Днес купувам там резистори, жакове, епоксидна смола и

Смятам да разработя първоначално оргонустройство, наподобяващо поверванд-а, но с малко по-различна насоченост - ще има силно ментално присъствие на собственика си - т.е. ще може да се "насочва" енергията независимо от разстоянието, което е между мен и това "творение". НЯМА да има кварц и други такива камъни /т.е. захващането за съзнанието ЗНАЧИТЕЛНО ще намалее - както е при РАД-овете на Велц/, НЯМА да има метални частици. ВЪОБЩЕ.

Ще работи ... както аз му "кажа"...

Смятам да му направя и местенце за разни бележчици и за таргет /май-така беше/ частта от двойката в РАД. Споко, ще споделя това-онова. Ако Ви интересува.
Много ми се искаше да го пропусна този момент със самото "готвене на манджата", т.е. щях да се задоволя с един обикновен поверванд с кристал и мьобиус, купен от някой от Вас, Уважаеми форумчани. Уплашихте ли се, какво стана, така и не разбрах. Трябваше ми за собствено развитие - да си управлявам
събирателната точка и да "записвам" тези състояния. А съм безработен и не ми се дават пари за поялник най-малкото...

Нищо, като се светна за запояванията и другите "подправки" ще гледам да предоставя подробни снимково-текстови инструкции, за тези, които искат да си направят
подобно устройство /естествено смятам да си премълча някои неща/.
Айде, стискайте палци.
п.с. Ако всичко се развие благополучно, тестовете минат добре и "гаджето" ме хареса смятам да пусна ограничена бройка с пълна функционалност за изучаване от интересуващи се. Може да се направи /след предварително обсъждане лично/ и специален модул за управление без трансферната двойка /предавател-приемник/, маскиран като ... абе като какъвто обикновен предмет от личните си вещи се сетите.