Хор:) И аз нямаше повече да пиша, ама ей ме на:)
1. Гледал съм филма за златните градове. Въпрос: ти като постваш в темата за филмите, аргументираш ли се защо ни подготвят за НСО?

Не!!! Казваш: Пирамиди, военни, Ареа 51 и тн. Еми? Всеки 2 филм е за това.
Упрека не беше към теб, макар да беше главно към теб.
2. Не съм казвал, че някой пречи. Най-малко ти, човек когото много уважавам. ВСИЧКИ ТУК СМЕ ХОРА, И ПОНЯКОГА ИМАМЕ НУЖДА ОТ ПОСТИНГИ ОТ СОРТА "ЩЕ ТЕ СПУКАМ НА БАСКЕТ", "ЕДИ КВО СИ ЗА ЖЕНИТЕ". КВО СЕ ПРАЙМ СЯ НА СВЕТЦИ?

Ти като постваш само усмивки??? Това не е ли разводняване???
Ей то ти типичен твой пост в тема ФЪН, дето пишеш повече от шута Оберон :

3. Не ми трябват никакви права, нямам време. Съжалявам.
4. Моя велик пост беше: "Особено подготвителен филм за НСО. Хахаха". Еми, извинявай, ама нямам ли право да се смея на това? Кой си ти, че да ми го забраняваш? Кой си ти, че да съдиш? И да обиждаш? И тн...
5. Не искам да се карам с теб, обаче не превръщай форума в занималня за деца, и като плеснеш с ръце и да се строяваме в 2 редици !! Аз съм достатъчно голям и съобразителен, нито пиша простотии, нито обиждам!!! Провери! От време на време наистина се изказвам малко по-така ама всеки тук си има такива моменти.
6.Гадно е да се трият постове така. Утре ти може да постнеш, че филма "Титаник", тази тотална боза, е филм за НСО, и някой като те критикува, да му затриеш поста !!!! Е това ако не е тоталитаризъм, здраве му кажи. Приеми, че тук влизат хора, не Богове, и че всичко човешко не им е чуждо. И не сме по-малко духовно извисени от вас, споко:)))) Просто аз специално, обичам много да се шегувам, пили сме,познаваш ме.
7. Дреме ми за НСО, дреме ми за скапания Фрактал, за Рептилиите и тн. Всички ще си получат заслуженото, но не трябва ние тука ДА СМЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на едно мнение, иначе много добре знаеш какво се получава.
8. Поста ми не беше 1:1 с този, който Админа цитира. Нямаше "това са глупости", много моля. Като упреквате някого, особено мен, бъдете внимателни плс. Админа, дето го казва това, в темата за Иран току-що, прочетох негов пост, който започва така: "Това са глупости.....и тн". Ей, пичове, не си играйте на модератори, или бъдете, или фащайте мотиката:)
9. Никога не съм се "изсмивал" на теб, а на абсурдността на някоя "конспирация". Повтярам за 1000 път, ти си човек когото много уважавам, но това не ми пречи да те критикувам:)
10. За маргарина. Пратих майл на една българка, която работи за "Vandemoortele Blg" Belgium, най-големия производител на маргарин в Европа. Отговора беше: Кой ти каза такива неща? Има дребни фирми, които се опитват да правят маргарин, и използват някакви съмнителни съставки, но никой не купува от тях"
"Вандемоортеле" произвеждат хиляди тонове маргарин на месец. Съгласен съм, дори знам, че има консерванти, че са почти химия, ама да има петролни продукти, е ...сори, от това конспирация няма да стане:)))
11. Когато искаш, се обади за бира. Темата не е абсурдна. Тя витаеше отдавна...Повтарям отново: Не искам да се карам с никого тук, познаваш ме: Когато трябва блага дума - казвам я, когато трябва да се вади меч - вадя го! Като Архангел Тираел

Мир Вам, добри люде
Оберон