Още един носител на Окончателната Истина?
Жоро Велев, как разбра, че преекспонирам чувството за собствената си значимост?
Казах го защото съм го чел, а не защото подхранвам чувството за собствена уникалност и върховност?
Ок? 
Няма окончателна истина.
Хорус,
не съм визирал теб лично защо се засягаш? Това, че не си казал истината, до която аз съм достигнал е мое лично мнение. Това не означава, че ти я знаеш или не я знаеш. Когато визирам или се обръщам директно към някого лично, пиша името(ника) му само на реда или го оцветявам.
Защо не написа "Прочетох, че...."? Вместо това изрази твърдение. Докажи го ако си убеден в това? Невъзможно е, освен ако събеседника ти вече не е достигнал поне близо до същото познание.
Не съм срещал възвишен, който да твърди " Аз съм много по-висш от Вас." А твърдението, което ти помести, дори си позволява да се изказва от името на мнозина.
Има един закон, който според нивото ти би следвало да знаеш:
Когато си чул, кажи "Чух..."!
Когато си прочел, кажи "Прочетох...."!
Когато си видял, кажи "Видях...."!
Когато си преживял, кажи "Преживях...."!
Когато си разбрал, кажи "Разбрах...."!
Когато се съмняваш, кажи "Съмнявам се..."!
Когато не знаеш какво да говориш, говори Истината!Структурата на поста ти, който визирах, идеално пасва на програма от егрегор - невярно твърдение, последвано от превъзнасяне на прицелния обект с цел възприемане на твърдението.
Да поясня, това не съм го чел или чул - преживяно е.
Мисля, че тук Joro Velev се самозабрави и в стремежа към плурализъм допусна известна нечистоплътност; още повече, че тонът беше доста наративен (почти като моя
) и това ме затруднява да си представя претендираната от него скромност! Значи,
=НЕ СМЕ РАВНИ=
и в еволюционно отношение има както по-висши, така и по-нисши същества.
Не съм се самозабравил. Съвсем умишлено беше всичко.
Всяка една думичка съм я премислил доста пъти.
Как по-безболезнено да споделя опита си, с цел да помогна на приятел и да го предпазя от следващ по ред срив.

Но явно личността Жоро Велев е трън в очите.
"Защо гледате носача на кошницата я не какво има в неа?"
Гледа се начина по който съм се изразил, а не изразеното.
Дори Исус да дойде и да Ви каже Истината, кой ще му повярва? Истината е много по-парадоксална от видимия свят.
А кой съм аз? Някой си Жоро, претендиращ за скромност?
Ако съм нетолерантен и нескромен, щях да идвам на сбирките на форума, да пия биричка демонстрирайки безхаберие и надменност, или парадирайки с природосъобразен начин на живот да назидавам пиещите бира, или демонстрирайки умения, способности и техники да надменнича над околните, или при липса на каквото и да е мое достойнство да рецитирам чужди постижения маскирайки ги като свои.
НЕ
Не, мерси. Няма да събуждам Егото си, което с труд и постоянство съм успял да приспя някак си....
....
И кой пък Ви каза, че дори и една думичка от написаното от мен в този форум е Истина? ;D
Това е просто моето преживяно, не е Вашето.
"Чул, чел, видял? Ппровери!
Градивно ли е? Приложи!"Вече не очаквам някой да прочете, какво изобщо съм писал в предния пост.
(
ВНИМАНИЕ!!! Това е провокативно изречение, не се хващайте на номера! )