Автор Тема: Програма за изтребване на българския народ от московския ционистки к  (Прочетена 183700 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Галадриел

 • Гост
Има нещо с богоизбраносста - ние имаме мисия, която противоречи на сатанизираните евреи.

Трябва да се направи нещо. Хубаво, това ще бъде направено на няколко копия и ще бъде разпространено, но ако влезе в средствата за масова информация ще е най-добре (Ех, как ще се радвам да го видя в "Между редовете"). Жалко, че машината се е завъртяла и много ще ни се изсмеят в лицето. Но както и да е. По добре 500 000 осъзнати българи, отколкото 6 000 000 циганьори, на които им дай да ги тъпчат.
На мене ми се изсмяха вече :'(

valer4o

 • Гост
Освен за "Тангра", за нищо друго не мога да се съглася че сме СПЕЦИАЛНИ. 1.на тази земя не сме нито първите нито дори и вторите ( Специално българите). 2 за песните добре!!! че са хубави и уникални е факт, но на този златен диск дето е Българската песничка за Дельо в космоса  има творби от всички народи и етноси, а и други неща. 3а планините че са Красиви и зареждат с ''енергия'' ......АЙДЕ ДЕ. Обичам да обикалям и съм бил в доста държави и тамошните планини също са красиви и "зареждащи"( за мен) а и не съм последовател на Дънов за да се зареждам.4.За буквите пак не си прав, защото първо те бяха преложени на други и после на Нас.Ако исключим бившите СССР републики, в Азия само Монголия пише на кирилица.5. За църквата си ПРАВ, но тя е отрова 6.задревна България си много прав!!!! че сме една от първите Държави със трога структора на власт и религия, но какво доказва това че някой иска да ни заличи от картата на света. Заради Тангра ли????? Че в Турция има много повече тангристи отколкото тук в България, ама никой не пише за това в тези форуми.Заради слънчевият календар ли??????? или заради това че може би ние сме били първооснователите на "модерните" държави като такива??????Но аз все пак спирам да питам ЗАЩО. Не искам да дразня пишещите тук, защото чрез и от вас съпоставям и научавам полезна информация, по теми които ме интересуват

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 663
 • In Lies We Trust...
Между другото Хор, не съм съгласен, че евреите изредени в този списък са виновни за нещо. Малко е доста пресилено и малко гадно без да имаш преки доказателства да казваш ТОЗИ, ТОЗИ и ТОЗИ са ЛОШИТЕ, защото са Евреи. Това нещо никога не ми е харесвало и мисля, че е малко крайно... Дали да не редуцираме листа малко. Примерно тези хора с какво са заслужили да влезнат в този списък:

Ярослава Прохазкова – журналистка от вестник “24 часа”.
Елица Гилтяй - журналистка от вестник “24 часа”.
Ганета Сагова – журналистка от вестник “24 часа”.
Явор Геронтиев - журналист от вестник “24 часа”.
Маргарита Роуз - журналистка от вестник “24 часа”.
Николай Москов - журналист от вестник “24 часа”.
Георги Луканов - журналист от вестник “24 часа”.
Ирина Асиова - журналистка от вестник “24 часа”.
Миа Сантова - журналистка от нова телевизия.
Йосиф Аврамов – икономист.
проф. Пламен Цветков – историк, преподавател в Нов български университет, член на партия Християнски социален съюз, гравитираща около СДС; баща му е бивш полковник от ДС, а майка му партиен секретар.
Алфред Давид Криспин – журналист.
Люба Кулезич (ДСБ/СДС) – журналист, телевизия “Европа”, главен редактор на вестник “Седем”, жена на Явор Дачков (СДС/ДСБ).
Иво Инджев – журналист от еврейската телевизия Би Ти Ви. - Това пък вече е брутално....само защото е евреин и бачка в БТВ....
Петя Бахарова – журналист.
Еми Барух – журналистка.

И проф. Нансен Бехар не знам с какво го е заслужил, ама... както и да е това си е лично мнение...

Ами много странно обръщение и молба към мен, като че ли текста е авторски. Много ясно съм сложил след края на статията "Източник".

И да, дори да беше авторски, нямаше да махна имената. Нелепо е да се мисли, че тези хора, които са изброени, не знаят на кого служат. Да знаеш на кого служиш и да продължаваш да го правиш поради чисто меркантилните си и егоистични наклонности е още по-отвратително.
Главната работа на хората, които си изброил е да дезинформират - те пишат, обучават и промиват мозъци под диктовка.

valer4o??? Очевидно е че нямаш езотеричното познание, КОЙ Е българският народ. Придобий знаният и ела да спориш. С две думи ти излизам с тезата - няма да ти доказвам колко велик е народа ни - ти ми докажи своята теза, че ние сме никои. Проучи историята на Атлантида, проучи траките, проучи кой е бил Орфей, проучи прабългарите, проучи богомилите, проучи Дънов. Проучи какво е имало по българските земи, какво има още неизкопано, какво е открито и засекретено и какво се планува да има. Иначе и двамата ще си тропаме с крак и ще си повтаряме колко "не сме никои".

Предварително да кажа - обработените исторически учебници и информация от пресата не ме въвличат в дискусия, ако не ти отговарям - не се чуди.

valer4o

 • Гост
до преди да прочета това си мислех че съм някакъв пароноик който във всичко търси някакъв скрит замисъл, но сега се обедих че аз съм си добре  и че има други които са много по зле!!!!!!! Та вие приемате някви хвърчащи твърдения за чста истина само и само защото намирисват или поне на вас така ви се иска. Не ми говори за моите познания защото изобщо не знаеш нищо за мен. Когато някой напада друг с нападки че е "ПРОСТ", това единствено доказва неговата глупост, затова аз никога не обиждам и не квалифицирам някого. Достатъчно съм чел и информирал ( според интересите ми и свободното ми време) за да се интересувам от нечие непознато мнение за моята личност.
 Преди години ми попадна един интересен тест, как малкото дете определя търпимоста на родителите към него. Много е просто!!!!! ДУМИЧКАТА ЗАЩО????? ако някое дете пита ЗАЩО и не получава задоволяващ отговор, то продължава да пита защо, докато родителите все повече се вбесяват. Доказано е че на 5 пъти " ЗАЩО", се достига до " точката на търпението" и разговорът се прекратява от родителите.
 Та така и аз питам "ЗАЩО" и след като не получавам задоволителен отговор питам пак. Само че за разлика от родителите тук още на първият път се достигна "точката на търпимост" , и понеже не можете да ме накажете почвате да ме обиждате( необразован, неинформиран дори и тъп за да прозря някаква химерна истина). Благодаря за мнението ви все пак. Аз понасям на критики защото те ме правят по добър.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 663
 • In Lies We Trust...
valer4o, явно си прекалено извисен и спирам спора с теб. За справка само ще те призова да прочетеш първият си пост в темата и да си направиш изводи, кой започна с обидите и странното инфантилно държание. Не можеш да тръгваш да водиш спор и да задаваш въпроси, като няма дори и 1% вяра, че може и нещата да не са така както си ги мислел досега. Тъй като този процент липсва в теб, е излишно да говорим.
Аз съм прост и луд, недей изпростявай тук - всъщност, какво правиш при луди? Ти нас няма да промениш, ние теб също, не се и опитваме. Защо да си пречим?

Само не знам как не ти е странно на теб самия, че се мислиш за носител на истината и отричаш всичко, без дори да си го проучил. Това наистина е неадекватно поведение и термините за него си ги изведи сам. Истината valer4o, е че системата ти от убеждения не може да те заведе по-далеч от това, което собствено си открил.
Желая ти успех! Искрено!

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 988
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
че има някъде някаква скрита конспирация е ясно.Но в крайна сметка ще излезне че е нещо,което дори не сме предполагали.А статията е смешна,написани са откровени глупости и изглежда изключително удобно натъкмена.
  Валерчо е абсолютно прав и не виждам защо го нападате....и малко логика-ако сме наследници на атлантида и основоположници на всички държави,значи че всички там са българи=>не сме нищо специално.
За величието на българина най-добре си припомнете едно известно произведение на Алеко Константинов...

@valer4o-"Защо" е думичка вълшебна...Добре че питаш,добре че има свежа и скептична кръв,давай в същия дух
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 663
 • In Lies We Trust...
Българина приятели не е това, което го виждате по улиците. Ясно ли ви е това?

Статията за теб може да е натъкмена, за мен истина, защото виждам как се случват нещата. Личното мнение общо взето не ме интересува. Както и за вас моето е без стойност.
Това което правим тук е да споделяме опит. Говорейки обаче, трябва да имаме такъв, а не да се смеем и да сочим с пръст. За нищо друго не става дума тук. Не става въпрос за ционисти и българи и план за геноцид. Става въпрос за обмяна на опит при положение, че има такъв наличен, за да бъде споделен.

valer4o

 • Гост
Horus , това което виждаш всеки ден по улиците на БГ или някъде другаде, е навсякъде по света. Защо си мислиш че евреите имат специялно отношение към българите, защо си мислиш че само тук те искат да командват, и изобщо защо си мислиш че са те????? ами не може ли някой чрез тях да се опитва, да ги използва като параван?????? в БГ няма голямо антициониско или антиеврейско движение, но замисли се къде са най-големите такива в света......... САЩ и Русия!!!!! Факт е.Двамата най-големи поддържници на евреите, имат сред населението си такива крайни фракции( който отново си мисля че обслужват нечии интереси). И защо винаги еврейте трябва да са трън в световните очи. Нима те за измислили конспирацията????? Ами не са , просто те успяват да изкарат повече дивиденти от всяка ситуация. Та дори те самите не са единни, тези които са живяли в Палестина от поколения мразят "Новобогаташите"  които идват от запад и си развяват байрака и се правят на много "верни". Примери колкото искаш. Аз зная поне за 10-ма милионери или милиардери на които им е забранено да влизат в Израел. При фанатиците парите са нищо, важен е идеала и целта.
 Но стига за еврейте. Идеята ми е че това не е план само за България, това е навсякъде по света. Нарича се глобализъм, и няма нужда да ви напомням какви протести има срещу "СВЕТОВНИТЕ ТЪРГОВЦИ".
 HORUS много си прав че тук трябва да обменяме информация, но все пак този който пише трябва да има отговорност за писаното, а не просто да натиска клавиатурата и накрая на текста " АКО ЩЕТЕ ВЯРВАЙТЕ, НИКОЙ НЕ ВИ КАРА". Това не е сериозно, поне аз така мисля. Всеки автор трябва да може да приема критика, това го први по добър

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Не ми говори за моите познания защото изобщо не знаеш нищо за мен. 
valer4o, за теб и за твоята езотерическа подготовка аз научавам от правописните ти грешки, от строежа на изреченията ти, от предпочитания от теб синтактис. По такъв път достигам до това какво и колко си чел, какво съзнание съдържаш... Тук дори не споменаваме усещането, което се извисява над чисто литературния анализ! Повярвай ми, никой не е толкова анонимен зад nickname-а си в internet!
(...) И защо винаги еврейте трябва да са трън в световните очи. (...)
За справка на valer4o предлагам да натисне ТУК (отг. #34) и да прочете по-осторожно текстовете, в които е обяснено относно неговите възражения.
(...)

Проучи, проучи, проучи, valer4o, и тогава ела да спориш
КОЙ Е българскиятъ народъ!
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

valer4o

 • Гост
ХАХАХАХАХА за моя синтаксис ли става въпрос? а?? това ли е най-голямия проблем в този спор????? или малките и големите букви, а може би и запетайките. БРАВО НА ТЕБЕ    FLYDRAGON. yOu arE tHe Man. ili da ti go kaja  na ruski ama s latinski bukvi. Или руският ти е прекалено личен, та го използваш само когато искаш да се истъкнеш???
ХАХХАХАХАХ колко си смешен. Понеже нямаш какво да кажеш по темата, затова ли пишеш за моите писателски качества . хахахахахах.
За този линк дато си ми го пратил трябваше да пишеш " План за изтребване на Американците от московския ционистки конгрес.
хахахахах С такива като тебе, синтактично-правилно изразяващи се хора, България е наистина уникална и специялна. Сега разбирам защо искат да ни заличат.

Неактивен Admin

 • White Force Fighter
 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 760
 • MAY THE FORCE BE WITH YOU
  • Light Motion Design Studio
ЕЙ...ЕЙ...ЕЙЙЙЙЙ.... Ама КОЛЕГИ...моля ви бе...стига се нападайте... Така като ви чета постингите имам чувството, че за гушите ще се хванете още малко. НаУЧете се да се търпите ЕДИН ДРУГ и да правите КОМПРОМИСИ. Към това прибавете и малко УВАЖЕНИЕ. Всеки има своите вярвания, всеки защитава своето мнение и ако сам не поиска няма да повярва в чуждо мнение. Изказвайте своите мнения свободно и водете спорове, но не си хвърляйте един на ДРУГ ОБИДИ и неприятни намеци. ТРЯБВА ДА СЕ ОСТАНОВИ някакъв общ ЕЗИК между скептици и вярващи в някаква идея. Моля ви опитайте се да успокоите страстите. Големи хора сме. Има много тийнейджъри, които влизат във форума, четат, някои и пишат. Нека бъдете пример за тях... или не... БЪДЕТЕ ПРИМЕР ЗА СЕБЕ СИ...
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Неактивен Атила

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 890
 • Атила - бич божи
да бе, евреите за всичко са виновни и вижте ли ние с нашата богата духовност сме толкова заплашени от изчезване, че няма накъде повече ... направо ще ни унищожат юдеите.

я се осъзнаийте - България се е издигала от пепелта като феникс не веднъж и два пъти - турско робство, византийско робство и тн ... няма да изчезнеме, не се бойте, ще се прочистим

Ако си търсим виновник винаги можем да си го намерим. А какво направихме ние през всичкото това време е възловият въпрос

Поздрави
Атила
I'm famous mexican killer and I kill everyone for only 5 cent, but you are friend of mine and I'l

valer4o

 • Гост
Точно така е!!!! Какво сме направили през това време????Аз??? Или всеки друг???? Ако е вярно това ,че каквото посееш това ще пожънеш, Аз съм допринесъл макар и с малко. На болшинството от мойте приятели съм им предлагал информация като книги, филми, статии и линкове към интернет-страници, и мисля че съм ги заинтересувал малко или много. Но със сигурност съм  им вкарал в главите много " ВЪПРОСИ" , на които медийте дават прекалено аматьорски отговори. Мисля че това е добро начало. Все пак всеки от нас трябва да се опитва да разпространява информацията си, по начин който всеки мисли че е подходящ. Срещу "Гадовете" ( дано да го четат, защото със сигурност има и доносници които следят този сайт) най-силното оръжие е информатираното общество, затова те всячески се опитват да цензурират и дезинформират.
И за това мисля че това за "еврейската световна конспирация" е абсолютна дезинформация. Помислете къде са тайните организации на древни и могъщи държави и импрерии :Британия, Франция, Германия, Русия, Китай, Индия, Япония, арабите и др. Или някой ще каже че такива не е имало, или че та са асимилирани и еврейте ги командват?????  Все пак силата на парите се губи, когато става въпрос власт, защото власта е върха, а парите са долното стъпало. Има много нации които имат парички, и тогава питам какво ги интересува????? ВЛАСТА???Световно надмощие???? Пълен контрол???? Кое от тях, или нещо друго???? тук не виждам еврейте, не виждам световните лъжци, защото те са мижитурки в сравнение с тях. Еврейте са закърмени да лъжат и мразят. Такива са!!! Как Мойсей е получил 10 божи заповеди; 1.те приличат 100% на 10 заповеди от книгата на мъртвите на египтяните. 2. Мойсей е отгледан и обучаван от Свещенници, и той е използвал части от египедската религия за свойте измишльотини.  3. На какъв език са били заповедите, като най-ранният източник на староеврейски е бил датиран за 2000 години след тази случка в планината. И сигурно за това са били скрити в сандък, защото някой може да припознае египедски Йероглифи.
Еврейте са някви пионки( не всички), и наистина не мисля че са толкова страшни.

Неактивен RedGuy

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 770
 • Your personal geopolitical therapist.

За този линк дато си ми го пратил трябваше да пишеш " План за изтребване на Американците от московския ционистки конгрес.
хахахахах ...

Да, ама ако ще се цитираме, да се цитираме. Трябва да се спазват авторските права :P Иначе съм поласкан, че валерчо прави препратка към моя пост. :P Затова, в скоби "()" nick-a":" "линка" или "nick" (link):

"Както RedGuy(link) казва..."


Но сега сериозно. Ако трябва да сме точни, съгласен съм с твърдението на валерчо, че не трябва да подценяване не-еврейските тайни общества и че няма еврейска конспирация. Несъмнено, Череп и Кости са тайни общества на богатите, бели, англосаксонци и че никoй засега от нас, неможе да каже със сигурност, каква самостоятелна власт (доколкото може някакси да се измери) от "евреите" имат тайните общества.

И с твърдението, че все пак не евреите са в центъра на конспирациите- съм съгласен. Искам просто да обърна вниманието на всички четящи и на Валерчо (и на Ахмединеджад, ама няма как да ме чуе), че има разлика между евреи и ционисти.

Ето защо, от гледна точка на еврейската жилка в световната конспирация, смея да  кажа, че вмест евреи, ние би трябвало да визираме ционисти:
Цитат
Rabbi Shlomo Zalman Eherenreich once said:
"The Zionists brought us to the Holocaust. It is well known that it was possible to redeem Jews from the Nazis with money, and save many hundreds of thousands of Jews in Hungary from the fire. THE ZIONIST LEADERS WHO NOW SIT IN GOVERNMENT PREVENTED IT!"


(http://www.nkusa.org/activities/Demonstrations/2005Sept15/210.jpg, http://www.jewsnotzionists.org/rabbonim.html)
http://www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?topic=336.msg27392#msg27392
1/2
=2/2=
Но искам и друго да подчертая, че не степента на еврейско участие е важна (което, както казах по-горе е ционистко), а че може да се спори, че има конспирация. Ето защо, само защото Bалерчо не вярва, че евреите са в конспирацията, не означава, че конспирация няма.

Затова, въпреки всичко може да има заговор срещу България или някаква специална политика срещу нея, която политика е само част от едно социополитическо течение срещу националните държави и идентичността на хората. Това е и монотеистичния процес, за който flyDragon (http://www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?topic=1625.msg25461#msg25461) говори в отговор на моя пост. Това е процесът на изличаването на религиозната идентичност на гоим и в допълнение - мултикултурализма, които ще размие етническата идентичност. Това е и което се опитах да кажа в първоначалния ми пост, че или някой е приписал българското ежедневие, простонародни страхове и глобални тенденции, като е съставил този материал или това е реален документ, който обаче се оказва е бил приложен и в други страни, освен България -- Америка например. Но каквото и да е, този документ има цел: да информира, дезинформира или провокира.

Ето защо в контекста на тези глобални процеси може да се твърди, че има "заговор" срещу Българтия, но той най-вероятно не е организиран от ... еврейската общност. Може и да има евреи в организацията изпълняваща своята програма, но това не значи, че евреите в тяхната цялост ненавиждат и търсят да унищожат България.

Естествено, въпроса с емпиричните доказателства остава открит. Така или иначе, знаейки, че тези процеси са социално (за съвременното общество) деструктивни е едно-- а знаейки дали те са социално инжинирани- това е друго. Сиреч, имаме ли реални доказателства, че дадена група стои зад тези течения? Но затова, пък сме във форум за конспирации.

2/2
« Последна редакция: Юни 11, 2006, 23:24:07 pm от RedGuy »

valer4o

 • Гост
 Така бих могъл да приема идеята. Че България не е цел, а тя е само част от този план.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27