Наистина добре написано , но според мен не си напълно прав защото:Черните идват в Европа ,а ние не ходим в черния свят , те използват социалната система на приютилите ги държави и въпреки това са агресивни и наистина с естествена омраза към нас.
Естествено,че ще идват-тук условията са неимоверно по-добри
Но питал ли си се как така черните не успяха да създадът собствени държави , които да регулират обществените им и икономически отношения и на основата на богатствата , които имат в Африка да съградят едни относително добри условия на живот.Защо след , като колониализма си отиде от африка ( имам предвид белия колониализъм) и остави готови административни и държавни структури при това по европейски образец , те за няколко години ги разградиха и напрактика изпаднаха в хаос.
Те си имаха добре изградено държави,които същият този колониализъм разрушава.А след като си отива,нормално е страната да потъне в хаос-едно защото тези хора не са учавствали в управлението ис от години,и второ,че колониализмът не си е отивал никога,и има външен натиск
Мисля , че най-важните качества за съществуването на расите са заложени в самите тях от природата и от тях зависи основно равнището им на съществуване.Но да не се вторачваме само в стандарт , материални и ресурсинека погледнем и духовното измерение на черните ...къде е то? и може ли да се говори изобщо за такова .Лично аз съм стигнал до извод , че те такова духовно измерение нямат и са едни намълно материални същества и това си мисля е главната причина да са така лесно манипулеруеми от юдейте и идеални техни "съюзници" за главната им цел , а именно нашето унищожение.
Е тука вече изпадам в пристъпи на смях-проблема при черните е,че губят духовността си под влиянието на белите и Запада.
А че не си виждал духовността им-то не са шамани,вуду,худу(вярно ч епоследните са под влияние на християнството,но са си изцяло "черни").
А ние "духовните" какво имаме? Едно тъшпо християнство,десетки атеисти,разни сектанти и една тъпкана от две хилядолетия духовност.
Твърдението че юдеите искат да ни унищожат е много тъпо-та нали белите осигуряват основния приток на власт и ресурси.
Не се ядосвам , но мисля , че трябва да си казваме нещата такива , каквито са и да намерим начин не само да оцелеем , но и да се развиваме , а това няма да стане ако се самозалъгваме и самозаблуждаваме и особенно ако си мислим , че цветнокожите ( независимо негри или цигани) ще ги променим или облагородим историята показва , че е невъзможно това защото природата е непобедима и не може да се изменят нейните закони и правила , чрез хуманистки рев и самобичуване или , чрез социални мерки на помощи и уравновиловки това е единствено в наш ущърб.
Циганите,макар и мургави,са си част от бялата раса.А "западането" на чернокожите,няма нищо общо с природата,а именно то е това,което изкуствено се поддържа-и гета,и манталитет са изкуствено създадени и само поддържат илюзията че има равноправие и свобода. И допълнително се създава напрежение от разните закони за защита на правата и т.н.
.Това не са първите чуждорасови нашественици ,които са опитвали да разрушат континента ни.
те не се опитват да разрушат континента ни,те просто търсят живот,какъвто имат западняците.
В историята са останали паметни много по-свирепите нашествия на монголци и турци , но въпреки това са били отхвърлени извън пределите на континента.

?
Какво обаче е нужно в нашето съвремие за да бъдат спряни тия окаяни чернокожи ( същото важи за цигани и азиатци) със сигурност първо трябва да се захвърлят психическите нагласи за "толерантност" и механистичните виждания за обществото , като сбирщина от всякакви , които само са обединени от "гражданство" .Трябва ни нов мироглед за народ , държава , раса , нация и това е крайно необходимо за оцеляването ни не можем да си позволим лукса да се давим в хуманизъм , либерализъм и юдейска "демокрация".
те не могат да бъдат спряни,поради простата причина че са много.Ситуацията е близка до тази при великото преселение на народите.А сепаратизъм и отделяне на расите в дългосрочен план ще е меко казано пагубно.
Вероятно "бялата" раса е с произход претърпял огромно развитие в древността, която е развила генетичните ни дадености за самоосъзнаване. Докато духовната еволюция на повечето "тъмнокожи "народи е замръзнала на някакво стъпало вероятно поради същия този произход и е поела в по-различно развитие.
Бялата раса е най-младата.А духовнатра еволюция на тъмнокожите си е много по-напред от нашата.И ние сме били добре до идването на християнството,но от тогава насам потъваме все по-надолу