Автор Тема: СИСТЕМНО ТРИЕНЕ НА ПОСТОВЕ !!! Моите виждания за форума:)  (Прочетена 19287 пъти)

0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.

Oberon

• Гост
Хор:) И аз нямаше повече да пиша, ама ей ме на:)

1. Гледал съм филма за златните градове. Въпрос: ти като постваш в темата за филмите, аргументираш ли се защо ни подготвят за НСО???? Не!!! Казваш: Пирамиди, военни, Ареа 51 и тн. Еми? Всеки 2 филм е за това.

Упрека не беше към теб, макар да беше главно към теб.

2. Не съм казвал, че някой пречи. Най-малко ти, човек когото много уважавам. ВСИЧКИ ТУК СМЕ ХОРА, И ПОНЯКОГА ИМАМЕ НУЖДА ОТ ПОСТИНГИ ОТ СОРТА "ЩЕ ТЕ СПУКАМ НА БАСКЕТ", "ЕДИ КВО СИ ЗА ЖЕНИТЕ". КВО СЕ ПРАЙМ СЯ НА СВЕТЦИ????  Ти като постваш само усмивки??? Това не е ли разводняване???

Ей то ти типичен твой пост в тема ФЪН, дето пишеш повече от шута Оберон :  :P :P :P :P :P :P

3. Не ми трябват никакви права, нямам време. Съжалявам.

4. Моя велик пост беше: "Особено подготвителен филм за НСО. Хахаха". Еми, извинявай, ама нямам ли право да се смея на това? Кой си ти, че да ми го забраняваш? Кой си ти, че да съдиш? И да обиждаш? И тн...

5. Не искам да се карам с теб, обаче не превръщай форума в занималня за деца, и като плеснеш с ръце и да се строяваме в 2 редици !! Аз съм достатъчно голям и съобразителен, нито пиша простотии, нито обиждам!!! Провери! От време на време наистина се изказвам малко по-така ама всеки тук си има такива моменти.

6.Гадно е да се трият постове така. Утре ти може да постнеш, че филма "Титаник", тази тотална боза, е филм за НСО, и някой като те критикува, да му затриеш поста !!!! Е това ако не е тоталитаризъм, здраве му кажи. Приеми, че тук влизат хора, не Богове, и че всичко човешко не им е чуждо. И не сме по-малко духовно извисени от вас, споко:)))) Просто аз специално, обичам много да се шегувам, пили сме,познаваш ме.

7. Дреме ми за НСО, дреме ми за скапания Фрактал, за Рептилиите и тн. Всички ще си получат заслуженото, но не трябва ние тука ДА СМЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО  на едно мнение, иначе много добре знаеш какво се получава.

8. Поста ми не беше 1:1 с този, който Админа цитира. Нямаше "това са глупости", много моля. Като упреквате някого, особено мен, бъдете внимателни плс. Админа, дето го казва това, в темата за Иран току-що, прочетох негов пост, който започва така: "Това са глупости.....и тн". Ей, пичове, не си играйте на модератори, или бъдете, или фащайте мотиката:)

9. Никога не съм се "изсмивал" на теб, а на абсурдността на някоя "конспирация". Повтярам за 1000 път, ти си човек когото много уважавам, но това не ми пречи да те критикувам:)

10. За маргарина. Пратих майл на една българка, която работи за "Vandemoortele Blg" Belgium, най-големия производител на маргарин в Европа. Отговора беше: Кой ти каза такива неща? Има дребни фирми, които се опитват да правят маргарин, и използват някакви съмнителни съставки, но никой не купува от тях"
"Вандемоортеле" произвеждат хиляди тонове маргарин на месец. Съгласен съм, дори знам, че има консерванти, че са почти химия, ама да има петролни продукти, е ...сори, от това конспирация няма да стане:)))

11. Когато искаш, се обади за бира. Темата не е абсурдна. Тя витаеше отдавна...Повтарям отново: Не искам да се карам с никого тук, познаваш ме: Когато трябва блага дума - казвам я, когато трябва да се вади меч - вадя го! Като Архангел Тираел :)

Мир Вам, добри люде

Оберон
« Последна редакция: Май 23, 2006, 21:36:07 pm от Oberon »

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 742
  • MAY THE FORCE BE WITH YOU
    • Light Motion Design Studio
Успокойте страстите... ще оправим нещата и ще намерим някакво средно положение. :)
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Eon

• Гост
Ще бъде голяма тъпотия ако двамата спрете да пишете във форума. (Хорус и Оберон)

Това важи и за останалите, но виждате накъде гравитира спора, затова ги споменавам само тях.

ssi

• Гост
Абсолютно съм съгласен ,че няма да е същия форум ,ако двамата се откажете. Вие сте хората от които аз и другите начинаещи ще взимаме идеи и ще се учим. Ще ни е по-трудно ако ви няма.

Eon

• Гост
Ето ви 1 причина да останете. Втората съм аз.

Неактивен Атила

• Пишещ
  • Публикации: 885
  • Атила - бич божи
дайте ми на мен права ... да видите какво е демократична диктатура с отенаци на анархия .. хехехе
I'm famous mexican killer and I kill everyone for only 5 cent, but you are friend of mine and I'l

Eon

• Гост
Хахаххахаааа...

Ужас!  ;D

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
Абе има си правила на форума ! Сега за конкретната публикация на Оберон няма да разисквам щото не съм я чел (явно е била делната преди да вляза), но понеже се пише за  системно триене на постове искам да кажа , че системно триене има когато има и системни нарушения на правилата. Когато темите са били разводнявани дори и мои постове са били махани. Трябва да има някакъв коректив щото всички знаете за какво иде реч в дира  ;) Обероне никой няма да седне да ти трие поста ако го напишеш аргументирано а не с едно изречение по възможност без да се присмиваш.

Неактивен Атила

• Пишещ
  • Атила - бич божи
мене ако питате и двамата да се махат от форума, давате ми на мене адмиски права и NFO (New Forum Order) ще настъпи веднага !!! .... хехехех

Оберон и Хорус да не се карат ... да си набират един другимо и като се мернат => бой, бой, бой

хехех, бе той Хорус и на мене ми три постове преди време и аз бях избеснял та даже PM  му пращах, че ще му скъсам пишката ако пак изтрие мой пост. Като пишеме глупости така ще да Оберонски - ще ни трият простотиите

Поздрави
Атила
« Последна редакция: Май 25, 2006, 09:05:55 am от Атила »
I'm famous mexican killer and I kill everyone for only 5 cent, but you are friend of mine and I'l

Eon

• Гост
Атила пак кърти миФки...

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
Отг: СИСТЕМНО ТРИЕНЕ ТРИЕНЕ ТРИЕНЕ
« Отговор #25 -: Май 26, 2006, 12:16:36 pm »
Голям героизъм!
Аз съм доста по-категоричен по отношение на триенето. Бих премахнал всеки post, който:
 - не е вътрешно завършен;
 - не носи някаква идея;
 - не е подчинен на елементарни етически и естетически правила;
 - не е свързан с разглежданата тема (последните биха могли и да се преместват).
Бих изтрил всеки такъв post, дори от своите бих изтрил, защото има, признавам, няколко такива празнословия и от мен самия. Бих предпочел тоя форум като място за представяне на статии, а не - като място за брътвежи, дори и по темата, когато не носят свое съдържание. Бих бил гаден administrator и няма да се вълнувам от нечие честолюбие. (За съжаление няма да мога да осъществя тази функция, дори някой да ми я предложи, понеже нямам собствен internet и работя от чужди компютри.) През всичкото време, в което се рзхождам из настоящите страници, отброих едноцифрено число хора, които бих искал да имам за свои приятели. Останалите... Останалите, както винаги са ме обвинявали в самозваност, грандомания, самозабравяне... както Оберон каза - нищо човешко не им било чуждо. Е, аз бих изстръгнал от този форум някои от "човешките" неща! И не биха ми липсвали, не биха липсвали и на всичките онези посетители, които искат да четат стойностни неща, вместо да се забавляват без покритие в промеждутъците на работния ден или вкъщи, нощем, вместо да учат или да спят. Всъщност, едно исках да ви кажа, та въобще се впуснах да пиша тук. Този форум е замислен доста добре и в него се появиха много издигнати същества. Заедно с това обаче, се стеле и една жилава, упорита кал, която от позициите на своето честолюбие и самодоволство постоянно претендира за право на съществуване. Така, закономерно, много от издигнатите посетители на това място си отидоха, защото не намират смисъл да влагат светлината си сред подобна кал. Има още няколко, които наброявам с едноцифреното си число и които, ако също си тръгнат, аз също ще престана да намирам необходимост да идвам тук. Не че моите неща са много ценни и форумът ще загуби от липсата ми - някои дори ще се зарадват на отсъстващата ми "високопарност". Но ако всичките ония хора, за които ви говоря, си вдигнат шапката, тогава какво ще правите вие тук, освен да четете простотии? Ще си струва ли да хабите тока на компютъра? Повярвайте ми, тези хора имат какво да правят в свободното си време - не на тях, но на нас/вас е необходимо присъствието им на места като този форум! До скоро...
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
Общо взето добре...но мисля че не бива да забравяш че по нищичко не се различаваш от тази кал за която пишеш,нито аз,нито който и да е...в момента вкойто го забравиш падението е голямо и жалко
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
Недей да бъдеш толкова сигурен! Най-малкото, защото с такова твърдение обслужваш желанието на една невидима ложа, която иска всички "долу" да вярват, че са кал...

Аз не съм кал, а съм един прекрасен смарагд и се мия във водите на едно чисто тюркоазено море, под шарената сянка на гъвкави зелени треви, закътан сред меките вълни на пясък от чист кварц... От време на време идват нимфи, които ме възпяват със своите арфи и цимбали. Не съм кал...
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
чувал ли  си историята за жабата и вола?
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Атила

• Пишещ
  • Атила - бич божи
еййй Dragon дръпна една реч .. от къде тръгнахме та докаде стигнахме.

Ако не сте забелязъли Хорус от вчера сутринта не пише вече - май се махна от форума, такова чувство имам аз. Писна му от нас всички - на там вървят нещата

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27