Автор Тема: Програма за изтребване на българския народ от московския ционистки к  (Прочетена 179392 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

valer4o

 • Гост
А какво означава най-силните????? По-скоро най-избраните. От 3-та степен нагоре.

IYI

 • Гост

Tangrata

 • Гост
Лечебното гладуване помага при много от различните видове заболявания, а също и при повечето случаи на стерилитет, включително мастопатия, опасности от рак на гърдата,яйчниците и т.н.

Аз самия съм правил това плодолечение, по системата на д-р Емилова и ви уверявам, че дори и при здрави хора, ефекта е поразителен.

Сори за офтопика :)

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 666
 • In Lies We Trust...
До 2010 г. децата от 7 до 14 г. ще намаляват с 11 000 годишно

Най-често мрем от инфаркти, инсулти и рак, показва анализ на НСИ

Красимира Янева

Престъпленията спадат, близо половината кражби - разкрити

Регистрираните престъпления в страната през 2005 г. намаляват. Само 3 г. по-рано страната ни е била на 9-о място по този показател от страните от Централна и Източна Европа. За сравнение в Унгария, Естония и Словения коефициентът на регистрираните престъпления е повече от 2 пъти по-висок от този у нас.
6 от всеки 10 престъпления у нас са разкрити през миналата година. Разкриваемостта се покачва, както и осъжданията, пише в доклада на НСИ. През миналата година около 3300 непълнолетни са получили присъди, като за близо половината те са условни.
През 2005 г. регистрираните криминални престъпления у нас са 124 022, като за последните 5 г. са намалели с 9,5%. Най-много от тях са кражбите. От 65 500, извършени през м.г., извършителите на около 30 500 са ясни. Посегателствата на моторните превозни средства намаляват от 7708 през 2004 г. на 5904 през 2005 г. За такива престъпления са заподозрени и уличени 1154 лица.
Регистрираните престъпления, свързани с наркотици, скачат от 2412 през 2004 г. на 2720 през 2005 г., като най-висок е делът на случаите на производство, притежаване, разпространение и пренасяне на наркотици.

Престъпленията срещу личността, като цяло, са нараснали. Убийствата са 472 или с 4 % повече от 2004 г., а изнасилванията са намалели с близо една четвърт и са били 403.
Икономическите престъпления за една година са намалели и са 13 054. Те са нанесли щети за 1,5 млн. лв.
По-високо производство - повече боклук
С 30% са се увеличили образуваните отпадъци от ръста на производството у нас. Нарастването на БВП през 2004 г. с 5.6% спрямо 2003 г. е довело до увеличаването на боклуците, твърдят авторите на анализа на НСИ.
По данни на общинските администрации през 2004 г. на депа с организирано сметоизвозване са събрани общо 3 092 000 тона битови отпадъци и 338 000 тона други. Средно на човек от населението са образувани 472 кг годишно битова смет, което е с 30 кг по-малко спрямо 2003 г. и с 46 кг по-малко в сравнение с 2000 година.
През 2004 г. за опазване и възстановяване на околната среда са изразходвани 655 млн. лв. и в сравнение с 2003 г. увеличението е 13%.
Първи сме по смъртност в Европа. Това показва анализ на НСИ за социалното, деографското и икономическото развитие на страната през 2005 г. По предварителните данни на института за 2004 г. след нас по висока смъртност са Естония и Литва, съответно с 13,2 и 12 на 1000 души. В същото време тя е най-ниска в Ирландия и Люксембург.
113 374 души са починали през миналата година в България. Населението ни е намаляло с 42 299 и в края на 2005 г. е 7 719 000 души. Данните сочат още, че мъжете умират по-често от жените, като най-висока е тяхната смъртност в селата.
Инфарктите, инсултите и хипертонията са на първо място сред причините за високата смъртност у нас, показва още анализът. Те са поразили две трети от починалите през миналата година, като мъжете са повече от жените. Инфаркти и инсулти поразяват силния пол след 35 - 39 г., а дамите към 40 - 44 г.
На второ място сред причините за високата смъртност в България са туморите - 15,8% от българите през 2005 г. са си отишли от рак. Тук по-засегнати са жените. По смъртност от онкологични заболявания страната ни е на трето място в Европа. Пред нас са само Русия и Украйна, пише в анализа на НСИ. Третата причина за смъртните случаи у нас са болестите на дихателната система.
Независимо че сме първенци по смъртност в Европа, от 1990 г. насам продължителността на живота на българите се увеличава. В анализа на института за 2005 г. пише, че нежният пол у нас живее средно 76,3 г., което е със 7,3 г. повече от мъжете. В същото време обаче застаряваме - децата на възраст под 15 г. намаляват, а пенсионерите над 65 г. се увеличават. През последните години расте само броят на децата на възраст 3 - 6 г. Ако условията не се променят съществено, до 2010 г. броят на децата на възраст 7 - 14 г. ще намалява средногодишно с около 11 000. За същия период тийнейджърите от 15 до 18 г. и младежите от 19 до 23 г. ще намалеят съответно с 26,5 и 12,4%. Нивото на естествения ни прираст през м.г. е -5.4‰. В селата смъртните случаи са много повече от ражданията. Най-ниска е раждаемостта и най-висока е смъртността в Северозападния район и Северния централен, пише в анализа на НСИ.
През 2005 г. в България са родени 71 640 деца, от които 71 075, или 99.2%, са живородени. В сравнение с предходната година броят на живородените се е увеличил с 1189 деца. Средно една българка е родила 1,31 деца, а за да се осигури възпроизводство на населението, трябва да дава живот на 2,1 българчета. От 1990 г. насам расте и броят на извънбрачно родените бебета. Така през миналата година всяко второ е такова. Тогава 34 858 са живородени от самотна майка или такава, която няма сключен брак.Коефициенти на естествен прираст и плодовитост.

Данните са от НСИ.
* Тоталният коефициент на плодовитост е средният брой живородени деца от една жена във фертилна възраст.

Източник: http://www.voininatangra.org
« Последна редакция: Септември 05, 2006, 06:56:31 am от Horus »

Amenun

 • Гост
Това което прочетох тук е много страшно. Незнам от къде се сдоби с тази информация.
ИМА ГОСПОД И ТОЙ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА!!!
Знам че дори всеки втори да знае твзи неща, не всеки втори би се заинтересувал от тях.
Хубаво е да знаешч че има хора които вярват и усещат и се борят за оцеляването на "себеподобните".
Трябва да се държим.....един за друг !!!

Amenun

 • Гост
Абе хора защо тука все така става, че като се заговори за нещо сериозно и винаги има едно главно "Аз" и хващане за гърлото????? тези неща които е качил Хорус, верни или не, са изтекли от някъде!!! Замисля те ли се, че дори и да не са истина, а според мен са, защото все си мисля , че има нещо такова, са една отвратително лоша шега!!! И факта че фигурират, достъпно. Говори за това, че има идея и е мислено!!!??
А по повод България, някои хора май наистина не си давад сметка колко благодарни трябва да са, че са родени ТУК.
Лекарствата са супер боклук, природата ни е създала съвършени. И тя се е погрижила за всичко от което имаме нужда....! Лошото е че "лекарите" пристрастяват организма ( увреждат) и от там произлизат все по-лоши и лоши болести, освен това започват да печелят от човешките страдания и разпад( болести). Тоест един вид се самоунищожаваме. Ужасно парадоксално е !!! А като се замислиш в колко отношения стоят така нещата !!

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 666
 • In Lies We Trust...
Amenun, какъв е конкретният въпрос в случая :D

Amenun

 • Гост
Въпросът е !   Всичко ли е енергия? И ако е така, то защо мислим толкова много върху отрицателни неща? Не ги ли храним по този начин ? Положителната мисъл лекува тялото, също така и душата ( духа). Защо тогава да не можем  да помагаме на другите, да бъдем един вид, тяхното хапче?!  И в случея- както тези хора ни "унищожават"- благодарение на обединението си. Не може ли това да се случи между нас ???  :) 

IYI

 • Гост
ДА ХРАНИМ ГИ!!!!НАЙ НАКРАЯ НАКОЙ ДА ГО КАЖЕ, БРАВО!

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 666
 • In Lies We Trust...
Ами защо ги храните бе? Това е чисто и просто за информация! Нищо повече! НИЩО ПОВЕЧЕ!
Ще ги храниш ако почне да те е страх, да се притесняваш за това как ще я караме и т.н.
Това е информация, която да ти помогне да разбереш състоянието на нещата и да те ориентира какво трябва да правиш и как да мислиш.

IYI

 • Гост
Предполагам вече всички разбраха защо им е перфектна системата, защото винаги ги захранваме и с лошо и добро!Това, което сме разбрали...
Зло, което е споделено е размножено такова!

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 666
 • In Lies We Trust...
Информацията не е зло!

IYI

 • Гост
Хорус, информацията не е зло, въпроса е какви канали отваря, информацията е ключ.Тоава е информация от мисля.., трето ниво.Споделяйки инфо. ти насочваш нечие съзнание към тази информация и се получава свързване, след което потичане, с други думи без значение какви са ти намеренията, говорейки примерно за масонските копелета, много хора започват да мислят за тях и отлагат мислована енергия и се получава конструкция-Егрегор, след, което този егрегор влива енергията именно в тези масонски копелета.Какво правят
те, просто създават множество установки, които ни насочват мислите към тях и ние надуваме егрегорчето до пръсване, а те имат енергия и т.н.Системата е безупречна ние винаги ги захранваме, това е лабиринта, но има система за излизане, но за хора, като нас не е интересна.

milenski

 • Гост
Споделяйки инфо. ти насочваш нечие съзнание към тази информация и се получава свързване, след което потичане, с други думи без значение какви са ти намеренията, говорейки примерно за масонските копелета, много хора започват да мислят за тях и отлагат мислована енергия и се получава конструкция-Егрегор, след, което този егрегор влива енергията именно в тези масонски копелета.Какво правят
те, просто създават множество установки, които ни насочват мислите към тях и ние надуваме егрегорчето до пръсване, а те имат енергия и т.н.Системата е безупречна ние винаги ги захранваме, това е лабиринта, но има система за излизане, но за хора, като нас не е интересна.

Абсолютно вярно и перфектно обяснено!

IYI

 • Гост
Макар и запознат с информацията от I, II, III и до накъде от IV ниво в енергийноинформационната система тази информация е 1%.По-интересно е с противодействията, там е истинското изпитание, но това е инфо от нива, които трудно се достигат.В тези нива варианта е посвещение и изпитание.Енергоинформационните паразити са супер елементарни, но преждевременното им спиране за досег с твоето съзнание е мнооогооо трудно.Да не говорим за целенасочените въздействия от нета и компа..., които усилват атаките.Както казах системате им е много добра, но противодействието е най-елементарното нещо, формулата е най-проста, а именно;
Не мисли!-ха-ха-ха, а кой може да устои на интереса, ми никой, за това продължаваме да ги захранваме с ток, а те ни дават материал за работа и разполагат с най-качественият заряд-енергоинформациониият заряд на хора като нас!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27