Автор Тема: Програма за изтребване на българския народ от московския ционистки к  (Прочетена 180785 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Gabaro

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 247
 • Джангър тайфа "Тенеке ханъм"
Тоя тип трябва да отиде да се прегледа на психиатър. Б*си хората! Само си търсят реклама на гърба на другите. Предлагам да основем асоциация "Анти-врачка" под мотото "Стига сте лъгали хората с глупости, само и само да им се докопате до парите!"
[/U


Неактивен Petee

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 109
Боже, докога ще страдат българите, Боже?!
Няма как. Предупредени сме, че ще останем до 300 000 ако не следваме повелите на Небето.
Дано само най-лошите си отидат.

Неактивен RedGuy

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 770
 • Your personal geopolitical therapist.

...
V. Забавяне развитието на гоите:
...
5. Посредством вредни и непълноценни храни гоите да бъдат превърнати в безпросветно стадо, в безинициативни, бездейни и .затлъстели свини. Кръвта им трябва да бъде кисела, а не алкална.

...
Всеки втори българин с наднормено тегло

Близо 57 на сто от българите страдат от наднормено тегло, а 33 на сто - от затлъстяване.
Със затлъстяване са и 10 на сто от българските деца.

Около 25 на сто от европейците са със затлъстяване, отбелязва д-р Светлозара Илиева от Асоциацията за изучаване на затлъстяването и съпътстващите го заболявания, цитирана от БТА.

Във връзка с този проблем е предприет петгодишният проект от Европейския съюз с 14,5 млн. евро.
В проекта в България участват 106 семейства, в които единият родител и едното дете страдат от затлъстяване.

Търсим връзка в генетичното предразположение към затлъстяването, като изследваме генетичен материал, взет от участниците в проекта, заяви д-р Илиева, една от организаторките на проекта, цитирана от zdrave.bg.

През първите осем месеца от началото на проекта участниците консумират нискокалорична храна, като очакването е теглото им да се намали с до осем процента. През следващите шест месеца те ползват препоръчителна диета, а през останалите шест - участниците се хранят на свободен режим, поясни тя.

Здравните разходи, свързани с преодоляването на проблема със свръхтеглото в Европейският съюз са 70-130 млрд. евро. В проекта ще участват специалисти в нутрициологията и обезитологията от Дания, Холандия, Германия, Испания, Англия, Гърция, Чехия и България. Институционален координатор на проекта за България е болница "Цар Борис Трети".

Изпълнението на проекта ще продължи до края на 2009 г.
Неговата цел е чрез научните центрове, които работят в областта на метаболизма и здравето, да се проучи влиянието на хранителните режими върху 350 български семейства. На базата на изследванията ще се идентифицират геномни предиктори на успешно намаляване на телесното тегло и ще се разработят - с помощта на хранителни компании и предприятия - нови храни с добър вкус, които помагат да се намали приемът на храна чрез предизвикването на сигнали за ситост.
Ще се създадат и нови правила, съвети и хранителни режими, които могат да се прилагат в здравната практика, за да се поддържа здравословно телесно тегло, каза още д-р Илиева.

http://news.ibox.bg/news/id_281034525

Неактивен Ashaman

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 816
Боже, докога ще страдат българите, Боже?!
Няма как. Предупредени сме, че ще останем до 300 000 ако не следваме повелите на Небето.
Дано само най-лошите си отидат.


???

Неактивен Scorpion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 160
30.05.2007
МАЛКО РАЗМИСЛИ ЗА РАЗНИ ТАМ ИЛЮМИНАТИ

 8)
БЪЛГ-АРИИ, ГОСПОД-АРИИ,

Цял свят сега нази гледа и особено любимите Илюминати, на които нещо препречваме пътя към пълното световно господство, като първична духовна нация и която смятат, че трябва да бъде до крак унищожена.
От върха на голямата илюминдаска пирамида голямото око ни гледа даже под електронна лупа, превърнали ни в експериментални бели мишки, зачислени към многобройните им секретни лаборатории. Гледат ни змийски студено през микроскопа, как се гърчиме под техните сатанински психотронни опити върху физическите ни, психическите ни  и духовните ни сили, които са вече на изчерпване.

Но, това им е и целта на заниманието, нали ?
Модификация, че да станем като тях пишман фалшификат бездушни двукраки същества от най-нов тип, без артък или ножа по илюминатски, като ритуални жертвички.

Да, нооо, твърде далече вече отидоха с опитите си, както си им и подобава напълно на тези бездушни маняци. За тях граници няма, нито за техните палачи.

Главните експерименти поприклчюват вече и започват поголовното изтребване на мишките, злоупотребявайки напълно, с безкрайното търпение и пасивност на висшата благородна българска нация.
Малко разяснение. Всеки благороден и с извисена духовност истински човек, не намира за нужно да го доказва наляво и надясно това в действие, освен когато наистина много се налага. Освен това, той си мисли, че всички са като него и не го афишира. Това правят само тези, които не са такива.

Но, така и така тези, които не са, като него, няма да го разберат, дори и да трябва да слезе на тяхното низше ниво и да им обясни, нищо няма да се получи.
Да, но те искат да  слекат долу при тях всички, които не са като тях, там е я проблема и всички да са като тях от плазмодийно-сатанинската форма.
Купонът тече, търпението се изчерпва, вече читава глава почти не остана, трябва да се излезе от тази невероятно голяма пасивност и за кой ли път да докажем, че ДУХЪТ ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА МАТЕРИЯТА, особено, когато е изцяло прогнила.

Да идват духовете, а не танковете, всички артисали  в патакламата от комуняги и илюминати български духове и да започваме спасението на нацията, иначе мор ни чака и духовен, и физически.
Това е изпитанието на съдбата на нацията и тя е длъжна да поведе борбата на духа за света и да победи бездушната материя, която иска да ни погълне, като изначални духовни същества.

Няма да им се дадем, я, в никакъв случай, това ще е битката на хилядолетията.
Идвайте !!!

Те не са толкова силни за колкото се представят и на всичкото отгоре са като гнили круши, само да ги друснеш малко и ще изпопадат от илюминатсктото дървото, ще се разпльоскат на земята за храна на свиньете. А, окото ще има да ги гледа опулено и да се чуди и да се мае де ще му излезе края с българската нация.

Данко :-*

http://enkade.blogspot.com/Danko http://enkade.blogspot.com/  Най-голямата властта е тази да властуваш над себе си, най-голямата

Неактивен veselqk-U

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 255
Има доста българи по света,които притежават удивителното качество да съхраняват българското въпреки че са откъснати от дълго време(българите от Бесарабия например),така че дори и да стане това което е намислил някой си(лично аз се съмнявам) пак ще има доста голям потенциал за нова България.Грешката на тези,които работят против България,ако това наистина е така,е че удрят по места при което повечето други държави или народи са изчезвали-икономика,култура,религия и т.н.,а всъщност България никога не е била това.България е родена от един стремеж от един триумф на познанието, а останалите неща са следствие,и точно този недосегаем стремеж кара българите от Бесарабия,които са изселени преди близо 2 века и т.нар. македонци да копнеят за българско гражданство.Смятам че трябва да спрем да гледаме като жертви.Трябва да си върнем онова чувство което ни е карало да обикаляме света и да разнасяме познанието си.
« Последна редакция: Юли 29, 2007, 10:13:08 am от H. »

Неактивен pph

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 133
Тези твои думи ме вдъхват с надежда, но дано не се случи, това което всички предричат, а това че ще станем малцинство в собствената ни държава. Което мен лично ме плаши. Толкова съм се притеснил за бъдещето ми в тази държава, че чак едвам заспивам. Но май турците са ни по-малък проблем, като гледам ромите и ще преварят и турците...
"There is no such thing as death. Life is only a dream, and we are the imagination of ou

Неактивен pavlitos

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 104
 • Има надежда
Тези твои думи ме вдъхват с надежда, но дано не се случи, това което всички предричат, а това че ще станем малцинство в собствената ни държава. Което мен лично ме плаши. Толкова съм се притеснил за бъдещето ми в тази държава, че чак едвам заспивам. Но май турците са ни по-малък проблем, като гледам ромите и ще преварят и турците...

;D

Грубо казано в България е така:

към 86% Българи
към 8% Турци
към 4% Роми
към 2% други

От къде ги гледаш тия роми и кога ще преварят турците? Той и моя брат се беше затюхкал 4е циганите били пове4е от българите...ама 4овека е на 18 години с мозък на 15 годишен, сигурно и твоя слу4ай е подобен. Спокойно приятелю, най-малките ни проблеми сега са ромите и турците. Е па като говорите проверявайте и говорете с факти поне...
« Последна редакция: Юли 29, 2007, 10:21:57 am от H. »
There is a war on your mind. Wake up.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 671
 • WATCHER
Цитат
Грубо казано в България е така:

към 86% Българи
към 8% Турци
към 4% Роми
към 2% други

Тази статиската за съжаление вече не е актуална поради 2 основни причини. Първо доста хора заминаха на запад и то предимно млади и макар да се водят българи реално не живеят тук. Второ прираста на циганите е доста по-голям от на българите. А и има и един 3 ти фактор и той е манипулация при преброяването праено 2001г.  при която броя на циганите е силно занижен.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 663
 • In Lies We Trust...
Така или иначе реално наблюдение и статистика просто НЯМА, защото те винаги служат на определени интереси, за една или друга цел. Единствения барометър могат да бъдат личните наблюдения.

Да - българите намаляват и до 5 години ще сме 50 на 50 с циганите.

Неактивен pavlitos

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 104
 • Има надежда
Цитат
Грубо казано в България е така:

към 86% Българи
към 8% Турци
към 4% Роми
към 2% други

Тази статиската за съжаление вече не е актуална поради 2 основни причини. Първо доста хора заминаха на запад и то предимно млади и макар да се водят българи реално не живеят тук. Второ прираста на циганите е доста по-голям от на българите. А и има и един 3 ти фактор и той е манипулация при преброяването праено 2001г.  при която броя на циганите е силно занижен.

Продължаваме да чешем езици господа  :)

Тази статистика съм си я правил сам като съм взел всички статистики от 2006та, които намерих - около 11 парцала сметнах приблизителни средни стойности (разликите не са големи). Българите извън българия не подлежат на преброяване.

Прираста на циганите е по-голям (не доста) от нашия, но не се от4ита тенденциозно смъртността им, която ве4е е доста по-голяма от нашата.

От къде знаеш, 4е манипуллацията е занижаване на броя на циганите? Няма такова нещо - точно обратното е, броя на циганите е завишен с цел дестабилизиране на държавата, изместване фокуса от реални проблеми, насаждане на омраза към ромите, създаване на предпоставки за етнически конфликт и др. 
There is a war on your mind. Wake up.

Неактивен pavlitos

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 104
 • Има надежда
Така или иначе реално наблюдение и статистика просто НЯМА, защото те винаги служат на определени интереси, за една или друга цел. Единствения барометър могат да бъдат личните наблюдения.

Да - българите намаляват и до 5 години ще сме 50 на 50 с циганите.

Аз мисля 4е в твоя слу4ай интересите са си изпълнили целта като са те накарали да мислиш и да се страхуваш 4е след 5 години ще сме 50-50 с ромите...хем вярваш 4е статистиките се манипулират, хем се хващаш на въдицата (донякъде) и вярваш на анти-ромската пропаганда.
There is a war on your mind. Wake up.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 663
 • In Lies We Trust...
Повярвай ми приятелю - за да стоя тук вече 3-та година, със сигурност не се хващам лесно на въдици ;) И не разбрах къде прозря страх в думите ми. Там има чиста констатация и нищо повече ;)

А това, че си взел 11 статистики и си направил средно аритметично е достойно за уважение, относно труда и мерака, който си вложил. Колко жалко е обаче, че е абсолютно безсмислено. То е като да ти дадат "разсекретени" документи, които са фалшиви априори и после на база тях да тръгнеш да изваждаш и свързваш отделни "факти", и да дуеш тръбата, че си разкрил конспирацията на правителството. Весело :)

Неактивен pph

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 133
Тези твои думи ме вдъхват с надежда, но дано не се случи, това което всички предричат, а това че ще станем малцинство в собствената ни държава. Което мен лично ме плаши. Толкова съм се притеснил за бъдещето ми в тази държава, че чак едвам заспивам. Но май турците са ни по-малък проблем, като гледам ромите и ще преварят и турците...

;D

Грубо казано в България е така:

към 86% Българи
към 8% Турци
към 4% Роми
към 2% други

От къде ги гледаш тия роми и кога ще преварят турците? Той и моя брат се беше затюхкал 4е циганите били пове4е от българите...ама 4овека е на 18 години с мозък на 15 годишен, сигурно и твоя слу4ай е подобен. Спокойно приятелю, най-малките ни проблеми сега са ромите и турците. Е па като говорите проверявайте и говорете с факти поне...

Още преди да съм написал поста си бях наясно с официална информация, относно етническото население на България - http://www.nsi.bg/Census/Ethnos.htm . Но да не забравяме че това е от 2001г., а оттогава много Българи се изселиха. А ти май не ми четеш поста и минаваш през редовете, казах, че Ромите са на път да преварят Турците ( най-малкото ще ги настигнат ) по население. Преди 6 години са били 370к, вече са най-малко 400к. Така че те моля да не говорим кой с какъв мозък бил, защото тук не сме за да обсъждаме интелектуалното ни ниво. Поне се опитвай да уважаваш езика си и да не слагаш на мястото на "Ч", "4"-ки, което е адски грозно и неуважително към езика ти и към самия себе си.


Ето как премина един диалог, с човек, който според разговора, който проведохма не отрече и не потвърди, че членува в ДПС.
Цитат
nali ti kazvam bydi blagodaren 4e vse pak jivee6 v bylgariq
4e turcite sa velikodu6ni
За какво да съм ви благодарен?
Като не ви отърва, вдигайте се на война тогава.
Цитат
dva dena i sofiq e na6a

Просто е ясно, какви ли не мисли им минават на Турците. Факт е, че и ние не се държим много великодушно с тях, но мисля че е крайно време да се намери цаката и да се затвори ДПС като партия. Защото според тях, след 50 години Българите ще сме много малко, което ни е известно на всички, и ако не се промени нещо, този край е неизбежен.
« Последна редакция: Юли 29, 2007, 14:59:16 pm от panev »
"There is no such thing as death. Life is only a dream, and we are the imagination of ou

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27