konstantin2007,виж сега човек може да се "връща",ако пожелае и хиляда пъти-въпрос на избор е.А трябва предполага,че нещо е задължително.Да,ама,ако е насила-защо ли отказва да се приеме.Значи би могло да е по наш собствен избор.А и това "трябва" е,за да се научим да правим нещата по собствен избор,инак колко от хората биха направили нещо само,защото трябва и по-бързо да се спасят от тука?!

Тъй де,едно дете се научава да ходи като пада и става,защото трябва да се научи,или защото има потребност от това?!

Та,и с нас,хората май е нещо подобно-но това са си мой,лични размишления-ти може да имаш различни вярвания,и аз ти ги уважавам.
VM,готин тест,но по-скоро се замислете вие с "колегата" ти защо сте имали нужда да си "проведете" този експеримент.А и междодругото мен титли,и тем подобни-смешни са ми. ;D

konstantin2007,и откажи да се сърдиш на "Вътрешния"-виж,че,и самият той няма пълни познания.

Човекът е искал да провери,доколко е по-добър от другите,осовено в точенето на някои неща.Нека си проверява,нали е "доктор". ;D