Що ми се струва, че некой тука си играе на добрата стара масонска стратегия на теза и антитеза, добро и лошо ченге или в случая добър и лош масон. Амигото трябва да е наясно, че масонството е строго пирамидална организация и няма добри и лоши. Има чираци, които не са запознати с това какво става на горните стъпала, но това не ги прави по-добри. Единствения начин е измъкването, както е направил уважавания от мен велик българин и бивш масон Богдан Филов, приел ЗЗН. Тези "лоши" масони, които са активни участници в Геноцида срещу българите са висши степени и заемат ключови позиции в управлението. Илия Павлов, Карлович-Луканов, Емил Кюлев, да не изброявам нататък. Темплиера Овчаров обяви траките за безписмени диваци, сякаш не му е ясно обратното.
Това покушение срещу Духовността не е случайно също.
Нямаше да се намесвам, ако не бяха вмъкнати две полуистини. За демоните, които въобще не са от Създателя, а са извънземни същности,които нямат място на нашата Земя и скоро това ще бъде променено. Зло трябва да има, за да знаем какво е добро, но не в дуалност, а във фин баланс, който нарушихте. Оттук нататък си идват нещата по местата.
Другото, което си е зарибявката при иницияциите е че Левски е масон. И въобще въстаниците били масони, начело с баба Тонка

Верно е, че Левски, както и Матей Миткалото и Раковски са имали езотерични знания, но са ги получили след религиозното си обучение по манастирите. Където са пазели старите знания от старата ни Вяра. И те нямат нищо общо с Абу Хирам и Жак дьо Молей, а са си чисто български.
За темплиерите, от един такъв темплиер един велик Българин си направил по древен български ритуал чаша с вино. За това преди няколко години го препогребаха в бетонен саркофаг с масонските знаци. Айде, знаеме се. И в тоя сайт се знаем
Баланса го нарушихте, скоро ще си плащате. Ами попрочети пак за Богдан Филов и се измъквай докато е време ако наистина не играеш сценки. Щото после, после иде Безвремието. Точно когато решите, че сте иззидали третия Храм...Ще рухне като сламена къщичка. Помни ми думата!