Огромен и мощен етерен преобразувател оринетиран към здравето на хората и околкото пространство.
------------------------
Къде мога да намеря подробна информация за това устройство?
Адмирации за omhara за нещата, които е сътворил! 
Поздрави.
Това
Duras е моя компилация и в частност можеш да видиш тази технология в ей това устройство от цената на кото може да те хване разтр..ой...во

, но цената си е едно американско извръщение иначе нещото си работи и дори тези дето го продават не му знаят пълните възможности, ползи и вреди поради проверено слабата им подготовка и знание за истинските Тесла секрети и принципи, както и тези на квантовите системи които искат да позват и позлват с газовите тръби на върха на бубините. Една от тях обаче (вакумната) е източник на радиация когато се активира с импулсни напрежеия над 10000в и ми е жал за клиентите им. Иначе там има и референций към изследванията на ефектите които позват. По специално на този с високите напрежения и девитализацията(без да знаят на какво се дължи самата тя, а тя е заради етерните ефекти възбудени от бубина докарана до такива генерации), и другия е за квантовите ефекти върху клетъчни структури на различните газове възбудени до плазма( като грам не им е ясно че това има влияние върху биоплазмената ни обвивка преди всичко, върху тази на клетките и върху модулацията на етерните потоци) и ей такива неща.
Виж сайта им
http://biocharger.com/. Има и други подобни раз-ус-тройства, но по зле от към технически характеристики и с много по слаб ефект освен едно дето е 25 хиляди долара. Всъщтност Тесла трансформаторите позващи безиндуктивна връзка, настроени в двоен резонанс (1.по масите на първичната и вторичната намотки и по-капацитет(давам безплатен секрет за форумчани)) и възбудени с мощтни правотокови импулси(секрет), и особенно настроени да резонират в прозореца от честоти 1.1-1.5 Mhz (това е багически прозорец) и имащи входна пиково импулсна мощтност от поне 100А при 2000В правят етерни чудеса така да го кажем накратко. Ако искаш да се запознаеш с едно от тези чудеса виж в тубата за hutchinson effect в действие. Такива ефекти

се постигат с разните настроики на честоти и резонанси, както и с конфигурацията на бубината-капацитет на върха на вторичната Тесла бубината, че ако не внимаваш можеш да разцепиш време континиума

и това не е никакаъв майтап. След последното спокойно може да изживееш и онова което се е случило при проекта Филаделфия или въобще да изпаднеш в зоните на безвремието, както и да дадеш пореден вход за проникване на същества и същтности от други светове в нашата времева линия. Това се прави доколкот знам и то преднамерено от едни дето обичат да ни тикат под носовете черно белите си квадратни подове които и сами по себе си са си портали пред активация.
Разбира се нямам и най-малката мисъл да се ползвам от опасните честоти, мощтности и резонанси на макс, но съм решил да гъделичкам нежно етера с нежно възбуждане до границата в която се разколебава и ми дава достъп да себе си,а след това се дооблагородява от мощен, програмируем оргонит, чиято сърцевина е и сърцето на Тесла трансформатора ми.
За да е по универсален оргонита смятам да го програмирам докато застива с радионична апаратура така, че да отреагира на съзнанието ми, като за целта ще сложа и определени кристали и радионичен линк към мен и самата ми апаратура още при застиването. Така после само аз ще мога да го управлявам и съзнателно ще отрежа всеки друг контрол над това устройство. После то ще е нещо средно между безумно як оргонит с изход управляем от намерението ми според задачите за решаване. Освен това си играя от сега и да го пренеса магически на астрално ниво за да може ако се наложи да го унищожа тук отново да си го имам там. Поне така го мисля на теория базирана на малко опит и доста екзотична литература.
Можеш да видиш загатването на подобен вид технологично пренасяне в небезпочвеният филм "Генезис" с Леонардо ДиКаприо където си пренесоха апаратурата която ползвана в нашето 3Д в астрала. Разбира се не се уча от филми където всичко е една каша за зомбиране на зрителя с небезизвестната система Монарх и сродните и. Но понеже един от специалните принципи на магията която ползват изисква да ни показват и част от истинските технологии с които ни управляват тайно, подло,завоалирано, и извратено та затова става за лек пример. Друг е въпроса, че пренасянето не става от самосебе си, а се изискват специални умения за вход с асрала и т.н. дето не са за обсъждане тук и после хоп вече можело.
Виж за това какво ще докарам аз на практика

е въпрос на време за да го установя и коригирам

. Всички компоненти са ми налични иначе и дори време ми се освобождава през целия февруари.