То мераклии няма щото едва ли някой друг притежава такъв освен Тина
Все пак нее като да струва 20лв 
Не се занасяй, защото това едва не ми струва семейното положение.....

Имам "арсенал" да отворя здравно-козметичен-холистичен салон и хиляда пъти си сривах здравето заради "машинки", ама съм "тъп електрончик" дето се вика и не мога да издържа на изкушението....повечето прашасват като например лазерно обезкосмяване...ама на някои им идва бавно акъла....
Та мисълта ми беше, че е по-добре да споделя отколкото да си мълча, защото навремето като подписвах петиции за махане на химикалите от водите, срещу ваксините и за екологична храна...не работеше, ама като започнах да се обаждам и да споделям с приятели (изобщо който има време да ме слуша или чете)...ХА-ХА....
Сега например ми се е вдигнало кръвното, че примамват хората да си купуват светлинни очила със специални стерео слушалки за звуково-светлинна медитация, която...може и да те убие, ама е хит на пазара. Да не говорим за масажьорите с инфра-червена светлина, която не бива изобщо да се ползва, защото смъква енергията на човека....на "онова" ниво.
Йонизатора? Да - мързелива машинка, скъпа машинка, ама дали работи?

Същия ефект може да се произведе с портативно водопадче в стаята. (Не забравяйте все пак вълшебните свойства на водата и, че точно тя произвежда негативните йони!)
Не се отказвам обаче от мнението си за озонатора! Ето това си е "МАШИНКА"! Бог да го прости Тесла - с благодарности, че го е открил!
Последното откритие на учените беше как лекуват рак с "шум"! >

Ама моля ви се - ние откъде го хващаме тоя рак, ако не от вредни шумове в околната среда?