Otnesen 
Ок Амиго, пак ще го обясня, няма проблем, ама къде видя ти в моите думи претенции и се запитай ЗАЩО

Аз малко по-долу ще ти кажа защо така или иначе...

Тук казвам
ако някой мисли, че не съм прав

сиреч - Ако някой
мисли, че не съм прав може пре-спокойно да каже защо мисли, че не съм прав. Е нали така се води диалог? Ако така не се води диалог, тогава как?
Ако нещата които казваш не са придружени от доказателства - нищо не струват. Само си плямпаш разни работи - освободителното движение били масони, откъде накъде?
Приятелю, ти си си изградил някакви вярвания кой знае на каква база, то си е твоя работа, няма проблеми, но защо си мислиш, че реалността стои по този начин, по който точно ти си мислиш. Аз казах как да си го докажеш сам

Размърдай се, иди до някоя ложа,
говори правилно и ще ти се даде тази информация! Не ме карай да се самоцитирам и друга работа си имам. Ако очакваш да се ровя вместо тебе в гугъл и да ти дам на готово точно къде да идеш и тн, просто няма начин как да стане, и това е доказателство,
че те оставям ТИ САМ да си докажеш нещо, което мислиш, че не е така
Отнемеш ли правото на някой САМ да разбере и да изпита това, което му е интересно директно го превръщаш в обект на манипулация. Може и да те разочаровам ама аз не съм от тия. Ако бях някой от ония дето им викаш конспиратори, щях не да те остава ти сам да си го докажеш а щях да се опитвам по всякакъв начин да ти го докажа аз. Следи малко разговора бе човек! За това нищо не е добре да се дава на готово, готовото се пропилява много бързо. Надявам се сега да си видял смисъла в това, защо не казвам нищо конкретно относно тия неща. Останалото си е мое мнение от мой опит и те приканвам щом не си съгласен да го дискутираме.
Ти копираш от нета сега информация и ми ровиш из мненията

Съзтезаваш се с мен, искаш да покажеш, че си нещо повече или както си мислиш ти - да ме разконспирираш ;D е аз не съм тука да се състезавам, пак ти го казвам спецялно на тебе! Просто така няма да постигнеш нищо. Съсредоточи се в това, което се говори и със
самия разговор ти сам ще разбереш или не, това което искам да кажа.
Извънземните знаят повече от масоните. Айде сега докажи, че не съм прав.
Ей тука сега за да го говорим това, първо трябва да знаем НИЕ какво сме и след това да се питаме какво са извънземните и какво са масоните, а за знанията.....

вече писах! Ти ТУК и СЕГА се мислиш за физически човек ама дали си само такъв? А над това какво има? Ей там ще разбереш извънземните какво са, масоните какво са,
Съзнанието какво е, НАЙ-ВАЖНОТО ТИ КАКВО СИ т/н. Вникнеш ли в Съзнанието
СИ всичко ще разбереш какво е. И аз много неща не знам, което е съвсем нормално! И ако ще даваме непълни отговори извънземните са същите
съзнателни същества както и хората, от там и масоните. Добър ли е отговора? Нарочно ти подчертавам някой думички дано се запиташ защо.