Ех,
SoturinTie, не милех да ти отговарям, но го правя поради това, ако си преподавател или учител някъде да спреш да объркваш децата и подрастващите ...
Хубавото на науката е това че не се нуждае да вярваш в нея за да е истина. Тя се основава на експерименти, чиито резултати можем да видим.
Ами да явно все още не са ти показвали как се извършват някои експерименти, след като се стараеш да ме поучаваш, като наивна гимназиална учителка, да не казвам за да не те обидя мазохистичен учен, решил да експериментира с гениалните си открития върху човека....
Ако науката още не е стигнала до някакви отговори това не значи , че тези неща вечно ще убягват на учените.
Просто никога няма да бъдат допуснати до финала, ще си останат гадатели на структурата на елементарните частици, питайки се един друг от какви други частици са изградени всички останали елементарни частици ...кварки, лептони, безони....имат ли вътрешна структура и какво представлява тя....безсмислено търсене на нещо, което е ограничено от 4Д. Ако не си запознат/а със силите от това измерение всякакъв диалог с теб е безсмислен и губене на време.
Ако конкретно ти не разбираш науката значи не си чела достатъчно или просто не я разбираш. Пак казвам, че това не я прави погрешна.
Виж тук погрешни са твоите разбирания, поради това че само си чел/а, научни статии и енциклопледии, които пак ще ти повторя, че нямат нищо общо с 4Д( науката и познанията в този свят)
Все пак всеки ден използваш достиженията на научния прогрес. Ползваш интернет, гледаш телевизия, слушаш музика, имаш електричество и транспорт и какво ли още не. Ако отричаш науката пробвай да живееш без нейните блага и тогава ще говорим пак.
Ха не ме разсмивай с програмираното си съзнанието и благата , нима смяташ, че един лебед, богомолка, скакалец, гълъб...и т.н.... живеят по зле от теб....
Другото , което ме притеснява повече е защо ако не откриваш отговорите в науката на това, което търсиш (или може би отговорите не ти харесват) се обръщаш към теолозите? Може би техните отговори макар и неподкрепени с нито едно доказателство изглеждат по-примамливи. Никакви наказания, вечен живот, райски градини, интелигентен дизайн галещ егото ни... само срещу това да приемеш съществуването на бог
Ех, поради това че се притесняваш твърде много за моята персона и нищо не си разбрал/а за нея ще ти отговоря, че отговорите са в мен и нямам нищо общо с теолозите, които ми натрапи.
Абе ти правиш ли разлика между
езотерика , теология, наука ...или просто реши да отречеш "бог" (който не разбираш), поради това, че не се вмества в интелегентния ти IQ дизайн на егото изграден от научни догми .... ;D