За маниаци: Изработката на оргонит може да бъде и лесна, и трудна. Да си представим, че сме гладни - можем да си спретнем надве-натри един сандвич, а може и да се поглезим с кулинарен шедьовър. По аналогичен начин стоят нещата и с оргонитите. За да приготвим един наистина качествен оргонит трябва да спазим доста условия:
1. Подготвителния период трябва да е минимум 3 дни. През тези три дни се закупуват или приготвят /ако имаме в наличност/ материалите, с които ще се изработва оргонитът/ите/. Почистват се информационно. Добре е да имаме кутийка с алуминиево покритие отвътре, в която да държим "суровините". Никой друг освен Вас /или този, който ще изработва оргонита/ не трябва да има достъп /дори визуален/ до съставките. Самият човек, който изработва оргонитите е добре да не консумира месо и алкохол през тези три дни. Добре е помещението, в което се изработват да се почисти информационно /заключвате котката за вечерта

и на сутринта сте готови. След това на вратата, прозорците, пода, стените и големите предмети в помещението се рисува с флумастер или друго средство защитни знаци. Може да се принтират и картинки от горния ми пост с подходящи за тази цел функции и да се залепят на тези места. Около 2 часа след процедурата давате мисловна команда от този тип: "Пространството в това помещение е хармонично, почистено от външни влияния и си взаимодейства с моята същност по възможно най-благоприятния за мен начин..." По този начин се създава сравнително добра екранировка./
2. Нека се опитаме да изработим "виртуално" един програмируем оргонит, с широк спектър на задаваните задачи и висока степен на покриване на честотната модулация на сигнала. Защо би ни бил необходим такъв? Човек много често, в течение на работния ден - забравя мечтите си, желанията си, а се превръща в нещо като робот - бачка си и за друго не може и да си помисли. А желанията и мечтите трябва да се подхранват постоянно докато не се изпълнят. Ако се вгледаме внимателно в този оргонит:

ще усетим меката и хармонична енергия, която той генерира. Посредством съставните му части, програмирането му по време на застиване на полимера и повишената му "управляемост" благодарение на бобината на Родин и стерео аудио жакът той би могъл да се превърне в наш съюзник. Как е изработен: диаметърът е добре да завършва на числото 4, например 14, 24. 4 е много хармонично свещено число. "Кристалът" е изработен от 50 части натрошен кварц + 50 части епоксидна смола. Целта е да се постигне по-широк спектър на действие, т.е. ако зададем например посредством аудио сигнал да се подхрани дадена ситуация или свойство... всяко от малките парченца от големия, вече натрошен кристал ще търси свой път към подхранване на желанието ни. Височината на целия оргонит е по-малка от диаметъра му - както в примера за дисковете в горния ми пост.
Оргонитът се състои от: около кристала и на върха на оргонита /вижда се добре/ - много ситни
бронзови стружки /бронзов прах/ + натрошени до възможно най-малка фракция
микросхеми от стар компютър или друго подобно устройство /каквото имате подръка/ Който няма микросхеми - да си събере рапани от морето или в краен случай когато вали охлюви, да вземе черупките, да ги изсуши и натроши до възможно най-малки частици, или пък да се сдобие с кварцов пясък

+ епоксидна смола /50 части епоксидна смола, другото са общо 50 части/. Това е т.нар. централна част на оргонита. За външната част се използва
глина /мазна, от естествен източник, задължително сурова - използва се в немного големи количества, защото иначе епоксидната смола застива мноого бавно./ + по-едри стружки
бронз+месинг /мед, стомана/.
Както споменахме бобината е на Марко Родин

изработва се по
тази методика, а самата схема

е на 14 страница
тукНамотава се с медна жица с Ф 0.3-0.5мм По девет оборота - 2 пъти, един път по часовниковата и един път - обратно на часовниковата стрелка. Тази, която е обратно на часовниковата стрелка започва на съседния зъб/гвоздей/ вляво и се намотава обратно на първата. Свързват се последователно - края на първата с началото на втората. Покрива се допълнително с лак. Връзва се със "женски" стерео /да, "кристалът чува" информацията/ жак, 3,5 мм.

По време на застиване на оргонита се подава подходяща звукова съставляваща в жака, за да може полимерът да се структурира по желания от нас начин. Някой път ще се спрем подробно на звуковата съставляваща, ако, разбира се, има интерес от Ваша страна.
Обработва се информационно и с графични изображения за конкретни цели. Самите графични изображения /препоръчително с широк спектър на действие/ могат да се вложат в оргонита, както и да стоят в неговото пространство, по време на застиването на полимера. Примери:
1. Неутрализатора на Санджевини:

2. Модулът Айнажол:

и част от неговото описание: "...енергията на модула активизира стремежа към красота и хармония, ..., наблюдава се общо възстановяване на здравето, възстановява се свойството на съзнанието да формира обективна информация за бъдещето, основана на логическия анализ на миналото..." /мога лично да потвърдя положителен ефект от този модул, само че при мен се използва по
този начин.
3. Очистваща матрица - почиства недружелюбни за човека енергоинформационни структури:

4. ДНК-мандала: "разгръща многомерната ДНК и нейните структури" - цит. автора на мандалата

5. Дистанционно пренасяне на информация /отново Санджевини/:

Може да се осъществи и по други начини.

Тук съм посочил този, защото има ПРЯКА връзка с оргонитните технологии - може да се използва и програмируемо оргонитно устройство.
Нарочно не посочвам разни рисувани мандали, графични изображения на древни символи и др. такива, а само неща, които съм пробвал лично и знам, че няма да подведат използващия ги. Опитах се да се свържа с производителите на
ноорегулатори, за да получа малко повече информация, вкл. и цени, но нямам никакъв отговор, поне засега. Личното ми усещане, е че ако се прилагат при застиване на оргонити ще имат доста силно въздействие. ИМХО! Това не е реклама.
Добре е, ако целта ни при използването на оргонита, който изработваме, е повлияване върху ситуации, подхранване на мислеформи - да сме запознати с
Книгата на променитеЗащо се слага глина? Глината има свойството да записва в структурата си информацията.
На търсещите - успех!