Автор Тема: Житни Кръгове  (Прочетена 85675 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен miamotobg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 175
  • Шинмен Миамото Мусаши
Re: Житни Кръгове
« Отговор #165 -: Ноември 05, 2006, 15:46:24 pm »
А това ми прилича на два делфина, малко като ембелемата на варненския делфинариум
1. Не носи злоба в себе си. 2. Прави разлика между печалбата и загубата във всекидневието. 3.Развива

stiver

• Гост
« Отговор #166 -: Ноември 12, 2006, 16:31:54 pm »
Не мога да се въздържа да публикувам тези две картинки. Всеки ден минавам покрай една врата с този стикер без да ми е правил впечатление, докато формацията не се появи в Англия през юли тази година. Смята се, че тя е една от "истинските". Признавам си, вторачвах се в глупавия стикер поне половин час. Няма съмнение - стикерът е направен много преди формацията да се появи. Приликата е повече от случайна за мен. Не искам да спекулирам с безотговорно подхвърлени идеи, но този инцидент ме накара да се замисля за шаблоните в човешкото мислене, както и  за повтарящите се мотиви в устройството на цялата вселена (математика). В края на краищата какво е логото - символ носител на компресирана информация, която е твърде обширна или абстрактна за да бъде представена с думи. Питам се за какво ли е мислил дизайнерът на това лого, когато го е създавал? Вярвам, че отправната му точка е била да изобрази сигнална система, аларма, силен тревожен звук с висока честота, който се чува надалеч. И ето какво открих днес, след като се порових сред информацията във форума. В сайта Crop Circle Connector, точно под една от снимките на тази формация има текст от някой си Джоузеф от Маями:

I asked what it means, inside I felt to read it as music. fa so la tee in digression dum dum dum dum. Hi low lower lowest.......it's a dirge. And then............................................... .I saw it spiralling in a count down inward building in pitch and tempo to a crescendo. A  culmination of time and events.

Превод: Попитах какво означава това,  върешно почувствах да го тълкувам като музика. Фа също ла tее(?) в отклонение дум дум дум дум. Високо ниско по-ниско най-ниско......това е погребална песен. И тогава................................видях го да се движи обратно по спирала обърнато навътре нарастващо по височина на тона и темпо до кресчендо. Кулминация на време и събития.

Кресчендо? Отново съвпадение? Прекалено многото съвпадения ме карат да се чувствам особено. Само да можеше някак си да поговоря с дизайнера на този стикер.

stiver

Eon

• Гост
« Отговор #167 -: Ноември 12, 2006, 16:52:31 pm »
Житните кръгове са предимно феномен разпространил се и придобил гласност в края на 20. век. Преди 1980г. Над 60% от житните кръгове са били в трева, шубраци и тръстика.

Не съм чувал преди да е имало житни кръгове. Или са били супер редки.

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #168 -: Ноември 12, 2006, 22:25:30 pm »
Житните кръгове са предимно феномен разпространил се и придобил гласност в края на 20. век. Преди 1980г. Над 60% от житните кръгове са били в трева, шубраци и тръстика.

Не съм чувал преди да е имало житни кръгове. Или са били супер редки.

Това... в каква връзка?... :)

Eon

• Гост
« Отговор #169 -: Ноември 13, 2006, 10:15:58 am »
Ами масата житни кръгове се правят от хора според мен.

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #170 -: Ноември 13, 2006, 10:30:01 am »
Да бе !!!
Сигурно хората от СОД-а са ги направили,  :P :P :P !

Напротив, Еонски - масата се правят не от хора, но тези правени от хора се преекспонират, за да се създаде впечатлението, че всичките са менте...
musica universalis

Eon

• Гост
« Отговор #171 -: Ноември 13, 2006, 10:30:48 am »
Добре тогава, защо през 1980 година се появява явлението. Преди защо е нямало.

???

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Amor vincit omnia
« Отговор #172 -: Ноември 13, 2006, 10:36:00 am »
Защото тогава започва активизирането на галактическия преходен период - 1987 - 2012 е неговият 25-годишен пик.
« Последна редакция: Ноември 13, 2006, 10:37:59 am от ultrafutur »
musica universalis

Eon

• Гост
« Отговор #173 -: Ноември 13, 2006, 10:40:25 am »
Според мене е защото тогава технологията е напреднала за да се правят подобни неща.

Дори и да видя напеример фърчащо върху житата да прави тези картинки, не е гаранция, че е на извънземни, защото технологията може да принадлежи на хората (копирана от изв. back-engineering) или пък ако е по-голямо вътре да има някой от MI-5 MI-6 и т.н.

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Amor vincit omnia
« Отговор #174 -: Ноември 13, 2006, 10:45:43 am »
Разбери, че споменаваните от теб хора нямат подобна мисъл - в житните кръгове има закодирани послания от 4D, 5D, 6D измерения - а свръхтехнологизираните служби едва откриват началото на 4D ....
musica universalis

Eon

• Гост
« Отговор #175 -: Ноември 13, 2006, 11:05:51 am »
Какви са тези закодирани послания?

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Amor vincit omnia
« Отговор #176 -: Ноември 13, 2006, 11:09:24 am »
Самата геометрия на кръговете ги съдържа ...

:)       :)       :)
musica universalis

Eon

• Гост
« Отговор #177 -: Ноември 13, 2006, 11:22:14 am »
Самата геометрия на кръговете ги съдържа ...

:)       :)       :)

Хехе...  :D

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
« Отговор #178 -: Ноември 13, 2006, 11:23:31 am »
Аз не мога да разбера тъпата упоритост на Eon да посочва като автор на житните кръгове някаква свръх-секретна земна технология. В тази версия бих попитал каква е работата на специалните части, които държат такива земни технологии - да рисуват картинки из полята и да пълнят главите на хората с разни извънземни шумотевици, или?... В случай, че Eon държи на своята теза, нека ТУК да обясни как се връзва нашата представа за секретните отдели на изпълнителната власт с рисуването на полу-неразбираеми пиктограми из полята. По мое му, тези специални поделения предпочитат пълната тишина и най-приятното им усещане се свързва с това хората да не подозират за съществуването им. Добре, Eon, щом настояваш - молим да обясниш на всички ни тези ченгета на деца ли са си заиграли? "Хайде да им оставим следи, те да се мъчат да ги разгадаят и да не могат - ха-ха-ха!" Настоявам за някакво разумно обяснение на мотивите, които биха могли да подтикнат специалните части да конспирират по този начин!
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Eon

• Гост
« Отговор #179 -: Ноември 13, 2006, 11:42:43 am »
Аз ако знаех истинската им цел, нямаше да съм в този форум.

Пак казвам, напълно е възможно и да има кръгове направени от извънземните. Но по-голямата част според мен са направени от хора.

Целта може да е всякаква: дезинформация, популярност, експерименти, и т.н. и понятие си нямам какво може да е.

Аз не мога да разбера тъпата упоритост

Не мисля, че разликата в мненията/вижданията може да се нарече тъпа упоритост.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27