Автор Тема: Ваксини  (Прочетена 499963 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Princess_Deja

• Пишещ
  • Публикации: 581
Re: Ваксини
« Отговор #945 -: Юни 21, 2012, 00:40:23 am »

Лично аз доколкото знам от майка ми имам всички направени ваксини като дете. Обаче като бях на 20 се разболях от херпес зостер, а то доколкото ми е известно всъщност това е варицела.
....
 На втората седмица благодарение на лечението с тези лекарства се разпространи още повече. Който го е имал знае какво е. Отивам аз при докторката и казвам, че не помагат, че се разпространяват.

....

Ами не е "варицела" точно:

Цитат
Херпес зостер е остро инфекциозно заболяване, което се характеризира с болезнен и характерно разположен кожен обрив. Болестта представлява реактивация на инфекция с варицела-зостер вируса, същият който причинява и инфекциозното заболяване варицела в детска възраст.

След преболедуването от варицела вирусът варицела-зостер остава в латентно (неактивно) състояние в коренчета на периферните нерви, които инервират кожата и пренасят информация за кожната чувствителност (за топло, студено, допир, натиск, болка и т.н.). Това реактивиране на вируса се наблюдава в 1 от всеки 5 души, преболедували от варицела. Това става най-често дълги години след боледуването от варицела.

....

Реактивирането на варицела-зостер вируса като херпес-зостер се наблюдава при намалени защитни сили на организма като стресови състояния...

http://www.puls.bg/illnes/issue_260/

Няма ваксина за варицела. Едва ли са ти слагали подобна в детска възраст. Общо взето това, което си споделила, няма общо с темата за ваксините, освен, ако не искаш да отбележиш, че този херпес е "нападнал" точно твоята имунна система, която е била предварително "обременена" с ваксините от детството. Но определено няма изследвания и доказателства, които да потвърждават това "премодулиране" към по-зле на имунитетите след ваксините от детство.

Което обаче, както и да прозвучи, ще е ... тежко изпитание за имунитета на три-годишни здрави момиченца, на които тепърва им предстои да преболедуват варицела.

АЗ! заставам и заявявам, че антителата са част от имунната система на човек и са антитела не срещу собственото ти тяло в "малоумния" прочит на незапознати и предубедени, а са срещу външните тела, които вредят на организма.
Не е нужно да си бия 20-30 ваксини, защото не разбирам логиката и целта на експеримента.
Това е същото да изпия всичкото витамин Це на света, и всякакви други витамини, да изпуша цялата кинджа и валериан и да докажа, че съм Жената-котка!

Това, което обяснявам е свързано наистина с еволюция и по-добрия живот на човек. Колко е по-здравословен, не са причина само фармацевтичните компании и лекарите.
Но да се правите, че не четете като ви пиша от какво са умирали хората като мухи, реално, а вече не е така. И че Бил Гейтс е новия Менгеле, който цели геноцид е ... малко неадекватно за големи хора, родители и във форум, който ще се чете от млади хора, които един ден могат да си навредят от "примера" на консервативни демагози, отрекли години изследвания и кървава пот на учени и прароднини, които ако знаеха в какво ще се превърне "отдадеността" им, с все астралните си тела и с по една хубава сОпа да ви издебнат и да ви спукат от бой за назидание ще е малко.
« Последна редакция: Юни 21, 2012, 01:40:08 am от Princess_Deja »
"These are the times that try man`s souls" Thomas Paine

Неактивен XVisible

• Четящ
  • *
  • Публикации: 157
    • Тук трупам всичко преведено от мен и не само...
« Отговор #946 -: Юни 21, 2012, 07:20:39 am »
"Не е нужно да си бия 20-30 ваксини, защото не разбирам логиката и целта на експеримента."

Е как не разбираш логиката, когато тя е ясна - да докажеш, че количеството алуминий и формалдехид (и живакът, който го нямало) са безредни за бебета и подрастващи. Трябва да е доста щур човек, за да направи този експеримент със себе си ;)

Моля те, обясни ми/ни на човешки език - защо дъщеря ми върви ~две години напред в развитието си, когато тя няма нито една ваксина след родилното, за което съжалявам, но това е друга тема...

Кажи ми/ни, също така, защо епидемиите се срещат сред чинно ваксинирани!? На база на какво се твърди, че не ваксинираните причиняват болестта, когато децата са ваксинирани и уж защитени?!

Какво още доказателство ти трябва за това, че ваксините не са нищо повече от невротоксини (живак, олово, алуминий и пр.) и откровени отрови (фенол, формалдехид, феноксиетанол и пр.)?

Как още да се каже, че те са живи, но отслабени с гореизброените отрови вируси, които пропускат всички естествени бариери на тялото (гърло, сливици и пр. ) с цел да създадат ценните антитела?

Неактивен kalan

• Пишещ
  • Публикации: 848
« Отговор #947 -: Юни 21, 2012, 11:29:12 am »
Няма ваксина за варицела.
Айде принцеске скочи до гугъл и тропни там с краченце да видиш има или не.
Моята имунна система определено драга страда и до момента от ваксините. Дали мога да го докажа? Що ли да се пъна с теб. Нито ти си няква специалистка и не можеш да го докажеш нито пък аз.
От майка ми знам, че имам всички направение ваксини като дете. Какви са били, на мога да знам, нито пък тя помни.
Но е факт, че като питах лекарката " Нали имам ваксини с/у шарки, варицели. А тя ми вика- Ваксината не е пълна гаранция, назависимо че си карала варицела или нещо друго преди време. А като я попитах защо тогава ни бият тия ваксини. Тя вика -  Абе от някой от тях има полза, ама какво да ти обяснявам на теб.
ако не искаш да отбележиш, че този херпес е "нападнал" точно твоята имунна система, която е била предварително "обременена" с ваксините от детството. Но определено няма изследвания и доказателства, които да потвърждават това "премодулиране" към по-зле на имунитетите след ваксините от детство.
Както казах и ти обратното не можеш да докажеш.
Би ли ми доказала ползата от живак, олово, алуминий и т.н. за нашето тяло.
И друг път съм писала май за това, но пак ще го напиша. Не съм се ваксинирала от години. Последната като си спомням беше преди 15 години като тинейджър. При ремонт на вратата на блока едно огромно ръждиво желязо ми падна отгоре.
Няколко охлузвания, но лекаря ми сложи някаква ваксина. Може да е било за тетанус.
 Зимата ям доста чесън и почти не боледувам от грип. Понякога имам някакво неразположение за 2,3 дни. Докато примерно брат ми който е почитател на ходенето по лекари се оправя за месец. Веднъж и двамата се разболяваме едновремено. Аз се оправих за три дни с много чесън, а той даде 100 лева за лекарства и цял месец му беше зле.
На предишната ми работа една колежка и шефа ми непрекъснато си слагаха всякакви ваксини каквито излязат на пазара. Особено противогрипните. Бяха се побъркали от свинския и птичия грип. Боледуваха всеки месец зимата  и лятото също. Като ги попитах, защо се ваксинират след като боледуват толкова често ми отговориха и двамата много глупаво - " За всеки случай"
Аз им казвам, че не се ваксинирам и не боледувам. Правете си заключенията. Не ги направиха. В трагично състояние са вече. Работихме с много хора/клиенти/ и е нормално да прихванеш нещо. Три години работодателя ни раздаваше безплатни ваксини. Първата година почти всички се вързаха без мен и още двама трима. Е какво боледуване падна. Следващия път обаче много от колегите се отказаха, защото казваха, че след ваксинирането се разболяват по-често.
Имам синдром на Хашимото, което е автоимунно заболяване. Може да е резултат от радиацията в Чернобил или от ваксините.
Нещо забелязвам появата на болести, които въобще ги е нямало преди години. Що ли е така?

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #948 -: Юни 21, 2012, 12:11:03 pm »
В средата на 70-те, президентът Джеймс Картър подписва един документ предоставен му от Рокфелер, наречен "Глобален Доклад 2000". Главното намерение на този доклад е да се намали американското население с 10% и Съветът за Чуждестранни Връзки участва също в него като предлага свои мерки за този процес и свъждането му вече до 45%. (Става въпрос за редуциране населението на земята до планираните само 45%! Забележете!

Планът предвижда използването на ваксини за имунизиране, които се инжектират в децата.
 Медиите постоянно говорят за опасността от Трета световна война, но те нищо не казват за това, че всъщност Третата Световна Война е започнала. Хората всъщност очакват за начало на войната нещо като BIG BANG, но не това е може би единствения начин за подобно начало.
 Третата Световна Война е преди всичко безшумна война - война, която се води в тишина, без използването на класическите оръжия. Но това е война, която е не по-малко унищожителна.
 Това е война на безшумен и невидим контрол върху мисленето, включваща имплантиране на вируси, както и други смъртоносни болести сред населението, предавани с помощта на многообещаващи ваксини, несъдържащи онова, което в действителност носят като име. Точно по този начин беше имплантиран т.нар. СПИН.
 СПИН беше разпространен в началото сред черното население и хомосексуалистите посредством ваксината срещу Хепатит Б, използвана редом с вируса на СПИН. И така вирусът беше имплантиран със съдействието на Световната Здравна Организация и именно от там започнанеговото разпространение.

Ужасно е, нали, че Управляващият Елит крои планове за геноцид на милиони американци чрез зараза от поливаксини, които засяват цяло едно поколение с вируса на рака. Така  както фактите говорят, нашата имунна система не за дълго ще издържи на създадените в лаборатории вируси, представляващи нещо като биологически бомби във времето, активиращи се една след друга.
 Наистина едно от първите неща, които президента Клинтън направи след Изборите, беше да следва директивите на Рокфелер за социализация на повече от една пета от икономиката, касаеща здравето на населението - нещо, което означава, че Рокфелеровата Олигархия монополизира този дял повече от една пета.

Изследванията показват, че 97,5% от онова , което наричаме "грижи за здравето" е всъщност грижи за болест.

От люлката до гроба се осъществява контрол върху всеки един гражданин на Америка, като се започне от Масмедиите Контрола, Контрола върху съзнанието, Контрола чрез храните и лекарствата, както и чрез тези синтетични храни, изградени на база химични добавки.

Всичко това се развива устремно през последните години и узнаването му ще ви накара да осъзнаете колко е невероятно сериозно положението на Планетата ни.

И така нека се вгледаме в дълбочина, проследявайки историята. Още в началото на века Рокфелер и Карнеги създават Медицински монопол, финансирайки 1640 медицински училища със средства отпуснати за фармакологията, неизбежно водещи до стимулиране на употребата на лекарства, отначало само на етическа основа, тъй като тези фамилии притежават или по индиректен път котролират почти всички компании за лекарства.

Източник: www.rense.com
musica universalis

Неактивен Princess_Deja

• Пишещ
« Отговор #949 -: Юни 21, 2012, 19:02:35 pm »
Малко се чувствам като Нео в първата серия на "Матрицата", когато изстрелват едни куршуми накрая и той просто си вдига ръката и ги спира, а те (куршумите) падат на земята без да го докоснат.

XVisible,
ами явно "количествата" са безвредни, щом повечето бебета оцеляват. Никой не бие наведнъж ваксините, а се слагат на определена възраст, защо ли?

За твоята дъщеря според субективните ти бащински критерии нищо не мога да кажа, а и не ми е работа. Замисли се детето като започне да боледува, как ще го ЛЕКУВАШ. С мед и лимони, а по други примери и с чесън и урина, едва ли ще ти се получи. Чукай на дърво и се моли детето ти да не се разболее от менингит и туберколоза, защото тогава няма да са виновни нитратните зеленчуци, с които я храниш или хормоналните меса, а твоята компетентност, с която няма да успееш да помогнеш, защото си ... ограничен, сори.

Никой с ваксините не ти дава и "застраховка живот" или перманентен бонус, че няма да боледуваш.
Както споменах и по-горе, това подпомага и развива имунитета, но не го прави непобедим. Ако беше така универсално и безусловно, населението да е много повече, а причина за смъртта да са само нещастните случаи, убийствата и самоубийствата.
Нали разбирате, че не живеем в стерилна среда?!?! Или не. Те вирусите са нарочно пускани от тайни организации, за да си продават лекарствата. А тоя на дюнера му плащат допълнително да не си мие ръцете, за да ме зарази и да умра.

Естествените бариери на тялото, са именно антителата. Няма как да се създават и активизират от суровоядство и витамини. Точка. Т.е. няма как да ме убедиш. Съжалявам, че не съм болна от МС, но това не ме прави параноичка или вманиачена на тема "здраве", за да се чувствам безсилна и да не мога да се излекувам, ако от нещо се разболея.

kalan,
с тоя чесън и урина ... ти уби всичко детско в мен и се чудя как съм оцеляла дълги години?
Питай майка си, конкретно ваксина за Варицела правена ли ти е? И моята не се сеща, но си има някакви картончета и ако искаш ще разбереш, че това си е шарка, която се преболедува. И това, което ти е казала лекарката потвърждава това което съм ти болтнала в цитата си. Така че аз тропам с пръстите на ръцете, а не на краката. Чесън ям, като ям шкембе и съм махмурлия. А с урина ще се "лекувам"... друг път.
Точно за херпес зостер има толкова качествени мазила, верно скъпи, но не ми обяснявай, че ако си нямала кинти и просто си искала да го минеш по лесния начин, са ти виновни ваксините.
Някак, повече показваш безсилие, да не кажа "невежество", и ако наистина искаш да се възползваш от достиженията на съвременната медицина е по-добре да не споделяш на много хора с какво и как си се лекувала. Може и да има част от урина в медицинските средства, но поне ще го изпишат на латиница, за да не е прекалено като... магарето или кучето ти да те опикае, ако си се обезводнил.
Синдрома на Хашимото ... отвори си тема. Ако мислиш, че е вследствие на ваксини, потърси материали за други такива случаи. За момента просто ни информираш.

ultrafutur,
това ли ти е по принцип стилът на писане? Цитати. Линкът, който си дал като го отворих OMG! никъде не виждам поместеният от теб текст. А и да е преведен от един в стотиците препратки по никакъв начин не ми е "авторитетен", сори.
Ако искаш и ти е интересно, следващия път, само си кажи тезата, аз веднага ще ти измисля и напиша материал - статия за Бойко Борисов, Ангела Меркел и връзката им с Александър Флеминг.
Отделно стимулирането на фармакологията и цените на лекарствата... друга тема.

Неактивен kalan

• Пишещ
  • Публикации: 848
« Отговор #950 -: Юни 21, 2012, 20:14:41 pm »
с тоя чесън и урина ... ти уби всичко детско в мен и се чудя как съм оцеляла дълги години?
Радвам се, че поне нещо съм убила в теб 8)

А с урина ще се "лекувам"... друг път.
Ма ако щеш се лекувай. Аз не съм те хванала за косата. Каквото и да приказваш драга принцеске фактът е че точно урината ме излекува.

Питай майка си, конкретно ваксина за Варицела правена ли ти е? И моята не се сеща, но си има някакви картончета и ако искаш ще разбереш, че това си е шарка, която се преболедува. И това, което ти е казала лекарката потвърждава това което съм ти болтнала в цитата си. Така че аз тропам с пръстите на ръцете, а не на краката. Чесън ям, като ям шкембе и съм махмурлия.
Да бе, ей ся са затърчах да ровя заради теб. :lol:
Точно за херпес зостер има толкова качествени мазила, верно скъпи, но не ми обяснявай, че ако си нямала кинти и просто си искала да го минеш по лесния начин, са ти виновни ваксините.

Хубаво е евентуално да почнеш да четеш какво ти пишат другите, а не да караш по диагонал. Къде съм казала, че нямам пари? Ако се върнеш ще прочетеш, че всъщност съм я питала за друго лекарство.
Някак, повече показваш безсилие, да не кажа "невежество", и ако наистина искаш да се възползваш от достиженията на съвременната медицина е по-добре да не споделяш на много хора с какво и как си се лекувала.
Напротив "драга" въобще не показвам безсилие нито невежество. И не си ти човекът, който ще ми казва какво да споделям и какво не. Аз достиженията на медицината никъде не съм отрекла, но за разлика от теб нямам яко заковани капаци и съм по-отворена и за алтернативни методи.
Ей ся даже още нещо ще споделя, па ако те дразня не ми пука. На два пъти кучето ми беше пред умиране. Миналата година спря да яде, повръща кръв, ака кръв, пика кръв. И тез твойте велики достижения на науката какво направиха? Нищо. Излекувах го с газ, чесън и пчелно млечице. Същото се повтори преди месец.
Да това няма много общо с ваксините, но е достатъчно доказателство, че доста от алтернативните методи за лечение си действат.
Така че драга се спри малко със суперлативите си към медицината. Щото може да съм видяла и хубаво, но съм видяла и лошо.
Всеки човек, който познавам и използва всички възможни ваксини хич не е здрав.

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
« Отговор #951 -: Юни 21, 2012, 20:42:40 pm »
  По  алтернативният  начин  се  излекувах  от  епилепсия!!!!!
  Според  традиционната  медицина  това  е  нелечимо  заболяване!
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен XVisible

• Четящ
  • *
« Отговор #952 -: Юни 21, 2012, 20:48:37 pm »
Цитат
явно "количествата" са безвредни, щом повечето бебета оцеляват
Да, слава на Господ (ко е тва? Трябва да го ваксинираме и него...) че оцеляват, повечето.

Количествата на отрови и невротоксини във ваксините имат кумулативен ефект. Сигурен съм, че знаеш какво означава това. Това е основният проблем с ваксините - всички гледат много краткосрочно на проблемите. Ако не е веднага не е от тях. "Няма как, не може да е така... ВАКСИНИТЕ СА НАПЪЛНО БЕЗВРЕДНИ!" Това чуваме винаги от ПРО ваксинаторите.

Цитат
Никой не бие наведнъж ваксините, а се слагат на определена възраст, защо ли?
Може ли да не се съглася тук. Доста често се случва педиатрите да изпълнят задачата си и да бият по 2-5 ваксини наведнъж. Защо? От къде да знам - изпълняват явно предписания или вярват сляпо, че ваксините са абсолютно безвредни. Техен живот, техни избори, тяхна карма!

Цитат
За твоята дъщеря според субективните ти бащински критерии нищо не мога да кажа, а и не ми е работа
Дъщеря ми я наблюдавам доста отблизо - по цял ден съм с нея! В нея виждам пораснало момиче, което е едва на 3. Добричко, ранимо, имащо способността и желанието да помага, особено на мен!

Цитат
Замисли се детето като започне да боледува, как ще го ЛЕКУВАШ.
Знам как няма да я лекувеам - в болница! Освен това около нас чинно ваксинирани се скъсват да боледуват, а ние по 1-2 пъти годишно, за кратко и много, много леко!

Цитат
защото си ... ограничен, сори.
Опс, това нападка ли беше? Доста бързо заключение за някой, който дори не си виждала, не познаваш и нямаш никаква представа кой е.(в случая аз)
Как пък аз не се втурнах да те категоризирам или изкарвам някаква... Сори, няма да го направя.

Цитат
Никой с ваксините не ти дава и "застраховка живот" или перманентен бонус, че няма да боледуваш.
Е как можа да кажеш това? ;) Та нали благодарение на ваксините сме изкоренили страшни болести, вдигнали много качеството на живот, повишили сме средната продължителност на същия...
А всъщност сме изкоренили детски болести, които създателя (Господ - ох, пак ли тоя, да дойде да се ваксинира) така е предвидил. Заболявания, които трябва да се изкарат като малко дете, за да изградиш ЕСТЕСТВЕН имунитет.

Тук е мястото да поговорим за th1 и th2 клетките. Какво знаеш за тях? Аз знам, че първите се подбуждат при естественото преболедуване на болест и в ПОВЕЧЕТО случаи създават доживотен имунитет. В контраст th2 се стимулират главно от ваксини, пропускайки всички естествени бариери и органи, които имат отношение към изграждане на естествен имунитет. Кажи какво мислиш по въпроса. Кажи и какво работиш. Ще бъде интересно на повечето следящи темата. Сигурен съм.

Цитат
Те вирусите са нарочно пускани от тайни организации..
Няма да коментирам тези твои (не)мисли, но тук е времето да питам освен анимации и рисунки кой и кога е снимал истински вирус?

Цитат
Естествените бариери на тялото, са именно антителата. Няма как да се създават и активизират от суровоядство и витамини. Точка.
Доста смело изказване. Сякаш толкова хиляди години, дори милиони хората са се мъчили, защото не е имало великата медицина, която работи чрез подтискане на симптоми?

Накрая просто не ми се коментира. Живееш в измисления свят, който ти дава сигурност и не желаеш да изгледаш дори и един клип, да прочетеш дори и един документ от сайта ми, а какво останало за книги и филми..

Цитат
Съжалявам, че не съм болна от МС

НЕ ДЪРПАЙ ДЯВОЛА ЗА ОПАШКАТА!

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #953 -: Юни 21, 2012, 22:34:55 pm »

Неактивен Princess_Deja

• Пишещ
« Отговор #954 -: Юни 21, 2012, 23:01:01 pm »
Мили хора, оставям ви на вашата съвест, имунитет и късмет! Оправяйте се. Каквото имах, казах. Който разбрал, разбрал.
Аз си заспивам чиста и неопетнена. Колко ще оцелея Божа работа. Със здраве.

* he-he 11.01.01

Неактивен saygoodbye

• Четящ
  • *
  • Публикации: 46
« Отговор #955 -: Юни 21, 2012, 23:57:19 pm »
Мненията на майки от наш форум относно полиомиелитната ваксина

Цитат
Аз съм майка на близнаци, които бяха заразени с ваксинален полиомиелит в едно от здравните заведения в които се налагаше да лежат, докато достигнат необходимите си килограми. Болестта беше страшна, доста време имаше опастност за живота им

Цитат
но със сигурност зная дете на 17г е сега със значителна загуба на слуха

Цитат
Но след като приехме последния прием, който ни закъсняха с един месец, 2 седмици след това той спря да прави каквото и да било.Само можеше да стои седнал и да си играе с играчки но краката му не се движеха,нито вече можеше да стои по корем

Цитат
Миналата година съученик на детето на моя съседка - здраво, право момче ,  след жива полиомиелитна ваксина е с частична пареза.

Цитат
След ваксинация за полиомилит-капки,синът ми получи тежка алергия

Цитат
Аз също съм майка на близнаци.Едното от тях отключи диабет след поставяне на същата ваксина.

Цитат
но вчера биха на сина ми 4 ти прием полиомиелитна ваксина и след около 5 започна силен рев и неможеше да движи лявото си краче в което биха ваксината
не можеше да стапи на него и да го движи-стана като парцал

Цитат
нашата ваксина беше поставена  преди месеци/6 месеца / преди това. При чревна инфекция ни се парализираха крачетата

Цитат
Сина ми е на 4 и половина, а говори като 2 годишен, стана агресивен, защото децата не го разбират, крещи за най-малкото нещо, а до близо 2 годишен си повтаряше и опитваше да говори,
What's done in the dark will be brought to the light

Неактивен XVisible

• Четящ
  • *
« Отговор #956 -: Юни 22, 2012, 08:42:33 am »
Електрономикроскопски снимки на вируси да искаш.
best guesses... нагледал съм се на анимации, рисунки и пр., но научна публикация изследваща вирус, описвайки го, дискутирайки го... НЯМА ;)

Я да допълня с едни благинки за всички защитаващи ваксини - http://www.vaccineinjury.info/vaccine-damage-reports-2010.html

Кой знае след време как ще говорят за лудостта ваксинация, може би както ние сега говорим за бяса в средновековието - лекувал се бил с ръждива монета с лика на царя ;)
« Последна редакция: Юни 22, 2012, 08:49:36 am от XVisible »

Неактивен Passiflora

• Четящ
  • *
  • Публикации: 210
« Отговор #957 -: Юни 22, 2012, 10:01:13 am »
Наред с токсичните химикали, в организма на човек чрез ваксината се вкарва директно в кръвоносната система и животинско ДНК.
По принцип вирусите не влизат директно в кръвоносната  ни система, има множество органи, които служат да предотвратят заболяването и ако организмът на човек е слаб, тези органи не функционират правилно и позволяват заразяването.
Както  kalan отбеляза важно е силният имунитет на човек, а той се поддържа с балансирано хранене, липса на стрес, чиста среда за живот... (няма смисъл да ги изброявам - знаете си ги).
А какво става когато се постави ваксината? Целият организъм се мобилизира да се справи с вируса и по този начин се намалят съпротивителните му сили. Да не говоря, че тези тежки метали, които се съдържат във ваксината е доста трудно да бъдат изхвърлени от организма.

Ниско било количеството на живак във ваксината. Но в една ваксина! Я си представете в 10 ваксини колко ще е!   :nea:
За това и в повечето случаи тежки увреждания при децата се получават след няколко имунизации. Колко ваксини може да издържи крехкият детски организъм, аз не се наемам да прогнозирам, но явно доста хора са решили да проверят!  :(

Неактивен Monolith

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 436
« Отговор #958 -: Юни 22, 2012, 12:08:29 pm »
  По  алтернативният  начин  се  излекувах  от  епилепсия!!!!!
  Според  традиционната  медицина  това  е  нелечимо  заболяване!

Митко - я сподели, как по-точно успя да се излекуваш? Това е интересно.
Бъди Слънце!

Неактивен bogoizbrania

• Пишещ
  • Публикации: 919
  • Homo Supermenos!
    • Олтар на непознатия Бог
« Отговор #959 -: Юни 22, 2012, 13:51:50 pm »
Електрономикроскопски снимки на вируси да искаш.
best guesses... нагледал съм се на анимации, рисунки и пр., но научна публикация изследваща вирус, описвайки го, дискутирайки го... НЯМА ;)

Я да допълня с едни благинки за всички защитаващи ваксини - http://www.vaccineinjury.info/vaccine-damage-reports-2010.html

Кой знае след време как ще говорят за лудостта ваксинация, може би както ние сега говорим за бяса в средновековието - лекувал се бил с ръждива монета с лика на царя ;)
Подкрепям това мнение, вирусите са мит създаден за обясняване на симптоми и източване на държавни средства.
Soli Deo Gloria!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27