Тина, какъв е вкуса на водата от озонатора?
На мен ми харесва, защото го приемам като лекарство, ама всички други се мръщят от миризмата.... ;D
Ей да не се упоите от много пиене - помнете, че това което остава е кислорода! Едноатомния озон се съединява моментално и си заминава по храносмилателната система....
Между другото аз и семейството ми сме интензивно на озонова вода пак, защото се заразихме от салмонела от питейната вода - има страшна епидемия (не в България - не се стряскайте). Билиони шоколади на Cadbury (Кадбъри) са иззети от магазините защото са ги произвели със същата заразена питейна вода.....
Tina къде са тези заразени шоколади и вода ? в коя държава се намираш?
Перманентно ли пиеш озоновата вода или само когато имаш нужда? Дали ще има някакво упътване заедно с озонатора?
И нещо извън темата да ти препоръчам Тина.... пробвай лечебното своиство на динята и кората и....
,няма да съжаляваш.
Поздрави от мен!

Извинявайте малко офф топик ;)Абе Динена кора

,ти не си ли чувала за салмонелата и за Кадбъри -20 милиона паунда са на загуба.Горките

.Така 4е никакви шоколади,яжте само дини и пиите озонаторна водаа препоръчана от Г-н Неумивайкин.

Извинете ме ,може и наистина да е полезно това което пише той,но ми стана смешно като направих връзка между името му и това че той дава този метод с вода