Никъде не съм казвала, че са светци, съвършени, перфектни и т.н. Такива хора няма. Но от едни хора може да научиш много, а от други нищо.
Аз определям за себе си кой ми е готин и кой не.

Пък ако вие админите не ги понасяте си е ваша работа. Но пък вие си преценете Не може всички да се обичаме и харесваме.
Ще ме извиняваш Блеки, но съм била модератор за кратко и въпреки личните си пристрастия и лека неприязън към някой хора не съм злоупотребявала.
От по-горния ти коментар за иконката за бан съдя, че четете и личните съобщения.
Иначе аз манифеста го четох. Но криво съм го разбрала. Сега явно ще има мнения във форума, които ви харесват само на вас.
Надписа по- долу на сайта вече не си отговаря
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
Разбираемо е да премахвате безмислени и глупави коментари, които не са на място. Но често се е случвало да се махат и коментари, които са били по темата. И понякога хората се чудят и маят какво става. И вместо по-човешки да обясните вие си мълчите или се заяждате. Може би мислите, че като администратори и модератори сте по хора от обикновенните потребители. Или пак някакъв експеримент си правите. За да разбере някой грешката си не е небходимо грубост. А понякога едно нормално обяснение върши работа.

Картинката казва много.