Автор Тема: Днешната Младеж ?  (Прочетена 38386 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 244
Re:Днешната Младеж ?
« Отговор #180 -: Март 11, 2011, 17:10:33 pm »
Виж Спорт-Здраве,   ти като ревизионист и представител на днешната младеж с нови възгледи, готов да промениш света и да раздадеш некролозите на по-възрастните, какво ще кажеш за статията на нашия сънародник Светослав Борисов, „Обращение болгарина к русскому народу” („Обръщение на българина към руски народ”) от 10 март, 2011 година - виж РуАН http://ru-an.info/news_content.php?id=689

Готов ли си, да се откажеш от наложените шаблони и да прегърнеш ИСТИНАТА, която ще е шокираща нова и за теб - или и ти остаряваш вече???


Въобще не съм чел тая статия и не ми трябва да се хабя с поредния глупак, който живее в миналото (автора). Холокост, евреи и тн подчертани думи ми бяха достатъчни, за да се сетя, за какво става дума и за каква истина ми говориш.


Аз наричах това истина поне година и половина преди да се регистрирам в този форум, когато интелектуалното ми внимание беше насочено към "Войни на Тангра" и техния форум. Такаче бъди сигурен, че можем да говорим на едно много по-високо ниво по тази тема, отколкото да си подхвърляме саттии с чужди разсъждения.


За страничиня читател това може да изглежда извън контекста на темата, затова ми се иска да посоча каква е връзката на цялата тази материя, която е колосална по обем, с тази малка тема тук. Затова пускам следната препратка към страницата, на която съм коментирал това:

http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,10311.0.html


С други думи - мен хич не ме вълнуват тези факти и цялата тази материя, тъй като информацията, която съм събрал за себе си (от околната ми среда, а не от някакъв недостъпен или таен източник) ми е достатъчна, за да разгръщам личното си развитие над сферата, за която конспирацията е определяща норма.


И да се разваля конспирацията е може би по-голямо губене на време, отколкото дасе помага на вече мъртвите.
Това, което би трябавло да е целта на желаещите да променят света, е информирането на младежта, така че да тя сама да може да се издигне съвсем интелектуално и емоционално над равнището, на което конспирацията е вездесъща.

Което означава да се помогне на младежта да стане неконтролируема. И това да стане като й се помогне да се информира за света около нея.Да, това включва и конспирацията, заннието за нея. Но да се заиграва човек с конспирацията, това е практично само за умрелите, които не могат да напаравят нищо повече в живота си, като авотра на горната статия.
« Последна редакция: Март 11, 2011, 17:16:39 pm от Спорт-Здраве4 »

Неактивен Liubo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 123
Re:Днешната Младеж ?
« Отговор #181 -: Март 11, 2011, 21:25:57 pm »
Много думи, много думи, А СМИСЪЛЪТ ИМ Е ЕДИН И СЪЩ.
 ТИ ИЗБЯГА ОТ СТАТИЯТА, нне я прочете, казваш, че още от названието си разбрал всичко, А ТАМ Е ПРИЧИНАТА НА ОПИСАНИТЕ ОТ ТЕБ ПРОБЛЕМИ, ДОРИ И В СОМАЛИЯТА. НИЩО ЧЕ СЕ ПИШЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ И ДРУГИ СЛАВЯНСКИ ДЪРЖАВИ.

НЕ ЗНАМ, ПИШЕШ, ЧЕ СИ МЛАД, А ДЕЙСТВАШ КАТО СТАР - ПОВТАРЯШ СВОЕТО И ВСЕ ЕДНО, ЧЕ ЗНАЕШ ВСИЧКО. ТАКА И СТАРИТЕ ХОРА ПРАВЯТ - ВСЕ ПОВТАРЯТ ЕДНО И СЪЩО КАТО СЧУПЕН ГРАМОФОН.

Спорт-Здраве, това са твоите думи:

"И чистата логика подсказва, че това, което може да се направи, за да се облекчи ситуацията на превъзмогване на този етап от еволюцията ни, всъщност е като се остави старото да бъде старо - тоест да умре...
... и като се преориентират усилията от продължаване на живота на старото към информиране на новото."


Ето, смятай, че те информирам, а ти не щеш. Повтаряш като стар дядо истината си - КАКВО СЕГА ТРЯБВА ДА ПРАВИШ, АКО НЕ ИСКАШ ДА СЕ ИНФОРМИРАШ И СЕ ПРЕВРЪЩАШ В НЕЩО СТАРО? - АМИ, ЧЕТИ ПО-ГОРЕ, ТОВА, КОЕТО НАПИСА САМ ...

Пак ти давам линка - статията е на руски, но пък клипчета към нея са на български - http://ru-an.info/news_content.php?id=689
« Последна редакция: Март 11, 2011, 21:28:14 pm от Liubo »

Неактивен JulesWinnfield

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 60
Re:Днешната Младеж ?
« Отговор #182 -: Март 12, 2011, 11:06:01 am »
Любо, защо приписваш твоите действия на Спорт-Здраве? Ти повтаряш едно и също "... Левашов, Левашов, евреите, хората само ако знаеха...". При положение, че досега си чешеш пръстите с едно и също не виждам защо въобще някой трябва да си дава труда да ти чете линковете и статиите, които дори не са на български. За да разбереш концепцията на Спорта, не е нужно преди това да изчетеш два тона подготвяща основата пропаганда - всичко е кратко и ясно, концентрирано в поста му.

"Който умее – много не обяснява.
Който обяснява – не умее много.
Мъдрият не е начетен.
Начетеният не е мъдър." - из Дао Дъ Дзин, 81 глава.

Неактивен marhs

 • marh-s
 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 376
Re:Днешната Младеж ?
« Отговор #183 -: Март 14, 2011, 20:23:27 pm »
 ;D
А в БГ като пращим от информации и новини навсякъде, достъп до Уики и какви ли не ....педии, интернет, безплатно основно образование, равен достъп на всички до образование и т.н., кат гледам все сме си зле.
Та това, че само информираността на хората ще им помагне да живеят добре в днешно време, е меко казано смешно, да не кажа - лишено от логика, в нашия свят.
Хората като са информирани, защо не могат да си намерят работа ? За едно място се борят 400-600 човека-има много такива случаи.Един ще назначат, а другите?
Като има Джопс БГ, и незнам колко си частни борси, на колко хора е помогнала информацията им, кат няма икономика-знаете ли колко фиктивни обяви има.. и т.н.
Явно някои не гледат какво става в реалността, бих казал.
 
И така, явно работата не е само в информацията, а и в системата, контрола и икономическите възможности.Да не продължавам с пазарите, наличните технологии за производства (имахме, но се поразпродадоха зад граница, а други се унищожиха) и т.н.


Неактивен Liubo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 123
Re:Днешната Младеж ?
« Отговор #184 -: Март 15, 2011, 14:10:32 pm »
Из книгата "Дзен Притчи"

Университетски професор отишъл на гости на японски дзен учител, за да узнае какво е дзен. Учителят го поканил на чай. Налял му чашата догоре и продължил да налива. Професорът гледал как чашата се препълва и в един момент не издържал: „Спрете, прелива! Няма да побере повече, не виждате ли!”
- Точно като тази чаша, вие сте пълен със своите мнения и мисли. Как мога да ви покажа дзен, ако преди това не сте изпразнили чашата си?  


САМО ДЕЦАТА ПОПИВАТ, МОЗЪК НА ДРУГИТЕ ХОРА, НАПИЧКАН С ЛОЖНА ИНФОРМАЦИЯ, СЕ ЗАЩИТАВА, КАТО ОТРИЧА ВСИЧКО НОВО.
 А МЛАДЕЖИТЕ? – И МЛАДЕЖИТЕ ОТРИЧАТ – ТЕ СА УЧИЛИ 12 ИЛИ 18 ГОДИНИ И СЪЩО СЕ СТРАХУВАТ ДА ПРЕРАЗГЛЕДАТ ЗНАНИЯТА СИ, МОЗЪКЪТ ИМ СЕ ДЪРЖИ ЗА ТЯХ.
МЛАДЕЖИТЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ ВЪЗРАСТНИТЕ САМО С ТОВА, ЧЕ ОЩЕ НЯМА КАКВО ДА ГУБЯТ, НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДРУГИТЕ И СА МНОГО ПО НЕРВНИ, КОЕТО СЕ ДЪЛЖИ НА ОБЕКТИВНИТЕ ПРОЦЕСИ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА, ОСНОВАТА НА КОИТО Е – НЕЕДНОРОДНОСТТА НА ПРОСТРАНСТВОТО.

ПАРАЗИТИТЕ са се постараели и през последните хиляда години мозъчните структури на хората са били унищожени , а на тези с по-добре развити структури им е направено така, че те не могат да се прераждат ( съхраняването на останките им във вид на мощи или в гробници – душите им са завързани за тялото им. )
 НИВОТО НА РАЗВИТИЕТО НИ Е СТРАШНО НИСКО.  ОСТАНА НИ САМО ГЕНЕТИКАТА НА ПРЕДЦИТЕ НИ.
 В гените ни се съдържа огромен обем на информацията. Хората сега все още спят, макар, че космичните паразити вече ги няма тук на Земята, а са останали само земни, те са вече слаби. Но хората спят. Само ако се пробуди генетиката – тогава човечеството ще може да намери начин как да се премахнат земните паразити.
ГЕНЕТИКАТА СЕ ПРОБУЖДА СЪС ПРАВИЛНО ПОДАДЕНА ИНФОРМАЦИЯ. ТОГАВА ВИБРАЦИИТЕ НА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ ВЛИЗАТ В РЕЗОНАНС СЪС ИНФОРМАЦИЯТА В ГЕНИТЕ. ЧОВЕКЪТ УСЕЩА ТОВА КАТО МРАВУЧКАНЕ ПО КОЖАТА НА ТЯЛОТО СИ.  ТАКА СЕ СЪБУЖДА ГЕНЕТИКАТА. ТЯ ЩЕ ПОМОГНЕ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯТ РАЗРУШЕНИТЕ МОЗЪЧНИ СТРУКТУРИ.

Но хората искат да спят. В л-ната е топло. Не знам как ще успеем да събудим всички.
Богат истински е този човек, който има достатъчен обем от истинските знания. Защото с тях той може всичко, той става свободен. Като казвам “всичко”,  влагам в това “всичко” следния смисъл – разбирането на процесите, протичащи вътре в човека и в околния свят, което му дава възможност грамотно да влияе върху самите процеси с полза за всички.
Със здраве!
« Последна редакция: Март 16, 2011, 18:56:40 pm от Mirotvorec »

Неактивен mitko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 843
 • Не прави това, което не искаш да ти се случва
  • профил
Re:Днешната Младеж ?
« Отговор #185 -: Март 15, 2011, 14:36:24 pm »
     Каква е  разликата  между  днешната  младеж  и  задръстеното  старо  поколение?  Във  всичките  тези  постове  където  съм  се  опитвал  да  отворя  очите  и  ушите  на  Спорта,  не  съм  допуснал  една  обидна  дума,   но  прочетете  постовете  на  Спорта,  няма  начин  да  не  е  обидил  опонента!  Къде  ли  са   :--- 
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен Liubo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 123
Re:Днешната Младеж ?
« Отговор #186 -: Март 23, 2011, 10:28:43 am »
 Нямах възможност да напиша това, което исках, понеже форумът е бил бъгнат няколко дни.

Някои неща вече нямат смисъл. Но трябва да спомена, че това, което ще напиша, не го адресирам на Спорт-Здраве, защото за мен човекът, който оценява друг човек по външния му вид е човек с диагноза.

Пиша за ТЕЗИ, КОИТО СЕ ИНТЕРЕСУВАТ, за какво ставаше дума, когато говорих за еднородността на Вселената и нееднородността й, както и за приноса на А.Айнщайн към общоприетия постулат за еднородността на Вселената. За целта специално преведох на български фрагмент от статията на Н.Левашов “Теория на Вселената и обективната реалност”. Данните в статията лесно се проверяват през интернет, най-малкото.

Като започнем, например, от следното:
“Теория на относителността е събирателен термин, който се отнася за специалната и общата теории на относителността на Алберт Айнщайн” - виж http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F_%D0%BD%D0%B0_%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%82%D0%B0
А сега статията:

“...Постулатите за еднородността на Вселената и скоростта на светлината са фундамент за специалната и общата теории на относителността на Айнщайн. Да, наистина, независимо от това, вярна ли тази теория или не, Алберт Айнщайн не е съвсем автор на тази теория. Работата е в това, че той е работил в патентното бюро и просто е «позаимствувал» идеи от двама учени: математик и физик Жул Анри Поанкаре и физик Г.А. Лоренц. Тези двама учени в течение на няколко години заедно са работили над създаването на тази теория. Именно А. Поанкаре е предложил постулат за еднородността на Вселената и постулат за скоростта на светлината. Г.А. Лоренц е извел знаменитите формули. А. Айнщайн, след като е работил в патентното бюро, е имал достъп к научните им трудове и решил да «запази» теорията със свое име. Той дори е съхранил в «своите» теории на относителността името на Г.А. Лоренц: основните математически формули в «неговата» теория носят названието «Преобразованията на Лоренц», но, независимо от това, Айнщайн не уточнява, каква е ролята му в тези формули (никаква) и изобщо не споменава името на А. Поанкаре, който дефакто е предложил постулатите. Но, «не е ясно защо», Айнщайн дава на тази теории свое име.
Целият свят знае, че А.Айнщайн – е Нобелови лауреат и никой не се съмнява в това, че тази награда той е получил за създаването на Специална и Обща Теории на Относителността. Но, това – не е така. Скандалът около теорията, макар че той е бил е известен само в тесните научни кръгове, не е позволил на нобеловия комитет да му дадат наградата за тази теория. Но са намерили много прост изход  от ситуацията – Нобеловата награда е била присъдена на  А. Айнщайн за ... за приноса си към теоретичната физика и особено за откриването на Втория Закон за фотоелектричния ефект, който е частен случай на Първия Закон на Фотоефекта.
Любопитно и това, че руски физик Столетов Александр Григориевич (1830-1896 гг.), открил самия фотоефект, никаква Нобелова награда и никаква друга награда за откритието си не е получил, а по същото време А. Айнщайн я е получил за «изучаването» на частния случай на този закон на физиката. Получава се пълен абсурд, както и да го погледнеш. Единственото обяснение на това е, че някой много е искал А. Айнщайн да стане Нобелов лауреат и търсил всякакъв повод за да го осъществи.
........................................

От ученическите учебници всички би трябвало да знаят, че теорията на А. Айнщайн е била потвърдена от експериментите на Майкълсън-Морли.
 Тук трябва да се кажат две думи за американски физик Дайтон Милер (1866-1941 гг.), който през 1933 г. е публикувал в списанието “Reviews of Modern Physics” резултатите от експериментите си, свързани с така наречения ефирен вятър. За период по-дълъг от двадесет години той във всичките си изследвания и експерименти е получил положителни резултати в потвърждение на съществуването на ефирния вятър. Той е започнал експериментите си през 1902 г. и ги е завършил през 1926 г. За експериментите си той е създал интерферометър с общ пробег на лъч - 64 метра, най-съвършен интерферометър на времето си, който е бил три пъти по-чувствителен от интерферометра, използван в опитите на А. Майкълсън и E. Морли. Показанията са били сваляни в различно време на денонощия, в различни годишни сезони. Имало е над 200 000 000 и е объщал интерферометър 12000 пъти. Дайтон Милер периодично е качвал интерферометър на връх на планината Вилсон (6 000 фута над морското равнище – над 2 000 метра, където, как той е предполагал, скоростта на ефирния вятър е била по-голяма.
И сега, ако погледнем, какво ни говорят фактите. От една страна, имаме експериментите на Майкълсън-Морли, които се траели “цели” 6 часа, в течение на четири дни и са били направени 36 обръщания на интерферометра. А от другата страна – експерименталните данни са били получени в течение на 24 години и уредът се е обръщал над 12 000пъти! При това интерферометърът на Д. Милер е бил три пъти по-чувствителен! Това говорят фактите.
Но, може би, А. Айнщайн и Ко не са знаели за резултатите от експериментите на Д. Милер и не са чели научни списания и затова са останали заблудени?! Прекрасно са знаели. Дайтон Милер е писал писма  на А. Айнщайн. В едно от писмата си той е съобщил за резултатите на двадесет и две годишния си труд, потвърждаващ наличието на ефирния вятър. А. Айнщайн е отговорил на това писмо доста скептично и е поискал доказателства, които са му били предоставени. След което  ... е нямало никакъв отговор и е ясно защо. Но, най-любопитното е това, че в експериментите на Майкълсън-Морли все пак са били зарегистрирани положителните значения  на ефирния вятър, но са ги «просто» игнорирали. След като Д. Милер е починал през1941 година, «просто»  са забравили за резултатите на трудовете му, повече никога и никъде не са ги печатали в никакви научни списания и т.н., все едно този учен никога не е съществувал. А навремето си той е бил един от най-известните американски физици...

От горното става ясно, че лъжовните представи за природата на Вселена са били преднамерено наложени на човечеството, за да не се допусне цивилизацията ни да се развива по правилния път и причината за това е само една – страх на тези, които са стояли зад А. Айнщайн, страх от това, че те ще загубят властта си и положението. Страхът пред истинското знание, което неизбежно би е свалило всички маски и тогава всички хора , без изключение, би могли да видят истинското лице на властимащите  и това, което те правят. ......................”
« Последна редакция: Март 23, 2011, 14:51:05 pm от Liubo »

Неактивен Liubo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 123
Re:Днешната Младеж ?
« Отговор #187 -: Март 23, 2011, 10:59:55 am »

Хората като са информирани, защо не могат да си намерят работа ? За едно място се борят 400-600 човека-има много такива случаи.Един ще назначат, а другите?
Като има Джопс БГ, и незнам колко си частни борси, на колко хора е помогнала информацията им, кат няма икономика-знаете ли колко фиктивни обяви има.. и т.н.
Явно някои не гледат какво става в реалността, бих казал.
 
И така, явно работата не е само в информацията, а и в системата, контрола и икономическите възможности.Да не продължавам с пазарите, наличните технологии за производства (имахме, но се поразпродадоха зад граница, а други се унищожиха) и т.н.Да добавя още нещо, за да отговоря на marhs. Всеки иска всичко сега, на момента, поднесено на тепсия. Е, не става така. Вярно, може да купиш някакъв уред и да почнеш да го ръчкаш, без да си прочел инструкцията, но вероятността да го счупиш е голяма. Знанията дават на човека възможността да действа осъзнато, при което всеки знае последствия от действията си и поема отговорността за тях. Истинските знания дават възможност да няма грешки. На знаещия човек не са му нужни забрани, защото той знае последствията  от действията си и тяхното влияние върху него самия – Нали, никой без причина не пипа горещ котлон на печката. (За причина и следствие много добре е обяснено в книгата на Н.Левашов “Същност и разум” http://www.levashov.byethost16.com/books.html#3)

Знаещите хора са хора, от които най-много се боят социалните паразити, защото ЗНАЕЩИТЕ ХОРА И ТЯХНАТА КРИТИЧНА МАСА анулират СРЕДАТА ВЪРХУ КОЯТО ВИРЕЯТ ПАРАЗИТИТЕ. А КАКВО СТАВА С МИКРОБИТЕ БЕЗ СРЕДАТА НА ОБИТАВАНЕТО ИМ?     ТЕ ПРЕСТАВАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ИСТИНА. Затова паразитите тъй се стараят да развалят образованието. Най-лесно да управляваш глупавите хора.


И още по темата: искрено вярвам в ДНЕШНАТА МЛАДЕЖ, в потенциала й, в това, че младежите ще успеят да се събудят и да намерят правилен изход от създала се ситуация. Познавам някои представители на младото поколение – децата ми и приятелите им, децата на моите приятели. Някои от тях, след като научават истината, в първия момент съжаляват, че така стоят нещата, че ги лъжат навсякъде и особено в образователната система. На младите става особено тъжно, когато те разбират, че учат лъжи, но ... самото осъзнаване, че СА РАЗБРАЛИ ЗА ИСТИНАТА, ги кара спокойно да възприемат лъжите в образователната система. Защо ли?
Защото те научават, че светът е по-голям, по-интересен, че с придобиването на истинските знания, те могат да се научат да управляват своя живот и ще правят по-малко тъй болезнени грешки.  Те научават, защо им трябва да учат, какво да търсят в любовта, защо един партньор става, а друг не, защо днес са приятели с някой, а утре нямат какво да кажат един на друг, защо не трябва да взимат наркотици, с какво вредят цигарите, алкохолът (унищожават нейроните в мозъците ни и понеже разрушават защитната си обвивка, те се превръщат храна за астралните животни). Младежите, получили истински знания за природните процеси, се учат да поемат отговорността за действията си.  Те знаят, че трябва да учат и лъжовните предмети, за да виждат, къде и как са ги мамят. За да могат един ден да са полезни на обществото. Те се учат как да подават информация на другите и под какъв “сос”, за да могат да събудят останалите.

Силата е в знанието и не случайно Думата Вяра в древността е означавала да ВЕдаш РА – Просветлението със Знанието - придобиване на Знанията на боговете ...
Думата ВЕдам е означавала, че човекът не само знае нещо, но и осмисля, и разбира това, което знае. А думата РА – е означавала светлина, просветление. Така предците ни във всяка дума са влагали дълбок смисъл, който се е разкривал като разчлениш думата на отворените срички (срички, завършващи с гласна буква) и я прочетеш сричково отзад напред.)

 Всеки, който иска да научи повече за тайните на славянските езици, може да прочете повече от тук - http://www.izvorite.com/smf/index.php?topic=2999.0
И тук щях да отворя тази тема, но във връзка с това, че форумът извесно време е не работил, я отворих на мястото, посочено по-горе.
Със здраве!
« Последна редакция: Март 23, 2011, 11:08:48 am от Liubo »

Неактивен fashion.fun

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 87
Re:Днешната Младеж ?
« Отговор #188 -: Март 23, 2011, 12:13:54 pm »
Всичко е до възпитание и до средата в която си израстнал. Още от едно време, повечето са натискали децата си за таз пуста София или по-глемите градове,, иди маме ,да хванеш Софиянец, да не работиш на село на къра, да има апартамент,кола, па и у чужбината да идеш.Вместо да кажат,гледай да е човек,да се обичате и уважавате... И какво става като собствените ти родители те възпитават по този начин и те карат с цената на всичко да гледаш само ,,парите,,. Ами получават се едни деца, създадени без любов,създадени по взаимна изгода и възпитани в същото. Затова днес гледаме 15-т годишни момиченца, които се разхождат полуголи в прословутите ,,молове,, търсейки спонсори... Затова в днешно време всички говорят,само за пари и то ,,лесни пари,,. Затова още малолетни слагат силикони ,,дай се боже някй мангизлия да се излъжи и да ги издържа. Какви да бъдат децата, като съм виждала майка и дъщеря ученичка да пушат заено. Баща и син да се напиват до безпаметност. Толкова малко останаха ценностните хора, които да възпитават на морал,любов,уважение,трудалюбие.. Ами такова ще е днешното поколение,каквито са родителите ,такива са и децата...това е..!!!

Неактивен marhs

 • marh-s
 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 376
Re:Днешната Младеж ?
« Отговор #189 -: Март 23, 2011, 13:42:54 pm »
Liubo не отричам силата и важността на знанията, защото и аз ги използвам и ми помагат и в работата.И продължавам да се уча.Искам просто да кажа, че в БГ те не помагат на доста хора, от доста години.Тук все още са по-добре хората, които не са много по знанията, а по връзките, вуйчо владика и т.н.
Ако не си го видял, значи или не живееш в БГ, или си осигурен отвсякъде и нямаш никакви притеснения за икономическото си оцеляването си тук, или не гледаш реално на нещата.
« Последна редакция: Март 23, 2011, 13:44:22 pm от marhs »

Неактивен Liubo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 123
Re:Днешната Младеж ?
« Отговор #190 -: Март 23, 2011, 14:49:55 pm »
Liubo не отричам силата и важността на знанията, защото и аз ги използвам и ми помагат и в работата.И продължавам да се уча.Искам просто да кажа, че в БГ те не помагат на доста хора, от доста години.Тук все още са по-добре хората, които не са много по знанията, а по връзките, вуйчо владика и т.н.


Да, така е. Но вече все повече на работа приемат с конкурс, имената там не фигурират. След оценяването на резултатите се отварят пликчетата с имената. А и на частните фирми не са им нужни неграмотни хора, пак може да те препоръча някой, но ... от препоръчаните избират по-знаещи и хора с опит на работа.

Но аз говорих за друго: ЗА СМЯНА НА ПАРАДИГМАТА.

Хората сега имат лъжовни знания, робуват на лъжовни ценности, затова и преценките са им лъжовни. А всичко е защото не знаят как наистина протичат процесите - и това, че никой не ги наказва, а те са се самонаказват или самонаграждават в момент на извършването на действието. Защото действа закон за причина и следствие.
Истинските знания ще дадат на хората представа за протичане на процесите във Вселената. И ако знаеш как протичат процесите, ще можеш да прецениш какви последствия ще има след всяко действие. Тогава ще можеш да вземеш решение с положителни за теб последствия или с най-малко отрицателни. Един ден ще разберем, че това, което е с положително последствия за всички, ще е с положителни последствия за всеки индивид.
При това пак ще има различни хора с различни интереси и знания, но общото между тях ще бъде – по-дълбоко разбиране за това, как наистина протичат процесите и какви са последствията в случай, ако процесът тече  по един или друг начин. Това е както всеки знае, че ако пипнеш горещ котлон – ще се опариш.

Само че по причината, че нашата наука не знае нищо за 90% материя във Вселената (така наречената “тъмна материя”), а знае само нещичко за 10% физически плътна материя, ние не знаем отговорите на куп въпроси, които вълнуват всеки, например такива как:

“Какво представлява нашият мозък, как той функционира? Как невроните на мозъка получават и фиксират информацията от околната среда? Как ние възприемаме и усещаме света около нас?! И какво представляват нашите чувства, емоции?! Възможно ли е да разберем причините и явленията, които се случват в нас и довеждат до раждането на любовта в сърцата ни?! Дали това е само сексуално привличане между мъжа и жената, заложено в нас от майката-природа? И ако е така, защо това чувство възниква само към определена жена, а не е към всяка от тези, които виждаме и срещаме навсякъде: на улицата, в транспорта, в театъра, по време на работата? И ако това е нещо различно от просто сексуално привличане между мъжа и жената, тогава какво е това? Защо любовта може да изчезне или да се трансформира в пълно безразличие или дори във взаимна омраза един към друг? Как се формира и развива човешката психика, човешкия  характер? Защо един човек притежава огромна сила на волята, а другият изобщо я няма? По какъв начин са се появили различните видове на човешката психика и в резултат на какво видът на психика на дадения човек може да се променя по време на живота му? Каква е причината за появата на хомосексуализма и лесбийството?.. Интуиция ... какво представлява тя, от къде идва при нас това “неосъзнато знание” и защо? Много въпроси възникват в съзнанието ни, но какво само по себе си представлява нашето съзнание и подсъзнание? По какъв начин ние придобиваме способността да мислим и какво е това... мисленето?” и много други – започвайки от тези въпроси и стигайки да устройството на микро и макросвят.
« Последна редакция: Март 23, 2011, 16:25:35 pm от Liubo »

Неактивен bogoizbrania

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 931
 • Homo Supermenos!
  • Олтар на непознатия Бог
Re: Днешната Младеж ?
« Отговор #191 -: Октомври 11, 2012, 19:55:58 pm »
Внук позна баба си в порно
Збележете жената е педиатър, грижи се за деца!!!
67-годишната варненка била с двама във филма за големи
Секс скандал разтърси Варна и се превърна в куриоз в кв. "Владислав Варненчик". Главна героиня в срамния екшън е 67-годишна пенсионерка, която е напът да остане на улицата, пише вестник "Всеки ден". Близките й са я изгонили от дома, след като разбрали, че е участвала в порно филм.
Внукът на скандалната баба я разпознал случайно в порно клип, качен в интернет сайт. На видеото бабата на гимназиста се чекнела с двама млади мъже накуп. За капак филмът бил качен в безплатен сайт и можел да се гледа свободно от цяла България.
Първоначално ученикът се срамувал да признае на баща си и майка си какво е видял. След като и негови приятели от квартала му споделили откритието си обаче, решил, че трябва да уведоми родителите си, преди скандалът да стане достояние на всички съседи.
Семейството на пенсионерката било потресено от сцените с нейно участие. Клипчето продължавало цели 20 минути, в които бабата правела и френска любов с двамата младежи. Най-скандалното в случая било, че жената е била цял живот само със съпруга си, преди да остане вдовица преди 3 години, и имала репутация на отлична майка и домакиня. Освен това е уважаван педиатър, а професията й наследил и синът й.
Именно за него ударът бил най-силен и докато не видял с очите си, той не можел да повярва, че майка му е способна на подобни пошлости. Бабата обаче дори не се опитала да отрече порно изцепката си и заявила, че го е направила за пари. Видяла обява в интернет и се отзовала, защото искала да си докара допълнителни доходи върху ниската пенсия и да е самостоятелна. Идеята й била да припечелва от секс филмите и да се изнесе в собствен дом, вместо да живее със снахата и сина си. За зла беда обаче била разкрита и възмутените й близки й посочили вратата, допълва жълтото издание.http://www.novini.bg/news/92855-%D0%B2%D0%BD%D1%83%D0%BA-%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%B1%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%BE.html
Soli Deo Gloria!

Неактивен GaBOSS

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 165
 • Простак
Re: Днешната Младеж ?
« Отговор #192 -: Октомври 11, 2012, 20:04:14 pm »
bogoizbrania забелязвам у теб напоследък някакво перверзно удоволствие да пълниш форума не с жълти, ами направо с кафяви новини.
Възбуждаш ли се от това или просто проверяваш доколко наистина няма цензура?

Неактивен bogoizbrania

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 931
 • Homo Supermenos!
  • Олтар на непознатия Бог
Re: Днешната Младеж ?
« Отговор #193 -: Октомври 11, 2012, 20:08:20 pm »
За пореден път ще помоля "съвременната младеж" да не се занимава с моята скромна богоизбрана личност. В тази тема се дикутират младите и тяхното поведение и възпитание. Новината която постнах е точно по темата, младеж пристрастен към порното вижда баба си в клип, която е пенсиониран педиатър, това определя до голяма степен облика на вашето поколение!
Soli Deo Gloria!

Неактивен x_name41

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 283
  • this is my website!
Re: Днешната Младеж ?
« Отговор #194 -: Октомври 11, 2012, 20:10:54 pm »
Внук позна баба си в порно
Збележете жената е педиатър, грижи се за деца!!!
67-годишната варненка била с двама във филма за големи
Секс скандал разтърси Варна и се превърна в куриоз в кв. "Владислав Варненчик". Главна героиня в срамния екшън е 67-годишна пенсионерка, която е напът да остане на улицата, пише вестник "Всеки ден". Близките й са я изгонили от дома, след като разбрали, че е участвала в порно филм.
Внукът на скандалната баба я разпознал случайно в порно клип, качен в интернет сайт. На видеото бабата на гимназиста се чекнела с двама млади мъже накуп. За капак филмът бил качен в безплатен сайт и можел да се гледа свободно от цяла България.
Първоначално ученикът се срамувал да признае на баща си и майка си какво е видял. След като и негови приятели от квартала му споделили откритието си обаче, решил, че трябва да уведоми родителите си, преди скандалът да стане достояние на всички съседи.
Семейството на пенсионерката било потресено от сцените с нейно участие. Клипчето продължавало цели 20 минути, в които бабата правела и френска любов с двамата младежи. Най-скандалното в случая било, че жената е била цял живот само със съпруга си, преди да остане вдовица преди 3 години, и имала репутация на отлична майка и домакиня. Освен това е уважаван педиатър, а професията й наследил и синът й.
Именно за него ударът бил най-силен и докато не видял с очите си, той не можел да повярва, че майка му е способна на подобни пошлости. Бабата обаче дори не се опитала да отрече порно изцепката си и заявила, че го е направила за пари. Видяла обява в интернет и се отзовала, защото искала да си докара допълнителни доходи върху ниската пенсия и да е самостоятелна. Идеята й била да припечелва от секс филмите и да се изнесе в собствен дом, вместо да живее със снахата и сина си. За зла беда обаче била разкрита и възмутените й близки й посочили вратата, допълва жълтото издание.http://www.novini.bg/news/92855-%D0%B2%D0%BD%D1%83%D0%BA-%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%B1%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%BE.html
Богоизбрания, я дай да го видим тва порно и ние, шегувам се разбира се :)

p.s. Ако не посочиш конкретен линк към съответния видеоматериал ще сметна, че съдържанието, което си публикувал е измислица и ще те обвиня в това, което те е заподозрял другия потребител!
« Последна редакция: Октомври 11, 2012, 20:28:57 pm от x_name41 »
"музиката удължава живота!"

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27