От едно известно време ми се върти в главата следната идея. Ама пусти финанси не ми разрешават да я реализирам.
Идеята е да се организираме хората, които сме от Пловдив, да съберем по някой лев и да направим един голям и мощен Chembuster като тези:

За направата му ще са необходими
170лв. Медните тръби и смолата вдигат много цената.
Вече съм споменал в темата, че обхвата му е 15км. радиус, така че ще намаже целия град. Работата ми е на едно от тепетата, така че можем да го монтираме там, за да е под охрана и отбрана. Че току виж са му задигнали тръбите.
Ако има ентусиасти, нека се съберем и уговорим, аз ще го направя. Ами така де, стига сме обсъждали къде праскат кемтрейли и къде не. Време е да отвърнем на удара.
П.П. За целта ще трябват двойно терминирани кварцови кристали, защото това вече е оргонов генератор, за разлика от Towerbuster-те, които са чистачи. При тях може и с единично терминиран кристал.
Ето един сайт, където хората предлагат 5 парчета за $8. Ще се наложи да се поръчат.
http://www.healingcrystals.com/Double_Terminated_Clear_Quartz_Clusters_Twins__China_.html Нищо не пречи хора и от други градове да се организират и да си направят.