Автор Тема: Видове извънземни от А до Z  (Прочетена 115553 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен x_name41

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 286
Re: Видове извънземни от А до Z
« Отговор #165 -: Юни 26, 2012, 19:15:42 pm »
Обърнете внимание на филма "Близки срещи от четвърти вид" с Мила Йовович защото там има един такъв момент, където пришълците произнасят някакви странни фрази, които ги съпоставят към шумерския вербален език, та може и да откриете някакви прилики.
"מוזיקה מאריכה את החיים"

Неактивен del

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 522
Re: Видове извънземни от А до Z
« Отговор #166 -: Юни 30, 2012, 19:37:07 pm »
Речта, която чух напомня най - вече на староегипетски, но звучи по - отсечено в изговора си, в шумерския има повече шъшкащи звуци, звучи по - меко.

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=_q-8ot4-K80&NR=1

Неактивен Princess_Deja

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 600
Re: Видове извънземни от А до Z
« Отговор #167 -: Юни 30, 2012, 20:06:28 pm »
Обърнете внимание на филма "Близки срещи от четвърти вид" с Мила Йовович защото там има един такъв момент, където пришълците произнасят някакви странни фрази, които ги съпоставят към шумерския вербален език, та може и да откриете някакви прилики.

Филмът се казва "Четвъртият вид"

http://www.cinefish.bg/Chetvartiyat-vid-The-Fourth-Kind-id19844.html

Аз лично, НЕ ти препоръчвам да гледаш този филм, защото дори основаващ се на истински "факти", доколкото не е доказано, че "главната героиня" е в добро психическо здраве, след смъртта на съпруга си и изчезването на детето й, не можем да сме сигурни в набедените и обвинени "лоши извънземни". Факт са изчезналите хора, но не са доказани реално отвличания- дори с показаното във филма "посегателство" над тялото на жената, което може да е нараняване и със съвсем друга причина...
В общи линии е много трудно да се коментира и аз не заемам убедителна позиция.

относно "разделението" и степените balar е прав, защото:


Цитат
През 1972 г. е направена класификация за срещите с извънземни. Когато само е забелязано НЛО – това е среща от първи вид. Когато имаме събрани доказателства за срещата, преминаваме във втори вид. Когато е направен контакт с извънземните – това е трети вид. Следващото ниво, отвличане, е четвъртият вид. Винаги е било трудно да се документира среща с извънземни ... до сега.

И нещо лично от мен, въпреки, че не е среща с извънземни, но беше нещо много странно ... като преживяване. Твоята история ме подсети.
Миналата година, лятото сме в Шабла на море /скоро от темата за "житните кръгове" разбрах, че в същия район, доста близо до Шабла в с. Топола има подобен кръг. Но тази година ще отида на място да го разгледам.
Една вечер както си спя се събуждам от ужасен кошмар, че са ме нападнали и нападат някакви крокодили и зомбита. Отварям си очите и много странно едната половина на стаята е в непрогледна тъмнина и това е половината до мен и частта и страната от леглото, на която спи детето ми. А моята е като осветена не точно,но различима. Опитвам се да установя, защо е така непрогледно от ляво и като гледам тавана имам чувството, че точно в тази мрачна половина има нещо като черна слуз или облак... някаква непрогледна плътна материя. Дърпам пердетата на прозореца, защото двора е осветен по принцип с градинско осветление, за да видя по-ясно какво е това и ... на прозореца като на екран точно-син- започват да се появяват символи - бях супер изненадана и само зяпах в шок. Не ги запомних, а и не се сетих да взема лист и да ги препиша.Точно като някакво съобщение, все едно... Затворих си очите и просто си повтарях, че нищо няма да ми направят, спокойно и да заспя отново.
Само на брат ми споделих. Но честно казано тази година ми е притеснено да отида там ... но ще видим :)
"These are the times that try man`s souls" Thomas Paine

Неактивен del

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 522
Re: Видове извънземни от А до Z
« Отговор #168 -: Юни 30, 2012, 20:23:08 pm »
Благодаря за споделения опит. От години търся информация за подобни на моите преживявания, не споделям, отбелязвам ги и търся, после дори изтривам записаното от мен. У мен не присъства страх. Майка ми имаше сходен опит, макар че не живеехме заедно, през повечето време, единствено с нея спокойно говорех за това, не е между живите от 2002г., оттогава имах опити да споделям, но ми бе чуждо...не казвах всичко.

Неактивен del

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 522
Re: Видове извънземни от А до Z
« Отговор #169 -: Юни 30, 2012, 20:38:25 pm »
И у мен присъстваха в много ранното ми детство сънища с крокодили, змии, сънувах че знам как внимателно и бавно да стъпвам отгоре им и ако не сбъркам ритъма на своя ход стояха като упоени...когато ме водеха в Зоопарка първо посещавах влечугите, не можех без да съзерцавам големия крокодил и змиите, харесвах особеното чувство на хладна тишина, премереност, дейна пасивност, почти като в транс. Не очаквам разбиране, просто влечугите не хабят енергия напразно, умеят да изчакат нещата сами да се приближат, изглеждайки уж спокойно, а в нужния момент са достатъчно бързи. Перфектни ловци.

Неактивен del

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 522
Re: Видове извънземни от А до Z
« Отговор #170 -: Юни 30, 2012, 20:43:01 pm »
Не помниш ли поне на какво приличаха знаците и какво усещане (извън потреса, който си изпитала) за тях имаше.

Неактивен Princess_Deja

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 600
Re: Видове извънземни от А до Z
« Отговор #171 -: Юни 30, 2012, 21:01:40 pm »
Сънят според мен беше, за да се събудя. Аз по принцип не съм много плашлива и друг път като сънувам кошмар, просто се обръщам на другата страна. Но този път, сякаш "съществата" от съня искаха да се стресна, за да съм будна. Първо при събуждането и тази непрогледна тъмнина се уплаших за детето ми. Не можех да го видя реално, не знаех там ли е. Все едно са дошли за него. И просто ме е яд, че не го попитах какво е сънувало същата вечер. Но то си беше там, спокойно спящо.

После знаците ... как да ти кажа, усещането че все едно си се намесил във важна комуникация и чуваш или виждаш нещо, което не е за теб. За това и някак предпазливо се опитах да се отдалеча, а не да запомня... освен един знак, който е стилизирания символ на зодия "Лъв" си представи, но обърнат хоризонтално "с опашката" нагоре ... ако тази година събера смелост, ще си държа на нощното шкафче листи и писалка :) да видим дали ще "разчета" нещо.

сега се замислих, че детето ми всъщност е зодия "Лъв", но не знам дали има връзка... трябва да почета нещо за това съзвездие.
И още нещо, по-напред като написах мнение за доказателствата и свидетелите, с които да се докаже подобна среща или преживяване, не е толкова просто, колкото е описвано или представяно във филмите. И не е точно заради страха, а странното притеснение като ... "опознаване" с куче, да речем. Първо спокойно си подаваш ръката да те подуши. Мислите трябва да са абсолютно спокойни и приятелски. Защото дори да не знаем езика им, съм сигурна че телепатията им е на ниво. И накрая го погалваш и осъществяваш реална комуникация, чрез която нито те  да се чувстват заплашени, нито ти. Възможно е да се получи, защо не, но би отнело време, търпение и разбиране :)
« Последна редакция: Юни 30, 2012, 21:52:11 pm от Princess_Deja »
"These are the times that try man`s souls" Thomas Paine

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 007
Re: Видове извънземни от А до Z
« Отговор #172 -: Юли 24, 2012, 19:02:47 pm »
Красимир Куртев-Алеф за извънземните:

Цитат
Според моите анализи, така наречените извънземни не съществуват...
Извънземните, всъщност това са така наречените Енохими, познати като ангели....
Имам други виждания относно “Зелените човечета”. Едно от тях е, че са създадени по изкуствен път от илюминатите, тази програма погълна стотици милиарди, които потънаха незнайно къде. Цели – привличане на силен човеко поток към местата, където са се появили въпросните “зелени човечета”, създаване на стрес и отклоняване на вниманието на световната общественост от определено събитие, като например инвазия....
Едно проучване направено въз основа „Сивите”, сочи, че  от 1995 г. са разгледани данните за хора, твърдящи, че са отвлечени от извънземни и е изчислено, че описанията на Сивите присъстват в 50% от случаите в Австралия, 43% в САЩ, 90% в Канада, 67% в Бразилия, 20% в континентална Европа и 12 във Великобритания. Отново имаме всяване на страх и стрес...
Създаването на митът „Сивите” е с определена цел да омаломощава енергията на хората, да ги превърне в нерешителни, лишени от импулс или стимул, на практика това ги прави лесно контролеруеми.

Прочетете цялата статия  Интересен ще  ми бъде коментара на  Еленко по казаното  ;)

Неактивен del

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 522
Re: Видове извънземни от А до Z
« Отговор #173 -: Юли 25, 2012, 02:15:34 am »
Красимир Куртев-Алеф за извънземните:

Цитат
Според моите анализи, така наречените извънземни не съществуват...
Извънземните, всъщност това са така наречените Енохими, познати като ангели....===============

Какво означава думата енохими? Да разбирам ли, че е правописна грешка и става дума за Елохими, което вече е спорно на кого е познато като ангели...Тъй като елохими идва от ел, което си е Божия съставка, а елохимите са проява на Логоса и изпълват намерението му, чрез еднородната си с Бог същност, когато Бог Сътворява.
« Последна редакция: Юли 25, 2012, 09:05:57 am от Mirotvorec »

Неактивен вещичка

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 202
 • Виждам те!
  • Уникални подаръци за любими хора
Re: Видове извънземни от А до Z
« Отговор #174 -: Юли 25, 2012, 15:00:41 pm »
Наско,

в днешно време според мен е прекалено инфантилно да се твърди, че няма извънземни - този, от чиято статия си пуснал откъс, нещо се е пообъркал ми се струва...  Я си представи цялата Вселена колко е огромна, колко милиарди планети има и каква загуба на пространство ще е ако само Земята е населена. А и честно казано тази банда идиоти населяващи Земята едва ли е върха на сладоледа, че да е толкова облагодетелствана...

Ако живея на друга планета и съм от вид със супер напреднали технологии, дори и не бих си и помислила да стъпя на Земята, или ако го направя, то ще е като посещение в зоопарка - да разгледам, да седна на пикник сред природата и да изфирясам...  :hi:
Отсъствието на доказателство не е доказателство за отсъствие!

Неактивен Z-931

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 740
Re: Видове извънземни от А до Z
« Отговор #175 -: Юли 31, 2012, 21:39:11 pm »
А я сега си представи, че ти самата нямаш представа от светът и Вселената, които обитаваш?


Неактивен del

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 522
Re: Видове извънземни от А до Z
« Отговор #176 -: Август 12, 2012, 16:52:16 pm »
Наско,

в днешно време според мен е прекалено инфантилно да се твърди, че няма извънземни - този, от чиято статия си пуснал откъс, нещо се е пообъркал ми се струва...  Я си представи цялата Вселена колко е огромна, колко милиарди планети има и каква загуба на пространство ще е ако само Земята е населена. А и честно казано тази банда идиоти населяващи Земята едва ли е върха на сладоледа, че да е толкова облагодетелствана...

Ако живея на друга планета и съм от вид със супер напреднали технологии, дори и не бих си и помислила да стъпя на Земята, или ако го направя, то ще е като посещение в зоопарка - да разгледам, да седна на пикник сред природата и да изфирясам...  :hi:
   Аз знам, че автора се е объркал, защото изказването му е безсмислено. Не разбирам защо обаче го е направил. Аз и от "най - великата област" на Вселената да съм, пак ТУК НА ЗЕМЯТА ще избера да дойда. Точно Земята за мен е облагодетелствана. Човек е изумително същество! Всеки "висш" би знаел, че някой имащ възможност да постигане енергийна цялост, благодарение на устройството си  и волята си, по право е с висша същност. Това, че Човеците са го забравили и се самоунищожават, не е причина да бъдат обиждани.  Напротив! Нужно е да си съдействат. Защо? Защото ако аз съм "недоброжелателен "извънземен" и все пак съм дошъл тук - (по силата на елементарната логика), ще съм и с ниско духовно развитие, следователно с невъзможност за духовно израстване ( нещо в тялото  (енергия! - не обвивка) ми, в устройството ми ще липсва, щом при това пък мога и да съм и на Земята), следователно щом съм тук и не съм с добри намерения, ще се възползвам от неумението на Човека да се самоопознава и от неумението му да се ползва сам, от вродените му способности да се развива, проявявайки личната си воля и устройство... Ще му съкруша волята, така щото да мисли, колко е посредствен и ще ползвам дома му като свой. И енергията му ще ползвам и даром ще ми я дава. Ако  съм от извънземните "разбиращи човешките съдбини", няма да се намесвам в човешката същност. Самостоятелността е ценна. Може би само тези, които сами,  чрез себе си открият "връзката", по силата на енергийната съвместимост - сходство, само с тях ще общувам, и то ще е по причина, че са устойчиви и достатъчно самостоятелни и сами са достигнали до контакт. Нужна е осъзнатост, за да не се получи като при "добронамерените родители", чийто деца на 40 години не могат да си опържат две яйца... Освен това откровенно не бих позволила някой да твърди, че човека е несъстоятелна единица. Толкова за идеите ми.
   Винаги съм имала симпатия към китовете и делфините, от съществата населяващи Земята. Те ми се виждат близки, и все пак са на земята, а са като неземни... Случвало ми се е да се събудя пред телевизора на филм за китове. Показват движение във водата, и аз не осъзнавам, че за кит иде реч, ами си мисля, ето това състояние ми е толкова познато, чувствам това безвремие на водата, посоката, теченията, как се случва, усещането за плавно придвиждане и се питам как може да ми е така близко, и в следващия момент осъзнах, че това е кит! У човека има информация много повече, отколкото съзнава.
    У делфина виждам Висша проява на толеранс, и качества, над които човека има да работи... И макар да се опитват учените да твърдят, че делфините действали все пак водени от "животински" инстинкти, и на "еволиционното си развитие" дължат "разумните" си прояви, не ще ме убедят.- (чист рационализъм си е подобно мислене, като да обагриш цветята с акварелни бои, защото не ти харесват ...) Всеки има право на мнение. Но някой неща противоречат на естествеността и са видни. По същия начин,  да тълкуваме извънземните, като еднакви, различни, неземни и какви ли не още, съпоставяйки ги непрекъснато с човеците, без да си зададем въпроса, а ние кои сме. От къде идваме. Защо сме тук. Може и "невидими за очите"извънземни обитаващи Земята,  да претендират, че ние сме извънземни. Защо вечно търсим навън, в пространството... Защо не потъсим из времето. В нас. Разберем ли кои сме, ще разберем и как да "видим" дали сме сами. Кой каза, че няма други.

Неактивен Пурку

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 318
 • Ти 'ше си лягаш ли?
Re: Видове извънземни от А до Z
« Отговор #177 -: Август 12, 2012, 19:31:32 pm »
Няколко уточнение за разумна форма на живот и извънземен:

Болшинството от хората имат изключителна ограниченост в това какво представляват извънземни същества. Самият термин извънземни, дори не е коректен (по надолу ще поясня). Болшинството хора смятат че ако има други разумни форми на живот, то те трябва да отговарят на човешките критерии за съществуване - зрение, слух, обоняние, вкус, осезание. А това всъщност е доста ограничено. Разумни форми на живот се проявяват и съществуват извън петте човешки сетива. Но след като човек не е способен да ги регистрира, той дори не може да си представи в какво се изразява тяхното съществуване. Човек смята, че Вселената и живота се изчерпват с петте му сетива. Всичко, което е извън обхвата на петте му сетива, той го приема за някакъв вакуум, някакво "нищо". Когато човек търси извънземни, той ги търси с петте си сетива и дори не допуска във въображението си, че тяхното съществуване може да се прояви извън обхвата на сетивата му.

Защо термина извънземни е погрешен. На Земята съществуват разумни форми на живот, но тяхното съществуване е извън обхвата на зрението, слуха, обонянието, вкуса и осезанието на човека. Това по никакъв начин не ги прави извънземни - те са си пълноправни земляни, като нас хората, просто ние ги игнорираме, понеже не можем да ги регистрираме.
Какво представлява човешката еволюция? - Пътят от примитивното през сложното към простото.

Неактивен konstantin2007

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 322
Re: Видове извънземни от А до Z
« Отговор #178 -: Август 12, 2012, 19:50:53 pm »
А чакай малко..Тва че има невидими земни същности,не прави понятието "извънземни"невалидно и погрешно..
Иначе..да..Ограничени са представите ни за извънземните..И то много..Та те биха могли да бъдат...милиарди видове..С най-различни форми на опаковка и съдържание..

Неактивен Пурку

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 318
 • Ти 'ше си лягаш ли?
Re: Видове извънземни от А до Z
« Отговор #179 -: Август 12, 2012, 20:54:21 pm »
Да, добре ме поправяш, понеже се оказа, че не съм се изразил достатъчно еднозначно.
Имах предвид, че не всички разумни форми на живот, различни от човека са извънземни - имаме си достатъчно и на Земята.
Какво представлява човешката еволюция? - Пътят от примитивното през сложното към простото.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27