Автор Тема: Извънземни Споразумения  (Прочетена 34327 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
Отг: Извънземни Споразумения
« Отговор #60 -: Юни 29, 2006, 17:53:31 pm »
Елементарния анализ за всичко ставащо на планетата ни  и обяснението на тези "псевдо учени" за огромен брой неща просто не се връзват! Само вземи простия факт как древен Египет изведнъж се появява от нищото с цяла завършена цивилизация вместо да я изгражда постепенно  хиляди години. Виж и при другите раси -от така да се каже уж първообщинен строй изведнъж лъсват готови завършени цивилизации с брилятни умове и познания които понякога засенчват и днешните. Някакво си  африканско племе знае че Сириус е тройна звезда - нещо което днешните "учени" успяха да  установят с една камара технология. примерите в тази насока са безбройни , а като добавим и рисунките от древността, описанията на пришълци в религиозните книги, намерени артефакти нетипични за епохата  в слоеве с милиони години давност- всичко си идва на мястото.

Eon

• Гост
« Отговор #61 -: Юни 30, 2006, 08:32:03 am »
Да трия ли да не трия ли?  :'(

Неактивен Life

• Четящ
  • *
  • Публикации: 146
« Отговор #62 -: Юни 30, 2006, 08:53:31 am »
Направо БАН на ИП-то...на проксито Еон :)ю
Всички инакомислещи вън,разни там техно влечуги няма да ни саботират я!Ше се занимаваме с НЕХОРА.....долни чеда на научно техническата революция.....един телепатичен пост немогат да направят...и на всичко отгоре и немогат да левитират!Долночакрени създания,та как така не значт за всеизвестните НИ междугалактически споразумения?

[quoteИЗВЪНЗЕМНОТО СПОРАЗУМЕНИЕ не съществува и по тази причина Земята ][/quote]

легионер.дпста наивно е да се смята че интелигентни същества нямат споразумение,разбира се че имат
Какво е обаче друга работа,аз дори не смея да гадая
За Земята обаче съм 100% съгласен с теб....мравчици сме 8)

Съвсем на скоро,във връзка със стеклите се около мен събития гледах един филмчета за Ванга и г-жа Кочовска.
Няма спор ,доказани феномени не само в БГ и не само от науката....дори те не смеят да гадаят откъде черпят инфото си...единствено Кочовска спомена за някакво информяционно поле обграждащо Земята и това е

Eon

• Гост
« Отговор #63 -: Юни 30, 2006, 09:03:07 am »
Life твърдоглав си.

Не говоря за инакомислещи. Разсъждаваш като тийнейджър.
Говоря за постове, които не са свързани изобщо с темата.
Виж назад.

Направо БАН на ИП-то...на проксито Еон :)ю

Ако трябва и това ще се прави. Нищо ще ми е за първи нито за последен път.

Неактивен Life

• Четящ
  • *
« Отговор #64 -: Юни 30, 2006, 09:15:46 am »
Е,малко сарказъм не е излишен мисля...тиийейджър ...от твоите уста в Божиите ръце! :)
Нали уж в спора се ражда истината?!?

Цитат
Ако трябва и това ще се прави. Нищо ще ми е за първи нито за последен път.
Така си и знаех!

Eon

• Гост
« Отговор #65 -: Юни 30, 2006, 13:35:20 pm »
Не се чудя.

Търпелив съм.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #66 -: Юни 30, 2006, 16:11:20 pm »
Темата си е идеална за раздела и скоро ще бъдат пускани още такива с конкретни данни за споразуменията  ;)

А доколкото ЕОН е търпелив, то и аз съм търпелив,но единственото нещо което ме спира да трия постове до
момента в тази тема е че  на някои скептични  мнения се отговаваря и други хора от форума могат да го видят. това е ставало и в по предни теми обаче е нормално да не сте ги чели а и да нямате намерение да ги четете защото информацията много нарастна и би трябвало по цял ден само това да правите. А  като прибавим и скептицизма ви  става очевидно защо ще се  насочите само към по-новите теми.

Може би предотвратяването на офтопика в тази тема ще стане след като се пусне нова с конкретното споразумение което да бъде коментирано.
« Последна редакция: Юни 30, 2006, 16:30:59 pm от Alien »

Eon

• Гост
« Отговор #67 -: Юни 30, 2006, 16:23:31 pm »
Радвам се на скептичните мнения и на не-скептичните такива.

Проблема е, че има мнения които ИЗОБЩО не са свързани с темата.

Аз ТЯХ искам да изтрия.

Oberon

• Гост
« Отговор #68 -: Юни 30, 2006, 18:18:24 pm »
Братле, и аз като тебе се нервирах много на темата за кухата Земя. Казах какво мисля, и вече не пиша там:)
Съветвам те темите,които те дразнят или нервират, просто да не пишеш в тях а да си четеш и да си се радваш вътрешно кви шемети има по света. Това е с прости думи. Да не усложняваме нещата.

Като ти чета постовете...ми твоите отговори са се на нож ! Все едно някой те настъпал в рейса без да иска, па ти му забиеш един шамар. По-спокойно, не се нервирай :)))

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #69 -: Юли 01, 2006, 01:07:02 am »
Тъй като другите модератори отказват да свършат работата си по абсурдни причини, съветвам който разбира че не е писал по темата, да изтрие сам постовете си. Иначе ще го направя аз с риск да бъда намразен от всички, включително и модераторите-колеги.

Това не е бюро справки и не сме във 2ри клас. Има правила. Който иска да ги чете, който иска - не. Това е личен избор.

Неактивен Life

• Четящ
  • *
« Отговор #70 -: Юли 01, 2006, 23:10:15 pm »
Ние със flyDragon си водехме откровено конструктивен спор преди админите и модераторите да разводнят темата,да ме прощавате ама си е така ;D
Действително има известни лирични отклонения но всяко зло за добро,все пак интеледжентни ора сме,спорим
Има някой добри идеи  във първоначалния пост(изкл. техно-влечугите разбира се,винаги ми е смешно като се сетя)...но идеята за доброто и злото във Галактиката ..кой знае,изглежда правдоподобна,все пак имаме земен модел!
« Последна редакция: Юли 01, 2006, 23:11:21 pm от Life »

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #71 -: Юли 02, 2006, 13:53:36 pm »
Заключете темата, и отключете тази за Фирмамента... :D :D :D
musica universalis

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #72 -: Юли 02, 2006, 15:51:26 pm »
Ахахахахахаха :P :P :P

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
« Отговор #73 -: Юли 03, 2006, 03:56:13 am »
Да поразмисля малко.
Кой, по каква причина е склонен да пристъпи към споразумение?
Участниците би следвало да са на сходни нива. Ниво под, над или равно на твоето.
Ако е над, се предполага че той би уважил свободата ти на избор. Или иска да те заваладее.
Ако е под, то вероятно се страхува от теб, или иска да се поучи от опита ти.
Ако е равен, целта може да е съвместното израстване или да те завладее.

Ако са над нашето ниво и целта им е да ни завладеят?
Пита се, защо не го правят, при явното им техническо и в някои случаи духовно превъзходство? Какво ги спира?
Ако са духовно по-напред е ясно. Но другите?
Какво ги спира?
Напоследък си миля, че не могат. ;)
Защо така ли?
Ами като взема предвид способностите на някои хора - висши майстори в бойните изкуства, Йога, духовно-енергийни практики, Анастасия....
Те просто не могат да го направят.
Те ползват техническите си достижения, а нашите способни Хора ползват само себе си.
Варианта, който според мен се опитват да приложат, е да ни привлекат в тяхната реалност, в която те са "царе".
Целта е ние сами да им се подчиним. Тогава никакви оправдания от рода "ама те ни поробиха" няма да важат.
Колкото повече задълбаваме в техните далавери-конспирации, толкова по-успешен правим техния план.
Колкото си по-вторачен в чуждата "паница", толкова забравяш за своята.
"Вижда тресчицата в чуждите очи, а не гредата в своите."
Виждаме техните "грешки" а своите не.
Дори се подлъгваме да пожелаем тяхното...
"Не пожелавай осела на ближния си, нито жената, нито роба ...."
Добра заповед, препоръка която от лакомия мнозина пропускат да отбележат.
В бойните изкуства е грешка да приемеш тактиката и стила на атакуващия те.
Нека не го правим в живота си.
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
« Отговор #74 -: Август 28, 2006, 18:09:42 pm »
Да... Според мен може да се говори за два типа споразумения в смисъла на написаното от Joro Velev: такива, които са с по-напреднали от нас (технологически) същества с добронамерено отношение към Земята и такива, които са със злонамерено отношение (пак по-напреднали).

Сега широко се обсъжда идеята, че едно негласно наднационално правителство обединява материалистическите и корпоративни интереси на хората и се опитва да установи тотално господство над умовете ни. Твърди се, че това се случва с използването на САЩ като база и за целта там се развиват тайни пространства на сътрудничество между представители на извънземни цивилизации и въпросното наднационално правителство. Тези злонамерени същества (споменава се Орион) искат да се възползват от лакомията на това правителство и като му предоставят известни технологии за контрол и надмощие, да проникнат в нашите слоеве и да ни завладеят.

Говори се и за друга страна на процеса - добронамерената, в която се виждат приказни райски картини от чужди планети и високи, светещи човековидни същества в бяло, които идват и ни предупреждават за надвисналите опасности от вътрешен и външен  характер, тласкат ни към медитация и пробуждане. Назовават се Плеяди, Сириус и други, като целта е да се даде разбиране за един вид добронамерени ангелски светове и да възникне възможност за сътрудничество с тях. Информацията идва предимно като неорганизирани, свободни и независими контактьорства, които създават усещането, че тези (добронамерени) форми не се ползват с институционална подкрепа, както е при предходните. (Това последното създава подозрения за естеството на настоящия официален свят!)

С това разказване заставаме в една ситуация, която е много подобна на всичко, което се разказва в повечето земни религии. Човекът е разпънат на кръстопътя между добрите и злите сили, между демони и ангели, между Орион и Сириус, разпънат е между противоположностите и му е предоставено да направи избор, да наклони везните. Може би ще се окаже, че в крайна сметка човекът наистина е Бог, защото е онова мъничко перце, което има последно да се тури на везната и да обърне едно от нейните плата нагоре с краката - да завърти Вселената... Може би споразумението е със самия  себе си?
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27