Мисля, че от далече си личи, че интервюто не е реално, а е написано с манипулативна цел. Едва ли, ако има наистина такова интервю, журналистът ще каже "това е края на интервюто" и си мисля, че ще задава въпроси, които всеки нормален човек би задавал при реален такъв контакт, защото останах с впечатлението, че много неща са му ясни на журналиста и той не пита за тях. Не съм сигурен дали тези рептилоиди ги има, дали съществуват или дали това не са хора, внушаващ си, че са такива, но факт е, че в това интервю се казаха неща, които ме карат сериозно да се замисля. Мисля, че това е изкуствено създадено писание, което отново да ни обърка и да ни внуши погрешни неща за нашия произход и за нашия интелект и за това, което сме като цяло, но между тези редове може да се открият едни чудесни техни разкрития (техни=на елита или на тези рептилоиди или и на двете ), които ми изясняват много неща.
Според мен най-важното разкритие от цялото "интервю" е следната фраза: "Има цивилизация във Вселената, която е на над един милиард години и много малко се знае за тяхното свръх развитие. Те могат да ни унищожат само с една-единствена мисъл." Според мен ТАЗИ МНОГО РАЗВИТА РАСА СМЕ ВСЪЩНОСТ НИЕ ХОРАТА с изтрити спомени. Не само, че разбрахме, че сме на над един милиард години и всички съшности са се проектирали много след това, но и разбрахме за мисълта на всички хора и това е още едно доказателство за истината. Те се страхуват най-много от нашата мисъл, защото те са супер технологично развити, но нямат духовност и не им е дадено като на човека да има от всички съшности в себе си. Разкриват ни още много други неща, които всеки сам може да почувства, до колко са истина, докато чете и да си навърже какво наистина става сега в света на много дълбоко ниво. Не всеки е готов и не всеки ще разбере сега, но всеки може да го почувства индивидуално, защото всеки мисли на различна честота в момента.
Малко дълга и много различна тема, но нека всеки малко да разчупи мисленето си и да прогледне, че не само това, което виждаме с очите си е реалността. Ще завърша с една мисъл на един велик човек: „Има много неща по света, приятелю Хорацио, които нашите мъдреци не са и сънували.’’(Шекспир)