Аз пък Зеланд не съм го чела,ако изключим преди 6 години част от първа книга.
Можеш да влезеш да учиш това което искаш,да си намериш дълго желаната работа,да отидеш на най прекрасните места,концерти и тн,можеш да намериш дома на свойте мечти,колата,мотора итн.Можеш да работиш с най яките хора ,на най якото място,с най подходящия партньор за теб,да получаваш всекидневни подаръци от съдбата,да имаш прекрасни приятели,да ,да,да докъдето ти стигат мечтите.Вярно е не можеш да промениш света.Не можеш да промениш еко катастрофите,да махнеш рептилите,да спреш изнасилванията.Не можеш,не и с този метод,не и сам.Но ако съумееш да създадеш реалност каквато поискаш за себе си,ти вече си в следващото измерение.Това е 5 измерение.Да създаваш собствената си реалност.Какво повече ти трябва? Ти и аз нямаме повече енергия,не сме Богове,но сме от хората който могат да покажат че и по друг начин стават нещата.Всеки един е от тези хора.Ами ако го правят всички? Няма да има кой да замърсява,унищожава,изнасилва и тн.А ние какво правим? Искам да отида на хавайте,е да ама ми трябват много пари,закво да се трепя да изкарвам толкова пари.Всъщност не ни трябват много пари.Трябва ни намерение и вяра,че ще отидем.Но това е прекалено окултно за здраво стъпилите на земята,а какво печелят от това ,само те си знаят.
За сега се съмнявам ,че ще открия отговора на въпроса си,как се превръща в константа този начин на живот,просто защото се налага да обяснявам,че въобще е възможно.