Автор Тема: Масонството - тайна или не  (Прочетена 170811 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alexiev

• Четящ
  • *
  • Публикации: 47
Re:Масонството - тайна или не
« Отговор #315 -: Януари 24, 2011, 15:36:16 pm »
Сигурно и той е 18-та степен  ;D

Неактивен Monolith

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 436
« Отговор #316 -: Януари 24, 2011, 18:23:08 pm »
На всички хора искам да им кажа, обичайте се, бъдете добри, мечтайте и мислете положително :) всичко друго ще дойде само но няма да е случайно. ;) успех

Ето това е истината. Каквото и да си говорим, всичко опира до тези няколко неща.

ПП: Сори за офтопика.
« Последна редакция: Януари 24, 2011, 22:06:54 pm от Monolith »
Бъди Слънце!

Неактивен Sangre

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 294
« Отговор #317 -: Януари 24, 2011, 19:40:16 pm »
Що бе?Пасито много го бива..Докарва влажният кравешки поглед,почти до нотката на истинскот състрадние,а и е много добър със сълзите..Или той не е масон? 8)

Масон е. И то от най-низко навелите се. На него му е простено, все пак не е Българин.
Places change, Faces change, Life is so very strange...

Неактивен Rosenkreuz

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 273
« Отговор #318 -: Януари 25, 2011, 23:19:15 pm »
Аз не знам дали е тайна или не, но за мен е очевидно като гледам снимки на масонски ложи, че в тази организация хората губят човешкия си облик. Това ще е в следствие на "духовните практики". Един висш масон не съм видял с благ вид от който да блика любовта, а напротив виждам в погледа им омраза и страх... 

Колега, ти колко висши масони познаваш?  ;D ;D ;D
Вие трябва да схванете, че сте отговорни за света, с който се срещате. Ако неможете да схванете това

Неактивен Rosenkreuz

• Малко Писал
  • **
« Отговор #319 -: Януари 25, 2011, 23:21:54 pm »
Що бе?Пасито много го бива..Докарва влажният кравешки поглед,почти до нотката на истинскот състрадние,а и е много добър със сълзите..Или той не е масон? 8)

Масон е. И то от най-низко навелите се. На него му е простено, все пак не е Българин.

Sangre, и ти явно имаш крайно добри познания за масонството, има ли смисъл да се опитам да ви покажа неща тогава?  :negative: Многознайковци колкото искаш! Чешете си езиците аз ще седя да ви гледам сеира  :hi:
Вие трябва да схванете, че сте отговорни за света, с който се срещате. Ако неможете да схванете това

Неактивен hobbs

• Четящ
  • *
  • Публикации: 121
« Отговор #320 -: Януари 26, 2011, 00:15:44 am »
Rosenkreuz какво ще кажеш за "Le droid human" ? може ли малко информация ?

Неактивен Rosenkreuz

• Малко Писал
  • **
« Отговор #321 -: Януари 26, 2011, 00:35:01 am »
Rosenkreuz какво ще кажеш за "Le droid human" ? може ли малко информация ?

Le Droit Humain се казва. Ами какво за тях? Изпит ли ми провеждаш  :hi: Това е международен масонски Орден, смесен, т.е съставен както от мъже така и от жени. Едни от най-старите смесени ложи са именно от този Орден. Какво по-конкретно те интересува за тях?

Неактивен Rosenkreuz

• Малко Писал
  • **
« Последна редакция: Януари 26, 2011, 03:26:30 am от Rosenkreuz »

Неактивен Rosenkreuz

• Малко Писал
  • **
« Отговор #323 -: Януари 26, 2011, 03:30:20 am »
Цитат
Защо Гарибалди трябва да има паметник в София?

Това, за което заслужава да бъде увековечен в центъра на София обаче е огромната подкрепа на Гарибалди за каузата на българското освобождение. Гарибалди използва всичките си възможности за лобиране за българката националноосвободителна кауза.

През 1876 г. Гарибалди изпраща писмо до Българския революционен централен комитет (БРЦК) в Букурещ, в което гласи: "Аз скърбя, че не мога лично да участвам във вашите боеве. Пожелавам ви постоянство в святата ваша мисия”.

Гарибалди е личен приятел с Капитан Петко Войвода. Легендарният българин се среща с италианския революционер през 1866 г.и двамата организират прочутата "гарибалдийска дружина" в състав от 220 италианци и 67 българи, която участва в Критското въстание
.

Неактивен xnet_user

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 315
« Отговор #324 -: Януари 26, 2011, 08:40:57 am »
Аз не знам дали е тайна или не, но за мен е очевидно като гледам снимки на масонски ложи, че в тази организация хората губят човешкия си облик. Това ще е в следствие на "духовните практики". Един висш масон не съм видял с благ вид от който да блика любовта, а напротив виждам в погледа им омраза и страх... 

Колега, ти колко висши масони познаваш?  ;D ;D ;D

Може сега да ви е смешно, но положението ви е незавидно...

Неактивен Monolith

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 436
« Отговор #325 -: Януари 26, 2011, 10:26:18 am »
Цитат
Защо Гарибалди трябва да има паметник в София?

Това, за което заслужава да бъде увековечен в центъра на София обаче е огромната подкрепа на Гарибалди за каузата на българското освобождение. Гарибалди използва всичките си възможности за лобиране за българката националноосвободителна кауза.

През 1876 г. Гарибалди изпраща писмо до Българския революционен централен комитет (БРЦК) в Букурещ, в което гласи: "Аз скърбя, че не мога лично да участвам във вашите боеве. Пожелавам ви постоянство в святата ваша мисия”.

Гарибалди е личен приятел с Капитан Петко Войвода. Легендарният българин се среща с италианския революционер през 1866 г.и двамата организират прочутата "гарибалдийска дружина" в състав от 220 италианци и 67 българи, която участва в Критското въстание.

Цитат
Сами си правете изводи за това, което казах за Българското Национално Освободително Движение.

Да, да. Масоните искат навсякъде да си присвоят заслугите. Преди пък се опитваха да изкарат Левски масон!?! ???

Те много хора са лобирали, ама чак след Априлското въстание ни е забелязал света. Така че не ни ги пробутвай тия гарибалдейско-масонски "спасители". ;)
« Последна редакция: Януари 26, 2011, 11:07:02 am от Monolith »
Бъди Слънце!

Неактивен hobbs

• Четящ
  • *
  • Публикации: 121
« Отговор #326 -: Януари 26, 2011, 11:33:41 am »
Le Droit Humain се казва. Ами какво за тях? Изпит ли ми провеждаш  :hi: Това е международен масонски Орден, смесен, т.е съставен както от мъже така и от жени. Едни от най-старите смесени ложи са именно от този Орден. Какво по-конкретно те интересува за тях?
[/quote]
Не ти ппровеждам изпит. С какво се различават от другите ордени, тяхната дейност  :)

Неактивен Sangre

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 294
« Отговор #327 -: Януари 26, 2011, 12:00:43 pm »
Розенкройче, пиши си квот си искаш, не ми пречиш. Знанията ми за масонството са от много източници прекарани през ситото на сравнението и критичния анализ. Гарибалди и Капитан Петко също не са били масони.
Пиша го само за теб: сега в информационната ера няма нужда да си масон за да си просветлен. Аман от посредници. :) И ако като ти пишеш, че самопознанието е най-важно, защо трябва някой друг да ме запознава с мене си?

Още едно въпросче: как да си направа моноатомно злато?

п.п. Имам сребърни прибори и посребрена чаша. От 15 години не съм боледувал от нищо, дори грип, хората около мен боледуват, аз не.
« Последна редакция: Януари 26, 2011, 12:08:07 pm от Sangre »
Places change, Faces change, Life is so very strange...

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #328 -: Януари 26, 2011, 12:03:47 pm »
Аман от посредници. :) И ако като ти пишеш, че самопознанието е най-важно, защо трябва някой друг да ме запознава с мене си?
В десетката си!!!!

Неактивен Rosenkreuz

• Малко Писал
  • **
« Отговор #329 -: Януари 26, 2011, 12:56:26 pm »
Розенкройче, пиши си квот си искаш, не ми пречиш. Знанията ми за масонството са от много източници прекарани през ситото на сравнението и критичния анализ. Гарибалди и Капитан Петко също не са били масони.
Пиша го само за теб: сега в информационната ера няма нужда да си масон за да си просветлен. Аман от посредници. :) И ако като ти пишеш, че самопознанието е най-важно, защо трябва някой друг да ме запознава с мене си?

Още едно въпросче: как да си направа моноатомно злато?

п.п. Имам сребърни прибори и посребрена чаша. От 15 години не съм боледувал от нищо, дори грип, хората около мен боледуват, аз не.

Питай Архимед  ;D аз със алхимия не се занимавам  ;D

Цитат
Гарибалди и Капитан Петко също не са били масони
А стига бе!  ;D Знаеш ли колко ложи по цял свят са кръстени на Гарибалди? За кап. Петко Войвода сам си прави изводите.... :hi:

Цитат
сега в информационната ера няма нужда да си масон за да си просветлен
Е аз до сега какво говоря?

Цитат
защо трябва някой друг да ме запознава с мене си?
Това си е твоя работа, изобщо не ме интересува мене  :hi: Сам работи над себе си.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27