Нека да съм ваксиниран и да живея в планината, да ям само природна храна, домашна ракийка да пийвам, чай от истински билки да пия, пържоли от прасета, хранени нормално , вино от грозде, а не от оцветители. Да видим каква алергия ще ме хване.
Всички така говорят, но кой е изоставил мръсния град, колко знаят как се произвежда природна храна, знае ли коя билка за какво е и кога се бере? Знае ли как се чисти на нормално хранените прасета кочината или кога джибрите са готови за казана? Съмнявам се, че доста от панелните хора го знаят. Всъщност, са го забравили. И не желаят да си го припомнят. Но иначе всичко знаят за алергиите. И целогодишно да им сълзят очите и текат носовете едва ли ще променят начина си на живот. И така, сополиви и сълзливи доволно седят пред компютъра, пълнят кошниците с боклуци от супермаркета, мечтаят за модерна кола или вече й се радват, стресират се когато са си забравили жиесема. И всичко знаят за Живота. И си мислят, че са част от него....
Искам само да кажа, че аз живея отскоро в "големия мръсен град"-5 години, преди това бях в моя малък град, където живееехме в къща, баба ми и дядо ми гледаха прасета, кокошки, грозде, правеха вино, ракия, компоти, гледаха домати, чушки и т.н....Тогава имах хиляда алергии, не заради естествените продукти, с които се хранех, разбира се. Заради това, че всеки път, когато се разболеех майка ми тичаше в болницата и ме тъпчеха с купища лекарства и антибиотици, всяка година-противогрипна ваксина, резултатът-постоянно се разболявах, както казва мечо пух-"Колкото повече,толкова повече"...
Та, когато дойдох в големия град, престанах да ходя на лекар, престанах да си слагам ваксини и ВЪПРЕКИ мръсния очевидно въздух, храната която за нищо не става и т.н. вече НЯМАМ нито една алергия, нямам астма, а тя уж не се лекувала, за пет години се самоизлекувах и вече най-голямото ми разболяване е да кашлям една две седмици.
Реших да отида да ми направят изследвания и лекарите казаха, че нямам астма и понеже тя не се лекувала значи предните ми били поставили грешна диагноза

И нямам нито една алергия, предишните алергии, които съм имала и то по документи обясняват с това, че всичко било на нервна почва ;D
Направете си сами изводите вредят ли ваксините...