед и в планински местности. Ако хората от Драгалевци снощи бяха излезли замалко на терасата да погледат небето, щеше да има много свидетели на това, което видях аз. То беше буквално над главите им!