Автор Тема: Житни Кръгове  (Прочетена 85780 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Дъвиан

• Гост
Отг: Житни Кръгове
« Отговор #45 -: Юли 13, 2006, 20:01:40 pm »
апокалипсис2017

По-близо е - 2012 - хахахахаха. Пак доста си си дал :P :P  :P
Подбирай положителното във всичко, а не отрицателното. Трябва да има и нещо положително тук.
Ето виж красотата на кръговете, няма значение кои - оригиналните или фалшивите - някак вдъхват радост :)
« Последна редакция: Юли 13, 2006, 20:36:48 pm от Дъвиан »

Неактивен Empty

• Четящ
  • *
  • Публикации: 115
« Отговор #46 -: Юли 13, 2006, 20:18:50 pm »
апокалипсис2017

Подбирай положителното във всичко

старая се :D портала ми харесва доста
поздравления към екипа  ;)
Кръговете наистина вдъхват положителни чувства и у мен...
Аз си мисля че са проявление на разума на самата ни планета-не ги рисуват извънземните
просто майката земя ни казва нещо ...дано го разтълкуваме правилно
« Последна редакция: Юли 18, 2006, 23:27:35 pm от Horus »

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
« Отговор #47 -: Юли 13, 2006, 21:05:00 pm »
Нека за момент да повярваме, че Земята е жив организъм (както аз вярвам) и да сравним енергийните точки и меридиани на Земята и човешкото тяло:

Енргийните меридиани на Земята досега официално са наречени Ley-lines, докато житните образувания се формират в моменти на активност на енергийните точки на Земята наречени чакри при човека.

Твърди се например, че коронната чакра при човека има 960 листенца и разклонения. Всяка от познатите 12 чакри на човека вибрира с различни честоти образувайки различни фигури. Ето например като на тази картина:

Тук пък е дадена енергията на чакра, която е подсилена с йога:

Чакрите на човека и на земята ПРЕДАВАТ И ПРИЕМАТ енергии от космоса. Например Земята поема енергия (съобщения?) от слънцето и много кръгове се образуват след интензивни слънчеви бури. Нашите чакри също приемат слънчевите съобщения, но ние не осъзнаваме това. В повечето случаи при магнитни и слънчеви бури докторите и промито-мозъчните медии надават вой всеки да си стои в къщи ограбвайки ни от възможността да приемем тази енергия........

Oberon

• Гост
« Отговор #48 -: Юли 13, 2006, 22:39:21 pm »
Еми нормално, немалко народ е умрял от слънчев удар. Явно "съобщенията" им идват в повече...

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #49 -: Юли 14, 2006, 02:01:02 am »
Еми нормално, немалко народ е умрял от слънчев удар. Явно "съобщенията" им идват в повече...

Виж - колкото повече хората вибрират в ниското ниво - материалното, толкова по-вредни са им космическите / слънчевите лъчи.

By the way...Между другото - в Англия продават бутилки вода облъчена със слънчева светлина за лекуване на всички болести... ;) - £.5.00 за 0.5l Интересно какво си въобразяват балъците дето им я купуват? Че е по-добре отколкото да се изложат на слънчева светлина?

Дъвиан

• Гост
« Отговор #50 -: Юли 14, 2006, 10:17:23 am »
Хахаха - нали всеки може сам да си сложи сутрин една бутилка вода на слънцето и до към 10-11 часа като се стопли и готово - ето Слънчева вода. И после излизам на мегдана да продавам - хахахахаха.

Oberon

• Гост
« Отговор #51 -: Юли 14, 2006, 10:41:19 am »

Виж - колкото повече хората вибрират в ниското ниво - материалното, толкова по-вредни са им космическите / слънчевите лъчи.

By the way...Между другото - в Англия продават бутилки вода облъчена със слънчева светлина за лекуване на всички болести... ;) - £.5.00 за 0.5l Интересно какво си въобразяват балъците дето им я купуват? Че е по-добре отколкото да се изложат на слънчева светлина?

Вярвай ми, космическите лъчи са вредни, независимо как ...вибрираш.

Дъвиан

• Гост
« Отговор #52 -: Юли 14, 2006, 10:45:17 am »
Аз съм на точно обратното мнение - космическите лъчи са много полезни. Идват към нас от Слънцето, Луната и звездите, особено когато се съзерцават. Нали оттам идва и науката астрология - от влиянието на именно тези космически лъчения и духовни енергии, които излъчват планетите, и казано по-другояче - техните жители :D Космоса ни храни! Микро и макрокосмоса са винаги в непрекъсваема връзка и целият Универсум се грижи за нас.
« Последна редакция: Юли 14, 2006, 10:46:43 am от Дъвиан »

Oberon

• Гост
« Отговор #53 -: Юли 14, 2006, 11:22:55 am »
Малко си се объркал:)
Астрологията, в основата си, се базира на разположенито на звездите, съзвездията и планетите в тях. По-скоро, самото пространство-време се огъва и по този начин влияе на човека.Космическите лъчи никак не са полезни:)))
Ако си на обратното мнение, облъчи се малко с гама-лъчи и ще се видим пак:)

Дъвиан

• Гост
« Отговор #54 -: Юли 14, 2006, 11:25:17 am »
Аз гледам нещата от духовната страна и си пия космически лъчи с кеф, пък въобще не ме интересуват разни гама-лъчи...каквото и да е това... :P

Oberon

• Гост
« Отговор #55 -: Юли 14, 2006, 11:27:17 am »
не знам дали си убеден в това което ми казваш, защото космични лъчи не достигат дао Земята, понеже има озонов слой. Същото е и със Слънчевите лъчи. До нас достига само топлината и ултравиолетово лъчение.
Ама ти си пий, кога ще почерпиш един гаргаробластер:)?
« Последна редакция: Юли 14, 2006, 11:31:46 am от Oberon »

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #56 -: Юли 14, 2006, 11:30:41 am »
И да си дойда пак на думата:

Това е едно определено "съобщение" - дума, енергия, вибрации.....което нашите прабаби са знаели и са използвали съзнателно за подобряване на състоянието на човека...извезвайки го в дрехите си:

Но подобно на това съобщение се предава и на основната чакра на човека, наречена "Земна чакра" и сързана с жизнените енергии, кръвта, инстинкта за оцеляване, страстта и любовта...

Подобно "съобщение" получава ....и Земята:

Дъвиан

• Гост
« Отговор #57 -: Юли 14, 2006, 11:31:08 am »
А не може ли житните кръгове да са направени с някакъв вид лъчение, като лазер, от Космоса?

Oberon

• Гост
« Отговор #58 -: Юли 14, 2006, 11:32:40 am »
Може и Айфеловата кула да е наобратно, ама заради холографската вселена да я виждаш нормално :)

Дъвиан

• Гост
« Отговор #59 -: Юли 14, 2006, 11:37:22 am »
А я да попитам има ли житни кръгове в Мексико, защото ако обърнем внимание на поста на Тина, можем да се сетим, че и България, и Индия, и Мексико са под знака на Козирога и планетата Сатурн.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27