Здравейте,
Преди няколко дни открих тази тема за оргонитите - страхотна е! Прочетох първите 60 стр., ще прегледам и останалите, когато имам време. След изучаване работите на Тесла, Т. Браун, В. Шаубергер, Райхенбах, В. Гребенников както и Райх, аз също се заинтересовах от оргонната наука, която според мен ще е и науката на бъдещето. Изучавам също така теорията за динамичния етер, която може да помогне в напредъка с тази технология, понеже тук се работи директно с етера, който е една доста неуловима и "капризна" субстанция. Успеем ли да я впрегнем в работа (оргонни трансформатори, кондензатори и т.н., докато не се стигне до сглобяване на цяла оргонна/етерна машина), много "чудеса" ще се превърнат в реалност. Аз съм човек на експериментите и винаги търся доказателства черно на бяло за съществуването на нещо. Защото само така може да се работи качествено с него. Аз самият вече съм използвам два независими източника за зареждане на организма ми с етерна енергия. Единят е т.нар. "Tesla's hairpin circuit" (оригинала е на Lecher), която схема е доста лесна за изпълнение. Другият медот е Слънцето - директно гледане по изгрев или залез. То е пряк източник на етерни потоци. Нарича се "sungazing", може да се поровите. В момента подготвям експерименти свързани с работата на Виктор Гребенников и неговия "ефект на кухинните структури", предполагам сте чували за него. Може да се прочете повече тук:
http://www.keelynet.com/greb/greb.htm Ефектът се основава на това, че множество еднакви кухини (тръбички например) една до друга, действат като един вид резонатор за етерната/оргонната енергия и над тях се формират стоящи вълни (през определено разстияние), които може да се усетят от човек като хладен, топъл поток, изтръпване или "иглички". Тези усещания ги свързвам директно с излъчваната от оргонитите енергия (все пак е една и съща). Самият Гребенников, развивайки технологията, си е построил антигравитационно устройство.
Иначе и аз съм намислил да спретна някой оргонит за опити, чакам да ми пристигнат кристалите. Имам и някои доста амбициозни идеи, които засега са само в главата ми, но скоро може да драсна някоя скица и да видим има ли хляб там или не
Omhara, колекцията ти е страхотна, поздравления!

Явно наистина си доста напред с материала, имаш и качествена апаратура. На мен също ще ми е крайно интересно да споделиш конкретни експериментални данни и личен опит с оргонната енергия. Гледам ползваш кухинни структури в ролята на медни тръбички (за усилване на етерния поток). Точно тази идея и на мен ми се въртеше в главата.