Вие се майтапите, но аз още съм в потрес...
Бях решила да се замъкна да видя какво ще правят на 11.11 голяма тумба народ от най-различни центрове събрани във Варна. Любопитството над всичко.

Един час говореше водещата на медитацията. Дотук добре- всичко в красиви думи, ама като се заслушаш в смисъла...
Общо взето беше: изключете тялото си, оставете на енергията да влезе във вас и да активира ДНК напълно. Почувствайте как се повишават вибрациите ви с 1000 пъти

Кажете на еди си кой си орган да спре да прави всичко друго освен да произвежда любов, защото той е виновен за това, че остарявате. И въобще трябваше медитиращите да си изключат тотално купчина органи, защото те работейки водят до нещо много лошо- остаряването. А като не работят, нямало да се остарява.

Като приключиха с изключването на организма си обясниха как се отварят за разни си там техни работи.
После се повтори няколко пъти "Възнесение сега!"

После следваше, че участниците заявяваха желанието си да останат
завинаги на Земята във някоя неопределна от всичките кристални решетки.
От малкото, което видях и разбрах беше, че тези хора съзнателно си прецакват заземяването и си обещават, че ако вземат случайно да се възнесат(т.е. да умрат, ще останат завинаги заклещени на Земята

)
Какво по ангелите беше това и защо голяма част от хората не откриха нищо възмутително в цялата работа....
принципно съм с отворено съзнание и що годе позитивна нагласа за живот, но в случая... >

Имаше и много хора с усет, видяха, че не им се отразява добре и се изнесоха набързо. За хаоса от енергия и производните- въобще няма да коментирам.
Шантава работа.
Колкото до повтарящите се числа и всички подобни- това са инструменти, които могат да се ползват от различни -Тъмни/Светли/Шарени/ Пенбени. (мое неиздържано мнение)
Така като гледам или аз хич не загрявам, или планета ще ни е по-благодарна, ако спрем да и "помагаме" в групови събирания по този начин.