Автор Тема: Ваксини  (Прочетена 509778 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен bogoizbrania

• Пишещ
  • Публикации: 919
  • Homo Supermenos!
    • Олтар на непознатия Бог
Re:Ваксини
« Отговор #705 -: Януари 20, 2011, 23:19:27 pm »
Кравите имат осезанието, но не и чувството за болка. Израза "тъпо говедо" идва именно от това.
« Последна редакция: Януари 21, 2011, 08:52:12 am от Mirotvorec »
Soli Deo Gloria!

Неактивен Magnolia

• Доста Писал
  • Публикации: 1 236
« Отговор #706 -: Януари 21, 2011, 02:26:27 am »
Ще помоля непълнолетните потребители да не обръщат толкова внимание на моята скромна и богоизбрана персона, тук се пише за ваксини. А кравите имат осезанието, но не и чувството за болка. Израза "тъпо говедо" идва именно от това.
Тогава се отнасяй сериозно  към темата, не ръси "бисери".Можеш да твърдиш със сигурност, че кравите не изпитват болка, само ако си бил крава.Просто е абсурдно това твърдение, съгласи се! Такива небивалици се пишат тук, във форума понякога, че му се завърта главата на човек.И после, който не е съгласен с простотиите, бил непълнолетен или блондинка. Хайде, стига глупости, моля! :hi:
И не е нужно да имаш медицинска практика, дори и само познанията ти по химия са достатъчни да си обясниш защо силно токсични съединения нямат работа в кръвния поток на човек. За това идеше реч, да, за ваксини. Да се върнем на темата, все пак.И все още не си отговорил на въпроса за хепатитната ваксина, която се бие на бебета.

Въпросът ви е за медицинска практика, а моите познания са по химия, именно те ми казават, че хепатита се получава от мръсотия или нечитоплътно присъствие на други хора.
Откъде тази мръсотия и нечистоплътност у едно бебе?! :o
Предлагам за следващите си отговори да се подготвиш по- добре, за да не се орезилява и тази тема.
« Последна редакция: Януари 21, 2011, 02:30:37 am от Magnolia »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен Гален

• Пишещ
  • Публикации: 814
« Отговор #707 -: Януари 21, 2011, 10:04:06 am »
Георги Ифандиев:

"...Ала кой ни е виновен, че напълно незабелязано у нас и почти без внимание на Запад остана установеният чрез дългогодишни наблюдения и посредством лабораторни изследвания факт: аутизмът се дължи на ваксините. Още през 2008 година възприеманото като авторитетно списание „Тайм“ изнесе достатъчно достоверни данни, които доказват не само това, но и още куп други беди, причинени от ваксините. Днес много други медии се мъчат да пробият наложеното от Братството информационно затъмнение. Тук – тишина.

Разбира се, официалните власти на Запад отрекоха. Пригласяха им големите корпоративни средства за масова дезинформация. Те съвместно провъзгласиха резултатите от споменатите изследвания за... „фалшификация“. Обаче честните гласове на медици от цял свят вече години наред се борят за премахването на задължителните ваксинации. Сами трябва да решите на кого да вярвате и трябва ли да извършвате предателство спрямо бъдещето на собствените ви рожби. Принудителното ваксиниране е поредната крачка към национализацията на децата ви. С него Братството постепенно и неусетно ни лишава от продължаване на рода, на народността.

Все пак преди всичко се запитайте кои печелят от ваксинирането? Имайте предвид, че годишният оборот на фармацевтичните компании превишава постъпленията от търговията с оръжие . А докторите трупат големи пари от същата индустрия за производство на „лекарства“ или на бавна смърт. Значи някой умишлено разболява или ликвидира потомството ни. Прави го, за да ни отнеме бъдещето, като трупа несметни печалби от това пъклено дело.
И това ли е „конспиративна теория“?..."

Неактивен teni

• Пишещ
  • Публикации: 717
« Отговор #708 -: Януари 21, 2011, 10:35:44 am »
Георги Ифандиев:
.
".остана установеният чрез дългогодишни наблюдения и посредством лабораторни изследвания факт: аутизмът се дължи на ваксините. Още през 2008 година възприеманото като авторитетно списание „Тайм“ изнесе достатъчно достоверни данни, които доказват не само това, но и още куп други беди, причинени от ваксините. Днес много други медии се мъчат да пробият наложеното от Братството информационно затъмнение. Тук – тишина.

/size][/b]и това ли е „конспиративна теория“?..."[/b]
Една позната на собствен гръб го изпита. Дъщеричката й след три спешни ваксини/трябваше да пътува зад граница/ се разболя от аутизъм.

Неактивен bogoizbrania

• Пишещ
  • Homo Supermenos!
« Отговор #709 -: Януари 22, 2011, 12:58:14 pm »
Кравите имат много важна роля именно в тази тема, защото точно заради тях са създадени първите ваксини. Как да се изразя по ясно. Човечеството отглежда крави от хиляди години и споменатия от мен факт не е публикуван в "Космополитън" или в "Шоуто на Слави", главния източник на информация за академична общност като вашата, но е широко известен сред хората, които отглеждат крави.

Въпросът за ваксинирането на бебета е част от медицинската практика, доколкото разбрах същата ваксина се слага и на наркозависими, което пак не е моя работа. Пак да повторя, познанията на bogoizbrania са по химия. Причинител на заболяването наричано хепатит е мръсотията, споменах това за да изкажа мнението си по въпроса. Почвам да си мисля че специално вие само се заяждате и изкривявате смисъла на фразите ми.
Soli Deo Gloria!

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
« Отговор #710 -: Януари 22, 2011, 16:19:37 pm »
     Е  аз  съм  специалист  по  кравите  (и  по  двата  вида).  Проверката  за  нечувствителноста  на  кравите  към  болка  е  много  лесна - заставаш  зад  единият  от  задните  й  крака  и  леко я  бодваш  по  хълбока,  реакцията  ще  те  изненада  приятно  със  сигурност.
     За  ваксините смятям, че  някои  са  си  направо  нужни,  но  да  се  ваксинираме  за  всичко  е  вредна  крайност,  не  е  ли  по-добре  да  се  намали  стреса,  но  това  пък  не  носи  пари.  Проблем  е  и  това,  че  нестресираният  човек  е  по-трудно  управляем,  но  това  е  друга  тема.  Племенницата  изкара  шарката  на  25гоини,  та  каква  е  гаранцията? 
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен iren

• Четящ
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #711 -: Януари 23, 2011, 21:38:57 pm »
Bogoizbrania, т. нар. мръсотия причинява хепатит "А", за това го наричат "Болест на мръсните ръце". Срещу този хепатиот (А) не се прави ваксина в Бг. Наркоманите ги ваксинират срещу хепатит "Б", който се предава по полов и кръвен (татуировки, игли) път. Новородените деца се ваксинират срещу хепатит "Б", които със сигурност не правят секс, не се татуират и не са наркомани. Ако си направиш труда да прочетеш официалната листовка на хепаптнта ваксина и евентуалните странични реакции не мисля, че ще искаш да инжектират това нещо в кръвообращението на детето ти  >:(

Неактивен xnet_user

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 315
« Отговор #712 -: Януари 24, 2011, 10:16:59 am »
В България децата се ваксинират за хепатит Б понеже масово хората са носители на този вирус, но не го знаят. Това е една от най-големите конспирации за България и лекарите го знаят, но си мълчат. На времето в училищата биеха инжекции на децата с една игла. Къде има циганче, къде няма, на кой какъвто му  е бил късмета.  А за кръвоприливания един Господ знае имало ли е контрол или не (става дума за преди 86г).
Затова от 1986 тази ваксина е задължителна. Така че преди да се обявите против тази ваксина, проверете дали не сте носител, безплатно е...
« Последна редакция: Януари 24, 2011, 10:21:55 am от xnet_user »

Неактивен aldonea

• Пишещ
  • Публикации: 520
  • От всичко достатъчно!
« Отговор #713 -: Януари 24, 2011, 12:30:26 pm »
Имам син на 5 месеца, да е жив и здрав. Преди 1 седмица женами е гледала "на кафе" с гала. Цялото предаеване е било за заболяването аутизъм. Имало е статистика  в която пишело че голям процент от заболялите бебета идва от ваксините, защото във тях има голямо съдържание на живак. Псле гледах предаването и даваха скала че признаците на аутизъм и признаците за натравяне от живак са еднакви до 100 процента.
Утре трябва да ходиме с женами и малкия на консултация, и незнам какво да правиме с тези ваксини.
Ако се подпишеме че неискаме да му ги бият, носим отговорност ако се случи нещо с него. И има възможност да спрат майчинството и детските. Н е ми пука за парите, важното е синът ми да е жив и здрав. Но незнам какво да правя. Шибаните лекари и управлчващите ни тровчт бебетата и децата, та какво ли остава за нас.  :)
  Приятелски поздрав за теб и семейството ти! Ще споделя какво предприех по времето на тоталитаризма, когато никой не се разминаваше с ваксините, а ти рецени какво ще направите с живота и зждавето на вашето детенце.
  :) Дъщеря ми има поставени само две ваксини, едната веднага след раждане БЦЖ и втората БСЖ мисля, че беше в 3-ти клас. Първата беше постфактум а втората защото смятам и до сега , че слабо място са и белите дробове. Всички останали ваксини си платих и ми издадоха документ ,че са направени. Може да прозвучи грозно, но така се лиших от много проблеми, които възникват след ваксините. Моя близка роднина(дете на медици) е починала именно в следствие на паротитна ваксина. Но всеки родител усеща своите деца , просто послушайте интуицията си.Аз съм доволна от моята. :hi:
БОЛКАТА Е НАЙ-ДОБРИЯТ УЧИТЕЛ!!!

Неактивен teni

• Пишещ
  • Публикации: 717
« Отговор #714 -: Януари 24, 2011, 18:04:49 pm »
Ето един лесен начин да се избегнат задължителните ваксини. В съвременното общество едва ли би учудил някой. Намери си разбрано джипи и готово.

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
« Отговор #715 -: Януари 24, 2011, 19:29:45 pm »

:) Дъщеря ми има поставени само две ваксини, едната веднага след раждане БЦЖ и втората БСЖ мисля, че беше в 3-ти клас. Първата беше постфактум а втората защото смятам и до сега , че слабо място са и белите дробове. Всички останали ваксини си платих и ми издадоха документ ,че са направени. Може да прозвучи грозно, но така се лиших от много проблеми, които възникват след ваксините. Моя близка роднина(дете на медици) е починала именно в следствие на паротитна ваксина. Но всеки родител усеща своите деца , просто послушайте интуицията си.Аз съм доволна от моята. :hi:
:hi:  Не съм  се  излъгал  в  тебе :diablo:
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен bogoizbrania

• Пишещ
  • Homo Supermenos!
« Отговор #716 -: Януари 25, 2011, 19:30:33 pm »
Ето един лесен начин да се избегнат задължителните ваксини. В съвременното общество едва ли би учудил някой. Намери си разбрано джипи и готово.
Има и още по-лесен начин, казваш че си алергичен и споменаваш нужните фрази и си имунизиран от имунизации.

@xnet_userВ България децата се ваксинират за хепатит Б понеже масово хората са носители на този вирус . . . .

Това само у нас ли е? много подозрително, да не е вирус расист. Аз не вярвам във вируси, има много по интелигентно обяснение за тези болести, и то не включва духове, НЛО или вируси.
Soli Deo Gloria!

Неактивен Seeking

• Четящ
  • *
  • Публикации: 8
« Отговор #717 -: Януари 27, 2011, 22:06:40 pm »
В България децата се ваксинират за хепатит Б понеже масово хората са носители на този вирус, но не го знаят. Това е една от най-големите конспирации за България и лекарите го знаят, но си мълчат. На времето в училищата биеха инжекции на децата с една игла. Къде има циганче, къде няма, на кой какъвто му  е бил късмета.  А за кръвоприливания един Господ знае имало ли е контрол или не (става дума за преди 86г).
Затова от 1986 тази ваксина е задължителна. Така че преди да се обявите против тази ваксина, проверете дали не сте носител, безплатно е...
xnet_usre, бременните жени ги изследват за СПИН и Австралийски антиген (хепатит Б), ако майката не е носител, няма причина да ваксинират бебето в първите 48 часа след раждането му, то не е в рисковата група. А, ако някой си мисли, че ако е ваксиниран и му прелеят заразена кръв това ще го спаси  ;D
П.С. Ваксината е въведена 1992г.
« Последна редакция: Януари 27, 2011, 22:08:09 pm от Seeking »

Неактивен xnet_user

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 315
« Отговор #718 -: Януари 27, 2011, 23:26:27 pm »
Не съм наясно какви изследвания се правят днешно време в България, за това писах да се има едно наум.  Иначе при прави здрави родители не виждам смисъл да го блъскат бебето с такава ваксина, при това май е комбинирана и за хепатит А, да не вземеш да се минеш случайно...  

Неактивен Magnolia

• Доста Писал
  • Публикации: 1 236
« Отговор #719 -: Януари 28, 2011, 04:24:32 am »

xnet_usre, бременните жени ги изследват за СПИН и Австралийски антиген (хепатит Б), ако майката не е носител, няма причина да ваксинират бебето в първите 48 часа след раждането му, то не е в рисковата група. А, ако някой си мисли, че ако е ваксиниран и му прелеят заразена кръв това ще го спаси  ;D
П.С. Ваксината е въведена 1992г.

По думите ти злиза, че всички бременни жени в България са носители на хепатит Б ?! ;D Защото всички бебета се ваксинират. И дори да приемем, че са носители, и какво?

Абсурд някакъв! Абсурд е, и че продължавам да пиша при това преливане от пусто в празно.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27