Интересно ми е разбирането на всички вас за ваксините?!
Отделно от всичко негативно, което сте чели и евентуално разбрали. В каква степен дори разбирате ваксините, които се правят на малки деца и това е нещо много еволюирало медицински, за да не се умира от шарка.
Когато се налага да се пътува в други държави също е необходимо. Но никой не е отговорен за здравето на когото и да било, за да му го наложи със закон... като този с тютюнопушенето на обществено място.
Ако някой има скрупули и съмнения за ваксините, е логично да се "сърди" само на себе си, ако нещо му стане и се разболее.
Защото ваксините не са, за да те прецакат.
Ако на моето дете или въобще на новородените не се биеха ваксини...
Наистина съм много разочарована от днешните ... неразбиращи - дори ако бях лекарка не бих им помагала с обяснения.
Хора, жал ми е за вас, че не оценяте какво се прави, за да сте здрави и защитени. Но винаги си имайте една дървена маса на която да чукате и да си мислите, че всичко е само в друго измерение...
Едва ли може да си представите, защото не сте живяли по онези времена, колко хора са умирали от шарка...
Но дерзайте. Когато ви ухапе куче или просто от замърсена повърхност се появи Тетанус как точно ще си я излекувате. Тъпо е, че няма ваксина за рак и спин, но при тези нагласи защо ни е?