Касио,едва ли на някой щеше да му пука за правописа ти,ако пишеше стойностни и интересни неща!Тъй,че извинението ти е смешно и излишно...Както и да е..
Сега..аз нямам контакт с никакви зелени човечета,но прекрасно знам,всичко написано от теб!Литература по тези въпроси колкото щеш!На базата на изчетените от мен,ченъли,езотерики,метафизики,конспирации и прочие...мога да спретна такъв "контакт"с извънземните(както и половината форум,мисля)че на теб свят ще ти се извие!Твърдо те обявявам за
комплексиран смешник,лъжец и измамник!От един месец лъжеш хората,а де факто не пишеш никаква съществена информация!Лъжец!Пий си хапчетата редовно и си намери други балъци с които да се бъзикаш!
п.с.Имаш два избора..Единият да се направиш на неразбран и обиден великомъченик,а другият е да седнеш съвсем сериозно(без да обръщаш внимание на обидите ми)и да докажеш с някава наистина ценна и съществена информация(а не с изсмукани от пръстите..,пардон,от книжките.."факти")твърденията си,че имаш контакт с извънземни!
Ако направиш второто,ама не с два реда и от сорта"има земетресния,започнете да мислите 
"
аз ще ти се извиня публично!